Sari la conținut
Acasa > Auto > Cel mai bun cric auto

Cel mai bun cric auto

5
(222)

Acum este momentul potrivit ca sa vorbim despre cel mai bun cric auto din Romania, in anul 2024. Iti vom spune despre diferenta cric hidraulic vs cric mecanic sau cric crocodil. Vom veni cu recomandare si pareri despre cricuri pentru masina ta de tip pneumatic sau perna de aer, care pot sustine fara probleme chiar si 2 tone. Vezi acest cric hidraulic tip crocodil Einhell CC-TJ 2000 de 2 tone.

Cele mai bune cricuri auto – Top 10 cricuri auto

Cel mai bun cric auto este Einhell CC-TJ 2000. Cele mai ieftine cricuri auto pot fi manuale. Sau daca ai buget, gasesti si unul electric profesional bun, care va necesita minim efort fizic din partea ta.

cric auto bun
Care este cel mai bun cric auto?

Fiecare sofer este familiarizat cu cricul, un dispozitiv mecanic folosit pentru a ridica. Si a cobori obiecte mari. Este greu de conceput un magazin auto autosuficient care sa functioneze fara acest sistem. Spre deosebire de un garaj standard, echipamentul de ridicare folosit in statiile de benzina este uneori destul de mare.

Cum alegi un cric auto bun?

Ridicarea folosind cel mai bun cric auto este mai simpla. Si mai rapida, dar metodele traditionale ii pot face pe amatori sa inceapa reparatii. Inainte exista o selectie limitata de doar trei tipuri diferite de astfel de mecanisme disponibile pentru cumparare. Acum, mai mult ca niciodata, mufele vin intr-o mare varietate de stiluri. Intelegerea numeroaselor tipuri de mufe, a avantajelor. Si dezavantajelor acestora. Si a criteriilor de selectare a unuia este cruciala.

🛒 CategoriiCricuri auto
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cel mai bun cric auto din Romania

cric auto de top

Un grup de cricuri a fost plasat inaintea ta. Ele pot arata diferit unul de celalalt. Si au diferite caracteristici. In general vorbind, extern inseamna intr-un mod pozitiv. Sa ne concentram deocamdata asupra limitelor. Toate optiunile ar trebui sa fie bine cantarite inainte de a lua o decizie. Singura variabila este tipul de unitate, care este adesea o gandire ulterioara. Vom aprofunda mai mult subiectul unitatilor. Sa exploram. Si celelalte idei intre timp.

Expertii in domeniul intretinerii. Si reparatiilor auto sunt de acord asupra unui lucru atunci cand discuta despre capacitatile cricului, daca este selectat un mecanism cu o capacitate de incarcare inadecvata, alte considerente nu vor conta. Sunt de acord ca cricul nu serveste la nimic daca nu poate ridica vehiculul.

Cel mai bun cric auto din 2024

Este usor sa alegeti vehiculul potrivit, trebuie doar sa va dati seama cata greutate poate transporta masina, sa aruncati cu 100-200 kg in plus. Si apoi sa alegeti modelul potrivit. Daca acest criteriu nu a fost luat in considerare la achizitionarea cricului, atunci acesta nu numai ca nu va ridica vehiculul, dar va incepe. Si sa se defecteze in primele cateva secunde de utilizare.

Cricurile rombice simple cu o capacitate de 1,5 pana la 2 tone necesita atentia proprietarilor de transport urban de calatori. In cele mai multe cazuri, cel mai bun cric auto de 2 tone va fi suficient pentru a ridica un autovehicul greu incarcat, care cantareste mai putin de 1,3 tone.

Profesionistii de weekend ar fi intelept sa investeasca intr-cel mai bun cric auto cu o capacitate de ridicare de la 3 pana la 8 tone, doar in cazul in care ar trebui vreodata sa lucreze la ceva mai greu decat un vehicul.

Este mai greu pentru proprietarii de transport de marfa sa aleaga cel mai bun cric auto. Are o capacitate de ridicare de 15-30 de tone, cu cresteri ocazionale. Daca cunoasteti greutatea masinii. Si sarcina maxima a cricului, va puteti da seama cat de multa greutate poate suporta cricul. Veti avea nevoie de un mecanism de ridicare capabil de 25 de tone sau mai mult daca vehiculul dvs. de lucru cantareste 10 tone, dar poate transporta 15 persoane.

Cel mai bun cric auto ieftin

Cu alte cuvinte, punctul de plecare al urcusului este inaltimea pickup-ului. Parametrul ar putea parea banal, dar luati in considerare acest lucru pentru o secunda, cel mai bun cric auto nu este potrivit pentru ridicarea unui vehicul cu un spatiu liber scazut, unul al carui pickup este de doar 15 cm. Din acelasi motiv, daca vehiculul dvs. are o garda la sol de 15 centimetri sau mai putin, va trebui sa alegeti un mecanism de rulare sau surub cu un pickup de 6-9 milimetri. Din acest motiv, numai soferii de vehicule cu o garda la sol foarte mica ar trebui sa se concentreze pe aceasta setare.

Automobilul trebuie sa fie ridicat la o inaltime de lucru pentru a fi intretinut, rotile inlocuite, cremaliera de directie inlocuita. Si o examinare amanuntita efectuata. Aceasta masuratoare este luata de unde este plasat cricul. O inaltime de ridicare de 30-50 cm s-a dovedit a fi suficienta in practica.

In cazuri rare, va fi necesara o inaltime mai mare de 50 cm. Transportul este blocat in noroi. Si are nevoie de ajutorul tau intr-unul din multele moduri. Se pot folosi suporturi sau cricuri unice pentru a modifica inaltimea de lucru a ascensorului. Proprietarii de vehicule utilitare sport ar trebui sa ia nota.

Pentru a ridica masini mari, acesta este ultimul factor de luat in considerare. Odata cu cresterea capacitatii de transport, importanta acesteia se ridica in prim-plan. Urmatoarele sunt numeroasele unitati disponibile.

Cel mai ieftin cric auto

Mecanica auto, alternativa ieftina, dar de incredere, pentru utilizare rar. Dezavantajul principal este ca ridicarea necesita multa munca grea.

Hidraulic. Pot executa lucrarea cu o fractiune din efortul celor mecanice. In general, este considerabil mai usor de utilizat. Si mai potrivit pentru utilizarea obisnuita.

Pneumatic. Cricurile au nevoie de o sursa de aer comprimat, cum ar fi un sistem pneumatic sau o butelie de gaz, pentru a functiona. Pentru a ridica vehiculul, gazul este pompat intr-o camera de sub acesta. Astfel de cricuri exceleaza, fara indoiala, in domeniul lor, deoarece pot ridica rapid masinile cu putin sau deloc efort suplimentar din partea operatorului.

Pneumocratele sunt cele mai bune recipiente posibile. Ei va vor putea ajuta sa ridicati automobilul din noroi, chiar daca tine de axe. In plus, sistemele hidraulice sunt atat usor de utilizat, cat. Si utile in multe situatii. Cand este folosit rar, cel mai bun cric auto mecanic va poate economisi bani. Cricurile vin intr-o mare varietate de forme. Si dimensiuni. Si merita sa fiti familiarizati cu specificatiile lor individuale de design. Cu mult timp in urma, singurele care erau utilizate in mod obisnuit erau cele cu suruburi, care erau pur. Si simplu denumite.

Cric hidraulic vs cric mecanic

Este important de retinut ca anumiti profesionisti recomanda clasificarea cricurilor hidraulice. Datorita adaptabilitatii. Si usurintei lor de utilizare, aceste sisteme pot fi gasite aproape peste tot, de la benzinarii la autostrazile rurale. Corpul. Si pistonul sunt cele mai importante parti ale unui cric hidraulic. Fluidul de operare asemanator uleiului este continut in interior.

In ciuda fiabilitatii, stabilitatii mari. Si adaptabilitatii lor, cricurile hidraulice sunt putin fanteziste, necesitand atentie atenta la detalii precum nivelul uleiului. Si monitorizarea supapelor. De asemenea, trebuie sa fie tinute in pozitie verticala in timpul transportului.

Ele pot functiona prin mijloace hidraulice sau mecanice. Gama capacitatii lor de remorcare este intre 0,7. Si 2 tone. Ele sunt numite asa deoarece sunt formate din patru parghii unite intre ele prin balamale. Distanta dintre greutatea ridicata. Si platforma de sprijin poate fi modificata prin inclinarea parghiilor.

Cricurile rombice ofera o serie de beneficii, inclusiv adaptabilitatea, usurinta in utilizare, rigiditatea structurala. Si suprafata mare. Aspectele negative includ cursa de lucru limitata, pretul ridicat. Si functionarea mecanica dificila a cricului.

Cel mai bun cric auto crocodil

Cricul cu surub este unul dintre primele modele. In functie de model, poate transporta intre 0,5. Si 1,0 tone. Pentru a spune simplu, atunci cand rotiti manerul, un angrenaj conic transfera acel moment de rotatie surubului mecanismului.

Astfel, pickup-ul pliabil poate fi ridicat prin rotire in sensul acelor de ceasornic. Si coborat prin rotire in sens invers acelor de ceasornic. Amprenta limitata pe care o au cricurile cu surub este o trasatura neplacuta. Daca in ochiul special al masinii s-a acumulat murdarie sau rugina, se va rupe atunci cand vehiculul este ridicat.

Inaltimea mare de ridicare, pretul ieftin, efortul redus necesar la manerul de conducere. Si greutatea redusa sunt toate pozitive. Dezavantajele sunt multe. Si binecunoscute, suprafata de sustinere insuficienta, proportii greoaie. Si fonduri de ten tremurate.

Mecanisme mari, consumatoare de materiale, care pot transporta intre o jumatate de tona. Si doua tone. Si jumatate de marfa. In variante neobisnuite, capacitatea de incarcare este crescuta. Corpul mecanismului cu clichet aluneca de-a lungul unui cremalier de viteze, care serveste drept element de transport. Pickup-urile care se pliaza pe acesta din urma sunt instalate permanent. Avantajele acestei metode includ o inaltime maxima de ridicare foarte mare. Si o distributie constanta a fortei pe intreaga cursa de operare.

Recomandare cric auto bun

Dezvoltat pentru a gestiona greutati de pana la o tona. Un surub puternic. Si mai multe parghii puternice alcatuiesc aceste dispozitive. Exista o intrerupere in comunicare aici,

Cricuri simple, de zi cu zi, care folosesc un surub. Si o parghie pentru a ridica. Si a cobori o sarcina. Imediat pe masura ce rotiti manerul de conducere, unghiul dintre parghii se schimba, permitandu-va sa ridicati. Si sa coborati platforma. Au o greutate redusa, dar au o cursa de lucru puternica. Cu toate acestea, designul nu este deosebit de rigid. Si necesita o mare putere de utilizat la inceputul urcarii.

Combo parghie-surub, o fuziune a unui cric de parghie standard cu unul rombic. Functioneaza pe aceeasi idee de baza ca ceea ce a fost descris anterior. Dar designul nu se poate lauda ca are multa rigiditate sau stabilitate. Desi mic. Si usor, mufa are o putere puternica. Multi soferi s-au indragostit de configuratia levier-surub a vehiculelor lor. Este portabil, usor. Si suficient de fiabil pentru a functiona bine in oras.

Consideram ca este important sa atragem atentia asupra acestui tip de cladire. Dovada acestui lucru poate fi vazuta la spalatorii de vehicule. Se pot transporta peste 2 tone. Daca doriti sa operati corect cricul, trebuie sa o faceti exclusiv pe un teren plan. Cricul hidraulic a fost imbunatatit pentru a crea cricul de rulare, care are roti, o inaltime mica de ridicare. Si un maner ridicat care permite ridicarea. Si coborarea in picioare.

Top cricuri auto hidraulice

Cea mai mare stabilitate, rigiditate structurala, usurinta in utilizare. Si o inaltime redusa a pickupului sunt doar cateva dintre beneficii. Pretul ridicat, utilizarea limitata, dimensiunea. Si greutatea functioneaza impotriva acestuia.

Aici, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti cateva setari principale pentru produsul pe care doriti sa il creati. Acum, urmati aceste instructiuni. Adaugati inca 200-300 kg la greutatea automobilului dvs. Luati in considerare aceasta greutate in timp ce cautati cel mai bun cric auto potrivit.

Localizati inaltimea optima de ridicare. Soferul mediu probabil nu va avea nevoie de o ridicare mai mare de 50 cm, este suficient pentru a schimba cateva componente. Si anvelope. Daca masina dvs. are o garda la sol slaba, va recomandam sa va ganditi la inaltimea de ridicare.

Selectati intre cel mai bun cric auto manual, hidraulic sau pneumatic. Ar trebui sa excludeti a treia alternativa, este mai potrivit pentru experti. Preferati cel mai bun cric auto mecanic daca cantitatea de forta necesara pentru a fi transmisa manerului de conducere nu pare o problema prea mare. Sistemele hidraulice ofera cea mai lina. Si mai relaxata manevrare.

Determinati nivelul de stabilitate a mecanismului. De exemplu, cricurile rombice sunt destul de stabile, in timp ce cricurile cu surub sunt exact opusul. Tehnicienii de service pentru automobile trebuie sa se gandeasca la ritmul de ridicare. Si la efortul folosit pentru ridicare, precum. Si la amprenta cricului, inaltimea. Si mobilitatea.

Top cric auto pneumatic

De asemenea, luam in considerare faptul ca cricurile vin sub o varietate de alte forme, cum ar fi cricul pentru sticla, cricul rulant cu doua niveluri, cricul pentru caruta etc. Sunt concepute doar pentru utilizare la locul de munca. Urmatoarele nu trebuie uitate daca doriti sa aveti o experienta fara probleme atunci cand va reparati vehiculul pe sosea sau in garaj.

Gasiti o locatie solida, plana, pentru a opri pe marginea drumului daca are loc o avarie. Aprindeti luminile. Si puneti un semn de oprire pentru a informa ceilalti soferi ce se intampla.

Aveti intotdeauna suporturi suplimentare la indemana cand lucrati cu cel mai bun cric auto. Va recomandam sa impachetati portbagajul cu diverse blocuri dure, un trepied sau ceva similar. Urmariti miscarea longitudinala a masinii in timp ce o ridicati. cel mai bun cric auto trebuie indepartat rapid. Si restabilit daca apare o inclinare, iar vehiculul trebuie coborat la sol. Nivelati daca aveti o anvelopa deflata, va recomandam sa conduceti pana la o platforma cu o suprafata ferma, uniforma, daca va aflati in mijlocul padurii. Si aveti nevoie de asistenta mecanica.

Pentru a intelege cu adevarat valoarea unui cric, trebuie sa fii un sofer care a intalnit in mod neasteptat o circumstanta care impune utilizarea acestuia. Exista o mare varietate de mufe disponibile. Optiunile disponibile, fie europene, locale sau asiatice, sunt toate de inalta calitate, dar nu toate au o durata de viata lunga. S-a observat ca durata medie de viata a unui mecanism este de doar cativa ani.

Cricuri auto bune de tip perna de aer

Ca rezultat, va sugeram sa scoateti putin mai mult bani pentru un jack standard sau de marca de cea mai buna calitate posibila. Pentru inceput, poti avea incredere in el. Si poti continua sa lucrezi cu el. In al doilea rand, lucrurile de inalta calitate dureaza mai mult decat cele ieftine. Deoarece cricurile hidraulice sunt mult mai complexe decat cele mecanice, aceasta din urma afirmatie este deosebit de relevanta. Singura optiune pentru operatorii de camioane mari este mecanica hidraulica, de altfel. Fiecare sofer, totusi, ar beneficia de familiarizarea cu modelele. Si producatorii mentionate mai sus.

Zicala ca cel mai bun cric auto este util pentru mai mult decat pentru a ridica masini din gaurile din pamant este adevarata, il puteti folosi pentru a indeparta. Si inlocui rotile. Si chiar pentru a repara panourile de caroserie deteriorate. Cricurile vin intr-o varietate de modele, fiecare optimizat pentru un anumit set de circumstante, cum ar fi mediul in care vor fi depozitate. Va vom explica cum sa alegeti cel mai bun cric auto care sa nu cedeze sub efortul de a ridica vehiculul.

Inainte de orice altceva, va trebui sa va stabiliti urmatorii trei factori, capacitatea de incarcare, inaltimea de ridicare. Si inaltimea maxima de ridicare. Veti putea alege cel mai bun cric auto pentru vehicul pe baza informatiilor furnizate aici. Si a aplicatiei dorite.

Exista mufe cu capacitati care variaza de la cateva lire la cateva sute de lire sterline, dar acesta este doar un exemplu. Pentru un vehicul de o tona. Si jumatate, cel mai bun cric auto cu o capacitate de incarcare de 1700-1800 kg ar fi adecvat. Vehiculul va fi deteriorat ireparabil daca mecanismul de ridicare defecteaza, deoarece nu a fost construit pentru a-si sustine greutatea.

Cel mai bun cric auto 2 tone

Ceea ce ne referim cand vorbim despre inaltimea de ridicare este punctul cel mai jos in care palanul devine eficient. Inaltimea necesara pentru a pozitiona cricul sub partea inferioara a automobilului cu o anvelopa deflata poate fi determinata prin parcarea vehiculului pe o suprafata plana, masurarea distantei de la suprafata drumului pana la pragul vehiculului. Si scaderea inaltimii profilului anvelopei.

Inaltimea maxima de ridicare a vehiculului este distanta verticala pana la care cricul ales de dvs. va poate ridica masina. Pur. Si simplu ridicarea la 30-50 cm este tot ceea ce este necesar pentru a avea acces la roata, cutie de viteze sau alte componente pentru inlocuire sau intretinere. Daca roata a cazut intr-o gaura adanca, automobilul trebuie sa fie ridicat mai mult de 50 de centimetri.

Cricurile cu rack sunt utile pentru salvarea rotilor de automobile blocate de pe podeaua garajului. Si sunt, de asemenea, adesea folosite de producatori in scopuri generale de ridicare. Unele modele folosesc o parghie care extinde suportul de ridicare cu fiecare lovitura a labei, in timp ce altele folosesc roti dintate. Si un maner rotit pentru a ridica aparatul.

Cu o inaltime de ridicare de numai 30 mm, acestea sunt potrivite chiar. Si pentru vehiculele cele mai mici, oferind totusi o capacitate de incarcare rezonabila. Si o inaltime medie de ridicare. Sunt portabile, usoare. Si pot fi folosite ca troliu in plus fata de ridicare. Un alt dezavantaj este ca necesita forta fizica pentru a fi folosit.

Cric hidraulic tip crocodil bun

Masina este echipata cu mufe rombice, care sunt printre cele mai comune. Si convenabile. Cricurile cu surub se bazeaza pe un surub echipat cu o balama. Si un bol de sprijin pentru a face ridicarea grea, se roteste un maner pentru a ridica sau a cobori platforma pe care se sprijina.

Cricurile rombice pot suporta in mod obisnuit sarcini cu o greutate intre 0,5. Si 3 tone. Sunt ieftine, usoare. Si convenabile datorita bazei mari, stabile. Si dimensiunilor compacte, care le fac usor de transportat in portbagajul unui vehicul. Ei pot ridica obiecte la o distanta de pana la 40 de centimetri de la sol. Si pot ridica de zece ori mai mult. Exista insa dezavantaje, folosirea unui astfel de cric pentru a ridica automobilul necesita o putere fizica considerabila.

Daca aveti cel mai bun cric auto rombic in portbagajul masinii in orice moment, veti fi intotdeauna pregatit sa schimbati o anvelopa deflata cu cea de rezerva. Presiunea fluidului de lucru determina ridicarea cricurilor hidraulice. Cricurile pentru sticle, cricurile telescopice. Si cricurile rulante sunt doar cateva exemple.

Cricurile pentru sticle, cunoscute. Si sub denumirea de cricuri cu o singura tija sau cu un singur piston, au o singura tija, in timp ce cricurile telescopice au doua, permitandu-le sa ridice mai multa greutate. Si sa atinga inaltimi mai mari.

Top cricuri auto manuale

Pentru a preveni scurgerile de ulei, acestea trebuie depozitate. Si utilizate numai in pozitie verticala. In timpul functionarii, este important sa verificati etansarile. Si sa va asigurati ca nivelul uleiului este suficient.

Ridicarea folosind cel mai bun cric auto pentru sticle sau cel mai bun cric auto telescopic este fara efort. Si va trebui sa folositi doar o mica parte din puterea dumneavoastra. Structura este robusta. Si se pliaza intr-un spatiu aproape mic, facandu-l ideal pentru depozitare intr-un garaj sau portbagajul unui vehicul.

Inaltimea de coborare nu poate fi reglata cu precizie, iar defectiunile de ridicare hidraulice sunt semnificativ mai grave decat echivalentele lor cu suruburi. Daca va faceti propriile reparatii auto. Si aveti nevoie sa ridicati vehiculul cat mai sus posibil, acestea sunt cricurile pentru dvs.

Un cilindru hidraulic ridica parghia cu un talon de ridicare pe un corp jos pe roti. Acestea sunt cele intalnite adesea la magazinele de anvelope, deoarece sunt rapide, de incredere, pot fi reglate la inaltimea perfecta. Si pot gazdui vehicule cu garda la sol limitata. Pot transporta cel putin 1,5 tone, iar platforma lor de tractiune este foarte larga. Pe masura ce cricul este ridicat, maneta se ridica. Si cricul se rostogoleste sub vehicul.

Cricuri auto de buget bune

Din cauza rotilor, acest tip de cric este foarte portabil, de fapt, puteti plasa un model cu o capacitate de 1,5 tone, de exemplu, in portbagajul unui vehicul tipic.

Alegeti acest cric de rulare mare pentru utilizare intr-un garaj sau o statie de service, deoarece este destinat utilizarii pe termen lung. Aerul comprimat este utilizat de mecanisme pneumatice de ridicare, care au o camera de aer care se extinde pentru a ridica vehiculul. Presupunand ca supapele. Si robinetele sunt in stare de functionare, cel mai bun cric auto de aer va ridica rapid vehiculul la inaltimea potrivita. Si poate fi bazat pe acesta in majoritatea situatiilor. Cu toate acestea, daca chiar. Si o singura supapa curge aer, vehiculul s-ar arunca brusc la pamant, provocand daune mari.

Cricurile pneumatice sunt disponibile atat in variante portabile, cat. Si stationare, desi primul este bun pentru uz casnic, va trebui sa aduci cu tine un compresor.

In primul rand, concentrati-va pe capacitatea de transport a cricului, la maximul sau absolut, cricul nu va functiona corect, prin urmare, lasati un tampon de greutate de cel putin 200-300 kg.

Cric auto electric bun

Roata poate fi indepartata daca inaltimea de ridicare este mai mica decat spatiul liber de inaltimea profilului anvelopei, iar inaltimea de ridicare trebuie sa fie de cel putin 30 de centimetri. Datorita cat de compact. Si usor este cel mai bun cric auto rombic, este usor sa il transportati in portbagajul unei masini.

Desi tipurile mai mari de rulouri sunt cel mai bine lasate in garaj sau atelier, variante portabile sunt disponibile pentru vehiculele cu garda la sol mica. Unele variante includ un mecanism de blocare suplimentar care mentine masinile in siguranta in timp ce sunt lucrate.

Deoarece capacitatea sa de greutate este mare, cricurile pentru sticle pot fi utilizate atat cu automobile de pasageri, cat. Si cu camioanele comerciale. Masina poate fi ridicata cu cricuri telescopice pana la o inaltime maxima de 500 mm. Pastrati intotdeauna cricurile verticale in timp ce le depozitati.

Ar trebui sa alegeti unul hidraulic in forma de diamant sau minuscul pentru un vehicul de pasageri, deoarece ocupa mai putin spatiu. cel mai bun cric auto hidraulic este un echipament esential pentru o camioneta. Pe langa cricurile hidraulice. Si pneumatice mai mari care sunt ideale pentru un garaj, o statie de service sau un magazin de anvelope, exista. Si dispozitive de ridicare pneumatice mai mici, care au nevoie de tine pentru a transporta un compresor.

Cel mai bun cric auto profesional

Pe langa alegerea cricului ideal, utilizarea corecta este cruciala. Pentru a scoate o roata, trebuie sa ridicati vehiculul la o mica distanta de sol, pentru a verifica suspensia, va trebui sa o ridici mult mai sus.

Cricul poate fi utilizat numai pe o cale de acces din beton sau asfalt. Apoi liftul nu se va zgudui. Si masina nu va trece peste. Nu uitati sa folositi cale pentru a fixa rotile care raman pe loc!

Nu lasati vehiculul sprijinit pe cric, deoarece acesta a fost conceput doar pentru ridicare. Dupa ce ati ridicat automobilul la inaltimea potrivita, instalati niste suporturi de siguranta, astfel incat sa puteti incepe sa lucrati la el. Pe multe vehicule, sagetile indica locatia in care ar trebui sa fie atasat cricul. Daca nu exista indicii vizuale, manualul masinii ar trebui sa ofere toate detaliile de care aveti nevoie.

Evitati sa plasati cricul sub sasiul vehiculului, deoarece metalul este mai slab acolo. Nu puneti un palan sau alt aparat de ridicare sub o portiune de lucru a masinii, cum ar fi suspensia.

Cric auto de vanzare

Netezimea cursei tijei cricului se degradeaza odata cu utilizarea, rezultand o ascensiune sacadata a vehiculului, o rata mai lenta de urcare. Si o crestere a efortului fizic necesar. Acestea sunt semne de avertizare timpurie, dar este mai bine sa nu le mentionati, astfel incat cricul sa poata fi intretinut la timp.

Ungerea pieselor metalice care se freaca. Si mentinerea lor curata sunt ambele proceduri de intretinere necesare pentru cricurile rombice. Si rulante. Asigurati-va ca pastrati gadgetul intr-un mediu uscat pentru a evita coroziunea. Verificati la intervale regulate scurgeri de ulei in cricul de rulare. Investiti intr-cel mai bun cric auto nou daca vreunul dintre nituri, suruburi sau parghii este deteriorat.

cel mai bun cric auto hidraulic cu scurgeri este unul in care garniturile de ulei au fost compromise din cauza utilizarii necorespunzatoare. Schimbarea completa a uleiului este necesara daca acesta a fost contaminat.

Bulele de aer din cilindrul hidraulic reduc eficienta acestuia, asa ca, daca vedeti vreuna, deschideti supapa de bypass. Si capacul de umplere a uleiului, apoi impingeti rapid manerul de cateva ori.

Care este cel mai bun cric auto?

Cel mai bun cric auto este Einhell CC-TJ 2000. Fiecare mufa rombic are un sincronizator, un nod care pune in munca suplimentara pentru a se asigura ca ambele tije sunt gandite in acelasi timp. Si spre deosebire de multe versiuni de cric rombic, care folosesc o saiba de baza greu de rotit, acestea includ un rulment pe o axa filetata care face rotirea urcusului. Si coborarii mult mai usoara. Uleiul rezistent la gheata este folosit la cricurile hidraulice.

Suruburile sunt folosite pentru a strange portiunile laterale ale cricului in regiunea filetului, fixand cadrul, alti producatori folosesc doar o rulare in aceasta locatie, care, dupa mai multe ridicari, se raspandeste in toate directiile. Tampoanele de impingere din cauciuc sunt standard pentru anumite tipuri de cric, impiedicand dispozitivul sa alunece la ridicare. Capetele cauciucate ale manerelor parghiei asigura o prindere placuta.

Desi cel mai bun cric auto cu surub face de obicei parte din echipamentul de baza al unei masini, uneori se deterioreaza sau dispare. Exista ocazii in care soferii fara experienta circula fara sa-si dea seama ca vehiculul lor este echipat cu cel mai bun cric auto. Exista cel mai bun cric auto normal in portbagaj? Verificati toate compartimentele.

Priveste sub vehiculul tau pentru a gasi locul perfect pentru a monta liftul. Selectarea unui model cu o garnitura de protectie din cauciuc este de preferat pentru a reduce posibilitatea de vatamare fizica.

Pareri cricuri auto puternice

Cricurile, uneori cunoscute ca cricuri hidraulice, pot avea o tulpina simpla sau dubla. Capacitatile lor masive de incarcare le fac ideale pentru intretinerea. Si restaurarea echipamentelor grele, inclusiv semi-autobuze. Si tractoare.

Pe langa numeroasele sale beneficii, cel mai bun cric auto hidraulic are avantajul suplimentar de a fi simplu de utilizat. In loc sa rotiti manerul pentru o perioada lunga de timp, asa cum ati face cu un surub, doar cateva miscari rapide ale parghiei vor face truc. Este OK ca greutatea fara incarcare a masinii dumneavoastra sa fie mai mica decat capacitatea maxima de incarcare a cricului hidraulic, care poate fi gasita in manualul vehiculului dumneavoastra.

Luati in considerare garda la sol a vehiculului. Uneori, echipamentul este greu. Si are o garda la sol scurta, dar este necesara o inaltime de ridicare semnificativa pentru a inlocui o roata. O optiune este sa folositi cel mai bun cric auto hidraulic telescopic sau cel mai bun cric auto cu doua tije. Cand este pliat, cel mai bun cric auto cu doua trepte. Si patru tone este chiar mai scurt decat cel mai bun cric auto cu o singura tija. Si doua tone. In comparatie cu cel mai bun cric auto cu o singura tija cu aceeasi capacitate de ridicare, inaltimea de ridicare a unui cric cu doua tije de 4 tone este mai mare.

Cand cricul este necesar pentru alte sarcini decat inlocuirea simpla a rotilor, cum ar fi lucrul sub masina ocazional, este necesar sa se investeasca in metode suplimentare de contravantuire.

5 / 5. 222

Etichete: