Sari la conținut
Acasa > IT > Cel mai bun soundbar

Cel mai bun soundbar

5
(72)

Iti recomandam sa vezi chiar acum care este cel mai bun soundbar din 2024, pentru Romania. Iti vom recomanda top cele mai bune soundbaruri pentru muzica, ce poate fi conectat la calculator (PC), televizor sau monitor. Modelele de top vin cu Dolby Atmos si au un raport calitate pret imbatabil. Poti sa vezi de exemplu acest Soundbar LG SJ3 300W 2.1.

Cele mai bune soundbaruri – Top 10 soundbaruri

Cel mai bun soundbar este LG SJ3 300W 2.1. Iti prezentam cele mai ieftine soundbaruri de buget, dar si cele cu un raport calitate pret bun, pe care le poti gasi pe eMag. Printre cele mai bune se numara cele de la Samsung, Sony, JBL, Philips, LG sau Bose.

soundbar bun
Ce este cel mai bun soundbar?

Raspunzand la subiectul despre care un soundbar sa achizitionati, un tip activ este cel mai bun pentru imbunatatirea calitatii sunetului televizorului. In timp ce cel mai bun soundbar pasiv cu sunet surround este cel mai bun pentru a simula experienta vizionarii unui film intr-o sala de teatru.

Cum alegi un soundbar bun?

Acordati o atentie deosebita dinamicii la cel mai bun soundbar inainte de a face selectia. Unele dintre ele pot reproduce doar anumite frecvente. In timp ce altii pot reda intregul spectru de sunet.

🛒 CategoriiSoundbar
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cel mai bun soundbar din Romania

soundbaruri bune

Un scop initial pentru cel mai bun soundbar a fost de a transmite sunet de inalta calitate de la televizoarele cu ecran plat, deci dimensiunea sa mica. Astfel, un soundbar ar putea fi vazuta ca o soundbar transversala care scoate un sunet. Ii place un bar lung si subtire, cu difuzoare instalate pe lungimea sa. O forma pe care o iau unele modele este cea a unui suport de afisare sau panou. Gadgeturile pot fi fie ascunse in spatele televizorului, fie puse pe perete.

Nu numai televizoarele cu ecran plat pot beneficia de redarea, amplificarea soundbarului. Si capabilitati de imbunatatire. Gadgeturile pot fi utilizate impreuna cu centrele media existente, playerele. Si computere. Pot citi date de pe unitati si carduri de memorie. Si pot reda muzica de pe telefoanele mobile.

Pentru ce doriti sa utilizati un soundbar este un aspect important atunci cand faceti achizitia finala. Functioneaza bine ca muzica de ambianta sau ca sunet surround al unui joc sau al unui film. Daca nu, un sistem stereo de top este o nevoie.

Majoritatea sistemelor de sunet de ultima ora au de la doua pana la sapte canale separate, fiecare dintre acestea putand suporta mai multe difuzoare. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat exista mai multe canale. Si cu cat sunetul va fi mai complet si mai detaliat.

Cel mai bun soundbar din 2024

Pentru modelele pasive, un sistem de difuzoare 5.1 este norma. De obicei, aceste tipuri de dispozitive necesita o instalare pe perete. Nu intra direct in televizor. Ci mai degraba intr-un receptor AV sau un amplificator robust. Dispozitivele pasive ofera o calitate foarte excelenta a sunetului, in ciuda arhitecturii lor sofisticate.

Cererea este mare pentru Soundbar active care pot fi conectate la un televizor. Ele sunt mai convenabile de utilizat si includ si alte functii dincolo de doar amplificarea sunetului. Cum ar fi sincronizarea cu un smartphone, folosind module wireless Wi-Fi si Bluetooth. Inclusiv o mare varietate de emitatori si circuite. Si conexiuni TV si surse de semnal.

Subwooferul, daca este prezent, ar trebui sa fie de aproximativ doua ori mai puternic decat un soundbar pentru a evita distorsiunile audibile atunci cand este ridicat la volume ridicate. Daca puterea totala de iesire a sistemului este de 300 de wati, de exemplu, doar 100 de wati ar trebui sa fie generati de un soundbar in sine. In timp ce restul de 200 de wati ar trebui sa fie generati de subwoofer.

