Sari la conținut
Acasa > Electrocasnice > Televizoare > Top 10 cele mai bune sisteme home cinema

Top 10 cele mai bune sisteme home cinema

  • de
5
(64)

Descopera pe piata din Romania, care este cel mai bun sistem home cinema al momentului. Analizeaza gama de modele de sisteme home cinema 5.1, dotate cu wireless, bluetooth sau cu blu-ray 3D. Aceste sisteme audio surround iti ofera o experiente fantastica atunci cand vizionezi filme, ai sesiuni de gaming sau jocuri sau asculti muzica. Poti sa vezi de exemplu JBL BAR 5.1 Bluetooth Wireless.

Cele mai bune sisteme home cinema – Top 10 sisteme home cinema

Cel mai bun sistem home cinema este JBL BAR 5.1 Bluetooth Wireless. Cele mai bune sisteme home cinema la pret ieftin, cu raport calitate pret bun, gasesti de la Samsung, Sony, Bose, LG, Philips sau Panasonic. Alegerea este mare, iar reducerile periodice te ajuta sa economisesti.

sistem home cinema bun
Ce este cel mai bun sistem home cinema?

Conceptul original la cel mai bun sistem home cinema a fost sa puna spectatorul chiar in actiune. Acest lucru este ajutat de o imagine autentica de format mare. Dar accentul este pus pe audio. Zgomotele ambientale ale sistemelor acustice ne dau impresia ca activitatea are loc in jurul nostru, atat deasupra. Cat si sub pamant. Cat si in stanga si in dreapta noastra.

Cum alegi un sistem home cinema bun?

Cel mai bun sistem home cinema, adesea cunoscut sub numele de sistem 5.1 cu 5 canale. Este unul care utilizeaza cinci tipuri diferite de sunet. Un set de sisteme home cinema frontale la marginile ecranului. Un sistem home cinema central pentru un televizor sau un ecran de film. Un al doilea set de sisteme home cinema in spatele publicului si un subwoofer pentru bas profund.

🛒 CategoriiSisteme home cinema
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cel mai bun sistem home cinema din Romania

sisteme home cinema romania

Sunetul calatoreste prin aer si ofera o reprezentare tridimensionala a lumii din jurul unui sistem home cinema. Acest lucru a inspirat dezvoltarea sistemelor acustice care folosesc sunetul surround spatial pentru a-i cufunda pe cinefili in actiunea de pe ecran. Poate ca sunetul surround a functionat pana la urma. Aceasta inseamna ca tot ce aveti nevoie pentru acustica home theater este o pereche buna de sisteme home cinema cu sunet surround.

Diferenta principala dintre pachetele de boxe home theater este cantitatea de boxe pe care o ofera. Numeroase tipuri de sisteme home cinema. Inclusiv modele de rafturi si podea. Precum si sisteme home cinema si instalatii in perete si tavan. Sunt adesea utilizate si multe alte permutari ale acestora sunt. De asemenea, comune. Daca doriti un sunet clar si complet. Este nevoie de mai mult decat doar cateva sisteme home cinema si sisteme home cinema plasate strategic in camera.

Selectarea sistemelor acustice necesita expertiza si luarea in considerare a mai multor factori. Este important sa se gaseasca un echilibru intre dimensiunile spatiului si dimensiunea sisteme home cinemalor, caracterul audio al echipamentului si al sisteme home cinemalor. Cantitatea de sisteme home cinema din sistem si nevoile formatelor contemporane de inregistrare multicanal.

Cel mai bun sistem home cinema din 2024

In teorie. Astfel de sisteme home cinema pot oferi un sunet surround acceptabil. Dar cercetarile in acest domeniu se accelereaza intr-un ritm din ce in ce mai mare. Mai tarziu, spre deosebire de sistemul claustrofobic, au aparut formate care gazduiau cinci, sase si chiar sapte canale. In prezent, multe receptoare pot exprima pana la 9 canale de sunet in sistemele home cinema.

Descriptori digitali precum 5.1 sau 6.1 sau 7.1 sau 7.2 sunt utilizati pentru setarile acustice cu mai multe canale. Iar acesti descriptori pot fi gasiti pe receptoare si in numele majoritatii formatelor de inregistrare. Prima cifra indica pur si simplu numarul total de canale de redare active. In timp ce a doua cifra reprezinta numarul de canale in uz. Numarul de dupa punct indica numarul total de subwoofere din sistemul audio. Afisat pe cutia receptorului. Acest numar reprezinta numarul maxim de subwoofere la care dispozitivul poate fi conectat.

Pur si simplu spus. Un subwoofer este un tip specializat de sistem home cinema care este capabil sa reproduca doar cele mai joase frecvente joase. Puteti gazdui mai multe formate de inregistrare a sunetului cinematografic de ultima ora si puteti intarzia invechirea sistemului dvs. Prin cresterea numarului de canale de redare si a numarului de sisteme home cinema care pot fi conectate la receptor.

Cel mai bun sistem home cinema ieftin

Speram ca acest articol v-a ajutat sa intelegeti mai bine sistemele de boxe home theater multicanal si constructia acestora. Acum putem discuta ce criterii ar trebui folosite pentru a alege acest set. Achizitionarea unei unitati prefabricate este cea mai simpla optiune. Dar ar trebui sa fiti constienti de faptul ca aceste unitati produc adesea un sunet foarte dezactivat si sunt prost construite. Unde ar trebui create multe sisteme home cinema independente. Investitia intr-un astfel de sistem ar costa. Desigur, mai multi bani. Dar beneficiile vor merita din plin.

Toate sisteme home cinema dintr-un set sunt de acelasi tip folosite in stereo de acasa. Este esential sa folositi acustica de la acelasi producator. Si, daca este posibil, aceeasi serie pentru a garanta un camp sonor complet, de inalta calitate si uniform.

Aceasta nevoie este in prezent usor de indeplinit in sistemele home cinema. Deoarece aproape toti producatorii creeaza sisteme de sisteme home cinema conectate in serie. Iar acestea constau de obicei dintr-un sistem home cinema pe canal central, o pereche de sisteme home cinema frontale si o pereche de sisteme home cinema din spate. De fapt, tot ce trebuie sa faci este sa alegi un producator si un model care sa-ti atraga urechile si portofelul.

Sunt discutate beneficiile si dezavantajele fiecarui tip de cel mai bun sistem home cinema. Acustica podelei ofera un sunet puternic si dinamic, in timp ce sistemele home cinema montate pe perete ocupa cea mai mica zona si nu incearca sa imite sunetul sisteme home cinemalor de pe podea. Multe intrebari, putine solutii. Dar o afirmatie de netagaduit.

e.

Cele mai ieftine sisteme home cinema

Daca toate canalele din amplificator folosesc aceleasi sisteme home cinema, sunetul surround rezultat va fi foarte consistent si bine echilibrat. Pare evident. Dar adevarul este rar pus in practica. Majoritatea proprietarilor de home theater reda muzica care a fost inregistrata pe sisteme home cinema intr-un format stereo cu doua canale.

In aceasta situatie, muzica este redata prin sisteme home cinema frontale. Astfel incat este logic sa prioritizati obtinerea unui set de sisteme home cinema frontale de inalta calitate si cheltuirea mai putini bani pentru sisteme home cinema din spate.

Retineti ca am facut o mica scutire la inceputul postarii. Acum este momentul ca sistemele home cinema sa revina la asta. Pe langa sistemele home cinema universale standard. Universale, exista si sisteme specializate concepute doar pentru sunetul cinematografic. Care se remarca prin prezenta unei certificari THX. Cand vine vorba de echipamente de divertisment acasa. THX este standardul de aur. Deoarece va asigura ca veti obtine aceeasi calitate a sunetului si a imaginii ca si intr-un cinematograf.

Un certificat este acordat numai daca toate criteriile pentru un anumit nivel de certificare sunt indeplinite de componenta sau sistemul de sisteme home cinema in cauza. Poti fi sigur de un rezultat perfect conform THX doar daca fiecare parte a cinematografului tau a fost testata si aprobata. Studioul de film a solicitat dezvoltarea THX. Deoarece nu existau componente disponibile comercial care sa poata reproduce in mod adecvat audio. Si video ale episoadelor originale.

