Sari la conținut
Acasa > IT > Cel mai bun distrugator documente

Cel mai bun distrugator documente

5
(43)

In Romania, pe zona de office si birou este la mare intrebare cel mai bun distrugator documente. Acest dispozitiv shredder este un tocator electric sau manual profesional de hartie. Poate avea capacitate mare sau mica, fiind dotat cu lada de depozitare confeti sau fara. Taierea actelor poate fi cross cut sau strip cut. Poti sa vezi un distrugator documente Fellowes 8C.

Cele mai bune distrugatoare documente – Top distrugatoare documente

Cel mai bun distrugator documente este Fellowes 8C. Gasesti cele mai ieftine distrugatoare documente la vanzare pe eMag. La reducere, gasesti si modele renumite de la Fellowes.

distrugator documente bun
Care este cel mai bun distrugator documente?

Majoritatea oamenilor care lucreaza in birouri au auzit. Sau au folosit un tocator de hartie. Este un instrument comun in multe profesii. Documente, carduri de plastic. Si discurile compacte pot fi toate reciclate cu ajutorul acestui echipament la indemana.

Cum sa fie un tocator documente bun?

Aceste piese de masini de birou sunt la fel de confortabile, fie la locul de munca, fie in gospodarie. Exista si multe tipuri de tocatoare din care sa alegi in functie de volumul de documente care trebuie distruse.

🛒 CategoriiDistrugatoare documente
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cele mai bune distrugatoare documente din Romania

tocatoare documente de top

Pentru a preveni ca acestea sa ajunga in mainile unor potentiali fraudatori. Sau a unor persoane neautorizate. Cea mai buna practica este sa distrugi orice materiale tiparite. Sau titluri de valoare dupa ce au fost revizuite. Cantitatea de discretie necesara. Genul de hartie care este maruntita. Si asa mai departe. Daca vrei sa stii cum sa alegi cel mai bun distrugator documente pentru aceste si alte criterii, continua sa citesti.

Capacitatea, viteza. Si designul tocatoarelor de hartie pentru birou poate varia foarte mult. Ele pot fi clasificate in urmatoarele moduri, conform normelor stabilite. Arhiva, in ceea ce priveste viteza si puterea, tocatoarele industriale sunt printre cele mai bune.

Ei pot procesa un volum mare de documente si aproape sa il sterga. Este imposibil sa salvati foile rupte in acest moment. Tocatorul de hartie de arhiva poate functiona pentru perioade lungi de timp fara oprire.

Acestea sunt cele mai adaptabile versiuni disponibile. Dispozitivele din aceasta categorie variaza de la cele concepute pentru utilizare acasa. Sau la birou pana la cele cu o mare varietate de caracteristici si capabilitati. Tava lor imensa de hartie si alimentarea automata le deosebesc. Pe langa hartie, un tocator de acest fel poate gestiona si insigne de identitate invechite, discuri, carton, carduri de plastic. Si trece.

Cel mai bun distrugator documente din 2024

Personal, este foarte neobisnuit ca aceste gadgeturi sa aiba niveluri scazute atat de confidentialitate, cat si de viteza de transfer de date. Functioneaza bine pentru aplicatii rare. Acum exista tocatori personale in fiecare casa si loc de munca. Cele doua valori sunt legate intre ele. Unde si cum sunt amplasate cutitele determina tipul de taiere efectuat.

Incrucisat, acest tip de macinare este destul de comun. Lamele taie uneori peste benzile de rulare. In timp ce altii taiau foaia pe lungime. Dupa cum se intampla. Sectiunea suprapusa este cea care a fost tocata. Daca doriti sa maruntiti rapid multa hartie. Puteti alimenta cel putin cinci coli deodata. Bucati mici de hartie maruntita arata ca terci.

Lipsa de discretie caracterizeaza tocatoarele longitudinale. Sau paralele. Documentul deteriorat poate fi recuperat daca se doreste. Hartia este taiata pana la capat, producand benzi lungi. Pe langa cresterea ratei de maruntire a hartiei, cel mai bun distrugator documente permite si un randament mai mare de pana la 10 coli simultan.

Iubito, pentru ca aceeasi bucata de hartie poate fi taiata de mai multe ori. Aceste tocatoare sunt cele mai lente. Pulberea este cernuta ulterior printr-o plasa fina. O pulbere fina este produsa ca produs secundar. Gradul de discretie al tocatorului depinde de dimensiunea bucatilor de hartie maruntita. Expertii clasifica diferite niveluri de maruntire a hartiei.

Cel mai bun distrugator documente ieftin

Valoarea acestei variabile reprezinta numarul maxim de foi care pot fi eliminate simultan. Capacitatea tavii. Puterea motorului masinii. Si ascutimea lamelor joaca toate roluri. Numeroasele modele disponibile pot fi rezumate dupa cum urmeaza. de la douazeci la cincizeci de foi deodata. Produsele concepute pentru utilizare in birouri si biblioteci pot fi identificate prin aceasta caracteristica distinctiva.

Gama de hartie care poate incapea intr-o tava este intre cincizeci si cinci sute de coli. A nu se confunda cu o incarcare unica la cel mai bun distrugator documente. Acest numar indica cantitatea maxima de hartie care poate fi stocata in tava dispozitivului. Mecanismul mentionat mai sus este important pentru multe tipuri diferite de tocatoare. Utilizatorul pune un teanc de hartie pe tava. Iar aparatul devoreaza treptat paginile de sus in jos. De obicei, nu este nevoie de atentia totala a unui lucrator in timpul acestui tip de activitate la locul de munca.

Trebuie sa luati in considerare dimensiunea rezervorului de deseuri de hartie atunci cand faceti o achizitie a unui tocator. Tocatoarele de arhiva au rezervoare mari, in timp ce tocatoarele de documente personale au sectiuni modeste. Cosul de hartie standard poate contine multi litri. Aceasta indicatie de stare are implicatii practice pentru gadget. Pentru ca oprirea din cand in cand pentru a goli cosul incetineste distrugerea hartiei.

Tocatoarele electrice de hartie pot fi, de asemenea, folosite pentru a distruge CD-uri, DVD-uri. Si alte medii electronice stocate pe disc. Hartia este maruntita pe masura ce trece prin lamele care se rotesc rapid ale tocatorului de hartie.

Top distrugator documente

In urma cu cativa ani, distrugetoarele de documente nu erau obisnuite in locurile de munca americane. Dar pe masura ce economia s-a imbunatatit si afacerile au prosperat. Prezenta lor a devenit omniprezenta. Aceasta este o abordare simpla. Dar eficienta, pentru a preveni dezordinea in birou si raspandirea informatiilor sensibile.

Fasiile de taiat din cel mai bun distrugator documente de nivel unu au latime. Desi tocatoarele de hartie sunt adesea folosite pentru reciclare, daca trebuie sa scapi de documente sensibile fara a lasa urme. Ar trebui sa te uiti la un model mai discret.

Tocatoarele cu cel de-al doilea grad de securitate folosesc benzi cu latime de 6 mm. Documente precum memorandumuri si directive care nu sunt cu adevarat importante pot fi distruse cu utilizarea unui astfel de echipament. Tocatoarele de nivel al treilea reduc hartia la benzi nu mai largi de 2 milimetri. Sau o sfarama in particule, facand orice sansa de recuperare foarte mica.

Documentul este maruntit in bucati de 2 mm pe 15 mm folosind un tocator de nivel 4. Cand treceti printr-un tocator clasificat pentru al cincilea cel mai secret nivel, un document este redus la bucati nu mai mari. Tocatoarele de nivelul sase genereaza atat de mult praf dupa o rulare incat nu sunt niciodata de incredere ca resursa de imprumut. Particulele nu au dimensiuni mai mari.