Modele compatibile cu PCM, DTS. Si fluxurile Dolby Digital sunt ideale pentru vizionarea de filme si filme. Un procent considerabil din piata este alcatuit din ei. Doar atunci cand difuzoarele pot fi indreptate in sus si amplificarea canalului separat este o optiune, modelele de ultima generatie care reda in format Dolby Atoms pot avea sens de utilizat.

Cel mai bun soundbar ieftin

Primele radiouri cu banda unica sunt disponibile in trei game de frecventa diferite. foarte scazut, mediu. Si foarte sus. Celalalt termen este banda larga. Sistemele de difuzoare in banda larga pot fi identificate vizual prin utilizarea mai multor difuzoare satelit si subwoofere.

Cumparatorii de bare de sunet ar trebui sa ia in considerare cu atentie designul dinamic al capului. Capetele difuzoarelor conice din metal sau compozit sporesc semnificativ iesirea. Cu toate acestea, nu toti producatorii evidentiaza aceasta caracteristica. Cu toate acestea, daca un soundbar este bine proiectata, chiar si amplificatoarele mai putin puternice pot reproduce sunetul cu o calitate excelenta. Iar nivelul lor va fi restrictionat automat odata ce pragul maxim este atins.

De obicei, functionalitatea unei bare de sunet poate fi accesata printr-o telecomanda separata. Butoanele regleaza volumul si comuta intre mai multe moduri de procesare a sunetului. Daca dispozitivul face parte dintr-o configuratie multimedia mai mare, acesta poate fi gestionat de oriunde in casa cu un smartphone si o conexiune fara fir la Bluetooth sau Wi-Fi.

Subwoofer, este conceput pentru a reproduce fidel zgomotele de joasa frecventa. In realitate, serveste ca inlocuitor pentru difuzoarele voluminoase care altfel ar trebui incluse in un soundbar si pot fi conectate la sistem atat prin cablu, cat si fara fir. Versiunea wireless este de dorit, deoarece poate fi plasata oriunde in camera, cu o mica pierdere a calitatii sunetului.

Top soundbaruri

Nu este nimic complicat in ceea ce priveste designul de baza al soundbarului. Majoritatea modelelor de astazi au conexiuni adaptoare, astfel incat sa le puteti utiliza cu o mare varietate de gadgeturi electronice. Exista o varietate de optiuni cu fir si fara fir. Inclusiv cele mai comune AUX si intrarile digitale optice S/PDIF mai avansate. HDMI standard cu compatibilitate CEC si ARC poate fi utilizat pentru conectarea la televizor. Si este nevoie doar de optica pentru a primi semnalul audio.

Sistemul de sunet este format din difuzoare, fie cablate, fie wireless. Primele sunt conectate la o intrare audio sau la un port USB. In timp ce acestea din urma se conecteaza fara fir la o sursa de sunet. Acestea pot varia de la difuzoarele incorporate pe un computer pana la acustica High-End si Hi-Fi la preturi ridicate.

Pretul aparatelor de karaoke variaza foarte mult in functie de caracteristicile si capacitatile acestora. Optiunile de locatie pentru astfel de sisteme includ rafturi, podea, perete. Si chiar si instalarea in perete. Dimensiunea lor si potrivirea incomoda le fac sa nu fie ideale. Si nu transmit sunetul foarte eficient daca sunt instalate incorect.

soundbar transversala pentru auz este o solutie intermediara intre acustica incorporata a gadgeturilor si un sistem de difuzoare multicanal. este mai simplu de instalat, mai putin costisitor. Si mai placut din punct de vedere estetic.

Cel mai ieftin soundbar

Cel mai bun soundbar a fost in ultima vreme disponibil pe scara larga. Iar introducerea lor pe piata este direct legata de progresele in tehnologia televiziunii. Acestea din urma devin in mod constant mai evanescente si fara cadru cu timpul. Cu toate acestea, pur si simplu nu exista loc pentru difuzoare de dimensiuni mari in carcasele subtiri ale televizoarelor de astazi, in ciuda aspectului lor atractiv. Aceasta inseamna ca multe televizoare high-end au sunet care nu poate concura cu cele mai bune sisteme de buget.

Solutia initiala prezentata a fost un sistem audio home theater. Care, alaturi de sistemele audio 5.1, ramane cea mai buna optiune pentru a oferi un televizor cu sunet de inalta calitate. Cu toate acestea, exista provocari legate de pozitionarea componentelor home theater. Si nu este intotdeauna viabil sa faci asta.

Aceste zile. Proiectoarele de sunet care pot oferi nu doar sunet stereo, ci si surround se incadreaza intr-una dintre cele doua grupuri atunci cand vine vorba de bare de sunet moderne. Difuzoare TV externe simple si sisteme home theater cu drepturi depline. Daca sunteti familiarizat cu tehnologia audio. Veti observa ca canalele stanga si dreapta ale soundbarului sunt usor decalate unul fata de celalalt. Efectul stereo care se diminueaza in mod natural este un rezultat al acestei calitati.

Difuzoarele frontale si laterale sunt pozitionate diferit. Astfel incat peretii si tavanul camerei proprii. Iar podeaua poate fi folosita ca difuzoare virtuale pentru sunetul surround. In functie de dimensiunile si constructia camerei, calitatea sunetului unei bare de sunet poate varia foarte mult. Daca se intampla acest lucru, este posibil ca subwooferul sa nu poata functiona la nivelul capacitatilor sale. Iar basul ar putea suna distorsionat.

Cele mai bune soundbaruri pentru muzica

Utilizarea a mai mult de un difuzor intr-un anumit canal. Difuzoarele pot fi pozitionate intr-o varietate de moduri pentru a crea difuzoare virtuale. Si procesarea digitala a sunetului este folosita pentru a imbunatati efectul stereo. de exemplu, intr-o pereche stereo, semnalul este trimis catre un difuzor cu o usoara schimbare de faza pentru a atenua sunetul care vine direct la ascultator, in timp ce amplifica sunetul care vine din lateral. Prin urmare, separarea surselor de zgomot inventate este prelungita.

Sistemele cu mai multe difuzoare sunt, de asemenea, utilizate in tehnologia SDA, cu cate un difuzor pe fiecare parte producand un sunet care este defazat cu cealalta. Desi necesita multa putere de procesare, puteti izola mai bine sursele de zgomot fictive in acest fel.

Din pacate, dimensiunea camerei si locatia ascultatorului sunt doi factori de care toate aceste sisteme trebuie sa tina cont. Multi oameni sunt sceptici fata de ideea ca un soundbar poate simula sunetul surround, deoarece nu vad cum este posibil ca un sistem audio sa faca acest lucru fara difuzoare din spate. Scepticii par a ignora faptul ca sistemul audio propriu al subiectului este stereofonic si nu surround.

In absenta canalelor urechii externe, creierul foloseste informatiile din urechea stanga si dreapta pentru a deduce directia si inaltimea originii unui sunet. Creierul analizeaza distorsiunile cauzate de canalele urechii pentru a identifica locatia sursei unui sunet primit.

Soundbar pentru PC si calculator

Folosind un sistem stereo si un model matematic al modului in care sunetul este distorsionat pe masura ce trece prin canalele urechii si prin craniul uman, este posibila simularea unei surse de sunet in orice locatie din camera. Notatia HRTF este folosita pentru a descrie aceasta paradigma matematica particulara. Desi tehnica din spatele sunetului surround bazat pe HRTF este greu si costisitor de executat, ea permite unui sistem stereo sa falseasca prezenta surselor de sunet in orice directie. Chiar si fara difuzoare din spate.

Sa ne intoarcem la realitate cu cel mai bun soundbar. Datorita costurilor mari de incorporare a tuturor acestor caracteristici, multe bare de sunet sunt putin mai mult de doua difuzoare conventionale gazduite intr-o singura carcasa lunga. Chiar si numarul de canale ofera doar o estimare aproximativa a iesirii generale si a calitatii soundbarului. Si alegeti caracteristicile soundbarului, tinand cont de obiectivul final.

Cel mai rapid si mai convenabil mod de a imbunatati sunetul televizorului este cu un soundbar 2.0 care nu are nevoie de un subwoofer separat. Mai putine piese inseamna mai putine griji in timpul asamblarii. Cu toate acestea, designul soundbarului restrictioneaza sever latimea difuzoarelor. Ceea ce are un impact negativ asupra calitatii reproducerii basului, prin urmare nu ar trebui setate asteptari mari pentru un astfel de dispozitiv.

Cea mai populara configuratie este un soundbar cu subwoofer, ceea ce face ca numarul total de canale sa fie de 2.1. un soundbar in acest format arata identic cu un soundbar din configuratia 2.1. Distinctia cheie este ca aceste modele sunt capabile sa reproduca fidel sunetul multicanal dolby stereo. Care este format din patru canale. stanga si dreapta pentru muzica si efecte, centru pentru discutii. Si in al patrulea rand, surround.

Cel mai bun soundbar pentru televizor

un soundbar 3.1 are doua canale suplimentare in mijloc care pot recrea atat conversatia. Cat si alte sunete care sunt adesea asociate cu fata sau mijlocul scenei. In aceste configuratii, a patra piesa este fie ignorata, fie amestecata cu celelalte.

Aceste bare de sunet sunt capabile de procesare surround 5.1. Cand utilizati un sistem audio cu componente 5.1 sau un home theater, difuzoarele din spate sunt responsabile pentru redarea sunetului surround. In orice caz. Soundbar nu au difuzoare din spate. Deci, depinde de producatorul individual sa decida cum sa gestioneze coloana sonora surround. fie prin amestecarea acestuia cu difuzoarele laterale, fie prin preprocesare folosind un algoritm. Prin urmare, rezultatele pot varia foarte mult.

Suportul numerelor 5.1 si 3D din specificatii nu garanteaza nimic in ceea ce priveste volumul sau calitatea sunetului stereofonic. Ele indica doar faptul ca un soundbar nu ignora complet pista de sunet surround stereo dolby si, in schimb, face ceva cu ea. O pereche de difuzoare din spate aduc anumite bare de sunet, cunoscute sub numele de sisteme 5.1, mai aproape de sistemele home theater si de sistemele audio 5.1.

Retineti ca nu toate Soundbar au un subwoofer pe canalul de joasa frecventa. Subwoofer-ul dintr-un soundbar poate fi fie o componenta externa, fie o parte integranta a barei in sine. Retineti ca woofer-ul subwoofer masiv va extinde substantial dimensiunile dispozitivului atunci cand cumparati un soundbar cu subwoofer incorporat. Astfel de bare de sunet sunt deja mai mult ca niste rafturi datorita adaugarii subwooferului. Calitatea subwoofer-ului modelului poate fi, de asemenea, in problema daca trebuie sa se strecoare intr-un sasiu compact.

Top soundbar pentru monitor

Fiti atenti la tipul de conexiune al subwooferului atunci cand cumparati modele care au unul. o conexiune wireless subwoofer reduce drastic timpul necesar pentru configurarea sistemului audio. Concentrati-va pe intrarile subwooferului si modul in care acestea sunt conectate.

Mufa de intrare audio analogica pentru utilizarea cu dispozitive externe. In majoritatea cazurilor. Aceasta se refera la o mufa de 3,5 mm sau 6,3 mm. Cele mai multe dispozitive mobile, playere media, notebook-uri, tablete. Si computerele desktop pot fi conectate la acesta. Perechea de conexiuni RCA este o alta optiune. Dar portul AUX poate transmite doar audio stereo, nu 5.1 sau 7.1 surround. Retineti ca, in timp ce utilizati mufa AUX, sunetul surround al soundbarului nu va functiona daca este 3.1, 5.1. Sau mai sus.

In timp ce in exterior coaxialul S/PDIF pare identic cu cablurile RCA analogice, este intr-adevar folosit pentru a transporta audio digital. Inclusiv cel mai bun soundbar multicanal. Cablurile RCA scurte, normale, pot fi folosite pentru a realiza conexiuni in conformitate cu acest standard. Utilizati un fir coaxial de 75 ohmi pentru transmisie pe distante mai mari.

Conexiunea magistrala serial universala nu se limiteaza la transmisia de date digitale, ci poate fi folosita si pentru a trimite semnale audio digitale. Ar fi util daca instructiunile pentru aceasta conexiune ar fi mai specifice cu privire la utilizarea prevazuta. Desi este adesea folosit pentru a conecta Soundbar la biblioteci de muzica si filme, sunt acceptate si conexiunile USB. Nu puteti utiliza un cablu USB pentru a conecta un soundbar la televizor.

Top soundbar Dolby Atmos

DMI este o conexiune de ultima ora pentru transferul de date audio si video digital multicanal. Pentru cea mai buna calitate audio, utilizati aceasta conexiune. un soundbar poate fi conectata la o retea de domiciliu prin Ethernet si apoi utilizata pentru a transmite in flux audio si video de la alte dispozitive cu adaptorul corespunzator sau prin Wi-Fi.

Soundbar, ca si alte gadget-uri electronice, sunt considerate mai convenabile datorita prevalentei conexiunilor fara fir. Cu toate acestea, exista anumite caracteristici ale tehnologiilor wireless care trebuie luate in considerare pentru a preveni degradarea sunetului.

Deoarece un numar tot mai mare de televizoare includ conexiuni Bluetooth si Wi-Fi, acestea ofera o alternativa viabila la cablul audio. Exista anumite bare de sunet care permit DLNA, o tehnologie care simplifica transferul de materiale media pe dispozitive. Si o conexiune la retea locala.

Aducerea unui dispozitiv compatibil NFC aproape de difuzor este tot ceea ce este necesar pentru a stabili o conexiune. Intensitatea maxima a soundbarului poate fi afectata de puterea totala de iesire. Actionarea vocala pentru televizoarele de acasa situate in incaperi mici de 20 de metri patrati necesita echipamente cu o putere totala de 100 de wati sau mai putin. Pentru spatiile mai mari este recomandata un soundbar cu o putere de 200-300 wati. Se recomanda utilizarea unei bare de sunet cu o putere de 300 W sau mai mult in incaperi de 50 de metri patrati sau mai mari.

Cel mai bun soundbar Dolby Atmos

Calitatea sunetului este mentinuta chiar si la volume ridicate daca subwoofer-ul este de doua ori mai puternic decat un soundbar. Acestea. Daca puterea totala de iesire a sistemului este de 300 de wati, de exemplu, 200 dintre acesti wati ar trebui sa mearga la subwoofer si doar 100 la un soundbar. In caz contrar, basul ar deveni din ce in ce mai moale pe masura ce nivelul creste.

Multi oameni aleg latimea panoului pe baza preferintelor personale pentru aspectul sau vizual. Intre timp, impresia stereo este imbunatatita cu mai multa separare intre canalele stanga si dreapta. Ceea ce este posibil cu o dimensiune mai mare a ecranului. Calitatea sunetului poate fi influentata si de materialul carcasei soundbarului si subwooferului. Materialele cu calitati excelente de absorbtie a sunetului sunt de preferat pentru dulap deoarece blocheaza sunetul nedorit care vine din spatele difuzoarelor.

Cand vine vorba de amortizarea zgomotului, MDF si lemnul sunt cele mai bune pariuri ale tale pentru cel mai bun soundbar. Sunetul este mai putin inabusit de plastic, metal. Si sticla. Si la niveluri puternice, aceste materiale pot incepe sa reverbereze si sa distorsioneze semnalul original. Acest ultim punct este crucial pentru carcasele subwooferului. Exista mai multe bare de sunet la preturi mici din care sa alegeti. Daca difuzoarele incorporate ale televizorului nu-l taie si doriti sa imbunatatiti calitatea sunetului fara a pierde banii.

Sunetul stereo Dolby cu patru canale este deja acceptat de dispozitivele cu format 3.1. Selectati dintre modelele care au subwoofer daca doriti sa va bucurati de sunet de inalta calitate cu transmisie eficienta a basului de la televizor. Alegeti un soundbar cu un canal de 5.1 sau mai mare si/sau capabilitati 3D daca doriti o experienta audio mai captivanta. Firele nu reprezinta o problema estetica atunci cand instalati un soundbar wireless.

Top soundbar raport calitate pret

Expertii sugereaza sa folosesti dispozitive care au o interfata de utilizare usor de utilizat. Gadgeturile ieftine includ adesea doar o mufa pentru casti si un port USB. Dar modelele high-end au de obicei si un conector HDMI. un soundbar poate fi conectata la configuratia audio pentru intreaga casa datorita conexiunii wireless disponibile. Iar muzica stocata pe un smartphone poate fi transmisa wireless prin bluetooth.

Are un scop util si placut. Retineti ca lungimea panoului acustic trebuie sa fie egala sau mai mare decat diagonala ecranului pentru o calitate optima a sunetului. Aici, insa, muzica poate fi auzita la fel de clar, indiferent de locul in care sta cineva in camera. Atat distanta, cat si unghiul la care sunt amplasate difuzoarele afecteaza calitatea sunetului pe care il produc.

un soundbar este o abordare comuna pentru a imbunatati sunetul in cel putin o camera si, in mod ideal, in toate. Acest tip de sistem acustic nu ocupa prea mult spatiu, are o calitate decenta a sunetului din mai multe surse datorita comutarii high-tech. Si se imbina bine cu majoritatea panourilor contemporane. Sa investigam istoria acestor coloane, cum au evoluat in ceea ce sunt acum. Si cum sa evitati sa luati o decizie proasta in timp ce le selectati.

Cincizeci de producatori diferiti creeaza acum bare de sunet. Deci, gasirea unei potriviri bune este limitata doar de preferintele personale si de buget. Cu toate acestea, din punct de vedere practic, ar trebui sa acordati atentie unei varietati de trasaturi distinctive daca criteriile dvs. de cumparare se extind dincolo de considerente superficiale, cum ar fi preferintele personale sau loialitatea marcii.

Cele mai bune soundbaruri Samsung, LG, JBL, Philips, Bose

Alegerea daca viitoarea dvs. un soundbar va functiona splendid in mod izolat sau va avea nevoie de intarire in fata unui subwoofer este probabil cea mai importanta decizie conceptuala si tehnica pe care o veti lua. Unele modele au absolut nevoie de el, deoarece nu au emitatori de frecventa joasa sau foarte inalta. In timp ce altii se pot descurca bine fara el.

Televizorul in cauza nu este pe un panou ingust. Ci mai degraba un analog al unui canal central cu drepturi depline. astfel, montarea lui pe perete este exclusa. in schimb, apartine celui mai inalt raft al suportului TV.

Optiunea wireless este mai practica daca se foloseste combinatia panou, subwoofer. In plus, exista un panou sub televizor. Care poate fi folosit ca baza. Nu in ultimul rand, anumite panouri pot fi echipate cu canale din spate, de obicei si wireless, desi aceasta notiune mi se pare ca se indeparteaza si mai mult de implementarea de baza a soundbar-ului ca o singura sursa de sunet.

Daca trebuie sa aveti o solutie de comutare simpla, intrarea optica digitala este cel mai bun pariu. Daca doriti sa difuzati nu doar filme, ci si posturi terestre, puteti conecta orice sursa de semnal contemporana la majoritatea televizoarelor cu acest lucru. Daca trebuie sa comutati intre mai multe surse. Dar nu doriti sa utilizati televizorul ca comutator, un comutator HDMI poate fi solutia.

Cel mai bun soundbar de la eMag

Plus cateva informatii suplimentare pe tema comutarii. Daca doriti sa utilizati un soundbar pentru mai mult decat doar vizionarea de filme, avand suport pentru protocoale wireless precum Bluetooth, Wi-Fi. Si AirPlay este o necesitate. In orice caz. Soundbar cu capabilitati de redare devin din ce in ce mai rare. In aceasta situatie, ca si in cazul televizoarelor inteligente, este probabil pentru ca o sursa externa specializata va functiona intotdeauna mai bine.

un soundbar este o solutie convenabila daca sunetul televizorului dvs. este slab si construirea unui home theater pare a fi prea mult de lucru. Acest mic sistem de sunet poate face lucruri mari pentru sunetul televizorului dvs. Aflati in aceasta postare ce este un soundbar si ce specificatii ar trebui sa acordati prioritate atunci cand cumparati una.

Producatorii de ecrane albastre acorda o prioritate minimizarii grosimii televizorului. Un televizor elegant si sofisticat este mai uimitor pentru ochi. Dar cu cat sasiul este mai subtire, cu atat este mai putin spatiu pentru componente audio eficiente. Sistemele home theater si Soundbar sunt exemple de acustica externa care pot ajuta in aceasta situatie.

Un sistem home theater real este cea mai buna optiune pentru audiofili, desigur. Casa ta poate simti ca un cinematograf cu configuratia audio corecta din mai multe parti. Cu toate acestea, exista cateva puncte nuantate pe care ea le face. Pentru inceput, costul de a merge la film ar putea fi foarte mare.

Unde gasesti un soundbar la reducere

In al doilea rand, ar putea fi foarte dificil, daca nu imposibil, sa incorporam un astfel de sistem intr-un anumit spatiu. Pentru ca experienta home theater sa functioneze, difuzoarele trebuie sa fie plasate strategic in zona de vizionare. Ceea ce poate fi o provocare in conditii inguste. In orice caz, detineti toti asii daca doriti sa instalati noi echipamente acustice in spatiu. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, ar fi de preferat sa gasiti o solutie care sa nu conduca la inca o problema.

Soundbar sunt concepute pentru o astfel de ocazie. un soundbar este un sistem audio minuscul care consta dintr-un rand de difuzoare. Un subwoofer extern este un plus disponibil pe anumite modele. In timp ce pe altele este gazduit in interior. Natural. Soundbar nu vor produce acelasi sunet ca si teatrele. Dar sunetul va fi mult mai rece decat ceea ce ofera un televizor. Si problemele de instalare vor fi mult mai putine.

Soundbar au adesea multe configuratii de montare disponibile simultan. De exemplu, un soundbar conceputa pentru a fi utilizata pe un raft poate fi pusa pe un perete. Si invers pentru un tip de podea. Rafturile si modelele montate pe perete domina piata, deoarece sunt mai usor de acomodat in spatiile inguste.

Soundbar de pe podea sunt adesea mai puternice ca sunet si sunt concepute pentru spatii mai mari, desi ar putea fi dificil de instalat sub un televizor din cauza inaltimii lor. Similar cu instalarea sistemelor home theater, modelele de podea ar putea fi imprevizibile. Si aranjamentul rezultat ar putea sa nu fie acceptabil vizual in toate cazurile.

Soundbar 2.1 cu subwoofer bun

Le vom sari peste cele externe si vom trece direct la cele audio. Numarul de canale audio este una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale oricarui sistem acustic. Numarul de canale si daca un subwoofer este sau nu utilizat pentru sunetul de joasa frecventa sunt adesea notate prin prima cifra a unui cod de doua caractere pentru formatul acustic, separate printr-un punct.

Deci, de exemplu, in formatul acustic 2.0, sunetul stereo traditional este furnizat de doua canale de banda larga fara subwoofer, in timp ce in formatul acustic 2.1, sunetul stereo este furnizat de doua canale de banda larga cu un subwoofer. Cu cat valoarea primului numar este mai mare, cu atat mai multe canale sunt disponibile. Cu alte cuvinte, formatele 5.1 si 7.1 ofera mult mai mult sunet surround decat standardul 2.1. Si poate concura deja intr-o oarecare masura cu home theater, desi la un pret mult mai mare.

Este treaba subwooferului sa reda tonuri joase. Fie un subwoofer intern, adica gazduit in interiorul carcasei, fie un subwoofer extern poate servi ca sursa audio de joasa frecventa pentru cel mai bun soundbar. Subwooferele gazduite in propriile lor dulapuri separate sunt calea de urmat pentru cei carora le plac filmele cu o multime de efecte sonore interesante. Cum ar fi cele vazute in filmele moderne de actiune. Cu toate acestea, in acest caz, va trebui sa luati in considerare amplasarea acestuia.

Deoarece apar adesea numeroase probleme cu locatia subwooferului, este corect sa-l numim cea mai mercuriala componenta a oricarui sistem audio. Punerea lui mort in mijlocul sursei primare de sunet este una dintre cele mai frecvente erori de plasare. In acest scenariu, fie deasupra, fie dedesubt. Sau in spatele soundbarului centrala.

Cel mai bun soundbar 5.1

Locatia optima pentru un subwoofer este adesea aproape de zona de ascultare principala, asa cum au convenit in mod covarsitor de catre profesionistii audio. In orice caz. Aceasta configuratie nu este intotdeauna cea mai buna. Cel mai bine este sa incercati doar mai multe locuri pana il gasiti pe cel potrivit pentru subwoofer. Pentru a realiza acest lucru, puteti reda niste muzica de bas si puteti experimenta diferite pozitii pentru subwoofer pentru a gasi punctul favorabil.

De asemenea, este util si subwooferul care a fost integrat inteligent in design. Desi nu va avea acelasi impact ca un element separat, doar daca il aveti in preajma va face sunetul mai bogat si mai plin. Nici macar nu trebuie sa te gandesti bine la adaugarea unei alte coloane. Daca nu va pasa de existenta unor minime in plina expansiune si intentia dvs. principala este sa vizionati canale TV in flux, este posibil sa omiteti. In ceea ce priveste televiziunea obisnuita, pierderea este neglijabila. De asemenea, sunt distincte subwooferele. In plus, inchis si inversor de faza sunt cele mai comune doua soiuri. Aceasta este o problema tehnica cu modul in care a fost construit.

Subwooferul cu inversor de faza are un orificiu in carcasa pentru dispozitivul insusi. Impreuna cu un tunel de aer bine proiectat, este menit sa valorifice puterea reversibila a difuzorului. Care ramane in dulap chiar si atunci cand manipulezi carcasa. Acest lucru are ca rezultat un raspuns de bas mai puternic. Datorita invertorului de faza, puteti produce un bas mai profund si mai puternic.

Carcasa subwooferului este complet sigilata. Deci nu exista goluri pentru ca sunetul sa scape. Frecventele joase nu sunt la fel de pronuntate in acest sistem precum ar fi cu un invertor de faza. Dar sunt mai curate si de mai buna calitate.

Soundbar la reducere cu discount

Puterea nominala a unei bare de sunet se refera la suma iesirilor componentelor individuale. Daca specificatiile indica puterea nominala a soundbar-ului ca 2 x 50 W. De exemplu, aceasta ar fi echivalenta cu 100 W. Pentru formatul acustic 2.0. Acest lucru este adevarat. Daca un subwoofer este indicat prin referirea la un sistem 2.1, iesirea lui este rezumata aici. Un soundbar cu un subwoofer de putere egala are ca rezultat o putere totala de 200 de wati.

Existenta unei bare de sunet indica disponibilitatea unei varietati de conexiuni pentru conectarea unei game largi de surse audio si video, de la medii externe la console de jocuri. Cele mai multe bare de sunet moderne au o varietate de intrari si iesiri. Include o interfata multimedia de inalta definitie HDMI pentru transferul de date video si audio, o conexiune USB pentru conectarea dispozitivelor de stocare externe, o minijack de 3,5 mm. Si o intrare audio optica. Intrarea RCA, folosita pentru a trimite un semnal analogic in stereo. Iar portul LAN, folosit pentru Internet prin cablu, este mai putin popular in zilele noastre. Dar poate fi inca gasit pe anumite masini.

In zilele noastre, nu este neobisnuit sa gasiti un soundbar cu Wi-Fi si Bluetooth incorporate, permitandu-va sa va conectati smartphone-ul, tableta. Sau alt dispozitiv compatibil wireless pentru a-l folosi ca player muzical sau chiar telecomanda. Wi-Fi, NFC. Si DLNA sunt toate optiunile disponibile. Dar puteti obtine si AirPlay si Chromecast.

5 / 5. 72

Etichete: