Sari la conținut
Acasa > Auto > Cel mai bun suport auto bicicleta de top

Cel mai bun suport auto bicicleta de top

5
(342)

In Romania, poti gasi cel mai bun suport auto bicicleta universal la pret ieftin. In 2024, gasesti suporturi auto pentru biciclete clasice sau electrice de la Thule. Acestea pot fi cu prindere pe haion sau plafon, cu prindere pe carligul de remorcare, cu prindere pe bare transversale sau cu adaptor stopuri spate. Poti sa vezi suport biciclete THULE FreeRide 532 cu prindere pe bare transversale.

Cele mai bune suporturi auto bicicleta – Top 10 suporturi

Cel mai ieftin suport auto pentru bicicleta pe portbagaj, il poti gasi la reducere, cu pret mic pe eMag, in sectiunea dedicata accesoriilor pentru bicicleta.

suport auto pentru bicicleta bun
Care este cel mai bun suport auto bicicleta?

Va vom ghida prin procesul de selectare pentru cel mai bun suport auto bicicleta care nu numai ca va serveste scopurilor, ci si care respecta toate reglementarile de siguranta aplicabile.

Cum alegi un suport auto pentru bicicleta bun?

Cel mai bun suport auto bicicleta de acoperis este atasat la barele transversale ale suportului universal. Cea mai mare greutate care poate fi amplasata pe plafonul masinii este de 73 kg. Si poate tine pana la trei suporturi pentru biciclete. In timpul instalarii unor suporturi pentru biciclete. Roata din fata trebuie indepartata deoarece bicicleta este tinuta de furca.

🛒 CategoriiSuport auto pentru bicicleta
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cel mai bun suport auto bicicleta din Romania

suport auto pentru bicicleta top

Roata din fata poate fi lasata pe bicicleta pentru incarcare datorita suporturilor de pe cadru sau furca. Raftul este amplasat suficient de sus pentru ca bicicleta sa fie protejata de resturile drumului. Astfel de atasamente au o serie de dezavantaje, inclusiv faptul ca va trebui sa depui multa munca suplimentara pentru a incarca singur bicicleta. Si, ca rezultat, vehiculul tau va fi mai putin aerodinamic.

Cea mai sigura metoda de a transporta biciclete este pe un suport pentru biciclete cu bara de remorcare. Care are nevoie de un carlig de remorcare. Acest tip de atasare este ideal pentru excursii pe distante lungi, deoarece permite cea mai mare fixare posibila a stocului. Ceea ce il impiedica sa se miste in camion.

Cel mai bun suport auto bicicleta din 2024

Cand utilizati un atasament pentru bara de remorcare, puteti transporta oriunde de la doua pana la cinci biciclete simultan. Comoditatea cu care duza poate fi atasata la bara de remorcare. Disponibilitatea unei caracteristici de inclinare pentru a oferi acces la portbagaj. Iar capacitatea de a bloca nu numai bicicletele pe suport, ci si instalarea pe bara de remorcare sunt toate consideratii importante atunci cand alegeti un anumit model. De asemenea, trebuie luata in considerare forma barei de remorcare in sine.

Rafturile-platforme pentru biciclete trebuie sa includa un panou de lumina care oglindeste farurile din spate. Si un repetor de placuta de inmatriculare. Datorita lungimii sale mai mari. Vehiculul are nevoie de mai multa ingrijire in timp ce este sustinut.

Suportul de biciclete este montat pe usa din spate. Si poate tine oriunde de la una pana la patru biciclete. Deoarece tensiunea curelelor de legatura trebuie ajustata in mod constant, aceasta abordare este cea mai potrivita pentru transportul articolelor pe distante mai scurte.

Suporturile pentru usa din spate sunt ieftine. Si usor de instalat. Greutatea de pe usa din spate creste. Hayonul devine mai greu de deschis. Si vederea in spate este afectata. Dar aceste dezavantaje sunt minore. Si usor de trecut cu vederea.

Cel mai bun suport auto bicicleta ieftin

cel mai bun suport auto bicicleta pentru anvelopa de rezerva este similar cu suportul de pe usa din spate a unui vehicul. Dar este atasat intr-un mod diferit. Doar SUV-uri. Iar autoutilitarele cu roata de rezerva montata pe usa din spate sau un suport care nu are husa decorativa pot folosi aceasta instalatie.

Sentimentul de independenta pe care il obtinem cand mergeti pe bicicleta este de neegalat. In cele din urma, sunt eliberat de limitele benzinariilor, traficului blocat, pietonilor. Si drumuri. Cele mai interesante trasee sunt, de obicei, in afara orasului, oferind ciclistului provocarea de a ajunge acolo cu bicicleta.

Puteti utiliza atasamentul pentru bicicleta al masinii pentru a merge pe teren accidentat sau pe drumuri necunoscute in timp ce va aflati in calatoria pe care o veti avea o viata. Un accident, deteriorarea vehiculului sau furtul ar putea proveni dintr-o metoda de montare aleasa prost. Vom face tot ce putem pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta a monturii pentru a evita acest lucru.

Majoritatea bicicletelor sunt transportate in acest mod. Bicicleta este transportata in orientare verticala pe plafonul masinii folosind un portbagaj dedicat. Barele transversale ale portbagajului sunt asigurate de suporturi. In plus, trebuie sa folositi incuietori pentru roti.

Top suport auto bicicleta

Cel mai bun suport auto bicicleta variaza la pret de la gratuit la cateva sute de dolari, in functie de material, producator. Si tipul de vehicul pentru care sunt proiectati sa se potriveasca. Otel, fara protectie impotriva furtului. Si un design neatractiv caracterizeaza monturile mai ieftine. Cele mai scumpe monturi sunt construite din metal. Si sa aiba incuietori antifurt. Si un design elegant si atractiv. In orice caz. Sunt demni de incredere in indeplinirea scopului propus.

Cand cadrul de montare este fixat de portbagaj, un vehicul poate transporta oriunde de la unul la trei articole. Acest suport inovator poate fi atasat la orice vehicul cu un centru de greutate mai inalt, inclusiv SUV-uri, hatchback, crossover, minivan. Si break-uri. Atasat la spatele vehiculului prin carlige, curele. Si alte mecanisme. Bicicleta este fixata pe loc in acelasi mod in care ar fi legata de bara de remorcare a unei masini.

Aceste suporturi pentru biciclete sunt adesea achizitionate unul cate unul pentru fiecare vehicul, deoarece suporturile universale care pot gazdui o varietate de cadre sunt mai putin frecvente. Pretul este comparabil cu cel al suporturilor pentru bara de tractare. Dar sunt un pas mare in jos fata de comoditatea alternativelor. Daca vehiculul dumneavoastra nu are bara de remorcare, aceasta metoda de instalare este pentru dvs. De asemenea, nu este necesar sa ridicati bicicleta pe partea superioara a masinii.

Un bara de remorcare este un lux costisitor, astfel incat acest suport este limitat la cei care au investit deja intr-unul pentru vehiculul lor. Veti avea nevoie de bara de remorcare. Si niste elemente de fixare pentru a instala acest tip de atasament.

Suport auto bicicleta universal bun

Preturile pentru cel mai bun suport auto bicicleta montat pe bara de remorcare poate varia foarte mult in functie de factori. Inclusiv de constructia suportului, de numele marcii. Si nivelul de slickness. Cele mai recente iteratii ale acestor modele pot fi recunoscute de celelalte prin platforma lor unica. Care poate gazdui o varietate mai mare de dimensiuni, un atasament pentru placuta de inmatriculare. Si chiar si o lumina de fundal.

Similar cu atasarea la portbagajul unui vehicul, aceasta alegere are avantaje. Si contra. Numarul de inmatriculare al masinii. Iar stopurile nu se vor aprinde. In plus. Portbagajul poate fi accesat prin desurubarea usor a incuietorului. Ceea ce face ca montura sa se miste.

De asemenea, puteti utiliza diferite metode de inchidere. Un suport pentru roata de rezerva Jeep este un astfel de exemplu. Nu este posibil sa afirmi in mod incontestabil ca o metoda de atasament este superioara alteia. Pentru ca ideea fiecaruia despre o experienta de calatorie placuta este diferita. Raspunsul se bazeaza pe criteriile specifice care conteaza cel mai mult pentru tine.

Cum pot sa stiu ce fel de montaj va functiona cel mai bine pentru masina mea. Daca puneti orice pe acoperisul unei masini, de exemplu, va reduce eficienta aerodinamica a acesteia. Daca este instalat pe usa portbagajului, acesta va impiedica accesul in portbagaj. Este posibil ca instalarea monturii sa fie complicata de factori minori, cum ar fi prezenta unei trapei sau a unei antene.

Suport auto bicicleta la pret ieftin

Subiectul despre cum se deplaseaza bicicletele cu vehiculul in siguranta, in mod fiabil. Si fara efort nejustificat este unul peren pentru proprietarii de automobile carora le place sa mearga cu bicicleta. Mai multe considerente apar daca locuiti intr-o gospodarie obsedat de ciclism sau doriti sa faceti o excursie de grup cu colegii de serviciu.

Selectarea de cel mai bun suport auto bicicleta prin evaluarea caracteristicilor acestora. Si subtilitatile vor asigura ca bicicleta ta. Iar accesoriile sale supravietuiesc unei calatorii la tara, la antrenament sau in vacanta fara deteriorare. Datorita varietatii mari de suporturi disponibile, veti dori sa fiti sigur ca alegeti unul care functioneaza cu vehiculul dvs., bicicleta. Si portofelul tau.

Selectarea celui mai bun suport pentru biciclete incepe cu o evaluare amanuntita a cerintelor dumneavoastra. Si starea actuala a bicicletei, precum si vehiculul dvs. Alegerea unui suport incorect pentru biciclete creste riscul ca bicicleta sa fie pierduta, furata sau distrusa. Si, de asemenea, provoaca daune cosmetice masinii tale.

De exemplu, cei care sunt interesati de biciclete electrice ar dori un suport care sa poata sustine greutatea suplimentara a unei astfel de biciclete. Iar cei care merg pe biciclete cu roti late vor avea nevoie de blocare pentru roti care sa poata pastra latimea suplimentara.

Suporturi auto pentru biciclete de top

Si daca bicicleta ta are un cadru specific pentru femei, ar trebui sa stii ca anumite suporturi pot avea nevoie de un atasament suplimentar, cum ar fi un suport pentru biciclete Thule, pentru a-l gazdui. De asemenea, ar trebui sa luati in considerare adaptabilitatea suportului daca aveti mai multe biciclete, cum ar fi o bicicleta inalta pentru adulti. Si o bicicleta pentru copil foarte mic.

Alegeti cel mai bun suport auto bicicleta pentru cerintele dvs. in functie de greutatea bicicletei si dimensiunea rotii. Si material pentru cadru. Exista trei tipuri principale de suporturi de biciclete pentru masini: cele care se fixeaza pe acoperis, cele care se ataseaza la bara de remorcare. Si cele care se ataseaza la spatele vehiculului sau la hayon. Sunt avantaje. Si dezavantaje pentru fiecare dintre cele trei optiuni, precum si diferite moduri de a le configura.

Un suport pentru biciclete cu bara de remorcare este mai costisitor, dar mai practic. Si mai simplu de utilizat decat un portbagaj de acoperis. Care este ambele accesibile. Si flexibil. De asemenea, puteti instala un atasament specific pe usa din spate.

Suporturile pentru biciclete pentru acoperis sunt accesorii care se potrivesc pe plafonul masinii. Cand cumparati un portbagaj pentru biciclete, este important sa stiti daca este compatibil cu tipul de bicicleta pe care il aveti.

Suport auto bicicleta electrica

In acest caz, va trebui sa scoateti roata din fata. Pipetele furcii sunt introduse in suport. Si un excentric fixat pe butucul rotii este folosit pentru a tine bicicleta pe loc. Acest stil de atasare necesita timp de instalat, dar ofera beneficii in ceea ce priveste rigiditatea laterala. Si aerodinamica de mers datorita unei scaderi minore a inaltimii bicicletei.

Roata din fata trebuie indepartata. Si depozitat atunci cand utilizati aceasta tehnica de montare. Dar bicicleta este usor de incarcat pe acoperis. Si cadre speciale nu sunt necesare. Gadgetul complet. Care arata ca un suport de biciclete de magazin, este montat pe bara de remorcare cu ajutorul unei cleme specifice. Si bicicletele sunt apoi cuplate de el. Este suficient pentru patru biciclete pe acest suport.

Cel mai bun suport auto bicicleta cu blocare furca poate gazdui o mare varietate de biciclete de munte, inclusiv cele cu suspensie, cadre din carbon, cadre pentru femei. Si altele.

Purtarea bicicletei pe cadru Acesta este de departe cel mai comun tip de suport pentru biciclete. Si instalarea sa este mult mai rapida decat cea a unui suport pentru furci. Rotile sunt montate in profil. Cadrul este fixat cu o tija. Si intregul ansamblu este prins impreuna.

Cel mai bun suport auto bicicleta Thule

Daca aveti nevoie de asistenta pentru a decide cu privire la un suport potrivit, este recomandat sa masurati mai intai diametrul tubului oblic al cadrului bicicletei dvs. Si apoi intrebati daca clema este sau nu potrivita pentru aceasta dimensiune. Desi roata din fata nu trebuie indepartata, cadrele neobisnuite ale multor biciclete le impiedica sa se potriveasca fara a fi nevoie sa ridice pilotul la o inaltime mai confortabila.

Designul de blocare a cadrului suportului pentru biciclete functioneaza fie cu cadre de bicicleta de sosea din aluminiu, fie din otel. Unele biciclete, in special cele cu cadre din carbon sau roti foarte largi, pot avea nevoie de adaptoare speciale.

Un suport pentru biciclete cu fixare a rotilor va permite sa montati in siguranta o bicicleta cu cele doua roti pe partea superioara a unui vehicul. Pentru a va instala bicicleta, va trebui sa reglati lungimea carligului astfel incat sa fie intr-o pozitie de functionare. Si diametrul rotilor tale. Puteti bloca roata din fata prin ridicarea clemei. Si strangeti-l dupa ce ati asezat bicicleta pe suport.

Suportul de blocare a rotilor functioneaza cu o mare varietate de cadre de biciclete, inclusiv biciclete de drum cu cadre din aluminiu sau otel, biciclete fat, hardtail-uri, biciclete de munte cu suspensie completa, biciclete cu cadre din carbon, biciclete concepute special pentru femei. Si altele. Bicicletele cu roti mari pot avea nevoie de un adaptor special pentru a fi transportate.

Top suport auto bicicleta cu prindere pe haion

Dimensiunea suportului pentru biciclete de care aveti nevoie va fi determinata de numarul de biciclete pe care trebuie sa le transportati, precum si de dimensiunea vehiculului dumneavoastra. Majoritatea atasamentelor pentru bara de remorcare includ un suport pentru cadrul bicicletei. Si curele pentru fixarea rotilor. Jantele sunt profilate pentru o plimbare mai lina.

Multe suporturi pentru biciclete cu montare pe bara de tractare pot gazdui biciclete cu cadre atipice sau roti mari. Si sunt de incredere. Si per total de lunga durata.

Adaptoarele sunt necesare pentru bicicletele cu cadru din carbon sau cadru pentru femei. Dar suportul pentru biciclete cu bara de remorcare este conceput pentru a fi utilizat cu biciclete de oras, biciclete de sosea cu cadre din aluminiu sau otel, biciclete fat, hardtail-uri, biciclete cu suspensie completa. Si biciclete de munte.

Una dintre cele mai des folosite metode de transport a bicicletelor este un portbagaj atasat la hayonul vehiculului datorita costului redus, versatilitatii. Si usurinta de instalare. Acest tip de suport pentru biciclete poate fi utilizat cu o mare varietate de vehicule. Datorita constructiei simple, folosind un profil metalic. Si curele prevazute cu carlige metalice pentru instalare in tocurile usilor.

Cel mai bun suport auto bicicleta cu prindere pe plafon

Dimensiunile standard ale cadrului de biciclete de oras, biciclete de drum din aluminiu sau otel. Si cadrele pentru femei sunt toate compatibile cu portbagajul pentru biciclete din hayon; pentru alte tipuri de cadre sunt necesare adaptoare.

Cand conduceti cu bicicletele pe cel mai bun suport auto bicicleta, retineti ca vehiculul dumneavoastra este mai greu decat de obicei. Si conduceti in consecinta. Ar trebui sa va asigurati intotdeauna ca tipul de suport pe care il alegeti va functiona cu bicicleta dvs.

Avand in vedere ca unele suporturi pentru biciclete sunt concepute pentru a se atasa de cadrul bicicletei, in timp ce altele sunt concepute pentru a se atasa de rotile sau furca bicicletei. Pentru ca transportul bicicletelor non-standard sa fie mai putin dificil, multe suporturi pentru biciclete ofera adaptoare pentru a face acest lucru.

O bicicleta este mai mult decat o simpla metoda practica de deplasare. Pentru multi, o bicicleta este mai mult decat un simplu mod de transport; este un mijloc pentru un scop; o sursa de exercitiu. Si divertisment; o sursa de fior. Si emotie. Daca intr-adevar nu doriti sa va vindeti bicicleta, o puteti conduce prin tara sau chiar prin orase daca doriti sa continuati sa o conduceti. Alternativ, puteti organiza transportul daca trebuie sa mergeti intr-un loc greu de ajuns cu bicicleta.

Suport auto bicicleta cu prindere pe carligul de remorcare

La salvare vine un cal de fier mai experimentat sub forma unui automobil. Apoi bicicleta trebuie demontata. Si nu este sigur ca va incapea in portbagaj, deoarece pot exista si alte articole care trebuie transportate acolo. Pentru a transporta in siguranta o bicicleta, se recomanda sa instalati suporturi dedicate pentru biciclete pe vehicul.

Si asigurarea bicicletei dvs. cu ajutorul suporturilor pentru biciclete face calatoria cu ea simpla. Si in siguranta. Exista numeroase metode pentru fixarea bicicletelor pe portbagajul masinii. Atat utilizatorul. Si masina in sine are o mana de ajutor in determinarea acestor factori.

Una dintre cele mai tipice metode presupune fixarea cadrului bicicletei pe partea superioara a vehiculului. Dezavantajul este ca locul de conectare ar putea zgaria cadrul. Pentru a transporta o bicicleta pe acoperisul unui vehicul folosind furca. Roata din fata trebuie luata de pe bicicleta.

Bicicletele pot fi transportate in pozitie inversata, plasandu-le in spatele manerelor de pe acoperisul unui vehicul. Curelele tin bicicleta impreuna la pipa, ghidon. Si scaun.

Cel mai bun suport auto bicicleta cu adaptor stopuri spate

Bicicletele pot fi fixate pe usile din spate ale hatchback-urilor, crossover-urilor cu cel mai bun suport auto bicicleta. Si monovolume cu utilizarea de atasamente dedicate. Aceste suporturi sunt alese special pentru fiecare vehicul, in timp ce sunt disponibile si versiuni universale. Alegeti cu prudenta, deoarece acest gadget are potentialul de a impiedica intrarea in portbagaj. Aceasta metoda de instalare este incompatibila cu vehiculele care au montat un bara de remorcare.

Presupunand ca vehiculul dumneavoastra are o bara de remorcare, va puteti asigura bicicleta de bara. Si trage-l in spatele tau. In acest scop, este necesara o clema unica. Lumini. Iar suporturile pentru placute de inmatriculare sunt doar doua dintre numeroasele accesorii care pot fi atasate la o bara de remorcare.

Si de la sine. Bara de remorcare este o rasfat de lux. Va puteti astepta ca bicicleta dvs. sa devina destul de murdara daca aveti deja una. Si alegeti sa conectati bicicleta la ea. In plus. Vopseaua automobilului s-ar putea zgaria. Prelungirea automobilelor este o tendinta actuala. Cand parcati in marsarier, aveti grija.

Decizia ta cu privire la suportul sa folosesti pentru bicicleta pe vehicul depinde in totalitate de tine, deoarece doar tu poti anticipa importanta numeroaselor elemente implicate.

Avantajele folosirii unui suport de biciclete

Cel mai bun suport auto bicicleta montat pe acoperis este convenabil. Deoarece bicicletele nu impiedica deschiderea portbagajului sau blocarea placutelor de inmatriculare ale vehiculului. Daca nu doriti sa cumparati un portbagaj de acoperis, aceasta este o alternativa viabila. Cand parcati intr-un garaj sau intr-o parcare subterana, va trebui sa luati masuri de precautie suplimentare, deoarece inaltimea suplimentara a vehiculului dvs. se datoreaza bicicletei de deasupra.

Instalarea unei biciclete este simplificata atunci cand este montata pe un bara de remorcare in loc de portbagaj. Vehiculul dumneavoastra trebuie sa fie echipat cu o bara de tractare pentru a alege aceasta optiune. Magazinul nostru are suporturi de remorcare Thule. Care au un sistem unic care va permite sa inclinati suportul cu cateva grade fara a scoate bicicletele, mentinandu-le in siguranta. Si permite accesul simplu la portbagaj.

Un astfel de portbagaj iti ofera loc pentru o cutie de aer. Si nu ridica vehiculul mai sus decat este necesar. Este ideal pentru transportul unei game largi de cadre de biciclete. Perfect pentru grupuri mici de prieteni sau familii care trebuie sa mute pana la patru biciclete.

Portbagajul din spate poate fi atasat la vehiculul dumneavoastra folosind un sistem de centura daca vehiculul dumneavoastra nu are bara de remorcare. Al treilea tip de suport pentru biciclete se ataseaza la partea superioara a portbagajului sau la interiorul usii din spate. Aceasta alegere este potrivita pentru calatorii scurte si rare.

Suport biciclete THULE cu prindere pe bare transversale

In ciuda extinderii mobilitatii rutiere, bicicletele nu renunta la rolurile lor. Si sunt utile pentru plimbarile rurale. Echipamentele mecanice de transport auto este un subiect care genereaza adesea intrebari.

Un atasament pentru bicicleta pe vehicul ar putea fi util in aceasta situatie. Majoritatea bicicletelor sunt realizate cu un cadru solid, cu toate acestea exista tipuri disponibile cu un cadru pliabil care pot fi depozitate intr-un portbagaj sau, in situatii extreme, intr-un vehicul.

Aproape fiecare automobil poate utiliza instalatia standard montata pe acoperis. Este usor de configurat. Si da jos. Si poate tine mai multe biciclete simultan. Spatiul de inaltime crescut este un dezavantaj major. Iar soferul ar trebui sa tina cont de asta in orice moment, mai ales cand trece pe sub poduri joase sau pe sub copaci cu un baldachin larg.

Suporturile sunt folosite pe usile din spate ale jeepurilor, monovolumelor. Si microbuze, crescand cu greu lungimea totala a vehiculului. Si inaltimea. Dar nu ridica dificultati pentru sofer.

Cel mai ieftin suport auto pentru bicicleta pe portbagaj

In timp ce suporturile pentru biciclete care se ataseaza la bara de remorcare sunt practice. S-ar putea sa ingreuneze accesul la bagaje cand sunt pline. Avantajul incarcarii cu usurinta. Iar descarcarea bicicletei nu poate fi refuzata.

Suportul poate sustine o singura bicicleta cu dimensiunea cadrului intre 28. Si 50 mm. Rotile sunt atasate de cadru prin curele Velcro care pot fi eliberate rapid. Si cadrul in sine este tinut impreuna cu o clema metalica reglabila. Componentele modelului sunt profil din otel. Si plastic.

Suportul este potrivit pentru sectiuni de arc aerodinamic de pana la 55 mm latime. Pentru utilizarea cu arcuri aerodinamice realizate de alte companii, trebuie achizitionat un adaptor suplimentar. Puteti monta pana la trei suporturi de biciclete pe portbagaj.

Producatorul italian a dezvoltat un suport pentru biciclete care poate fi instalat pe partea superioara a oricarei masini. Acest articol este construit din otel. Si acoperit cu o vopsea neagra rezistenta. Poate transporta biciclete cu rame tubulare intre 20. Si 50 de milimetri in diametru. Elementele de fixare usor de utilizat fac posibila in siguranta. Si conectati in siguranta articolul la orice portbagaj.

Cel mai bun suport auto bicicleta la reducere

Cei care trebuie sa transporte adesea o bicicleta sau biciclete trebuie sa aiba un al doilea suport pentru biciclete pentru vehiculul lor. Bicicletele pot fi demontate. Si depozitat in portbagaj pentru fiecare calatorie, desi aceasta nu este solutia cea mai practica.

Instalarea suporturilor pentru biciclete pe acoperis este de preferat, deoarece aceste suplimente pot tine pana la patru biciclete. Bicicletele pot fi lasate in aceasta stare fara a fi demontate sau asamblate. Si nu prezinta niciun risc pentru sanatatea calaretului.

Bicicletele pot fi asigurate intr-una din cele doua locatii principale pentru transport: acoperisul sau bara de remorcare. O bara de remorcare nu este echipament standard pe fiecare vehicul. Prin urmare, montarea pe acoperis va ofera optiuni suplimentare. Un portbagaj ca acesta este sustinut de un profil in forma de T sau de bare transversale. Si asigurat pe loc. Suportul pentru biciclete montat pe acoperis este foarte practic, deoarece poate tine pana la patru biciclete fara a necesita nicio dezasamblare din partea dvs. Pentru a evita daune vehiculului. Si pentru a preveni miscarea normala. Trebuie selectat accesoriul potrivit.

Cel mai bun suport auto bicicleta de acoperis va poate economisi bani in comparatie cu alte tipuri de portbagaj. Garanteaza o prindere ferma. Si poate fi fixat pe ghidon sau pe roata. Un seif. Iar fixarea perfecta este garantata de suportul pentru biciclete montat pe partea superioara a masinii, permitand transportul bicicletelor pe distante considerabile. Suportul poate fi asezat cu usurinta pe trepte. Si instalarea necesita o singura persoana. Capacitate de transport foarte mare. Capacitatea de incarcare a profilelor din otel variaza de la 17 kg la 60 kg, in functie de tipul specific.

Suport auto biciclete la pret mic

Trebuie sa stii ce fel de accesorii pentru biciclete ai inainte de a merge la cumparaturi pentru un suport pentru biciclete pentru vehiculul tau. Bicicletele sunt adesea fixate pe janta. In acest stil de sistem pot fi depozitate in siguranta pana la patru biciclete, ceea ce il face cel mai practic. Si optiune robusta disponibila.

De asemenea, bicicletele pot fi montate pe cadru, este usor. Si simplu, totusi trebuie sa-l atasati usor pentru a nu deteriora vopseaua. Pedala. Furculita. Si ghidonul sunt toate modalitati de a asigura o bicicleta. Deoarece roata trebuie scoasa pentru a conecta suportul la furca, acest suport de biciclete montat pe acoperis nu este utilizat pe scara larga.

Ar trebui sa investesti intr-un suport bun pentru vehicul pentru o bicicleta pe capota masinii sau pe un bara de remorcare daca iesi adesea in afara orasului pentru a face plimbari cu bicicleta, te angajezi profesional in sport sau doar vrei sa-ti transporti bicicleta la cabana rurala din lux in timpul sezonului. Dar daca vehiculul tau nu are bara de remorcare, nu trebuie sa te decizi.

Magazinul are o mare varietate de produse la preturi mici direct de la producator. Si toate articolele sunt garantate. Si certificate in ceea ce priveste calitatea lor. Produse precum airbox, carcase, suporturi specifice echipamentului sport, cosuri. Si organizatoarele de portbagaj sunt toate disponibile aici pentru o mare varietate de marci de vehicule. Si modele.

Suport auto bicicleta bun la eMag

Va trebui sa-ti dai seama de numarul de biciclete pe care le vei transporta. Si tipul de vehicul pe care il vei folosi mai intai. Cand veti raspunde la aceste intrebari, veti fi gata sa alegeti o montura din colectia site-ului nostru.

Vindem o varietate de suporturi de biciclete, inclusiv cele care se ataseaza la partea superioara a vehiculului dvs., la bara de remorcare, la portbagaj sau la caroseria camionetei dvs. In catalog, fiecare montura include un marcaj caruia ii apartine, trebuie doar sa il alegeti pe cel potrivit. Apoi, puteti alege suportul pentru biciclete care va va permite sa transportati cantitatea de biciclete de care aveti nevoie.

Atasamentul pentru acoperisul bicicletei se potriveste cu orice dimensiune de roata de bicicleta. Si ofera acces neobstructionat la portbagajul vehiculului. Exista versiuni de suporturi pentru furca care blocheaza puntea sau axul traversant al furcii la punctul de conectare. Si exista si suporturi verticale simple care se blocheaza fara a ridica roata din fata.

Excelent pentru masini acest cel mai bun suport auto bicicleta. Si SUV-uri compacte cu inaltimi de incarcare modeste. Aceste suporturi pot fi comandate de la producator sau pot fi montate in timpul asamblarii. Majoritatea oamenilor folosesc un suport pentru biciclete pentru a-si transporta bicicletele dintr-un loc in altul. Aceste suporturi sunt versatile, capabile sa depoziteze oriunde de la una pana la patru biciclete, usor de configurat. Si suficient de usor pentru a evita nevoia de ridicare grele.

5 / 5. 342