Sari la conținut
Acasa > Electrocasnice > Ajutoare in bucatarie > Top 10 cele mai bune racitoare de vinuri

Top 10 cele mai bune racitoare de vinuri

  • de
5
(1)

Iubitorii de vinuri vor aprecia cu siguranta sa stie care este cel mai bun racitor de vinuri incorporabil, electric cu compresor. Este un frigider dedicat, care poate fi usor integrat sub blat sau in orice alta zona a camerei. Poti gasi in piata atat modele pe alb cat si pe negru, modele slim cu 2 zone de racire (dual zone). Poti gasi un model ieftin, la pret mic, care poate avea o capacitate de 6, 7, 12 sau 18 sticle. Poti sa vezi acest racitor de vinuri Camry.

Cele mai bune racitoare de vin – TOP 10 modele noi

Cel mai bun racitor de vinuri este Camry. Daca esti iubitorul de licoare din struguri si doresti sa pastrezi sticlele pretioase de vin la o temperatura optima, hai sa vezi cele mai bune modele de frigidere. Cauta pe eMAG, Altex sau Flanco unele modele potrivite pentru nevoile tale. Poti sa mergi si direct in magazin daca esti din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Constanta, Oradea, Suceava, Galati, Arad sau Ploiesti.

racitor de vinuri bun

Racitor de vinuri Camry cu capacitate de 12 sticle

cele mai bune racitoare de vinuri

Rafturi profilate pentru 12 sticle de vin
Capacitate de 33L
Consum redus de energie (clasa energetica A)
Silentios (element de racire termoelectric)
Panoul elegant de control cu comenzi tactile
Reglarea temperaturii 12-18 grade C
Lumina interioara poate fi oprita

Racitor vin termoelectric pentru 18 sticle Hyundai

racitoare de vinuri de top

Racitor de vinuri pentru 18 sticle
Usa tip vitrina (geam fumuriu)
Display comenzi senzorial
Volum net 48L
Temperatura racire intre 12ºC–18ºC
Nivel zgomot 38 dB
Greutate neta 16 kg

Racitor bauturi Metro Professional 88L volum

racitoare de bauturi profesionale

Capacitate 90 doze 0.33L sau 75 doze 0.5L
Temperatura intre +4 grade C si +18 grade C
Usa de sticla reversibila
Picioare ajustabile
Trei rafturi cromate
Agent frigorific R600a
Alimentare 220V

Racitor de vin Samus SRV36CRA de 21 L

racitor vin bun 12 sticle

Vitrina de vinuri Samus se remarca printr-un design modern si elegant
Aceasta este de culoare neagra si iese in evidenta prin usa de sticla
Cu o capacitate neta de 21 litri, vitrina de vinuri Samus poate depozita 12 sticle
Rafturile acesteia sunt cromate si au o forma speciala
Controlul vitrinei se face cu ajutorul panoului de control ce dispune de afisaj electronic
Vitrina dispune de iluminare interioara de tip LED
Poti seta temperatura interioara intre 10 si 18 °C

Racitor de vin Cavist de 24 sticle

racitor de vinuri dual zone

Va permite sa va pastrati si sa va bucurati de vinul dvs. la temperatura ideala
Vinul necesita o temperatura exacta pe care o puteti ajusta intre 11 ° C si 18 ° C
Ecran cu afisaj digital
Racirea termoelectrica este un sistem economic care elimina zgomotul si vibratiile
Usa din sticla colorata si sistem de iluminat interior cu LED
Tehnologia sa silentioasa va ofera confort suplimentar
Designul sau modern aduce o nota de eleganta si rafinament in casa ta

Care sunt cele mai bune racitoare de vinuri?

Exista mai multe tipuri de racitoare de vinuri bune. Primul este conceput pentru a stoca si matura vinuri de acelasi tip, dintre care majoritatea sunt de aceeasi cultura. Contine carcase de racire mono-temperatura, fara evidentieri subtile, cu cadre simple. In alt scenariu, stocurile de vin nu sunt doar depozitate. Ci afisate si contin in mod normal toate tipurile de bauturi, dar sunt adesea folosite pentru refrigerarea corespunzatoare a vinurilor inainte de a le oferi.

Ce temperatura asigura un racitor de vin bun?

Este important sa pastrati o temperatura constanta intre 11 si 17 grade in pivnita sau in cel mai bun racitor de vinuri in care se pastreaza vinul. Variatiile puternice si regulate ale temperaturilor si depasirea limitelor sunt marcate de o lipsa de vitalitate si aroma.

🛒 CategoriiRacitoare de vinuri
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Care este cel mai bun racitor de vinuri

frigider vin bun

Un racitor de incredere pentru vin trebuie sa aiba o serie de caracteristici care sa permita depozitarea mai lunga a bauturilor. In subsolurile autentice si friguroase in care s-u dezvoltat un anumit microclimat, o temperatura specifica si o umiditate relativa, lipsa soarelui, vibratii si mirosuri proaste, vinurile erau pastrate pentru sute de ani. In racitoarele noi de vinuri, care sunt ideale pentru magazine, pub-uri, sectorul de vanzare cu amanuntul si comert, precum si pentru afaceri, locuinte de vara rezidentiale. Si resedinte de oras, aceleasi conditii de depozitare pentru bauturi sunt reconstituite eficient.

Daca vinul este conservat la o temperatura de 24 grade pentru o perioada lunga de timp. De exemplu, mecanismul de imbatranire este dublu fata de 12-15 grade. Pierderea aromei este posibila la vinurile usoare si volatile.

Umiditatea medie a cramei este de 65%. La o valoare mai mica, dopurile se scurg si incep sa permita aparitia ciupercilor in aer, oxidand vinul, la o valoare mai mare.

Racitor de vinuri de calitate

Se presupune ca vinul nu este supus la razele solare. Radiatiile ultraviolete induc degradarea fructului si, in special, radiatia repetata a luminii ii dauneaza. Cu toate acestea, este mai sigur ca fereastra frigiderului pentru vin sa fie aproape invizibila. Usa la cel mai bun racitor de vinuri si iluminarea pot fi utilizate numai pentru o perioada limitata, pentru a afisa selectia de vinuri.

Lipsa de mobilitate este, de asemenea, o cerinta fundamentala pentru conservarea corecta a vinului. Ciclul biologic al vinului poate fi perturbat chiar de o miscare usoara, impiedicandu-l sa se muleze si sa deterioreze parfumul. Racitoarele de vinuri de calitate superioara ar trebui, de asemenea, sa fie proiectate astfel incat miscarea sa fie redusa la minimum in timpul utilizarii.

Depozitarea in diagonala a vinurilor este semnificativa. In aceasta situatie, butoiul este curatat cu vin in recipient, nu se usuca si nu se comprima. Deoarece sticla ramane rezistenta la aer si alcoolul nu se oxideaza. Containerele sunt, de asemenea, ambalate in mod traditional in toate dulapurile noastre pentru vinuri, in timp ce versiunile au fost, de asemenea, puse la vanzare pentru machete verticale de pahare. Scopul cheie al unor astfel de utilaje este de a depozita marfurile cu preaviz scurt sau de a se raci rapid.

Noua piata produce racitoare de vinuri in diferite forme, cu un volum de 8 pana la 100 de sticle. Cele mai bune racitoare de vinuri mici sunt ideale pentru versiunile usoare de masa. Micromagazinele si puburile, precum si utilizatorii casnici cauta astfel de modele.

Racitoare de vinuri bune cu compresor si termoelectrice

Cel mai bun racitor de vinuri poate fi cu compresor si termoelectric, prin prisma tehnologiei utilizate pentru congelare. Refrigerarea are loc prin circularea lichidului de racire in spatiile compresorului. In general, sunt furnizate compresoare pentru frigidere de vin mai costisitoare, cu volum mare. Amortizoarele, izolatiile si rafturile construite special sunt utilizate pentru a minimiza vibratiile care apar in mod normal in timpul activitatii acestor aparate.

Entuziastii acestei bauturi iconice stiu bine ca vinul trebuie conservat in circumstante exceptionale. Asigurand astfel protectia aromei si dezvoltarea acestuia in anumite scenarii. Racitoarele de vinuri au fost create special din acest motiv pentru a va asigura ca va pastrati corect bautura si sa o aduceti la temperatura optima in acelasi timp.

Prin mijloace, exista mai multe variatii intre modele, in functie de mecanismul de racire, caracteristica, arhitectura si dezvoltare. In consecinta, trebuie sa va concentrati asupra propriilor solicitari specifice. Politicilor de pret si vinurilor care vor fi pastrate acolo si cat timp, cu putin timp inainte de a achizitiona un birou de vinuri.

Dulapurile mini bar sunt, de asemenea, planificate si potrivite pentru designeri, deoarece au o abordare interioara speciala, care arata bine fata de echipamentele tehnice actuale. In marile unitati, subsolurile de vinuri ale marilor intreprinderi etc., dulapurile mari de vin, cum ar fi rafturile cu mai multe temperaturi si compartimentele multiple, sunt folosite pentru a stoca diverse vinuri.

Ce racitor de vin este bun pentru utilizatorii casnici

Capacitatea depinde in mod specific de zona si cantitatea de produs accesibila. Atat versiunile de sine statatoare, cat si cele integrate sunt disponibile pentru uz casnic, ceea ce poate economisi considerabil spatiile interioare.

Sistemele cu monotemperatura sunt potrivite pentru setul rezidential pentru a asigura o temperatura constanta in interiorul sistemului. La inceput, aceste versiuni sunt echipate cu un dispozitiv de circulatie a aerului care va ajuta sa pastrati aroma bauturilor pentru mai multe generatii.

Un criteriu special de selectie, care asigura o temperatura interna constanta, este adesea cunoscut ca avand o umiditate constanta asigurata de aproximativ 65% si un substrat izolat cu o densitate de minimum 45 milimetri.

Trebuie luate in considerare in special existenta si consistenta compresorului montat in rame specializate, rafturi din lemn in pivnita vinului, care garanteaza omiterea oricarei tulburari care afecteaza negativ produsul. In alegerea acestui stil, echipamentele de racire joaca adesea un rol crucial.

Ambele instrumente sunt, de asemenea, clasificate in compresoare si echipamente termoelectrice. Primul tip se caracterizeaza prin stabilitate si o refrigerare eficienta, poate fi integrat in diferite sisteme, dar este foarte imprevizibil pentru transport. Simplu de construit, rafturile electrice termice nu produc vibratii in timpul utilizarii. Dar astfel de materiale nu pot fi integrate in structuri interioare diferite pe o mana incalzita continuu.

Cum sa alegeti cel mai bun racitor de vinuri

Consistenta vinului se bazeaza mult pe stocarea buna. Toate cerintele pentru o gestionare profesionala a colectarii gospodariei de bauturi valoroase sunt incluse la cel mai bun racitor de vinuri ales in mod corespunzator. Aceste instrumente sunt capabile pentru o lunga perioada de timp sa mentina o temperatura constanta si umiditatea verificata si sa asigure lipsa perturbarilor care deterioreaza operatiunea.

Decizia cu privire la intentia si angajamentul fata de criterii precum capacitatea, confortul organizatiilor interne, dimensiunea, metoda de instalare si existenta capacitatilor suplimentare ar trebui luate atunci cand se alege un racitor specializat pentru a fi folosit pentru vin.

Utilizat special pentru stocare pe termen lung, cu mai multe zone climatice sau monozonice. Acelasi echilibru termic in echipamentele de acest fel se pastreaza in spatiul adecvat. In sala de lucru, aceste instrumente pot fi temperate de la + 8 deg C la + 19 deg C. Clima este reglabila la cel mai bun racitor de vinuri. Ambele versiuni din aceasta gama au, de asemenea, atribute tolerante la miscare si ultraviolete.

Temperatura destinata consumului de vin este importanta. Aroma si aroma vor fi vazute cel mai complet, datorita tipului de bautura, numai in anumite conditii de depozitare recomandate. La vinurile rosii, de exemplu, + 16 deg C si sampania + 7 deg C sunt ideale. In consecinta, aceste dulapuri sunt prevazute cu cel putin 2 zone de temperatura pentru prepararea simultana a vinurilor variate, fiecare pastrandu-si propriul micro-mediu.

Metode de instalare

Este important sa specificati tipul de instalatie necesara, dupa ce ati fost de acord cu intentia cabinetului de vinuri. Gadgeturi incorporate care economisesc spatiu in camera dvs. si va completeaza interiorul cel mai linistit. Dispozitive oferite atat in design usor, cat si in mod independent.

Un alt factor critic in selectarea racitoarelor de vin este flexibilitatea sporita si specificatiile aparatului. Urmatoarele caracteristici includ usurinta utilizarii, tipul usii, dispozitivul de filtrare a aerului, optiunile de afisare, iluminatul salii de operatie, caracteristicile panoului de control.

Racitoarele pentru vinuri sunt actionate de compresoare cu vibratii reduse, astfel incat chiar si tulburarile rare pot avea un efect daunator asupra fazei de imbatranire a vinului. Ferestrele prototip sunt prevazute cu o unitate speciala de sticla care reflecta radiatia UV.

Pentru depozitarea indelungata a bauturilor glorioase, acest lucru este semnificativ. Coerenta aerului in mediul de operare al vinificatorilor marcii este responsabilitatea filtrelor de carbune activ interschimbabile, excluzand distributia mirosurilor straine.

Pentru a preveni mirosurile, atmosfera trebuie reimprospatata in mod regulat. Si, ca atare, un mecanism de aerisire si un regulator de umiditate a aerului sunt incluse in mai multe versiuni ale aparatului de racire pentru vin.

Depozitarea vinului

Vinul este denumit o creatura vie. Produsul evolueaza cu anii si este imbatranit. In special, vinul nou merita mai putin sa fie consumat decat vinul vechi. Textura se lumineaza de-a lungul anilor pentru a obtine tonuri excelente de aroma. Atunci trebuie stabilite cele mai bune circumstante pentru pastrarea vinului.

Bautura a fost depozitata in subsoluri pentru cativa ani. Desi nu fiecare vinarie sau pasionat are o astfel de sansa in standardele de viata contemporane. Totusi, calea este de a plasa sticla la o temperatura optima. Prin urmare, a fost dezvoltat cel mai bun racitor de vinuri.

Reglarea termica este o conditie cheie pentru depozitarea in siguranta a bauturilor alcoolice, in special a bauturilor delicate, cum ar fi vinul. Un racitor de vin creeaza cerinte optime de depozitare a vinului. Astfel de masini pot utiliza tehnologia de inghet in diferite scopuri.

Camere de depozitare a alcoolului in medii ideale. Dulapul termoelectric pentru vinuri este o alegere rezonabila. Folosirea elementelor de racire este treaba lui. O foaie unica este prevazuta cu tensiune. Aceasta se reimprospateaza pe un fund al placii, in timp ce se incalzeste pe partea opusa a foii. Ar trebui sa tineti cont de criteriile cheie la selectarea articolelor.

Cea mai mare cantitate de sticle care poate fi stocata in fiecare unitate de stocare este definita de producator. Navele medii cu o capacitate de 0,7 litri sunt in mod normal luate in calcul. Cand cumparati cel mai bun racitor de vinuri, puteti determina durata maxima care se potriveste daca doriti sa tineti produsele mai mult timp.

Sticlele sunt stocate una impotriva celeilalte cu o alternativa pentru a exploata cel mai bine camera interioara. In consecinta, mai putine rezervoare pot fi plasate cu un guler nestandard. Va sugeram o depozitare cu spatiu liber.

Zonele de racire la cel mai bun racitor de vinuri

Exista diferite tipuri de racitoare de vin in care vinul poate fi pastrat la temperaturi variate in acelasi timp.

Cele mai simple si mai ieftine versiuni au o singura zona de racire. Pastrarea lor pe termen lung este ideala. Daca aranjamentele nu sunt doar pentru a tine vinul, ci pentru a-l stoca pentru o perioada limitata ca preparat pentru turnare, rafturile cu doua temperaturi ar fi mai bune. Alegerile cu trei temperaturi pentru o cantitate imensa de produse sunt mai largi, mai practice. Structurile multi-temperatura sunt montate pentru pana la sase zone.

In ceea ce priveste achizitionarea soiului potrivit pentru conservarea vinului, este necesar sa se inteleaga rolurile potentiale ale acestor racitoare de vin. Orice versiune este planificata special pentru incorporarea in interior. Alimentarea cu aer este situata la baza compresoarelor, astfel incat rafturile sa poata fi montate pe margini fara spatii.

Daca sticlele sunt complet ambalate in camera, nu puteti raci bautura in mod egal daca 2 ventilatoare nu ventileaza unitatea. Stilurile unei intrari, manerele de la dreapta la stanga si invers pot fi reorganizate. Cauza cheie a sunetului sunt ventilatoarele, dar termocuplurile sunt intotdeauna mai zgomotoase decat versiunile cu compresoare. Dar ventilatoarele pot ramane in tacere cand sunt pornite si oprite, iar compresoarele bazaie. Orice lucru depinde de procesele de fabricatie si de producator.

Prezentarea sticlelor de vin

Un spatiu separat este oferit pentru a arata seturile, astfel incat sa puteti arata sticlele drept. Mai mult, containerele dezlantuite pot fi depozitate in acest mod. Pentru depozitarea pe termen lung, existenta unui filtru de carbune pentru lemn este necesara pentru a mentine aerul din interior rece.

Rafturile din otel cromate sunt cele mai usoare. Nu rezista undelor si este condensat. Cu toate acestea, lemnul este considerat ca fiind comun. Lemnul ales influenteaza in mod explicit cheltuielile dulapului. Lemnul dur de inalta rezistenta este folosit pentru depozitarea multor sticle. De asemenea, este cel mai sigur sa aderati la mirosurile proaste intr-un material uscat, neacoperit.

Exista reguli prestabilite, retrageri obisnuite si role pe baza modelului. Ultimele doua sunt cele mai usoare. Diverse modele sunt usor de vazut pe piata, de la traditional la inteligent, desi incarcarea interna ramane la fel la cel mai bun racitor de vinuri.

Caracteristici de pastrare a vinului la rece

O unitate importanta pentru racirea si conservarea vinului este cel mai bun racitor de vinuri sau un frigider pentru vin pentru a obtine in cele din urma aroma si parfumul original al vinului pe care l-ati cumparat deja.

Vrem sa expunem principalele constatari pe care ar trebui sa le intelegeti pentru a decide prototipul de racitor care va dura si se va ocupa de multe dintre functiile dorite. Mai mult, retineti ca o serie de sarcini obligatorii trebuie sa fie efectuate de catre rack, care vor fi luate in considerare mai jos.

Raciti vinul la 7-17 C, o cerinta indispensabila inainte de a consuma. Este putin probabila o temperatura de racire de 11-13 C la un timp de depozitare prelungit, fara respectarea regimului de temperatura de depozitare a vinului.

Dulapul de vin protejeaza impactul si scuturarea si mentine stocul de vin la indemana atunci cand este depozitat pentru perioade mai lungi de timp. Puteti prezenta cateva dintre vinurile colectiei dvs., care sunt esentiale pentru cunoasterea autentica a acestei bauturi onorabile. Este foarte greu sa alegi dintr-o astfel de bogatie de idei si diverse versiuni de dulapuri de vin, dar merita sa te uiti la trei puncte foarte critice in ceea ce priveste formele tehnologiei de refrigerare.

Tehnologii pentru racirea vinului

Variantele termoelectrice sunt o alternativa ieftina, cu alte cuvinte o foaie care se incalzeste si se raceste pe o parte in timp ce curentul este utilizat. Se folosesc modelele termoelectrice. Cea mai comuna camera a compresorului este utilizata pentru compactarea si extinderea aburului. Caldura este emisa pe masura ce compresorul comprima gazul si este drenat pe masura ce se raspandeste.

Nu exista piese electronice rotative, complet nemiscate. Munca lor se bazeaza pe procese termice si descarcare in timpul reactiilor chimice. Ambele racitoare de vin sunt impartite in doua categorii, in conformitate cu forma de aplicare, integrate si independente.

Tehnologia de racire mai moderna face ca racitoarele de vin incorporate sa devina cele mai costisitoare. De exemplu, sub o statie de lucru sau un cadru incorporat, dulapurile de vin incorporate sunt prevazute cu o retea subiacenta in spatele careia sunt amplasate motoarele si incalzitoarele sistemului de refrigerare, astfel incat dispozitivul sa fie implementat fara goluri.

Cel mai bun racitor de vinuri independent e construit pentru a fi mobilate individual. In aceasta situatie, condensatorul sistemului de racire este montat pe peretele din spate sau pe dulapul din spate, dar, din pacate, in timpul transportului, sistemul de racire poate fi distrus.

Cel mai bun racitor de vinuri cu multiple zone

In prezent, sunt disponibile multe stiluri de racitoare de vinuri: camera de vinuri cu 1 zona, camera cu vinuri cu 2 zone, camera cu vinuri cu 3 zone si camera cu vinuri cu mai multe zone.

Racitoarele de vin bune cu zone frigorifice duale sunt cele mai frecvente, deoarece temperatura de depozitare solicitata este de 5 C pentru vinurile albe si – 15 – 17 C pentru vinurile rosii. Multe zone, dar ecosisteme diferite, cu o regiune mai rece: mai rece, mai cald.

Unul dintre elementele principale ale vinului este circulatia aerului. Un ventilator garanteaza ca racirea si distribuirea uniforma a frigului in intreaga regiune de birouri de vinuri.

Prin urmare, puteti aprecia in intregime pentru dvs. activitatile pe care biroul dvs. de vinuri le poate gestiona, tinand cont de toate punctele cheie mentionate mai sus.

Datorita densitatii lor si a adancimii limitate, vitrinele montate pe perete pot fi construite chiar pe partea laterala a unei cladiri, de asemenea, in camera cea mai restrictionata. Tinerea sticlelor pe orizontala cu dopuri de lemn, umezind astfel dopul si lasand sa nu curga aer. Capac de sticla UV de o fereastra reflectorizanta sau cadru de dulap de vin incetosat.

Diferite niveluri de pret in dependenta de model

Trebuie sa determinati cu acest produs, ce doriti sa obtineti de la acesta si ce ofera privilegiul pentru a selecta cel mai bun racitor de vinuri. Racitoarele de vin variaza de la rafturi minuscule, cu cateva sticle, pana la dulapuri cu doua usi si cu mai multe usi, cu sute de sticle fine in stil mobilier. De asemenea, pentru case private, apartamente, precum si pentru birouri, pub-uri, baruri si magazine, sunt incluse rafturile pentru vinuri.

Abilitatea dvs. bugetara, nivelul de trai si mentalitatea dvs. cu privire la vin sunt primele considerente semnificative pentru a alege un racitor de vin. Puteti lua in considerare urmatoarele articole daca alegeti sa cumparati un dulap cu vin destul de ieftin. Dulapurile cu pret rezonabil includ o serie de contradictii ale specificatiilor viticultorilor si ale somelierilor.

Acestea au conditiile de depozitare necesare pentru diferite vinuri, dar nu ridica vinurile la standardul de baut. In timpul racirii compresiei, rafturile din metal si plastic sunt susceptibile de agitare, ceea ce afecteaza conservarea vinului. Intrucat incaperile interioare din plastic, inclusiv frigiderele de uz casnic, nu permit acest lucru, umiditatea aerului nu este controlata. Recipientele obisnuite pentru vinuri nu se ocupa de atmosfera din jur si nu pot fi astfel oxigenate. Nu exista o acoperire UV pentru vin, deoarece vitrinele obisnuite folosesc panouri de sticla normale.

Cele mai noi stiluri de racitoare de vinuri bune

Cea mai moderna versiune a dulapului de vin indeplineste, in schimb, toate specificatiile specialistilor in vin. Umiditatea relativa trebuie sa fie de 70%, astfel incat permeabilitatea dopului sa fie mentinuta pe masura ce aerisirea naturala intra in spatiul dulapului. Vinul este mentinut la un nivel constant la cel mai bun racitor de vinuri. In repaus, valurile si miscarile fara activitate protejate de razele solare.

Umiditatea aerului este gestionata in primul rand. Deoarece aerul uscat usuca dopul si permite curgerea oxigenului, care nu este de dorit pentru vin. Ciuperca va aparea in caz de umiditate ridicata. Umiditatea este optima la 72%. Pluta nu se usuca din aceasta umiditate si, in timpul imbatranirii, vinul respira.

Dulapurile clasice de vin trebuie sa asigure circulatia aerului. Acesta poate fi furnizat cu un filtru de carbune in camera, astfel incat aerul filtrat sa patrunda in dulap. Trebuie sa recunoasteti ca conservarea vinului poate fi destul de afectata de mirosurile internationale suplimentare.

Acesti factori, alaturi de compresoarele specializate alese, reduc foarte mult zgomotele la purtatorii de vinuri de ultima generatie. Miscarea continua a containerului ajuta la crearea unei pelicule subtiri de reziduuri in vin. Nu numai ca dulapurile din lemn de cires sunt fantastice la transmiterea amortizarii vibratiilor de la compresor la dulap, ci ofera si un efect vizual minunat.

Modele de racitoare cu zone de temperatura

Un racitor de vin cu mai multe temperaturi, care are multe facilitati de depozitare, este bun, daca sunteti interesat sa detineti mai multe varietati de vin. Vitrina de vinuri cu regiuni cu temperatura multipla ofera o oportunitate aproape infinita de a reglementa cerintele de depozitare si manipulare pentru toate soiurile de vin.

Este posibil sa aveti nevoie de cel mai bun racitor de vinuri care sa se potriveasca cu alte specificatii pentru a stoca vinuri antice. Cu alte cuvinte, poate regla umiditatea, poate oferi camerei aer curat pentru a respira vinul si proteja sticlele de deteriorarea razelor solare si a razelor vibrationale. Conform specialistilor, conditiile optime sunt intre + 7 deg C si + 14 deg C pentru depozitarea vinurilor imbatranite.

Sticlele din racitor sunt dispuse exact pe orizontala. Pluta trebuie scufundata in vin, deoarece pozitiile verticale ale sticlelor ajuta la uscarea plutei, la patrunderea aerului in vin si la evaporarea acestuia.

Sistemul de racire are o configuratie conventionala cu un numar de randuri care pot stoca bautura, functiona cu usurinta si pot efectua functionalitati primare. Puteti achizitiona o camera de vin integrata in farfurie sau la un nivel pentru a economisi bani. Noi recomandam sa alegi un racitor de vinuri bun, in mod informat si citind informatii din mai multe surse.

Un frigider cu racitor de vinuri

Un frigider cu spatiu pentru vin, care ofera functia de depozitare, poate oferi, de asemenea, o optiune pentru o resedinta sau un studio, ca la subsol. Racitorul unic de vin racit este plasat in mod normal in partea de sus, iar frigiderul se afla pe baza frigiderelor / congelatoarelor hibride.

De asemenea, poate fi produs un depozit exclusiv de vin conform cererii specifice si va completa complet designul dvs. si va va indeplini specificatiile de depozitare si servire. Aceasta abordare este perfecta pentru un apartament mobilat de lux. Puteti plasa vinul in sticla intr-un apartament urban in aceleasi circumstante ca intr-un butoi dintr-un subsol cumparand un magazin de vinuri scump. La temperaturi de servire ideale, dvs. si prietenii dvs. veti avea deja vinul preferat personal.

Cel mai bun racitor de vinuri poate avea amplasarea sticlelor, una langa alta sau una peste alta, cu frigidere si congelatoare si plasate in pereti. Dulapuri pentru vin pot fi amplasate. In frigiderul pentru vin, sticlele pot fi depozitate orizontal, impiedicand astfel pluta sa se usuce. Exista un spatiu intre partea superioara si gat care permite aer suplimentar in recipient. Daca pluta nu este cernuta, alcoolul se oxideaza si se evapora mai repede.


5 / 5. 1