Top sisteme home cinema

Acustica unui home theater contemporan. Care include adesea o colectie considerabila de sisteme home cinema concepute pentru a servi o varietate de functii. Este poate cele mai importante caracteristici. Sarcina lor este sa faca publicul sa se simta ca si cum ar fi intr-adevar in film prin transmiterea tuturor subtilitatilor coloanei sonore si ale efectelor vizuale. Deoarece fiecare coloana are un rol diferit, nu numai ca este dificil sa alegeti un sistem. Dar este si o provocare sa il instalati corect.

Acestea pot fi asezate pe pamant. Iar in alte cazuri. sistemele home cinema sunt plasate la inaltimea capului privitorului. Pentru a le spori sensibilitatea la detaliile sonore subtile. Sistemul are cel putin doua generatoare de sunet separate. Pe langa gama obisnuita de sisteme home cinema.

Acustica sistem home cinema central. Adesea plasat sub un ecran de proiectie sau un televizor cu ecran plat. Configuratia ei acustica este asezata orizontal si trebuie sa vorbeasca peste conversatii. Este sarcina subwooferului sa transmita sunete de joasa frecventa.

Dispozitive de ascultare Urmatoarele elemente constituie un set de sisteme home cinema home theater de tip 5.1. sisteme home cinema frontale si laterale stanga si dreapta/sisteme home cinema, 4 in total. Doua sisteme home cinema din spate sunt conectate. In sistemele de sisteme home cinema orizontale. Cel mai bun sistem home cinema canalului central este adesea situat in fata sau in spatele televizorului. Un subwoofer care este wireless si poate fi pus oriunde intr-o camera cu sisteme home cinema. Modul optim de sunet este decis empiric inainte de inceperea instalarii.

Sisteme home cinema bune

Pentru a evita scaderea calitatii sunetului, acestea nu trebuie asezate prea aproape de suprafetele peretilor. Exista sisteme de ultima generatie. Cum ar fi 7.1, 9.1 si 9.2, pentru cei cu un venit mai mare care cauta experienta senzoriala completa. Pretul lor este mult mai mare. Dar asta nu reflecta neaparat calitatea lor superioara.

Acum este o practica obisnuita sa instalati sisteme home cinema de tavan in locuri unde se va asculta muzica sau cel mai bun sistem home cinema. Ele pot fi, de asemenea, preinstalate. Pozitia in cadrul sistemelor acustice a stilului de sunet frontal, spate si centru ramane semnificativa. Totul tine de gust, intr-adevar.

Coloanele de acest fel sunt pur si simplu fixate de tavan printr-o fundatie foarte solida din profile metalice sau grinzi din lemn. Asigurati-va ca sisteme home cinema in tavan sunt de inalta calitate si vor arata bine cu restul decorului camerei inainte de a alege o optiune finala. Cand ati terminat de cantarit optiunile, mergeti mai departe si faceti achizitia. Oamenii din camera vor auzi acelasi lucru ca si cum s-ar afla intr-un teatru sau intr-o sala de muzica, datorita dispozitivelor de tavan.

Puteti utiliza sisteme home cinema receptorului pentru a regla fin sisteme home cinema virtuale pentru a obtine un sunet echilibrat. Deoarece sisteme home cinema din spate sunt situate fizic mai aproape de public decat cele din fata. Aceste cifre mari sunt folosite pentru a atrage potentialii cumparatori. Se poate astepta o cifra RMS mai precisa.

Top sisteme home cinema 5.1

Expertii considera ca puterea acusticii este minima atunci cand se bazeaza pe sisteme home cinema sau pe emitatori activi de sunet fara amplificatoare interne. Indicata de producator este puterea RMS a amplificatorului sistem home cinema, nivelul la care acesta poate fi rulat pentru totdeauna.

Cand vine vorba de acustica, exista un lucru precum puterea de varf a muzicii sau cantitatea maxima de energie care poate fi generata de un instrument muzical intr-o secunda. Factorul principal in determinarea puterii echipamentului este dimensiunea spatiului de instalare. Pentru a controla volumul unui sistem de sisteme home cinema de joasa frecventa care are propriul amplificator incorporat. Sistemul trebuie sa fie activ. Instalarea unui sistem home cinema intr-un sistem este considerata un sistem home cinema pasiv.

Se presupune ca toate setarile audio mentionate mai sus utilizeaza audio pe un singur canal. Exista doi factori principali de luat in considerare atunci cand alegeti un sistem home theater. puterea configuratiei si calitatea sunetului pe care il produce. Desi au un efect considerabil asupra costului final, zgomotul si presiunea sonora depind de putere.

Expertii sunt de acord ca un sistem cu cel mai bun sistem home cinema minuscule de tip tavan este o alternativa mai buna pentru sistemele home cinema in locuri inguste. Si ca acest lucru este suficient pentru o camera mica in care filmele vor fi vazute de cel mult doua persoane.

Sistem home cinema wireless

Sensibilitatea unui sistem home theater este de obicei intre 84 si 102 dB. Care este definita ca punctul in care un semnal cu o putere de 1 W si sisteme home cinema de 1 mie Hz produce exact aceasta presiune sonora atunci cand este redat de la o distanta de 1. metru. Cu toate acestea. Un sistem de sisteme home cinema relativ delicat si sensibil poate fi afectat de un amplificator foarte puternic. Sisteme home cinema pur si simplu nu pot suporta daca acest parametru este crescut. Rezultand un sunet considerabil mai puternic la putere constanta.

Prin urmare cauta cel mai bun sistem home cinema. Este important sa luati in considerare activitatea sistemica co-acustica si non-acustica sistemica a tuturor componentelor in timp ce faceti propriile alegeri pentru viitorul cinematografiei. In mod ideal, graficul ar parea o linie dreapta. Dar, in realitate. Ar avea suisuri si coborasuri pe diferite sisteme chacous datorita dependentei de amplitudinea semnalului de iesire pe propriul sistem chacous al semnalului de intrare.

In timp ce aparatul nostru auditiv unic poate capta si diferentia sunetele intre 20 Hz si 20 kHz, aceasta este o trasatura total personala. Pe masura ce imbatranim, capacitatea noastra de a intelege vorbirea la frecvente mai inalte scade in mod natural.

Ca parte a acusticii camerei. Un subwoofer reda zgomote de joasa frecventa intre 2 si 250 Hz. De aceea nu este necesar ca sisteme home cinema sa aiba caracteristici mari de amplitudine-frecventa la astfel de frecvente. Tot ce conteaza este sa nu treaca peste limitele stabilite.

Cel mai bun sistem home cinema bluetooth

Singurul negativ al procesului care transforma un semnal electric intr-un sunet este ca, in timp ce sunt redate. Apar zgomote numite armonice care sunt echivalente din punct de vedere matematic cu sistemele Chacus majore. Desi aceasta masuratoare primeste un nume global. Nu este intotdeauna inclusa de producatori in specificatiile sistemelor lor acustice finite.

Exista o mare varietate de optiuni. Iar alegerea celei potrivite pentru nevoile si bugetul dvs. poate fi o provocare. Oferim un tabel care compara principalele atribute si preturi pentru a usura procesul de selectie. Toate calitatile audio se imbunatatesc pe masura ce valoarea acestui parametru scade.

Cand te hotarasti asupra unei metode, cel mai bine este sa mergi cu ceea ce ti se pare corect. Acordati o atentie deosebita designului. Toate sisteme home cinema. Fie in sisteme home cinema. sisteme home cinema sau in orice alt loc, trebuie sa se poata integra cu interiorul. O masurare a volumului de iesire al unui sistem de sisteme home cinema la un curent de iesire constant de la un amplificator. Cand sensibilitatea sisteme home cinemalor este crescuta. Iesirea amplificatorului poate fi marita fara a compromite volumul sisteme home cinemalor.

In utilizare reala, doua sisteme home cinema pot fi utilizate pentru sisteme home cinema joase-medii si sisteme de inalta frecventa. Sau patru pot fi utilizate pentru doua sisteme de joasa frecventa. Un sistem de frecventa medie si un sistem de inalta frecventa. Retineti ca nu exista limite ale creativitatii. de exemplu. Cel mai bun sistem home cinema pot include pana la 110 sisteme home cinema.

Sistem home cinema blu-ray 3D

Invertoarele pot fi clasificate fie in inchise. Fie in faza. Palnia sisteme home cinemalor de joasa frecventa se misca in directia opusa. Ceea ce este caracteristica definitorie a acestor doua categorii. Cand curentul este trimis prin bobina la cel mai bun sistem home cinema. Conul se deplaseaza inainte. Cand curentul este intrerupt, conul se deplaseaza inapoi.

Prin urmare, daca cel mai bun sistem home cinema are un design acustic inchis, vibratiile aerului create de miscarea retrograda a sistem home cinema sunt absorbite de materialul de umplere al sistem home cinema. Daca sistem home cinemaul este echipat cu un invertor de faza. Undele sonore produse de miscarea inapoi a sistem home cinema vor fi inversate in faza. Rezultand inca o unda sonora. Acesta este un punct important de subliniat. Oscilatia moleculelor de aer este ceea ce auzim ca sunet. Sunetul aminteste de ondulatiile create atunci cand o piatra este aruncata pe suprafata nemiscata a apei, ceva ce am vazut cu totii.

Piatra a aterizat in sistem home cinema. Este o sursa de valuri. Exista doua posibile rezultate atunci cand o alta piatra este aruncata in apropiere. Valurile fie pot coincide, dublandu-se in inaltime. Fie se pot opune unul altuia, disparand. Regulile care guverneaza comportamentul luminii guverneaza si comportamentul sunetului.

Dispozitivele acustice vor fi inaudibile daca plasati sisteme home cinema de sunet surround de joasa frecventa pe blat si redati sunet prin intermediul acestora. Acest lucru se datoreaza faptului ca sistem home cinemaul produce o unda sonora intr-o directie cand se misca inainte si o unda inversa in directia opusa cand se misca inapoi. Sistemele bacustice beneficiaza de invertorul de faza deoarece permite desfasurarea undei inverse.

Sisteme home cinema amplasate pe podea

Cel mai bun sistem home cinema care sunt asezate pe podea. Adesea de 70 cm sau mai mult in inaltime. Perechea stereo principala sau sisteme home cinema frontale dintr-un sistem home theater. Un sistem home cinema de raft este cel mai bun sistem home cinema minuscul care masoara pana la 27,2 inchi in inaltime. Cand spatiul este limitat, acestea sunt sisteme home cinema frontale ale unui home theater. In caz contrar, ele servesc drept imprejurimi din spate pentru home theater.

Micile sisteme home cinema cunoscute sub numele de sateliti. Din cauza staturii lor mici, ei sunt foarte cautati. Deoarece sunt rar vazuti in interiorul unei case. Intentia principala este de a servi ca un set complet de coloane pentru o unitate de agrement. Sisteme home cinema incorporate. Un sistem de sisteme home cinema aproape nedetectabil care poate fi instalat in pereti sau tavan si are adesea un gratar. Cu optiunea de sisteme home cinema care va vor permite sa personalizati aspectul sistem home cinema pentru a se potrivi cu orice decor.

Un subwoofer este un fel de sistem home cinema care poate reproduce cu acuratete sunete de joasa frecventa de aproximativ 20-120 Hz. Daca doriti sa auziti frecvente joase care nu sunt captate de sisteme home cinema obisnuite. Un subwoofer este o necesitate. Exista doua tipuri de subwoofer, cel activ si cel acustic.

Un astfel de subwoofer are nevoie de un amplificator de putere extern separat pentru a functiona. Cea mai importanta parte la cel mai bun sistem home cinema. Canalul central este locul unde este redata cea mai mare parte a conversatiei. Raspunsul in frecventa armonica este maximizat atunci cand cel mai bun sistem home cinema frontal si central sunt de la acelasi producator.

Cele mai bune sisteme audio surround

Calitatea sunetului este importanta pentru tine nu doar atunci cand esti la un spectacol al trupei tale preferate sau cand esti la film. Ci si atunci cand te relaxezi acasa. Sistemele de sisteme home cinema au parcurs un drum lung in ultimii ani, permitandu-va sa faceti lucruri precum configurarea unui home theater de inalta calitate sau sa ascultati muzica pe computer fara a sacrifica calitatea sunetului. Cu toate acestea. Problema ce instrumente sa folositi ramane presanta. Cel mai bun loc pentru a incepe este cu o intelegere a caracteristicilor tehnice primare ale sistemelor acustice de astazi.

Ca prim pas. Este important sa oferiti o imagine de ansamblu la nivel inalt a criteriilor care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti un sistem de sisteme home cinema. Se crede adesea ca cu cat puterea nominala a sisteme home cinemalor este mai mare. Cu atat sunetul este mai bun. Valoarea maxima a acestui parametru este adesea tiparita pe coloanele multor producatori chinezi.

Alegeti sisteme home cinema cu o putere mai mare de 10-15 daca doriti sa le folositi cu un computer pentru a asculta muzica. sisteme home cinema cu o putere nominala de 50 de wati ar fi ideale pentru un apartament obisnuit. Daca doriti sa configurati un home theater. Ar trebui sa luati in considerare sisteme home cinema de 80 de wati. Cu toate acestea, in acest scenariu. Este esential sa preinstalati o izolare fonica eficienta.

Subwooferele nu sunt necesare in configuratiile de sisteme home cinema de astazi. Desi nu este necesar pentru majoritatea oamenilor. Este esential daca doriti sa configurati un sistem audio de acasa de mare putere. In care echipamentul poate reproduce atat sistemele home cinema de joasa frecventa. Cat si acele zgomote simultan.

Cel mai bun sistem home cinema pentru filme

Acelasi lucru poate fi valabil si cu cel mai bun sistem home cinema cu faza inversata. Daca doriti sisteme de sisteme home cinema joase cu un sunet mai bun datorita rezonantei. Este mai rentabil sa achizitionati sisteme de sisteme home cinema intr-un design cu un invertor de faza. Sistemele deacustice de calitatea necesara si bogatia sunetului nu pot fi realizate nici macar cu cea mai costisitoare acustica.

Benzile acustice ca tehnologie. sistem home cinemaul sau capul electrodinamic este componenta centrala a sistemelor acustice contemporane. Existenta chiar si a unui singur astfel de cap indica faptul ca modelul in cauza este un sistem unidirectional. Subwooferele si capacitatea de a identifica sunetul de joasa frecventa vor permite o experienta audio mai deschisa si mai captivanta.

Echipamentul este un sistem de sisteme home cinema cu mai multe benzi daca are doua sau mai multe capete separate. Dupa cum sugereaza si numele. Sistemele unidirectionale au nevoie doar de o singura sursa pentru a alimenta toate sisteme home cinema. Fiecare cap electrodinamic al unui sistem de sisteme home cinema cu mai multe cai este proiectat pentru a recrea cu fidelitate sunetul unui anumit interval de frecventa. Rezultatul este o experienta de ascultare mult imbunatatita, indiferent daca ascultati muzica sau vizionati un film.

Clasificarea sistemelor acustice. sisteme home cinema nu vor fi suficient de tare fara un amplificator de putere. sisteme home cinema active sunt cele care au un modul amplificator. Care este o caracteristica comuna in versiunile mai noi. sistemele home cinema pasive sunt cele care nu au amplificator intern.

Sistem home cinema pentru gaming si jocuri

sisteme home cinema de tip activ sunt disponibile pentru consumatorul care nu este un audiofil calificat si nu are nevoie de un mediu de ascultare claustrofob. Daca sistemul acustic este pasiv. Atunci trebuie ales si un model de amplificator. Cu specificatii care se potrivesc perfect pentru sistem.

In trecut, sisteme home cinema pasive erau considerate a oferi cel mai bun sunet. Cu toate acestea, din cauza progreselor tehnologice, versiunile de tip activ ofera acum un sunet la fel de inalta. In plus, nu este nevoie de alte echipamente. Puteti economisi costuri si eliberati spatiu de locuit in apartamentul dvs.

Incinte acustice la cel mai bun sistem home cinema. De regula, nu vom pleda pentru mai multe iteratii blande ale modelului sistemic. Desi sistemele home cinema dintr-o carcasa sistematica plascoasa sunt mai putin costisitoare, calitatea sunetului rezultata este adesea slaba si distorsionata. Este clar ca calitatea sunetului boxelor din lemn este superioara. In plus. Este disponibil pentru achizitionare un sistem la pret mic intr-o carcasa din lemn.

Am acoperit elementele fundamentale ale sistemelor acustice de astazi. Sa aruncam o privire la selectarea unui sistem home cinema adecvat acum. Daca aveti deja o sala home theater construita, achizitionarea echipamentului acustic pentru aceasta va fi mult mai eficienta. Izolarea fonica, lipsa peretilor goi si un aspect bine planificat sunt toate cruciale pentru a crea un spatiu ideal pentru a va bucura de sistemele home cinema de blocuri acasa.

Sistem home cinema la pret ieftin

Am neglijat sa includem o astfel de variabila – numarul optim de sisteme home cinema pentru o casa – in timp ce discutam despre caracteristicile principale ale sistemelor acustice de astazi. Multi oameni s-au uitat la 2.0, 2.1 sau 5.1 in timp ce cercetau diverse modele de sistem.

Numarul de sisteme home cinema dintr-un set de sisteme home cinema poate fi fie 2. Fie 5. Existenta unui subwoofer este indicata de al doilea. Daca exista 1 sau 2. Atunci subwoofer-ul este inclus sau nu. Home theater beneficiaza de a avea instalate cel putin sisteme home cinema de sunet surround 5.1. Cu cinci sisteme home cinema, sunetul va fi distribuit uniform intr-o camera tipica. Subwooferul este o componenta vitala a oricarui sistem de sunet home theater de inalta calitate.

Sistemele de sisteme home cinema 2.0 sau 2.1 sunt maximul permis pentru utilizare cu un computer. Totusi, aceasta presupune ca sistemele vacue se multumesc cu un sunet normal. Lipsit de sistemele chacus care ofera nuanta. Chiar si sisteme home cinema 2.0 vor fi suficiente pentru vizionarea ocazionala de videoclipuri pe Internet, conversatii pe Skype. Si pentru ascultarea ocazionala a doua sau trei piese. Prin urmare, selectia acusticii casei ar trebui sa se bazeze pe cele mai fundamentale aspecte tehnice. Precum si pe luarea in considerare a obiectivelor si a mediului de utilizare a acesteia.

Si dupa cum se poate atesta din experienta personala. Este posibil sa intalnim fenomenul uluitor al multor sisteme de sisteme home cinema identice care produc rezultate distincte in sunet. Cu toate acestea, propria perspectiva conteaza inca mult. Cu toate acestea, cele mai importante detalii tehnice nu trebuie trecute cu vederea. Criteriile tehnice servesc ca o foaie de parcurs pentru selectarea unei configuratii acustice adecvate.

Sistem home cinema raport calitate pret bun

Orice set de sisteme home cinema, incorporate sau detasabile. Va avea nevoie de un amplificator pentru a oferi un sunet de inalta calitate. Aceasta teorie stabileste o dihotomie intre acustica pasiva si cea activa. Acustica activa sunt sisteme home cinema care au un amplificator. Permitandu-le sa fie conectate si reda audio din aproape orice sursa. Trebuie sa existe un amplificator extern pentru acustica pasiva.

In majoritatea cazurilor, numarul de sisteme home cinema, existenta unui subwoofer si dimensiunea carcasei fiecarei componente sunt factori determinanti in calitatea generala a sunetului. Cu cat o camera are o suprafata mai mare. Cu atat mai multa energie electrica va folosi in termeni de wati. In acelasi timp, retineti ca fizica implicata impune ca suma puterii sisteme home cinemalor sa nu fie mai mica decat puterea amplificatorului.

Cu cat esti mai sensibil. Cu atat mai bine. In acest context, sensibilitatea se refera la intervalul dinamic sau amplitudinea de oscilatie a unui sistem. Daca vrei sa auzi fiecare cuvant din filmul tau preferat, investitia in sisteme home cinema cu o sensibilitate de cel putin 90 dB este o necesitate.

Un dulap excelent pentru sisteme home cinema este o alta sugestie a noastra. In primul rand, trebuie sa aiba suficient volum pentru ca sunetul sa umple camera. In al doilea rand, nu ar trebui sa fie fabricat din plastic ieftin. Deoarece acel material are proprietati de rezonanta teribile si poate fi explodat de frecvente inalte. Sunt recomandate sisteme home cinema cu carcasa din lemn. Deoarece pot fi mai scumpe. Dar imbunatatesc atat calitatea sunetului sistemului. Cat si longevitatea acestuia.

5 / 5. 64