Cel mai bun tocator documente

Cel mai bun distrugator documente poate fi impartit in mai multe categorii, in functie de faptul ca fac taieturi drepte. Sau transversale. Tocatoarele cu taiere dreapta, in care hartia este taiata in fasii lungi de o serie de lame. Sunt utile pentru maruntirea unor cantitati mari de hartie care nu contin informatii foarte sensibile. Datorita fragmentelor microscopice produse, tocatoarele transversale sunt de preferat din motive de securitate.

Individ, la locul de munca, financiar. Si tocatoarele de arhive sunt toate categorii distincte. Persoanele fizice ar trebui sa foloseasca doar dispozitivele personale de distrugere a documentelor pentru propriile documente confidentiale. Aceste tocatoare sunt mici, pot distruge sure de pagini in fiecare zi. Si ofera 1, 2. Sau chiar 3 straturi de securitate.

Intr-o afacere mica, toata lumea din birou foloseste tocatorul atunci cand are nevoie. Un numar zilnic de foi care depaseste capacitatea unui tocator de casa. In functie de model. Puteti obtine oriunde de la trei pana la cinci straturi de securitate de la tocatorul de la locul de munca. Cand vine vorba de distrugerea materialelor sensibile, tocatoarele de arhiva pot garanta cea mai mare discretie. Datorita marimii si rezistentei lor. Aceste facilitati sunt adesea folosite pentru distrugerea unor cantitati enorme de materiale sensibile, cum ar fi bancnotele si titlurile de valoare.

Diverse firme de stat sunt potrivite pentru a folosi tocatoare de hartie de inalta securitate. Precum acestea si tocatoare bancare pentru eliminarea datelor sensibile in conformitate cu legea.

Top tocatoare de hartie

Tocatoarele de hartie de inalta securitate sunt de top si destul de costisitoare datorita scopului lor. Dupa ce a trecut prin tocator. Nu exista nicio modalitate de a recupera documentul original. Focul poate fi cea mai sigura metoda de a pastra secretele in siguranta daca acestea sunt furnizate sub forma unui teanc de foi de hartie. Motiv pentru care pot fi distruse daca este necesar.

Arderea scrisorilor. Sau a hartiei poate parea o idee inteligenta, in principiu. Dar nu va dura mult pentru a porni un incendiu in realitate. Cu toate acestea, este inca important sa eliminati surplusul de hartie. Acesta este motivul pentru care au fost dezvoltate dispozitivele de distrugere a documentelor.

Este neobisnuit sa vizitezi un loc de munca in aceste zile si sa nu vezi un tocator de hartie stand printre imprimante si fotocopiatoare. Fiecare manager care merita sa fie constient de potentialul dezastru care poate rezulta dintr-o incalcare a datelor.

Stii ca trebuie sa iei cel mai bun distrugator documente. Deci acum trebuie doar sa decideti ce caracteristici ar trebui sa ofere. Parametrii de selectie pentru tocatorul de hartie sunt extinsi.

Cele mai bune distrugatoare documente la birou

Exista patru categorii principale de tocatoare personale, de birou, departamentale. Si la nivelul intregii intreprinderi. Ultimele doua categorii sunt cele mai discutabile atunci cand vine vorba de etichetarea lor ca. Echipamente de birou. Tu datorita dimensiunilor lor mari, amprentei considerabile. Si eficienta exceptionala.

Lucrand din zori pana in amurg. Ei sunt mai mult decat capabili sa arunce la gunoi biblioteci uriase de documente. Cu toate acestea, cel mai comun tip de tocatoare sunt cele utilizate in case si afaceri. Asa ca ne vom concentra asupra lor.

Se poate folosi un tocator personal de hartie acasa. Sau la un birou mic. De obicei. Sunt suficient de mici pentru a se potrivi pe desktopul unui computer fara alte modificari. Nu este neobisnuit ca astfel de copii sa produca pana la sute de foi intr-o singura zi.

In schimb, cel mai bun distrugator documente de birou sunt masini serioase. Este obisnuit ca acestea sa fie unitati de podea care pot manipula mii de foi in fiecare zi. Un tocator mai robust poate fi achizitionat daca se doreste. Cantitatea de hartie care trebuie maruntita va determina dimensiunea necesara a masinii.

Cel mai bun shredder din Romania

Cat de repede si cat timp poate functiona un tocator continuu sunt alti factori majori in determinarea productivitatii sale, la fel ca si cantitatea de foi pe care o poate taia o data. Cand motorul este mai puternic. Vehiculul are performante mai bune. Numarul de foi care pot fi taiate deodata trebuie specificat in cerintele tehnice. In mod obisnuit, ceea ce se intelege este cea mai mare greutate de hartie folosita in birouri. Vei risipi cateva foi daca folosesti una mai groasa.

Exista doua categorii distincte de distrugatoare de documente, una care utilizeaza taierea paralela si cealalta care utilizeaza taierea transversala pentru a crea piese minuscule. Selectarea de cel mai bun distrugator documente cu procesul de taiere adecvat este cruciala pentru mentinerea gradului necesar de anonimat.

De asemenea, ar trebui sa va bazati decizia pe acest factor atunci cand alegeti un tocator. Puteti alege dintre sase grade diferite de secret, in functie de sensibilitatea informatiilor pe care trebuie sa le eliminati. Pentru comunicarea deschisa, benzile nu mai largi de 12 mm sunt taiate. Apoi aceleasi benzi sunt taiate din nou, de data aceasta la o latime de 6 mm.

Hartiile importante sunt macinate in praf. In timp ce cele mai putin sensibile sunt taiate pe lungime si in cruce in bucati.

Cel mai bun tocator acte

Luati in considerare capacitatea tocatorului de a manipula materiale fara hartie, cum ar fi capse si agrafe. Exemplele tipice sunt capsele de la un capsator standard de birou. Ele pot fi maruntite impreuna cu cardurile de credit si CD-urile cu relativa usurinta de catre mai multe tipuri diferite de tocatoare. Daca nu selectati aceasta functie inainte de a cumpara modelul pe care il preferati. Cel mai bun distrugator documente se poate rupe atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Semnificatia acestui indicator este foarte dependenta de sarcina. Este important sa va ganditi daca veti fi supus zgomotului pentru cateva minute. Sau toata ziua. Alternativa este sa puneti tocatorul intr-un subsol. Sau in alta zona in care nu lucreaza nimeni. Dar astazi, companiile depun eforturi pentru a aborda problema zgomotului prin crearea de tocator de hartie care deranjeaza mai putin lucratorii din apropiere.

Volumul recipientului nu este decisiv, dar nici nu poate fi ignorat. Cat de des pe parcursul zilei sunteti dispus sa va ridicati de la birou pentru a goli cosul de reciclare. In mod ideal, acest lucru ar fi facut chiar inainte de a incepe ziua. Dimensiunea cosului variaza de la 18 L pentru un model casnic pana la 150 L pentru o unitate comerciala.

Comoditatea cu care folosesti tocatorul va fi si ea afectata de acest mic detaliu. Dimensiunile standard de hartie la capatul de primire sunt A4. Sau A3. Tineti cont de dimensiunea medie a hartiei pe care o distrugeti adesea. Dimensiunea hartiei A3 se pliaza in mod natural in jumatate. Dar daca aceasta este cerinta ta. Nu este nevoie sa intarziati orice tocator care poate fi cumparat cu o deschidere de receptie cu diametrul exact de care aveti nevoie.

Distrugator documente electric

Sunt standard pentru aproape fiecare model cel mai bun distrugator documente fabricat de companiile de top din industrie. Caracteristici de redundanta hardware. Cum ar fi oprirea prin supraincalzire, curatarea automata a cutitului. Si un buton de alimentare de urgenta contribuie la fiabilitatea unui vehicul.

Prin urmare. Exista o multime de caracteristici ale unui tocator de hartie pe care ar trebui sa le luati in considerare. Cand le luati in considerare. Veti putea alege un model cu performanta ideala, compactitatea. Si functii de confidentialitate pentru nevoile dvs.

Daca va uitati la o mare varietate de tocatoare si incercati sa decideti care dintre ele vi se potriveste cel mai bine. O intelegere ferma a elementelor fundamentale va face decizia mult mai simpla. In timp ce facea asta. Puteti fi siguri ca informatiile dumneavoastra confidentiale pretioase vor ramane ferite de privirile indiscrete.

Cineva care are experienta cu rasnitele va avea o idee buna despre capacitatile sale. Daca nu. Atunci ar trebui sa descoperi cateva caracteristici care determina optiunea potrivita inainte de a achizitiona un nou model al acestui articol esential.

Top distrugator documente manual

Cat de repede va functiona tocatorul. Masurat in functie de deseurile zilnice tipice de hartie de birou. Sau de numarul de angajati. De obicei, aceasta clasificare este gresita. De exemplu, daca lucrezi intr-un birou cu o secretara. Puteti presupune cu siguranta ca doar acea persoana ar folosi tocatorul.

Este adecvat sa se calculeze sarcina in functie de numarul intreg de lucratori din compania. Sau departamentul in care gadgetul este cumparat. In ciuda faptului ca aceasta este cea mai des gresita. Deoarece secretara poate fi preocupata si hartia trebuie maruntita imediat. Cand cel mai bun distrugator documente este introdus la locul de munca, toata lumea se grabeste sa-l foloseasca.

Este crucial sa se estimeze cu exactitate incarcarea viitorului dispozitiv. Deoarece nerespectarea acestui lucru duce la inlocuirea a aproximativ un sfert din toate exterminatoarele cumparate.

In general, clientii incepatori sfarsesc prin a distruge de doua ori mai multa hartie decat au anticipat. Depinde de cati muncitori ai. Puteti restrange rapid optiunile pentru tipul si seria de tocator de care aveti nevoie.

Cel mai bun distrugator documente profesional

O persoana foloseste gadgetul privat. Si lucreaza uneori la asta. Maximum sute de coli de hartie pot fi distruse zilnic. Si modul de functionare este de obicei pe termen scurt, incarcarea nu are loc de mai mult de 20 de ori. Aceste gadget-uri sunt adesea destul de simple si nu au caracteristici avansate, astfel incat nu pot oferi un grad ridicat de confidentialitate. Unele versiuni au si capacitatea de a distruge CD-uri si DVD-uri in plus fata de cardurile de credit.

Pana la cinci persoane dintr-un birou. Sau departament mic pot impartasi unul dintre aceste tocatoare de birou. Poate distruge sute de coli de hartie in fiecare zi in conditii normale si mii de coli in conditii de varf. Si poate suporta zeci de incarcaturi pe zi. Pentru a le incarca pe toate odata, nu va costa mai mult de douazeci. Sau doua de coli. Urna poate stoca de la zeci de litri de hartie maruntita. Prin urmare, nivelul de ascundere este semnificativ. Carduri de credit, CD-uri/DVD-uri. Si dischetele pot fi maruntite de aproape orice model.

Masinile profesionale din aceasta categorie sunt construite pentru utilizare prelungita. Uneori, implicand functionare continua. Acestea pot fi operate de pana la cincisprezece persoane simultan si pot manipula orice de la mii de coli de hartie pe zi. Astfel de sisteme sunt potrivite pentru distrugerea arhivelor de documente. Si sunt utile in special pentru companiile mari care proceseaza un volum mare de documente.

Urna are o capacitate de 80 de litri. Sau mai mult. Sunt destul de eficiente. Ele pot distruge carduri de credit, CD-DVD-uri, dischete. Si extrasele bancare. Si sunt complet discreti.

Distrugatoare documente capacitate mare

Este crucial sa stii ce vrei sa treci prin tocator. In vastul nostru sortiment. Puteti alege masini care distrug nu doar hartie. Dar si agrafe, capse, carti de credit, CD-uri si dischete. Decideti gradul de confidentialitate de care aveti nevoie pentru sarcina dvs. Resturile finale ale hartiei introduse in tocator depind de nivelul de secret ales.

Cel mai bun distrugator documente sunt lungi si subtiri si pot marunti hartiile cu un grad mediu de confidentialitate in benzi de diferite latimi. Eficienta mai buna este un semn distinctiv al unor astfel de aranjamente. Cand hartiile de inalta securitate trec prin lamele de taiere ale dispozitivului. Sunt sparte in bucati minuscule, irecuperabile.

Alte calitati fundamentale se bazeaza frecvent pe clasa si gradul de securitate al dispozitivului. Daca intentionati sa maruntiti o multime de hartie. Vei dori un tocator cu o urna mare.

Tocatorul de hartie modern poate fi imbunatatit cu o serie de accesorii suplimentare convenabile. un ecran LCD pentru citirea informatiilor. O fereastra de urna transparenta pentru monitorizarea nivelurilor de umplere, un contor de foi. Si un conector USB pentru incarcare si transfer de date.

Distrugator documente cu lada de depozitare

Criptarea datelor este o necesitate in zilele noastre. Informatiile si datele care aluneca in maini gresite pot cauza prejudicii substantiale organizatiei. Si in unele circumstante duce la falimentul sau.

Daca vrei sa eviti asta. Trebuie sa acordati atentie tocatorului. Tocator de hartie. Pe langa pastrarea in siguranta a informatiilor sensibile, acest lucru va ajuta la cresterea rezultatelor membrilor personalului.

Pe langa hartie, CD-uri, carduri de credit. Si dischetele pot fi taiate in bucati de un tocator. intrucat si ele sunt, in realitate, hartii care cel mai frecvent trebuie distruse. Si nu doar aruncat la gunoi. Orice hartii chiar si de la distanta conectate la bani, carduri bancare. Sau orice altceva care poate fi de interes pentru criminali ar trebui sfaramat, potrivit expertilor.

Cu toate acestea, alegerea tocatorului de hartie potrivit ar putea fi o provocare. Exista problema ca unii exterminatori decupeaza hartiile inainte de a fi distruse. Dar tehnologia contemporana face posibila recuperarea unor astfel de inregistrari. Dupa scanarea paginii. Software-ul poate pune piesele impreuna rapid si precis pe cont propriu.

Distrugator documente tip cross cut si strip cut

Drept urmare, daca nu vrei sa cazi prada iscopii. Ar trebui sa investiti intr-un dispozitiv de distrugere a documentelor. Avand mare grija sa alegeti nivelul adecvat de secretizare si alte setari. Distrugatoarele de astazi sunt definite de doua caracteristici principale, viteza si nivelul lor de ascundere.

Eficienta la cel mai bun distrugator documente poate fi masurata prin numarul de pagini pe care le poate distruge rapid. Cat de fin este maruntita hartia este controlata de setarea de secretizare a tocatorului de hartie. Evaluarea DIN. Sau S, combinata cu un indice de secretizare, este adesea afisata in specificatiile tocatoarelor. Cu un indice crescut. Documentul este micsorat in dimensiune.

Aceasta inseamna ca tocatoarele de hartie nu se incadreaza in nicio categorie. Tocatoare de hartie personale, tocatoare de hartie la locul de munca. Tocatoare de hartie de mare putere, tocatoare de documente de inalta securitate. Si tocatoarele de arhiva sunt categoriile conventionale pentru aceasta clasa de tocatoare.

Locuri de munca mici, case. Iar utilizatorii rare vor beneficia cel mai mult de pe urma acestui tip de tocator de hartie. Puteti pune unul dintre aceste tocatoare de hartie sub un birou. Sau il puteti pastra intr-un colt linistit al locului de munca. Sau al casei, datorita amprentei sale modeste si a cosului de gunoi putin adanc. Numarul obisnuit de coli pe care acest tip de cel mai bun distrugator documente le poate distruge simultan este de zece. Iar nivelul. Sau de secret variaza de la 1 la 3.

Cele mai bune tocatoare hartie office

Utilizarea personala si distrugerea documentelor cu volum foarte mic sunt setarile ideale pentru acest tip de tocator. Tocatoarele personale de hartie ocupa o suprafata mica si sunt de obicei folosite pentru maruntirea unui numar limitat de hartie de sute mm latime, cu un grad de secret de la prima la a treia. Discurile si cardurile pot fi maruntite de anumite dispozitive. Modul in care functioneaza este in cicluri.

Cel mai bun distrugator documente este destinat in primul rand functionarii in cooperare de catre lucratorii companiei. Diferenta principala dintre o tocator de casa si una de birou este capacitatea de a manipula sarcini grele.

Tocatoarele de birou sunt utilizate in afaceri cu zeci de persoane. Si poate procesa intre mii de coli de hartie in fiecare zi. Majoritatea tocatoarelor de birou sunt masini de capacitate medie care sunt impartite intre angajati pentru lucrari ocazionale de maruntire.

Exista diferite variante ale acestui tocator care ofera niveluri de confidentialitate de la 3 la 5. Documentele pot fi distruse in dimensiuni cuprinse intre sute mm. Tocarea foilor A3 este posibila cu anumite modele. Modul de operare este, de asemenea, ciclic.

Cele mai ieftine distrugatoare documente

Tocator de hartie puternic, metoda preferata de distrugere de multe intreprinderi, agentii. Si grupuri. Aceste tipuri de modele sunt concepute pentru a fi utilizate in grupuri si functioneaza activ in circumstante de volum mare de munca. Ca o regula. Sarcina principala a tocatorului de hartie de mare capacitate este procesarea documentelor de hartie intr-o cantitate pe care un tocator de birou nu o poate gestiona.

O optiune costisitoare este tocatorul de inalta securitate. Hartiile care contin. Sau pot include secrete comerciale, inovatii de produse noi, documente contabile, secrete de stat. Sau alte secrete sunt potrivite pentru eliminare in acest tocator de hartie.

Documentele distruse de dispozitivele de distrugere de inalta securitate nu pot fi niciodata recuperate. Cu toate acestea, chiar si dupa ce a trecut printr-un tocator secret de nivel al treilea. Hartia este irecuperabila.

Daca compania dumneavoastra proceseaza o multime de documente pe hartie. Aveti nevoie de un distrugator de documente de arhiva. Acest tip de cel mai bun distrugator documente poate fi folosit si pentru a arunca CD-uri, DVD-uri. Si carduri de credit pe langa documentele pe hartie.

Top distrugatoare documente la reducere pe eMag

In birouri mari, departamente majore ale diferitelor corporatii, arhive. Si agentiile guvernamentale folosesc tocatoare de hartie cu o capacitate de peste mii de coli pe zi. Tocatoarele de arhiva sunt proiectate pentru utilizare in comun in marile intreprinderi cu un volum mare de documente pe hartie.

Cand aveti de-a face cu materiale sensibile. Cum ar fi secrete comerciale, planuri militare. Sau documente guvernamentale, distrugatoarele de arhive sunt o necesitate. Tocatorul de hartie de arhiva este adesea cea mai discreta optiune, pe langa faptul ca sunt capabile sa gestioneze un debit mare. Odata ce un document a trecut printr-un tocator de acest fel. Nu poate fi recuperat niciodata.

Ratele de viteza de maruntire, puterea motorului. Si volumul cosului este astfel maxim in tocatorul de hartie de arhiva. Aceste dispozitive pot, de asemenea, distruge pagini cu latime cuprinsa intre sute de milimetri. Majoritatea CD-DVD-urilor, cardurilor de plastic, discuri. Si imprimarile bancare pe hartie perforata pot fi distruse de majoritatea modelelor. Functionarea continua este metoda de functionare.

Latimea sectiunii de primire stabileste cea mai mare dimensiune posibila a foii deteriorate. Se recomanda selectarea unui nivel de decibeli suficient de scazut pentru a permite o atmosfera placuta la locul de munca.

5 / 5. 43