Sari la conținut
Acasa > Electrocasnice > Ajutoare in casa > Cel mai bun aparat de etichetat

Cel mai bun aparat de etichetat

5
(1)

Un aparat util este fara doar si poate, cel mai bun aparat de etichetat din Romania. In 2024, aceste aparate de etichetat borcane, sticle, cabluri electrice, textile – te feresc de nevoia de inscriptionat etichete manual. Poti marca preturi, coduri de bare sau alte inscriptii de diverse suprafete. Poti sa vezi acest aparat de etichetare Dymo Label Manager 160.

Cele mai bune aparate de etichetat – Top 10 modele

Cel mai bun aparat de etichetat este Dymo Label Manager 160. Cu siguranta ca top aparate de etichetat pot fi gasite pe eMag sau pe la Altex si Dedeman. Ai nevoie de etichete autoadezive sau autocolante ca si materie prima.

aparat de etichetat bun
Ce este un aparat de etichetat?

Inainte de a fi vandut, un produs care nu are cod de bare sau cod de etichetare trebuie evaluat si identificat. Pentru a face acest lucru, magazinul foloseste cel mai bun aparat de etichetat. O masina pentru imprimarea codurilor de bare, etichete de pret si informatii publicitare. Imprimanta de etichete, un instrument pentru etichetarea functionala a produselor. Va permite sa includeti orice informatii necesare pe eticheta. cod de bare, nume, descriere, machiaj, cost sau articol. Eticheta poate fi o foaie de hartie adeziva sau o alta forma de baza.

Cum trebuie ales aparatul de etichetat?

Latimea la cel mai bun aparat de etichetat variaza. Ce eticheta poate fi imprimata depinde de imprimanta. Cea mai mare rezolutie si imprimantele industriale de format mare creeaza etichete pentru majoritatea echipamentelor stationare. Dots per inch, uneori cunoscut sub numele de puncte pe inch, este o unitate de rezolutie a imprimantei. Codurile de bare, codurile QR si fotografiile pot fi toate tiparite in functie de rezolutia imprimantei.

🛒 CategoriiAparate de etichetat
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cel mai bun aparat de etichetat din Romania

masini de etichetat de top

Spre deosebire de o imprimanta laser tipica, aceasta produce etichete care sunt deja produse. Etichetele de pret nu trebuie sa fie imprimate pe foi si apoi taiate cu foarfecele. Este suficient sa il scoateti de pe rola si sa il lipiti de ambalaj sau de raftul produsului. Indiferent ce produse sunt oferite la o unitate de vanzare cu amanuntul, produse alimentare, imbracaminte, flori sau alimente preparate. Este necesar cel mai bun aparat de etichetat. Urmatoarele sunt situatiile cheie in care nu se poate lucra eficient fara o imprimanta.

Atunci cand un magazin are o selectie larga, preturile sale fluctueaza des si organizeaza promotii, cel mai frecvent necesita o imprimanta specializata. De exemplu, o afacere de imbracaminte are reduceri si isi schimba colectiile o data in fiecare sezon. Noi preturi si promotii cu o valoare de incrucisare sunt adesea necesare pentru etichetele pentru rochii si pantofi.

Inainte de livrare, angajatii companiei online marcheaza produsele la depozit. Eticheta de expediere a produsului specifica cui este, unde sa-l livreze si cum sa luam legatura cu destinatarul. Deoarece scrierea manuala a acestor informatii pe fiecare necesita mult timp, datele sunt imprimate pe o imprimanta si aplicate imediat. Prin urmare, o singura persoana poate onora comenzile la depozit.

Cel mai bun aparat de etichetat din 2024

Cantitatea pe care o imprimanta o poate imprima intr-o tura de cateva ore este cea care conteaza pentru un comerciant, nu viteza de imprimare, care este masurata in milimetri pe secunda. Viteza de imprimare a diferitelor tipuri de imprimante variaza. Imprimanta termica sau imprimanta cu transfer termic. Imprimarea termica directa si prin transfer termic sunt cele doua procese de imprimare disponibile.

Procesul de producere a etichetelor termice este acelasi cu cel de creare a bonurilor. Hartia are un strat eficient din punct de vedere termic care devine mai inchis pe masura ce capul termic se incalzeste. Sub impactul temperaturii si al estomparii luminii si a soarelui. O astfel de imagine este indepartata rapid. Codul de bare va deveni rapid palid si scanerul nu il va putea vedea atunci cand se incearca imprimarea termica pe un afisaj cu iluminare de fundal sau in exterior.

O eticheta si o panglica de cerneala, o panglica, sunt folosite in imprimarea prin transfer termic. Caldura face ca stratul de cerneala sa se topeasca si colorantul sa adere la hartie. Aceste etichete nu sunt decolorate din cauza rezistentei crescute la uzura a tehnologiei. Codurile de bare pot fi citite in continuare dupa doi ani.

Cel mai bun aparat de etichetat ieftin

Dispozitiv pentru etichetarea rapida a lucrurilor cu etichete. Etichetele de pret, codurile de bare, informatiile despre produse si reclamele sunt toate tiparite. Orice unitate de vanzare cu amanuntul necesita ca o imprimanta sa identifice marfurile care nu au fost etichetate cand au sosit sau au fost asamblate acolo.

Lucrul intr-un magazin cu varietate mare, o afacere pe internet sau daca oferiti pachete de articole. Cum ar fi flori sau mancaruri gata preparate, este o provocare fara o imprimanta. Dimensiunea etichetei, rezolutia, viteza si tipul de imprimare, transferul termic sau termic. Sunt luate in considerare la alegerea unei imprimante. Pentru imprimanta sunt necesare un computer si un software. Iar pentru cantitati mari sunt utile un rebobinator, un pistol de etichete si un suport extern.

O imprimanta desktop trebuie sa fie conectata la un computer pentru a imprima etichete. Rebobinator, eticheta de la imprimanta este infasurata pe miez folosind aceasta masina. Ulterior, nu este esential sa dezlipiti fiecare eticheta si sa o aplicati pe ambalaj in timpul etichetarii in vrac. Este suficient sa introduceti rola in pistolul de eticheta si sa apasati butonul pentru a lipi etichetele.

Eticheta, un ajutor mecanic pentru etichetele cu aderenta rapida dupa imprimare. Suportul flexibil permite utilizarea de bobine mari de etichete cu imprimanta care nu sunt compatibile cu hardware-ul. Acestea sunt fixate pe suport. Iar etichetele sunt transferate de la suport la imprimanta trecand printr-un orificiu unic din capac.

Top aparat de etichetat

Cel mai bun aparat de etichetat poate imprima rapid si simplu un cod de bare, text si imagine pe un autocolant sau eticheta. De asemenea, face urmarirea inventarului, identificarea si contabilizarea lucrurilor mai simpla si mai rapida. In zilele noastre, exista multe tipuri diferite de aceste dispozitive disponibile pe piata. Ceea ce face adesea destul de dificil pentru un client incepator sa aleaga imprimanta de etichete care este cea mai potrivita pentru nevoile sale.

Gadget-uri mobile care imprima etichete independent si din retea. Au capabilitati Bluetooth si Wi-Fi. Gama lor de utilizare include marcarea articolelor in magazine mici de vanzare cu amanuntul. Depozite, productie si alte setari in care autonomia lucratorilor, portabilitatea si compatibilitatea cu dispozitivele mobile sunt cruciale. Aceasta este optiunea asistentei disponibile.

Birourile mici, magazinele, pietele si depozitele cu pana la cateva mii de etichete tiparite sunt perfecte pentru desktop. Imprimanta industriala de etichete de inalta performanta care poate produce pana la zeci de mii de etichete pe zi. Cel mai bun aparat de etichetat are adesea metal robust pentru corpul si piesele sale, ceea ce permite o functionare grea. Este legat de un add-on pentru o functionare cat mai fluida. optiunile includ un separator, taietor, suport de eticheta, bobinator etc.

Cea mai buna imprimanta de etichete

Sa incepem prin a defini calitatile pentru noi insine, astfel incat sa puteti alege modelul potrivit cu mai putin efort. O imprimanta desktop din gama de pret mai mica este perfecta pentru imprimarea autocolantelor daca cantitatea necesara este de doar cateva sute. Este de preferat sa obtineti o imprimanta desktop de ultima generatie cu cap ranforsat daca trebuie sa imprimati pana la cateva mii de etichete in fiecare zi.

O imprimanta industriala ar fi cea mai buna alegere daca numarul de autocolante imprimate ar ajunge la multe zeci sau chiar sute de mii pe zi. O imprimanta industriala foloseste putin plastic in carcasa si are mecanisme si suporturi primare care sunt turnate din metale de inalta rezistenta.

Etichetele pot fi create folosind fie imprimare termica directa, fie imprimare prin transfer termic. Primul pas presupune incalzirea capului termic. Care tipareste o imagine in negru sau gri inchis pe un strat unic sensibil termic atunci cand intra in contact cu hartie termica.

Beneficiile metodei includ fabricarea rentabila a autocolantelor, simplitatea utilizarii dispozitivului si pretul ieftin al dispozitivului. Aceasta metoda de producere a autocolantelor autoadezive este recomandata pentru utilizare pe articole cu o perioada de valabilitate limitata sau pentru contabilitate sau identificare temporara.

Cele mai bune imprimante de etichete din Romania

Tehnica de transfer termic implica lipirea unei imagini pe o eticheta prin topirea unei panglici de cerneala pe aceasta. Astfel de autocolante se remarca prin caracteristicile lor de inalta performanta, contrastul bun al informatiilor si materialul de eticheta care poate rezista la situatii dificile si la ruperea. Imprimarea pe banda textila se realizeaza folosind aceeasi tehnica. Capul termic al imprimantelor cu transfer termic este adesea mai durabil si are o resursa de imprimare mai lunga.

Materialul utilizat poate varia foarte mult si trebuie sa fie rulat sau pliat intr-un anumit teanc. Hartia pentru imprimanta de etichete, cartonul termic, polipropilena, filmul si banda textila sunt materialele cel mai des folosite. Afacerea noastra produce bunuri de larg consum care sunt renumite pentru calitatea lor excelenta, respectarea completa a tuturor normelor si criteriilor. Precum si costuri rezonabile.

Cele mai comune doua porturi sunt USB sau LPT sunt caracteristici suplimentare care pot fi adaugate dispozitivelor moderne. Software-ul driverului foloseste un limbaj de programare pentru a efectua managementul. Iar activitatile suplimentare necesare sunt dictate de instructiuni specifice.

Este esential sa va concentrati pe selectarea gadgeturilor cu functionalitate sofisticata. Este probabil ca acum nu aveti nevoie de aceste caracteristici. Dar daca acest lucru se schimba si nu ati luat in considerare acest lucru atunci cand ati achizitionat imprimanta. Va trebui, din pacate, sa achizitionati un alt articol costisitor.

Cele mai bune aparate de etichetat de top

Etichetele cu coduri de bare sunt folosite de toti comerciantii cu amanuntul si producatorii pentru a-si identifica articolele. Acest lucru face utilizarea sistemului de contabilitate mai simpla. Desi puteti achizitiona etichete de la tipografii. Este de preferat sa aveti propria imprimanta de etichete daca aveti nevoie rapid de tiraje mici. Intreprinderile mari ar putea avea nevoie de mai multe imprimante simultan pentru o varietate de functii. Inclusiv medii de productie, stocare si pre-vanzare.

Cantitatea de etichete pe care o imprimanta le poate produce pe zi este o statistica de performanta partajata de toate imprimantele. Imprimantele de etichete sunt clasificate in functie de resursa. Imprimante de etichete portabile, alimentate cu baterie, mici si usoare, atasate la un terminal de colectare a datelor. Aceste imprimante sunt excelente pentru un comerciant sau lucrator in depozit pentru marcarea rapida. In ciuda panglicii mici si a vitezei reduse de imprimare.

Lucrati folosind un computer sau un sistem POS, desktop mici variante stationare. conceput pentru o afacere mica, depozit sau birou. Etichetele mai mari si cele standard de tiparire sunt comerciale. Aceste imprimante sunt potrivite pentru marcarea produselor in serviciile de livrare, lanturi de magazine cu propriul depozit sau depozite angro.

Cele mai puternice imprimante de etichete disponibile, construite pentru imprimare continua in conditii dificile. Sunt perfecte pentru unitati mari de productie datorita dimensiunilor lor uriase. Carcasei robuste si performantelor excelente. Nu cheltuiti prea mult pentru o imprimanta industriala uriasa cu capacitati suplimentare daca imprimati doar aproximativ o suta de etichete in fiecare zi.

Aparate de etichetat borcane

Conditiile la depozite variaza, la fel ca si depozitele in sine. Consumabilele pentru imprimarea etichetelor nu sunt toate egale. Etichetele termice sunt imprimate pe hartie termica. Daca produsul nu trebuie pastrat pentru o perioada lunga de timp, aceasta este o alegere excelenta. Astfel de etichete se estompeaza in sase luni si nu sunt rezistente la caldura, grasime sau umezeala. Imprimarea termica directa a fost utilizata pe toata durata productiei.

Este disponibila imprimare termica ieftina si neregulata. Anumite parti ale capului de imprimare sunt incalzite de imprimanta, lasand o urma neagra pe hartia sensibila la caldura. Puteti economisi bani la consumabile atunci cand imprimati pe hartie termica. Trebuie doar sa cumparati mai multa banda termica.

Etichetele din hartie de calitate mai buna sunt semilucioase. Au un aspect superior decat etichetele termice si sunt de lunga durata. Folositi etichete din polipropilena daca doriti cele mai robuste etichete, rezistente la atacuri chimice si deteriorari mecanice.

Imprimantele cu transfer termic sunt folosite pentru a imprima etichete pe hartie polipropilena si semilucioasa. Incalzirea unei benzi de cerneala in timpul imprimarii prin transfer termic produce un model. Deoarece trebuie inlocuit des, costurile de imprimare cresc. Cu toate acestea, o imprimanta cu transfer termic poate functiona in continuare fara panglica. Apoi se transforma intr-o imprimanta termica si poate imprima etichete pe hartie termica doar in aceasta situatie.

Aparate de etichetat sticle

Pot fi necesare numeroase accesorii daca aveti un depozit considerabil si imprimati etichete in cantitati mari. Suport extern pentru role pentru etichete. Exista un suport incorporat in fiecare imprimanta de etichete. Cand rola este mare si nu poate incapea in corpul imprimantei, se foloseste suportul exterior. Acesta alimenteaza panglica in imprimanta si este montat in spatele dispozitivului. Utilizati rola de banda cu diametrul si latimea maxima ca referinta pentru a face selectia.

Rebobinator pentru etichete. Exista bobinatoare interioare si exterioare. Cel exterior este necesar daca rola de etichete finalizate este mai mare decat poate sustine carcasa. Cel intern este destinat imprimantelor fara rebobinator incorporat. Rolele de etichete prefabricate nu au nevoie de mult spatiu de depozitare.

Separator pentru etichete. separa automat un substrat de o eticheta autoadeziva. Pentru etichetarea in linie, atunci cand etichetele sunt aplicate imediat dupa imprimare. Distribuitoarele mari sunt utile. Rebobinatorul poate avea un separator automat incorporat. Etichetele sunt aplicate manual pe articole folosind pistoale aplicatoare.

Aparate de etichetat cabluri electrice

Imprimarea etichetelor se face in automatizarea magazinului alimentar pentru a impacheta articolele inainte de a fi vandute. Cantare mai ieftine si o imprimanta de etichete pot inlocui cantarele de umplere mai costisitoare pentru volume minore de vanzari. O imprimanta cu transfer termic cu imprimare ingusta. Cu rezolutie scazuta, poate fi utilizata la locul de munca pentru a marca rafturile, folderele si diferitele dispozitive. In plus fata de organizarea spatiului de lucru. Acest lucru este valabil mai ales pentru companiile care folosesc o metoda de productie slaba.

Inainte de livrare, comerciantii cu amanuntul online pot adauga etichete cu coduri QR pe articole, care leaga la pagini cu descrieri aprofundate, instructiuni sau oferte speciale. Aceste etichete au nevoie de o imprimanta termica cu o suprafata de imprimare mica si o calitate ridicata a imprimarii. Daca doriti sa atasati o eticheta pe pachet care contine mult text. prevederi pentru o garantie sau retur. Achizitionati o imprimanta termica cu ecran lat.

Ca urmare a numeroaselor comenzi pe care le primesc firmele de logistica, se produc mai multe etichete in fiecare zi. Etichetarea necesita etichete largi si rezistente. Numele expeditorului si destinatarului, numarul comenzii, codul de bare si sigla firmei trebuie sa fie incluse. In aceasta situatie, este de preferat o imprimanta de etichete cu transfer termic cu imprimare larga.

Depozitele sunt un bun exemplu de mediu sever, prin urmare doar etichetele de transfer de caldura sunt adecvate. Alegeti modele de imprimante cu o resursa indelungata, tiparire ingusta si rezolutie slaba. Deoarece probabil va trebui sa imprimati mai multe coduri de bare.

Aparate de inscriptionat etichete manual

Pe imprimante specializate, companiile de pe tot globul produc in mod regulat etichete, chitante si alte hartie. Este esential sa intelegeti cum difera unul de celalalt pentru a alege cel mai bun pentru cerintele dumneavoastra unice. O imprimanta termica, de exemplu, poate tipari cecuri, etichete, cupoane si chitante. Dar aceste inregistrari nu sunt nici robuste, nici rezistente la intemperii.

Datele imprimate pot fi pastrate pentru o perioada lunga de timp si sunt rezistente la fluctuatiile de temperatura, umiditate si lumina soarelui. Cel mai bun aparat de etichetat cu transfer termic poate imprima pe alte materiale decat hartie, cum ar fi panglici textile, carton sau plastic.

Folosind un cap termic incalzit care face contact cu suprafata hartiei termice specializate si transfera datele necesare in locatiile de atingere, imprimantele termice aplica datele. Acest tip este mai accesibil. Deoarece benzile de cerneala nu sunt folosite pentru a produce etichete termice, chitante sau cecuri.

Cu toate acestea, informatiile aplicate pot fi doar in negru si sunt pastrate doar pentru o perioada scurta de timp, ceea ce restrictioneaza sever utilitatea unor astfel de dispozitive. Deoarece imprimantele termice au mai putine componente in miscare, productia lor dureaza mai mult.

Aparate de etichetat textile

Similar tipului descris anterior, imprimantele cu transfer termic functioneaza intr-un mod similar. Cerneala este transmisa la mediu numai cu ajutorul caldurii de la o panglica de cerneala specifica care este situata intre cap si hartie in acest caz. Datele stocate sunt rezistente la abraziune, temperaturi dure si lumina UV datorita acestei tehnologii.

Durata de viata a cuptorului acestor imprimante poate fi prelungita prin utilizarea consumabilelor adecvate si este mai durabila decat dispozitivele de imprimare directa.

Datele sunt aplicate pe materiale de ambalare flexibile, folie, carton, tesaturi etc. folosind imprimante de etichete cu transfer termic. In plus, informatiile scrise pot fi intr-o varietate de culori, inclusiv auriu, rosu, verde si albastru. Aproape toate sectoarele, inclusiv cele alimentare, farmaceutice, auto si electrice, au folosit aceasta tehnologie.

Cu ajutorul lor sunt aplicate caractere alfanumerice de inalta rezolutie, logo-uri, desene, coduri de bare. Date variabile precum datele de productie si consum, ora curenta, codurile de schimb etc.

Top aparate de etichetat preturi si coduri de bare

O masina de etichetat este un echipament creat special pentru a aplica etichete la o serie de articole. Etichetarea este un pas crucial in proiectarea ambalajelor atractive, deoarece va permite sa notificati clientii despre marfuri.

Urmatorii factori trebuie sa fie luati in considerare atunci cand alegeti modelul care este cel mai bun pentru linia dvs. de productie. moduri de operare automate, semi-automate sau manuale. Cantitatea de articole de marca produse pe ora sau minut sau rata de productie. dimensiunea etichetei Amplasarea in partea de sus, de jos sau in lateral a produsului.

Este important sa luati in considerare si forma produsului etichetat. O masina de etichetat semiautomata este de preferat daca produsul dvs. este cilindric sau conic, deoarece previne sifonarea.

Se recomanda sa alegeti masini mai simple, in special cele manuale, pentru volume mai mici. Pentru a minimiza timpul de nefunctionare. Ar trebui sa va asigurati ca rolele de etichete si alte consumabile pot fi schimbate fara ajutorul unui specialist sau nevoia de echipament specializat.

Folosind tehnica tactila sau metoda de transfer de tampon cu suflare de aer. Masina de etichetare automata de imprimare va permite sa imprimati si sa atasati etichete in partea de sus, de jos sau pe partea laterala a produsului. In timp ce acesta se deplaseaza direct pe transportor.

Top aparate de etichetat pe eMag, Altex si Dedeman

Cel mai bun aparat de etichetat cu motor pas cu pas aplica de obicei etichete adezive pe articolele de volum mare intr-o maniera continua, rapida si precisa. Prin urmare, acest dispozitiv este perfect pentru rate mari de iesire.

Durabilitatea si simplitatea utilizarii sunt avantajele sale. Nu necesita instrumente specializate sau o atentie suplimentara, printre altele. Rolele de alimentare au nevoie de putin timp si efort pentru intretinere si curatare. De asemenea, este inclus in procesul de fabricatie. Este important de retinut ca anumite dispozitive automate de etichetare pot aplica mai multe tipuri de etichete simultan.

Numeroase dispozitive de etichetare se adapteaza la procesul de fabricatie. Exemple de masini de etichetat care pot fi incorporate in orice linie de productie includ cele care includ picioare si role reglabile pe inaltime. Acestia pot aplica etichete pe partea laterala sau in partea superioara a produsului la viteze de pana la cativa m, datorita pivotarii a capului de etichetare.

Cu o repetabilitate de 1 mm si viteze de etichetare de pana la 54 m, etichetarea automata in linie permite plasarea etichetelor in partea de sus, de jos sau lateral a unui produs pe masura ce acesta trece direct pe transportor.

Cu optiunea de a include un sistem de asezare a etichetelor de inviolabilitate pe capac. Si, daca este necesar, o contraeticheta, etichetarea automata pentru marfuri cilindrice permite plasarea etichetelor pe containere cilindrice, conice sau cu forma.

Aparat de etichetat etichete autoadezive sau autocolante

Puteti alege dispozitive care completeaza talentele profesionale ale unui lucrator daca doriti doar sa automatizati o parte a procedurii de etichetare. Puteti ajusta capacitatile actuale ale fabricii dvs. si automatizarea flexibila cu masini de etichetat semi-automate. Ele ofera precizie de etichetare, adaptabilitate si simplitate.

O pedala de picior sau un senzor montat pe masina este utilizata pentru a activa aplicatorul dupa ce operatorul plaseaza produsul intr-un dispozitiv sau sablon stationar. Pentru aplicarea etichetelor autoadezive pe produse cilindrice si conice precum sticle, conserve, borcane, eprubete etc. Este cea mai buna optiune. Etichetele sunt aplicate drept si fara probleme, dand ambalajului un aspect lustruit. Modelele care folosesc senzori pot aplica etichete la rate care sunt comparabile cu etichetatoarele automate.

Echipamentele de etichetare manuala sunt folosite de intreprinderile si magazinele la scara mica. Deoarece, spre deosebire de echipamentele de etichetare automata, sunt perfecte pentru lucrari simple. Cum ar fi monitorizarea stocurilor sau marcarea preturilor. Aceste dispozitive de etichetare au avantaje precum simplitatea utilizarii si schimbarea rapida si simpla a rolei de etichete. Aceste dispozitive de etichetare, printre altele, sunt mai usoare decat dispozitivele automate sau semiautomate. La viteze moderate, sunt potrivite si pentru aplicatii industriale.

Cel mai bun aparat de etichetat ieftin si bun

Urmatoarele criterii de selectie pot fi utile si. Duritatea, neuniformitatea, flexibilitatea sau fragilitatea suprafetei care trebuie etichetata. Greutatea masinii de etichetat, care este mare, poate obosi lucratorii si poate genera erori care costa timp si precizie. Sistem de control al calitatii incorporat pentru etichetare. Daca angajatul nu detine controlul, aceasta alegere ar trebui sa fie aleasa.

Tipul etichetei. Produsele care au etichete pe ele pot fi plate, cilindrice, conice etc. Tehnologie pentru aplicarea etichetelor prin atingere directa, transfer cu tampon sau purjare cu aer. Aspectul liniei dumneavoastra de productie si fragilitatea produsului au ambele un rol important in tehnica de etichetare pe care o alegeti. Pentru a stabili care abordare este cea mai buna pentru afacerea dvs., un producator de masini de etichetat va poate examina cerintele unice.

Cea mai populara modalitate de aplicare a etichetelor autoadezive este prin contactul direct, in care aplicatorul ataseaza o eticheta la obiect in timp ce acesta se deplaseaza prin transportor. Cu o pensula sau o rola, se aplica eticheta. Este necesar ca eticheta si produsul sa se potriveasca pentru transmiterea prin contact direct. Aparatul necesita un encoder care va produce impulsuri electrice potrivite cu viteza aplicatorului si a produsului pentru a garanta sincronizarea.

Aparate de etichetare de top

Cu aceasta tehnica, un vid este produs de un ventilator electric care tine cu precizie eticheta pe retea. Un flux reglat de aer comprimat este livrat atunci cand produsul trece prin gratar. Aplicand eticheta pe produs. Etichetele de hartie sunt adesea aplicate folosind echipamente de suflare cu aer, care pot aplica pana la o mie de etichete pe minut. Aceasta tehnica poate fi ajustata pentru a se potrivi etichetelor de diferite forme si dimensiuni. Si este perfecta pentru etichetarea alimentelor si a articolelor delicate.

In transferul de tampon, care este similar cu tehnologia de purjare a aerului, aplicatoarele cu piston pastreaza eticheta pe grila folosind vid inainte de a elibera un curent de aer pentru a o aplica pe produs. In loc sa sufle aer, in aceasta tehnica se foloseste si un cilindru pneumatic de etansare pentru a deplasa gratarul spre produs. Aceasta tehnica functioneaza bine pentru aplicarea precisa a etichetelor mici.

Dispozitivul de etichetare include acum industrii pentru alimente, medicamente, cosmetice si alte aspecte ale vietii noastre de zi cu zi. Etichetele vizibile sunt destul de importante in viata noastra. Informatiile despre produsele de consum care sunt relevante pot fi furnizate dupa ce un produs a fost etichetat de o masina de etichetat. Clientii pot folosi aceste informatii pentru a identifica data de expirare si pentru a evalua daca produsul este sigur. Pentru producatori, gasirea echipamentului ideal de etichetare este cruciala.

Cu cat o masina de etichetat mai productiva nu este intotdeauna una cu o putere mai mare. Deseurile inutile vor aparea din solicitarea orbeste a anumitor configuratii functionale care nu sunt prezente in propria fabricatie. Produsul trebuie sa fie capabil sa indeplineasca criteriile pentru etichetarea produsului. Si acuratetea etichetarii produsului atunci cand selecteaza o masina de etichetat adecvata, tinand cont de modernizarea produsului.

Aparate de etichetare pentru magazine

Anumite sectoare au nevoi unice in materie de unelte si utilaje. De exemplu, standardele de igiena ale produselor sunt destul de riguroase in domeniul alimentar. Prin urmare, otelul inoxidabil si aliajul de aluminiu trebuie utilizate in masinile de productie si ambalare. Trebuie sa fie rezistent la rugina si coroziune si sa indeplineasca toate criteriile de fabricatie.

Pentru a realiza integrarea etichetarii si codificarii, productia de alimente are adesea nevoie de un codificator online pentru a imprima data productiei si numarul lotului pe eticheta. Drept urmare, dispozitivul de etichetare trebuie sa respecte si standardele de igiena. Un alt exemplu este preocuparea pentru siguranta in sectoarele combustibililor si explozivilor, precum petrochimia.

Echipamentele de etichetare din aceasta industrie trebuie sa aiba caracteristici de siguranta, inclusiv constructie antistatica si rezistenta la explozie. Echipamentele de etichetare pentru industrie sunt disponibile pe scara larga. Iar echipamentele de etichetare specializate specifice industriei ar trebui sa fie preferate.

Cantitatea standardelor de produs, eficienta si capacitatea de fabricatie a produsului, specificatiile pentru etichete etc. sunt toate exemple de nevoi de productie. Exista multe tipuri diferite de dispozitive de etichetare disponibile pe piata, inclusiv dispozitive de baza si multifunctionale. masini de etichetat de inalta performanta, masini cu caracteristici unice si asa mai departe.

Cel mai bun aparat de etichetat in Bucuresti, Cluj, Iasi, Oradea

Esantionul care urmeaza sa fie etichetat si eticheta esantionului trebuie trimise producatorului masinii de etichetat pentru cel mai inalt nivel de evaluare si testare. Pentru a confirma compatibilitatea producatorului masinii de etichetat cu propriile produse. Si daca cerintele modulului de imprimare pot fi indeplinite pentru a reduce riscul. A fezabilitatii achizitiei daca cumparatorul nu intelege performanta si aplicarea masinii de etichetat.

Crearea masinii de etichetare automata de mare viteza a ajutat industria in ansamblu datorita proprietatilor sale unice. Masinile automate de etichetat sunt foarte dezvoltate si exista multe soiuri diferite disponibile. Cel mai bun aparat de etichetat poate sa nu para importanta in sectorul farmaceutic. Dar existenta sa ar putea fi intr-adevar de mare ajutor pentru productie. Pe de o parte, acest lucru creste productivitatea.

Masina de etichetat de mare viteza poate satisface cu usurinta cerintele liniilor de productie in masa de mare viteza, deoarece eticheteaza articolele mai rapid si cu o calitate mai mare decat versiunile anterioare. Spre deosebire de sistemele de etichetare de calitate slaba, care pot necesita intretinere regulata si defectiuni. Echipamentele de etichetare de inalta calitate nu au. Pentru a economisi bani, acest lucru poate fi contrastat cu resursele tiparite existente.

Cele mai bune aparate de etichetat industriale

Eficienta productiei are un impact direct asupra eficientei unei organizatii in productie. Consideratii precum viteza de transmisie a benzii transportoare si rata de aplicare trebuie luate in considerare pentru a creste eficienta de productie a etichetatorului automat de mare viteza. Faptul ca cel mai bun aparat de etichetat actual este echipat cu calcularea automata a lungimii etichetei. Este o componenta cruciala a masinii de etichetare de mare viteza pentru a asigura calitatea produsului de etichetare.

Procedura care urmeaza ambalajului produsului este denumita procesul de etichetare. Calitatea etichetei are un impact direct asupra modului in care arata produsul. Eticheta este uniforma si nu sifonata, acuratetea marcajului este mare. Iar efectul de imprimare este bun, toate acestea facand o impresie favorabila clientului.

Eliminarea impacturilor potentiale este vitala pentru a spori efectul de etichetare si productivitatea masinii de etichetat. De exemplu, trebuie avuta grija sa indepartati incarcatura statica din zona din jurul echipamentului in timpul marcajului, pentru a preveni formarea de bule de aer si rezultatele slabe de marcare. Mentinerea pozitiei de contact dintre recipient si eticheta cat mai dreapta posibil va imbunatati efectul estetic al intregului pachet. Cresterea adecvata a presiunii etichetei pe eticheta si a aderentei etichetei si a corpului sticlei va ajuta, de asemenea.

O structura mecanica decenta ar trebui inclusa intr-o etichetatoare automata competenta. Pentru a garanta ca masina poate functiona corect sub sarcini mari pe termen lung, o varietate de linii sunt organizate in mod obisnuit. Iar componentele sunt solide din punct de vedere structural.

5 / 5. 1