Sari la conținut
Acasa > Auto > Cel mai bun etilotest de top

Cel mai bun etilotest de top

5
(136)

De regula, cel mai bun etilotest sau cel mai bun detector de alcool este folosit in scop profesional pentru detectarea concentratiei de alcool la o persoana. Le stii de la politie, sau de la companiile de transport care le folosesc. Un alcooltest omologat poate fi cumparat si pentru uz personal acasa. Vezi de exemplu etilotest Xiaomi Lydsto profesional pentru testare alcoolemie.

Cele mai bune etiloteste – Top 10 detectoare de alcool

Cel mai bun etilotest este Xiaomi Lydsto. Cele mai ieftine etiloteste sau detectoare de alcool le poti gasi online, de exemplu la eMag. Iti vom recomanda cateva modele ieftine si bune pe care le poti cumpara in Romania, in anul 2024.

etilotest bun
Care este cel mai bun etilotest?

Doar cel mai bun etilotest profesional pentru companii pot garanta acuratete de 100%. Si durabilitate in fiecare test. Exista o multitudine de aceste dispozitive disponibile, fiecare cu un pret ridicat, dar niciunul care nu se poate compara cu precizia. Datorita debitului lor mare, aceste dispozitive sunt ideale pentru verificari aleatorii, inspectii inainte de calatorie. Si verificari aleatorii de sobrietate in randul angajatilor unei organizatii.

Cum alegi un etilotest bun?

Precizia este mai putin cruciala daca nu folositi un automobil. Un dispozitiv portabil accesibil, care ofera doar citiri orientative, cum ar fi raportarea pur si simplu a cantitatii de intoxicatie cu alcool sau afisarea valorilor medii, este acum disponibil pentru cumparare. Un etilotest este o alegere buna pentru parinti, dar ar putea fi incomod pentru soferi.

🛒 CategoriiEtilotest
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cel mai bun etilotest din Romania

etilotest de top

Aproape fiecare sofer din zilele noastre are acces la o tehnologie care poate detecta nivelurile BAC. Bineinteles ca asa ar fi. cel mai bun etilotest elimina o cantitate semnificativa de batai de cap. Daca este de partea ta, nu va trebui sa ghiciti, sa va incrucisati degetele. Sau se uita la drumul din fata cu respiratia taiata. Este usor, rapid. Si convenabil sa se administreze un test etilotest pentru nivelul de intoxicatie chiar inainte de fiecare calatorie. Cu toata sinceritatea, alegerea cel mai bun etilotestui potrivit este la fel de importanta daca vrei ca lucrurile sa mearga bine.

Evident, nu puteti petrece timp gandindu-va ce etilotest sa cumparati. Si trebuie in schimb sa urmeze orbeste sfaturile vanzatorului. Cu toate acestea, in aceasta situatie, puteti ajunge sa platiti in exces sau sa gasiti un jucarie ineficient. Este in interesul dvs. sa va faceti timp atunci cand cumparati un echipament de masurare a intoxicatiei cu alcool, pentru a va asigura ca ajungeti cu unul care este atat precis. Si de incredere. Si se potriveste tuturor cerintelor dumneavoastra. Necesitatea acestuia, precum si frecventa sa anticipata de utilizare, trebuie sa fie prioritare.

Cel mai bun etilotest din 2024

In plus, exista suficiente variante care fie includ o imprimanta incorporata, fie pot fi conectate la o imprimanta externa sau la un computer pentru a imprima protocoale de testare.

Si teste personale de inalta calitate pentru autocontrolul soferului. Desigur, acuratetea lor. Si fiabilitatea palideaza in comparatie cu cele ale etilotestelor comerciale, dar cu o utilizare atenta. Si intretinere, acestea pot oferi rezultate remarcabile. Ca un bonus suplimentar, unele dintre ele sunt destul de aproape de calitatea profesionala, deoarece au multe sisteme pentru imbunatatirea acuratetei, conectivitate la PC. Si asa mai departe.

Examenul medical formal necesita utilizarea unor astfel de instrumente, astfel incat costul lor ridicat este de inteles. Multe dintre ele au si o imprimanta, astfel incat sa puteti imprima rezultatele testelor, astfel incat sa aveti dovezi concrete ca nu sunteti beat tot timpul. Piata include acum senzori personali foarte sensibili cu tariful standard.

Cel mai bun etilotest ieftin

Tara de origine. Si producatorul are efecte semnificative atat asupra fiabilitatii. Si calitate. In cele mai multe cazuri, lipsa unui nume indica o lipsa de calitate. Longevitatea americanilor. Iar senzorii certificati europene sunt mult mai mari.

Cele mai ieftine electronice sunt, fara a fi surprinzator, importurile. Dar sunt prea nesiguri pentru testarea regulata, mint adesea. Si se defecteaza, asa ca soferii ar trebui sa-si aminteasca zicala: O cusatura in timp salveaza noua. Si acordati atentie celorlalti, cum ar fi cei domestici. Deci o persoana obisnuita, cum ar fi un muncitor, un pensionar. Sau studentul isi poate permite cu usurinta modelul.

Ca rezultat, daca doriti un alcoolmetru de utilizare zilnica, care este precis. Si sensibil, dar inca accesibil, verificati indeaproape acuratetea, continutul informatiilor. Si fiabilitatea, sunt destul de asemanatoare cu cele ale mostrelor profesionale. Diferitele etilotest sunt potrivite pentru diverse sarcini. Personal, club. Iar modelele profesionale sunt norma.

Cel mai ieftin etilotest

Oamenii cumpara etilotest personal pentru a se verifica pe ei insisi sau pe cei dragi. Un gadget ca acesta va poate ajuta sa decideti daca sunteti apt sa conduceti. Rata de greseala in productia de etilotest acasa este mai mare decat cea a versiunilor comerciale.

Si alte companii care efectueaza verificari aleatorii asupra patronilor devin din ce in ce mai frecvente. Vizitatorii de la iesire pot plati pentru a afla daca pot conduce acasa sau daca ar trebui sa cheme un taxi prin introducerea de numerar intr-un receptor de bancnote incorporat in gadget. Modele similare pot fi vazute la locurile de munca atunci cand este necesara testarea frecventa a mai multor lucratori.

Cel mai bun etilotest profesional include mecanisme de control incorporate care fac imposibila inselarea. Astfel de modele evalueaza mai intai intensitatea, lungimea. Si volumul expiratiei. Si apoi determinati vaporii de alcool. Este o practica obisnuita ca oamenii legii sa foloseasca aceleasi etilotest profesionale care sunt utilizate pentru inspectiile soferilor inainte de calatorie, ceea ce inseamna ca rezultatele acestor teste ar putea fi admisibile in instanta.

Functii, precizie. Si caracteristicile etilotestelor variaza foarte mult. Exista o serie de factori la care trebuie sa va ganditi atunci cand cumparati unul dintre aceste dispozitive, inclusiv functia acestuia, tehnica de admisie a aerului, domeniul de masurare, frecventa de calibrare. Si senzor.

Cel mai bun detector de alcool

Nu este nevoie sa cheltuiti multi bani pe un etilotest elegant daca intentionati sa il utilizati in scopuri personale. Un dispozitiv aprobat ca instrument de masurare este necesar pentru inspectia soferului inainte de calatorie, testarea personalului. Si evaluare medicala.

Instrumentele mai precise sunt cele care necesita utilizatorului sa sufle intr-un mustiuc, deoarece acest design faciliteaza o mai directa. Si fluxul de aer controlat. Daca doriti sa economisiti bani pe piese bucale de unica folosinta, puteti alege un etilotest care va permite sa suflati direct in dispozitiv. Este mai usor de lucrat cu ei, dar citirile lor nu sunt la fel de precise.

De obicei, cel mai bun etilotest au un interval de 0-5 ppm. Cativa isi ofera constatarile ca procent, in timp ce altii ofera o citire mg/l. Exista o gama de preturi in formula de impartire, cu cat valoarea este mai mica, cu atat rezultatul este mai precis. Este important sa ne amintim ca anumite etilotest ofera doar un semnal calitativ. Ei pot detecta doar prezenta alcoolului. Si nu cuantifica cat este acolo.

cel mai bun etilotest trebuie calibrat in mod regulat, pentru a face acest lucru, trebuie doar sa contactati centrul de service. Si configurati gadgetul. Acesta este un lucru care trebuie facut mai des in modelele private, poate la fiecare cateva sute de masuratori. Club. Si echipamentele de calitate profesionala pot necesita sute si mii de citiri inainte de a fi calibrate.

Detector de alcool bun

Cel mai bun etilotest au un senzor bazat pe electrochimie, spectroscopie. Sau tehnologia semiconductoare pentru detectarea bauturilor alcoolice. Senzorii electrochimici sunt cei mai de incredere, deoarece nu raspund la contaminantii din gaz. Si nu necesita calibrare.

Senzorii spectrofotometrici in infrarosu examineaza componenta chimica a vaporilor pentru a oferi teste rapide si cuprinzatoare. De asemenea, nu trebuie sa fie calibrate, desi rezultatele lor sunt sensibile la temperatura.

Senzorii cu semiconductori utilizati in vechime. Si cel mai bun etilotest mai putin precise necesita calibrare regulata. Si au putina selectivitate pentru vaporii de etanol. Luati in considerare factori precum dimensiunea, durata de viata a bateriei, nutritia. Si optiuni de limba in timp ce cumparati un etilotest.

Daca intentionati sa aduceti smartphone-ul cu dvs., greutatea acestuia este cruciala. Cu cat are mai putina greutate, cu atat se va simti mai bine cand este purtat. Rezistenta la socuri, capacitatea de a reaminti citirile anterioare, clar. Si indicatii sonore, un meniu, portabilitate. Si greutatea sunt alte considerente atunci cand cumpara un etilotest.

Alcooltest ieftin si bun

Sunt disponibile, de asemenea, etilotest cu baterie, la fel ca si modelele cu acumulator intern. In prima situatie, va trebui sa schimbati in mod regulat sursa de energie. Daca cel mai bun etilotest functioneaza cu o baterie, ocazional acesta trebuie incarcat de la retea.

Gadgeturile variaza si in perioada in care masoara indicatia de alcool in aer. In plus, le puteti seta sa se activeze rapid sau treptat.

Alegeti un etilotest care are o iluminare, astfel incat sa puteti face citiri in intuneric. Si are o interfata de utilizator simpla. Gadgetul trebuie sa fie suficient de robust pentru a rezista la lovituri. Mai bine, daca poate rezista la apa, praf. Si vibratie. Un etilotest cu alerta vocala. Iar indicatorii cu coduri de culoare care raporteaza atunci cand limita BAC a fost depasita sunt disponibile pentru achizitie, daca este necesar.

Luati in considerare intervalul de temperatura de functionare, prezenta unui control de inselaciune. Si prezenta unei imprimante daca doriti sa utilizati dispozitivul profesional. Unele dispozitive sunt echipate cu o legatura de date fara fir. Si alte functionalitati, cum ar fi o istorie a lecturilor sau un calculator de timp care sa reaminteasca.

Top detectoare de alcool

Pentru a-si face cel mai bun etilotest mai versatile, mai multe companii ofera accesorii suplimentare, cum ar fi piese bucale suplimentare, huse de transport, baterii. Si chiar si senzori schimbabili. Aproape toata lumea foloseste un mustiuc. Si toate au aceleasi marci de nume. Cele generice functioneaza cu o mare varietate de gadgeturi, in timp ce cele de marca sunt proiectate sa functioneze doar cu o singura marca de etilotest. Ambele de unica folosinta. Si piese bucale reutilizabile sunt disponibile pentru cumparare.

Senzorul defect poate fi schimbat cu unul nou. Pentru incarcare este necesara o sursa de energie electrica. Ei cumpara fie pungi-pungi moi, fie cutii rezistente pentru a transporta cel mai bun etilotest. Si imprimanta. Folositi-le pentru a stoca totul, de la hartie la baterii pana la un mustiuc de schimb.

Pentru utilizare individuala, un etilotest la domiciliu este tot ceea ce este necesar. Testarea mai multor persoane simultan necesita un instrument de inalta calitate. Gadgeturile ieftine folosesc un senzor semiconductor. Rezultatele unui etilotest electrochimic sunt mai demne de incredere. Si ar indica faptul ca aceste dispozitive nu sunt deosebit de precise.

Cel mai bun etilotest trebuie sa aiba un mustiuc pentru o performanta optima. Amintiti-va ca numai citirile de la un etilotest profesional caruia i sa eliberat un certificat oficial de certificare pentru astfel de dispozitive de masurare pot fi folosite in instanta.

Top etilotest bun de vanzare

Asa-numitele etilotest personale au nevoie de o anumita atentie. Pretul acestui etilotest ar trebui sa fie prima dvs. consideratie. Senzorul unui etilotest este componenta cea mai costisitoare a dispozitivului, prin urmare ar trebui sa reziste cat mai mult posibil. cel mai bun etilotest cu costuri, de exemplu, au nevoie de precautie suplimentara, deoarece adesea nu sunt reparabile, odata ce sursa senzorului a fost utilizata, instrumentul trebuie aruncat. Ca urmare, ar trebui sa le utilizati doar in scopul propus, aproximativ o data pe saptamana, dar cel mai bun etilotest ieftin poate fi folosit zilnic. Sunt de acord, asta se intampla destul de des.

In plus, serviciul este crucial. Acum exista etilotest pe piata, dar sunt destul de scumpe. Si nereparabil dupa ce resursa senzorului a fost epuizata. De obicei, ei vor afla despre acest lucru atunci cand este timpul sa faca reparatii. Pentru a afla ce marci de etilotest sunt acceptate in zona dvs., consultati site-ul web al centrului de reparatii etilotest inainte de a face o achizitie.

Continuam sa luam decizii. O functie unica poate fi gasita in anumite etilotest portabile. Un senzor poate fi scos. Si inlocuit de utilizator in aceste dispozitive.

Luati in considerare daca gadgetul necesita un mustiuc sau nu. Si cum doriti sa suflati in ea, inainte de a face o achizitie. Ambele forme de suflare se pot face cu ajutorul unor instrumente specializate. Pentru a obtine cea mai precisa citire, ar trebui sa suflati in mustiuc.

Etilotest bun in scop profesional

In zilele noastre, consumatorii pot alege intre semiconductori. Si senzori electrochimici in cel mai bun etilotest lor portabile. Acest senzor detecteaza bauturile alcoolice. Gasit de prea multa bautura sau prea tarziu, utilitatea sa a expirat.

Senzorii pe baza de semiconductori sunt utilizati in dispozitive mai putin costisitoare, dar au nevoie de vizite mai frecvente la un centru de service pentru intretinere. Si au caracteristici mai scazute, cum ar fi acuratetea. Si selectivitatea. La urma urmei, un sistem bazat pe senzori electrochimici ar fi de preferat din cauza incapacitatii sale de a asigura o reactie specifica la alcool.

In general, daca doriti sa va stabiliti o opinie cu privire la corectitudinea pretului unui produs, este o idee buna sa comparati diverse produse care va plac folosind o varietate de factori, inclusiv cei descrisi mai sus.

Dispozitivele de automonitorizare, cum ar fi cel mai bun etilotest, devin din ce in ce mai populare. Din pacate, detectorul lor de alcool nu este proiectat pentru utilizare zilnica. Modelele cu un senzor mai actualizat ar trebui sa aiba prioritate. Modelele care folosesc un senzor semiconductor sunt, de asemenea, foarte precise, dar trebuie intretinute mai des.

Etilotest omologat in Romania

Un etilotest este un dispozitiv folosit pentru a determina continutul de alcool al respiratiei expirate a unei persoane. Daca aveti indoieli cu privire la sobrietatea dvs. in dimineata dupa o noapte de bautura intensa, de exemplu, un simplu obiect personal poate preveni o situatie potential dezastruoasa. Ne vom uita la factorii care intervin in selectarea gadgeturilor potrivite.

Doctori. Iar inspectorii, de exemplu, se bazeaza pe echipamente profesionale. Pentru a va ajuta sa va mentineti propriul control de sine, cel mai bun etilotest personale sunt concepute pentru a fi folosite singur de dvs. Chiar daca sunt mai putin precise decat cele profesionale, sunt mai convenabile. Si mai ieftin de utilizat zilnic, deoarece sunt menite doar sa ia una sau doua citiri.

Aceste gadgeturi se bazeaza pe senzori cu semiconductori, functioneaza cu baterii. Si au o durata de viata limitata.

Senzorul este inima cel mai bun etilotestui, deoarece el este cel care calculeaza continutul de alcool in sange. Si asigura fiabilitatea constatarilor. Ambele mecanice. Si exista senzori electronici.

Alcooltest omologat de vanzare

Pentru ca dispozitivele semiconductoare sa functioneze, moleculele de etanol trebuie arse pe suprafata incalzita a senzorului. Datorita inexactitatii sale uriase. Si de dimensiuni mici, senzorii sunt folositi in versiuni portabile de etilotest.

Un proces electrochimic poate transforma vaporii bauturii alcoolice intr-un curent electric detectabil. Functioneaza fiabil chiar si atunci cand sunt supuse la caldura sau frig extrem, consuma foarte putina putere. Si se remarca prin curatarea rapida a senzorului inainte de fiecare utilizare. Mai important, rareori au nevoie de ajustari de calibrare. Astfel de senzori sunt adesea rezervati pentru echipamente de calitate profesionala, dar pot fi gasiti si in alternativele de consum de ultima generatie.

cel mai bun etilotest pot fi impartite in doua categorii, una in functie de modul in care sunt suflate. Iar celalalt la nivelul concentratiei de alcool. Modelele echipate cu mustiuc permit atasarea unui aspirator specializat. Instrumente ca acesta ofera rezultate mai fiabile. In ceea ce priveste economiile de costuri, sunt de preferat dispozitivele care nu au nevoie de mustiuc. In plus, daca multe persoane folosesc acelasi echipament, aceasta este cea mai sanitara optiune.

In general, bateriile sunt cele care alimenteaza modelele personale. Astfel de instrumente sunt portabile. Si usor. Singura problema este ca trebuie sa va amintiti sa schimbati bateriile in mod regulat.

Detector de alcool pentru acasa

Fii atent la o multitudine de factori suplimentari inainte de a lua o decizie. In timp ce asteptam lecturile noastre. Imediat dupa lovitura utilizatorului, acest gadget va incepe sa functioneze. In functie de model, timpul de accelerare poate fi de la 2 secunde la 30 de secunde. Este mai usor sa utilizati gadgetul atunci cand acest numar este mai mic, deoarece utilizatorul nu trebuie sa astepte atat de mult.

Cand gadgetul este configurat. Si gata de plecare, va scoate un sunet. Daca subiectul a expirat corespunzator, este, de asemenea, dispersat. Comoditatea gadgetului este crescuta ca urmare a acestui fapt. Reamintirea performantelor anterioare, daca multe persoane folosesc gadgetul, aceasta setare devine importanta. Cat despre memorie, modelele personale nu prea au. Ei nu-si pot aminti mai mult de o mana de cecuri.

Un etilotest personal este conceput pentru auto-monitorizare. Si nu este suficient de fiabil pentru a fi utilizat in examinarile medicale sau inainte de calatorie. Astfel de gadgeturi sunt alimentate de baterii. Si au senzori cu semiconductori pentru detectarea mediului.

Modele de etiloteste bune

Un etilotest trebuie folosit chiar daca nu se ia in considerare o amenda. Aceasta masuratoare este folosita si pentru a testa nivelul de ebrietate al pilotilor de linii aeriene comerciale. Si lucratori in alte ocupatii potential periculoase. In plus, acest gadget este utilizat de examinatorii medicali. Si oamenii legii din tarile in care durata unei pedepse cu inchisoarea se bazeaza pe cantitatea de alcool consumata.

cel mai bun etilotest pot fi clasificate fie profesionale, fie speciale. Sau personal, in functie de utilizarea lor prevazuta. Si tipul de senzor inclus in dispozitiv.

Un etilotest profesional poate testa pana la 300 de persoane in fiecare zi cu o precizie remarcabila. Gadgetul arata grozav. Si nu este ieftin. Cu o precizie de 0,01 ppm, utilizeaza fie un senzor electrochimic, fie un senzor infrarosu.

cel mai bun etilotest profesionale includ adesea ecrane digitale sau tiparite pentru a va arata constatarile. Capacitatea de imprimare integrata este disponibila pe anumite modele.

Cel mai bun etilotest de pe eMag

Un etilotest portabil este un mic gadget la indemana pentru a va tine cont de propria bautura. Frecventa recomandata de utilizare este o data pe saptamana, totusi poate fi utilizata de pana la patru ori pe zi. Durata de viata va fi prelungita mult datorita acestei imbunatatiri. Precizia sa este de 20% intr-un interval de 0-1 ppm.

Instalat cu un senzor electrochimic sau semiconductor. Din acest motiv, controlul medical inainte de zbor al soferului. Si inspectia nu poate folosi acest gadget din cauza defectiunii. O data la doua luni, va trebui sa faceti o ajustare la un astfel de gadget.

Un etilotest profesional are mai multe caracteristici. Si precizie decat un dispozitiv de acasa. Pentru ei sunt posibile pana la treizeci de citiri pe zi. Senzori electrochimici sau semiconductori cu o marja de eroare de 10%. Cand masurati, tineti cont de acest lucru pentru a nu depasi limita. De exemplu, daca nivelul maxim admisibil pentru sofer este de 0,03 mg/l, atunci ar trebui sa acordati atentie rezultatului de 0,027 dupa ce luati in considerare aceasta inexactitate. Acest lucru ne asigura ca nu vom vedea niciun comportament anormal.

Inca un instrument este indicatia. Singura sa functie este de a detecta continutul de alcool in sange, prin urmare este un dispozitiv simplu. cel mai bun etilotest sunt clasificate ca dispozitive de contact sau fara contact, in functie de modul in care este efectuat testul. Sunt fabricate si modele care pot functiona in orice directie a vantului.

Care este cel mai bun etilotest?

Cel mai bun etilotest este Xiaomi Lydsto. Electrochimic, semiconductor. Iar senzorii spectrofotometrici sunt obisnuiti in cel mai bun etilotest de astazi. Pentru detectarea precisa a etanolului, un senzor spectrofotometric este standardul de aur. Vaporii de etanol absoarbe lumina infrarosie de-a lungul unei lungimi de unda inguste. Si spectrofotometrul este calibrat la acea lungime de unda. Perioada de timp este diferita. Folosit numai in setari controlate de laborator.

Datele dintr-o reactie chimica sunt convertite in semnale electrice de un senzor electrochimic. Si apoi afisat. Catalizatorul senzorului se leaga selectiv de moleculele de alcool etilic, reactionand cu acestea pentru a produce electroni liberi. Senzorul are o durata de viata de 5-7 ani deoarece catalizatorul nu este consumat ci este prezent doar in timpul contactului.

De obicei, senzorul cu semiconductor este instalat in propriile gadgeturi unice. Din cauza unei greseli de testare, ofera mai putine informatii decat metodele electrochimice. Fluxul de aer patrunde in reteaua cristalina de pe placa semiconductoare, care a fost incalzita la temperaturi extreme. Afisajul reflecta modul in care se modifica conductivitatea electrica a dispozitivului atunci cand este prezent alcool etilic.

Senzorul lor detecteaza alcoolul etilic. Si alte componente moleculare din aerul expirat care sunt chimic identice cu etanolul. Acest lucru determina o schimbare de 20% a imaginii generale a examinarii. In plus, temperatura ambianta are un efect asupra citirilor senzorului, cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand dispozitivul este utilizat la temperatura camerei.

Etilotest ca la politie pentru companii de transport

cel mai bun etilotest pot fi impartite in doua categorii, fara gura. Si cu un mustiuc, in functie de modul in care sunt folosite. La o distanta de 2 cm de aparat, persoanele fara gura pot masura cu precizie concentratia de etanol din fluxul de aer utilizat in test. Calitatea instrumentului determina tipul de suflare folosit. Desi economisesc timp, imensa lor inexactitate de masurare le face indezirabile.

Mustiucul este utilizat in instrumente care masoara ppm mai precis prin utilizarea electrochimica. Si senzori cu semiconductori. Aveti optiunea de a reutiliza sau a arunca piesa bucala. Deoarece o componenta realizata de o companie poate sa nu functioneze intr-un produs fabricat de o alta companie, pot fi necesare tuburi suplimentare daca gadgetul urmeaza sa fie partajat intre mai multe persoane. Echipamentul profesional are adesea un mustiuc cu restrictor de saliva. Si o supapa care impiedica scurgerea aerului inapoi.

Hrana, temperatura. Si sistemele de masurare pe etilotest pot varia foarte mult. Acestea pot fi alimentate fie de baterii alcaline standard AA, fie AAA. Sau cu baterii reincarcabile. Alimentarea modelelor profesionale necesita baterii. Functioneaza cu baterii. Si portabil. Cu toate acestea, exista si exceptii. Si altele de genul similar.

Exista o gama larga de timpi de asteptare intre modele, de la 2 secunde la 30 de secunde. Aceasta valoare nu este la fel de cruciala ca acuratetea atunci cand alegeti un obiect gadget. Cand este activat, gadgetul emite un sunet. Este un semn bun cand sunetul ramane cu tine tot timpul in care expiri. Expiratia se termina cu un clic care semnaleaza incheierea lecturii. Si rezultatul testului apare pe ecran cateva secunde mai tarziu.

Aparat pentru detectarea concentratiei de alcool

Caracteristicile va vor spune cat timp trebuie sa asteptati dupa ce apasati butonul de pornire pentru a utiliza gadgetul. Daca gadgetul are un mustiuc, acesta trebuie atasat. Si utilizatorul trebuie sa expire in ea pentru perioada de timp indicata in specificatiile dispozitivului.

In absenta unui mustiuc, ar trebui sa pozitionati dispozitivul astfel incat sa nu fie la mai mult de 2 cm de gura. Si apoi expirati in orificiul de admisie a aerului. Gadgetul ia apoi o proba de aer, o analizeaza folosind un senzor intern. Si afiseaza rezultatele in unitatile prescrise de manualul de utilizare.

Gadgetul trebuie configurat atunci cand este complet sobru, kvas, kefir. Iar alte bauturi fermentate nu trebuie consumate in orele premergatoare testului. cel mai bun etilotest electrochimice s-au dovedit a fi precise, de lunga durata. Si capabil de pana la o mie de citiri inainte de a necesita o calibrare. Este adevarat ca pretul unor astfel de gadgeturi este substantial mai mare decat cel al echivalentelor semiconductoare.

Este necesar un echipament profesional cu un senzor spectrofotometric capabil de pana la 300 de teste pe zi pentru masuratori precise in masa. Puteti cumpara un gadget specializat cu un senzor electrochimic sau semiconductor daca exista putine cercetari. Prezenta ocazionala a etanolului poate fi determinata folosind un etilotest portabil ieftin.

Etilotest de vanzare online

Alegerea va apartine, cu sau fara meg. Nu uitati ca citirile facute cu mustiucul vor fi mai precise. Cu toate acestea, trebuie folosita o eprubeta proaspata pentru fiecare. Si fiecare dintre masuratorile tale. Modelele fara piese bucale sunt mai practice pentru utilizare repetata.

Putem compara cipurile cu standardele de masurare. Dispozitivele pot indica concentratia de alcool in sange sau concentratia de alcool in respiratie. Ei pot face diferenta dintre un cip de semnal sonor, un cip anti-inselaciune, un cip de stocare a datelor. Si un cip de calculator care sa devina serios.

Un senzor intern analizeaza aerul expirat pentru a determina cat de mult alcool este prezent in sangele utilizatorului. Si gadgetul afiseaza apoi o lectura sobra sau in stare de ebrietate.

cel mai bun etilotest folosite de oamenii legii sunt inscrise in Registrul de Stat al Instrumentelor de Masurare, trebuie sa treaca verificari periodice. Iar rezultatele lor pot fi prezentate ca probe in instanta. Utilizarea etilotestelor este strict privata. Nu sunt la fel de precise ca cel mai bun etilotest. Si nu sunt concepute pentru a face sute de teste in fiecare zi. Scopul principal al unui astfel de instrument ar fi acela de a comunica in mod clar soferului gradul in care este sigur pentru el sa conduca un vehicul cu motor in acel moment.

Top 10 etiloteste bune

Cel mai bun etilotest pot fi clasificate in cateva moduri diferite. Diferite tipuri de senzori, cum ar fi semiconductori. Si electrochimice, sunt clasificate diferit.

Partea de masurare a etilotestelor cu semiconductor este un senzor, adesea construit din oxid de staniu. La activare, ajunge rapid la o stare extrem de fierbinte. Vaporii de etanol din aer vor creste conductivitatea senzorului atunci cand ard pe suprafata acestuia. Echipamentul monitorizeaza abaterile. Si determina concentratia de alcool in sange.

Beneficiile senzorilor etilotest pe baza de semiconductori includ costul redus al acestora. Si usurinta in utilizare. Cel mai mare dezavantaj este sensibilitatea mare la influentele externe, cum ar fi utilizarea anumitor produse, fumatul de tigari inainte de studiu. Sau prezenta amoniacului, a hidrogenului sulfurat. Sau alti contaminanti din aer, care pot modifica rezultatul testului. Senzorul cu semiconductor este de asteptat sa dureze pana la aproximativ 300 de citiri, prin urmare durata de viata a acestuia este limitata.

Un anod acoperit cu un catalizator este utilizat ca senzor in aparatele de etilotest electrochimice. Odata ce vaporii de etanol intra in contact cu ei, are loc o reactie chimica, care are ca rezultat eliberarea de electroni liberi, care sunt apoi colectati de analizor. Pentru ca nu este sensibil la alti poluanti. Si contine o pompa pentru a extrage aer din plamanii inferiori, un astfel de dispozitiv ofera rezultate foarte precise.

5 / 5. 136

Etichete: