Sari la conținut
Acasa > IT > Cel mai bun amplificator WiFi

Cel mai bun amplificator WiFi

5
(1)

Cand ai probleme cu semnalul wireless, poti sa te orientezi catre cel mai bun amplificator WiFi. Acest amplificator semnal WIFI mai este cunoscut si ca wi-fi repeater sau access point. Amplificatoarele wireless pot fi cu instalare fara fir, sau la priza, mai aproape de TV. Pentru amplificare wireless 5ghz poti alege modele de top. Poti sa te uiti la acest range extender Wi-Fi TP-Link RE315 AC1200.

Cele mai bune amplificatoare WiFi – Top 10 range extender wireless

Cel mai bun amplificator WiFi este TP-Link RE315 AC1200. De exemplu, la eMag poti gasi cele mai bune amplificatoare wifi sau range extender wireless la pret mic. Noi te ajutam cu recomandari si pareri pentru top amplificatoare wireless de la TP-LINK sau Tenda.

amplificatoare wifi bune
Ce este un amplificator WIFI?

Cel mai bun amplificator WiFi, cunoscut si sub numele de amplificator de semnal Wi-Fi, este un dispozitiv folosit pentru a imbunatati acoperirea unei retele Wi-Fi stabilite. Nu exista multe alte modalitati de a imbunatati raza de actiune a unei retele Wi-Fi intr-un spatiu restrans. Cum ar fi un apartament, o resedinta privata, un loc de munca etc. Cand receptia este groaznica intr-o alta camera, de exemplu. Un amplificator este un gadget autonom, nu o aplicatie pentru un telefon mobil sau computer.

Cum alegi cel mai bun amplificator WIFI?

In majoritatea circumstantelor, atunci cand setam un amplificator de semnal, acesta va replica automat setarile retelei wireless de la router. Gadgeturile, odata configurate, ar detecta doar o singura retea. Totusi, ruterul si amplificatorul emit ambele semnale Wi-Fi. Iar atunci cand dispozitivele se deplaseaza prin casa, apartament sau afacere, ele comuta continuu intre router si amplificator.

🛒 CategoriiAmplificatoare WIFI
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cel mai bun amplificator WiFi din Romania

amplificatoare wifi bune

Pentru a extinde raza de actiune a unei retele fara fir, un amplificator trebuie sa fie capabil sa preia semnalul de la un router si sa-l transmita. Reteaua wireless este intr-adevar transmisa prin ea. Configurati intr-o locatie in care semnalul routerului este fiabil. Daca ati gasit aceasta pagina, probabil ca semnalul Wi-Fi al casei dvs. este slab in anumite zone. Un amplificator poate ajuta. Va pot sugera mai multe abordari pe care le puteti utiliza pentru a vedea daca va ajuta sa extindeti raza de actiune a retelei dvs. fara fir fara a apela la amplificatoare scumpe.

Este posibil sa utilizati un al doilea router ca amplificator. Routerele functioneaza adesea si intr-un mod de punte wireless WDS, care actioneaza ca un amplificator. Instructiunile de configurare a routerelor de la diversi producatori pentru a fi utilizate ca amplificatoare pot fi gasite. De asemenea, puteti sa intrebati in comentarii si va voi completa. Un dispozitiv autonom dedicat, pe de alta parte, va fi mai portabil si mai usor de configurat.

Numai cu un router si un amplificator compatibil puteti crea o retea Wi-Fi cu adevarat perfecta. In ultimii ani, am vazut producatori crescand productia unei varietati de aceste gadget-uri. Mi se pare ca varietatea gadgeturilor disponibile va creste semnificativ.

Cel mai bun amplificator WiFi din 2024

Comutati usor si invizibil intre router si cel mai bun amplificator WiFi. Aici, viata este necomplicata din toate punctele de vedere. Numai intr-o retea Wi-Fi fara intreruperi. Care poate fi configurata cu un router si un amplificator care accepta tehnologia Mesh. Dispozitivele pot fi pornite si oprite rapid si fara ca utilizatorul sa vada vreo intarziere. amplificatoarele comune sunt predispuse la comutarea instabila a dispozitivului. De exemplu. Chiar daca semnalul care ajunge la router este slab, ei l-ar tine pana la sfarsit. Acoperirea de la amplificator este mai consistenta, iar vitezele sunt crescute in timp ce sunteti aici.

Routerul si amplificatorul nu trebuie sa fie de la aceeasi companie. Multe amplificatoare de semnal wireless pot functiona in tandem. Sistemele Wi-Fi Mesh merita luate in considerare daca sunteti in cautarea unor echipamente pentru a configura o retea Wi-Fi intr-un apartament mare sau o casa privata. Daca configurati o astfel de configuratie, nu veti avea nevoie de niciun amplificator.

Daca doriti sa va imbunatatiti conexiunea Wi-Fi, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Voi oferi o privire de ansamblu rapida, poate lamuritoare a fiecaruia. La fel ca routerele, amplificatoarele sunt disponibile atat in soiuri cu banda unica, cat si cu banda duala. Dual Band este adesea imprimat pe ambalaj sau folosit pentru a descrie produsul.

Cel mai bun amplificator WiFi ieftin

Daca utilizati acum un router cu o singura banda, trecerea la un amplificator de semnal cu banda duala are mai mult sens. Datorita faptului ca la iesire este disponibila o retea de 5 GHz. Pentru a clarifica, actualizarea la un router dual-band nu necesita un nou amplificator.

Porturile Ethernet sunt o completare optionala la amplificator. De obicei sunt cateva disponibile. De regula, este necesar doar unul. Sunt disponibile mai multe variante fara nicio prevedere pentru conectivitate Ethernet. Utilizati un cablu de retea pentru a va conecta dispozitivele la amplificator. Il puteti folosi pentru a va conecta la un televizor care nu are Wi-Fi sau un computer desktop care nu are acces la internet wireless. Cu alte cuvinte, amplificatorul permite accesul la internet atat fara fir. Cat si prin cablu.

Actioneaza ca un hub de retea fara fir. In aceasta configuratie, un cablu de retea conecteaza amplificatorul direct la router. O conexiune mai rapida si mai fiabila este principalul beneficiu. Conexiunile LAN din versiunile mai ieftine nu au viteza gigabit. In timp ce cele de pe versiunile mai costisitoare sunt. Standardul AC este compatibil cu amplificatoarele care functioneaza in banda de 5 GHz. Dupa cum sugereaza si numele, un amplificator cu banda dubla se poate conecta la un router pe doua frecvente diferite simultan.

Imi pare rau sa va spun. Dar amplificatoarele cu banda duala nu sunt cea mai noua sau cea mai de ultima tehnologie disponibila. Cel mai nou model disponibil, inclusiv suport pentru retea Wi-Fi Mesh. Le puteti folosi pentru a construi o retea Wi-Fi fiabila, una in care dificultatea principala asociata cu amplificatoarele de semnal este evitata. Gadgeturi pentru rutarea intre router si dispozitivul de amplificare. Orice nod dintr-o astfel de retea poate si va schimba perfect conexiunile fara a perturba intreaga retea.

Top amplificatoare WiFi

De obicei, exista doua antene. Puteti gasi doar patru antene si suport pentru tehnologie pe versiuni mai costisitoare. Daca nu, cele patru antene sunt de prisos. Raza de actiune a retelei este independenta de numarul total de antene. Nu are nicio diferenta daca antenele sunt in interior sau in exterior. Puterea semnalului Wi-Fi al retelei transmise ar trebui sa fie aproximativ aceeasi pe toate dispozitivele. Si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la cat de lungi sunt aceste antene.

In aceasta configuratie, amplificatorul de semnal Wi-Fi este conectat la router printr-un cablu de retea si distribuie accesul la Internet fara fir. Nu se recomanda utilizarea lor in loc de routere. Si este aproape intotdeauna imposibil sa faci asta.

Cu o conexiune de retea deja instalata intr-o alta camera, aceasta metoda este utila, deoarece conectarea wireless a amplificatorului incetineste considerabil lucrurile. Ratele de transmisie prin cablu ar trebui sa fie relativ neafectate. In zilele noastre, majoritatea amplificatoarelor activeaza si modul punct de acces.

Aplicatia de pe telefon ar putea permite controlul. Nu toate dispozitivele ofera aceasta functie. De obicei, pentru administrare si configurare este utilizata o interfata de utilizator bazata pe web. Doar modelele de amplificatoare Wi-Fi de ultima generatie ofera asistenta tehnica. Cel mai bun amplificator WiFi care accepta aceste tehnologii este recomandat daca aveti un router scump si productiv. Aveti nevoie de o retea rapida si nu va puteti lipsi de un amplificator.

Cel mai ieftin amplificator WiFi

Recomand tuturor celor care au achizitionat recent un router sa investigheze daca acesta accepta sau nu Wi-Fi Mesh. Specificatiile sunt disponibile pe site. Deoarece compatibilitatea Mesh poate fi specifica software-ului, puteti, de asemenea, sa actualizati firmware-ul la cea mai recenta versiune. Daca acesta este cazul, cea mai buna optiune este sa utilizati mai multe amplificatoare compatibile cu Wi-Fi Mesh. Sau alte routere comparabile pentru a crea o singura retea Wi-Fi unificata. Am intrat mai mult in acest sens mai sus.

Pentru a identifica cel mai eficient amplificator de semnal Wi-Fi, este esential sa faceti teste ample pe fiecare produs disponibil in prezent. In plus, acest lucru este foarte putin probabil sa se intample. In plus, mediul fiecaruia este unic. Asa ca chiar daca modelul pe care il am afiseaza rezultate excelente pentru acoperire si viteza, poate functiona prost pentru tine. Ca regula generala, un amplificator mai costisitor va avea o calitate mai mare, o viteza mai rapida si o iesire mai mare.

Amplificatoare de semnal pentru Wi-Fi sunt instalate in case si intreprinderi pentru a extinde raza de actiune a retelei wireless. Veti afla care sunt acestea si ce caracteristici sunt cele mai importante. Astfel incat sa puteti alege gadgetul potrivit. Ca regula generala, o retea Wi-Fi de acasa fara fir nu va functiona corect daca este prezenta oricare dintre conditiile mentionate mai sus. Unele probleme pot fi rezolvate fara a fi nevoie sa cheltuiti bani.

Puteti evita interferenta cu dispozitivele invecinate. De exemplu, schimband canalul de difuzare pe router. Alternativ, puteti urma instructiunile din acest articol pentru a alege locul ideal din apartamentul dvs. pentru a va configura punctul de acces wireless.

Cel mai bun range extender wireless

Majoritatea celorlalte probleme, insa, sunt de netrecut. Deoarece mobilierul antic atenueaza atat de eficient semnalul, este greu de imaginat renovand intreaga zona de zi din cauza unei conexiuni Wi-Fi neregulate in dormitorul din spate. Mai exact, aveti nevoie de mai multe aparate care sporesc semnalul retelei wireless deja prezente.

Aceste gadget-uri sunt cunoscute in mod colectiv ca amplificatoare, amplificatoare, punti fara fir si alte nume similare. Fiecare varianta a acestei teme serveste aceluiasi scop fundamental. Extinderea razei si fiabilitatea semnalului Wi-Fi al unei retele existente. Si transportarea fluxurilor de date pe distante mai mari decat este capabil un singur router.

In partea din camera in care puterea si calitatea semnalului de la routerul principal lasa mult de dorit, amplificatorul preia semnalul slab. il amplifica si il trimite in restul camerei. Este important de mentionat ca utilizarea unui amplificator intr-o retea fara fir aproape injumatatit rata de transmisie a datelor din cauza factorilor de proiectare.

Pe de alta parte, acest lucru este tolerat din cauza debitului mare al conexiunii la Internet de intrare si a costului scazut al solutiei. Urmatorul continut ofera informatii suplimentare despre functionalitatea si aplicabilitatea amplificatoarelor de semnal Wi-Fi.

Top range extendere wireless

Daca aveti deja un router care serveste ca sursa a retelei Wi-Fi, atunci puteti utiliza specificatiile acestuia ca punct de plecare atunci cand selectati un amplificator. Dintre numeroasele caracteristici ale transmitatorului, frecventa este cea mai importanta. Amplificatoarele de semnal wireless sunt eficiente numai daca frecventele lor de emitator coincid cu cele ale routerelor asociate.

Daca aveti cel mai bun amplificator WiFi mai nou care accepta doar intervalul de frecventa de 5 GHz, un amplificator de semnal care functioneaza la 2,4 GHz va fi absolut ineficient. O imagine similara va aparea daca incercati sa mariti semnalul de 2,4 GHz folosind un amplificator destinat retelelor de 5 GHz.

Este o poveste diferita ca dispozitivele sa functioneze in ambele benzi de frecventa simultan. Este cel mai logic sa ia o decizie in favoarea lor, avand in vedere starea actuala a lucrurilor. Pentru inceput, o insula wireless de 5 GHz poate fi creata chiar si atunci cand punctul de acces principal este un router mai vechi.

In al doilea rand, un amplificator de crestere este cumparat pentru, ei bine, crestere. Adica, daca routerul dvs. principal accepta doar 2,4 GHz, trecerea la un model mai nou nu va avea nevoie de un nou amplificator de semnal wireless.

Cel mai bun access point din Bucuresti

Pe langa raza de actiune, viteza maxima a conexiunii wireless este cel mai important factor. Cu cat este mai mare. Cu atat este mai probabil ca conexiunea dvs. wireless sa fie rapida. Aceasta, desigur, este doar o ipoteza care propune debitul maxim realizabil pe o retea Wi-Fi de 2,4 GHz.

Viteza maxima posibila va fi la acele frecvente. Vitezele conexiunii fara fir din lumea reala sunt intotdeauna mai mici din cauza interferentelor mediului si a altor daune. Standardele Wi-Fi mai noi, pe de alta parte, sunt asigurate pentru a oferi viteze maxime mai rapide pentru transmisia de date in interiorul retelei.

Antenele externe si interne sunt ambele optiuni viabile pentru amplificatoarele de semnal. In timp ce antenele interne si exterioare au de obicei castiguri similare in ceea ce priveste puterea de transmisie. Aceasta din urma poate fi ajustata pentru a focaliza semnalul retelei fara fir acolo unde este cel mai necesar.

A avea o antena detasabila este discutabila, deoarece antenele cu castig mare sunt scumpe si imbunatatesc doar marginal acoperirea retelei wireless.

In situatiile in care trebuie sa conectati un PC stationar sau, sa zicem, un televizor care nu are un receptor de semnal Wi-Fi incorporat. Dar are o conexiune de retea standard la bord, existenta unor porturi LAN suplimentare in arhitectura la cel mai bun amplificator WiFi este un beneficiu pozitiv.

Cele mai bune amplificatoare wireless fara fir

Alternativ, o conexiune prin cablu intre amplificator si router poate fi necesara pentru a coordona functionarea amplificatorului in modul punct de acces. Gadgetul poate fi proiectat fie pentru montare pe perete, fie pentru instalare plug-in. Marea majoritate a tehnologiei disponibile este de al doilea fel. Care se conecteaza direct la o priza de perete.

Priza incorporata este un plus incontestabil al acestui design, deoarece va permite sa conectati un alt element electric la amplificator fara a fi nevoie sa folositi o priza de rezerva. Carcasa amplificatorului de semnal va include adesea o notatie care indica puterea maxima a sarcinii asociate. Dezvoltarea puterii rafinate. Cu cat este mai mare productia, cu atat va acoperi mai multa zona. Vedeti daca exista un buton WPS pentru conectivitate instantanee.

Dispozitivele compatibile cu retea ar trebui sa fie evidentiate pentru o recunoastere speciala, deoarece permit construirea unei retele Wi-Fi fara intreruperi. In care dispozitivele client ale utilizatorilor nu sunt niciodata obligate sa comute intre diferite surse de semnal wireless. Eliminand astfel orice timp de intarziere in transmiterea datelor.

Presupun ca este corect sa subliniez ca exista inca o multime de astfel de gadget-uri disponibile, desi la preturi astronomice. Acest continut contine informatii suplimentare despre tehnologia Mesh. Daca tot ce trebuie sa faceti este sa extindeti raza de actiune a unei retele Wi-Fi configurata folosind un router mai vechi sau bugetar care utilizeaza banda de 2,4 GHz. Atunci un amplificator de semnal al carui transmitator functioneaza la acea frecventa va face trucul.

Top amplificator WiFi la priza

Luati in considerare investitia intr-un amplificator de semnal Wi-Fi care accepta functionarea in banda duala daca actualizarea routerului este la orizont. Echipamentele care accepta tehnologia Mesh ar trebui sa aiba prioritate daca o retea wireless contemporana, de mare viteza. Fara intarzieri si incetiniri, este un obiectiv principal.

Atat furnizorul dvs. de servicii de internet, cat si hardware-ul pe care il utilizati pot afecta viteza si fiabilitatea conexiunii. Deoarece semnalul Wi-Fi provine de la router, este in mare parte responsabilitatea routerului sa il creeze si sa il intretina. El este responsabil sa se asigure ca toate gadgeturile dvs. sunt conectate la reteaua furnizorului de servicii.

Nu este intotdeauna posibil sa te bazezi pe router. De exemplu, puterea semnalului poate fi inadecvata in locatii departe de router. Cel mai bun amplificator WiFi de semnal este un dispozitiv mic care poate prelua un semnal de la un router si il poate retransmite. Din aceasta cauza, o regiune mai mare este acum acoperita.

Imagineaza-ti ca routerul tau este situat in vestiar. Semnalul este puternic in zonele principale de living, dar slab si intermitent in dormitoare si camera bebelusului. Din pacate, apartamentul tau probabil nu este acoperit de semnalul routerului, deoarece nu este suficient de puternic. De exemplu, este destul de neobisnuit ca un nivel al unei case sa aiba internet de incredere, in timp ce celalalt etaj are servicii neregulate.

Cel mai bun amplificator WiFi ieftin poate fi folosit in locul unui nou router scump. De exemplu, poate fi instalat in camera de familie. Impreuna cu un router, gadgetul va forma o singura retea care poate trimite apoi un semnal catre camere indepartate. Va exista un singur nume pentru reteaua unificata. Iar gadgeturile se vor atasa automat la nodul cu cea mai buna receptie.

Range extender wireless pentru TV

Puteti recunoaste un amplificator dupa factorul de forma distinctiv. o cutie de plastic compacta cu un cablu care trebuie conectat la o priza. Pentru a imbunatati transmisia semnalului, anumite amplificatoare au antene externe. Este posibila una pana la patru antene. Cu cat semnalul este mai puternic, cu atat sunt mai multi.

Diferentele ramase sunt de natura tehnologica. Banda de frecventa primara. Amplificatorul poate fi utilizat fie la 2,4, fie la 5 GHz. Modelele cu gama paralela sunt deja pe piata. Sustin in special favorizarea unor astfel de modele. Acestea vor fi cele mai fiabile si vor oferi cea mai larga gama de protocoale Wi-Fi. Exista, de asemenea, diferite norme Wi-Fi. Standardul decide rata de transmisie a datelor si congestionarea retelei.

In general, este de acord ca primele trei norme nu mai sunt relevante. Sunt utilizate rar. dar nu ar trebui sa va faceti griji pentru ele, deoarece nu ofera viteze foarte mari. Vitezele maxime sunt atinse in a patra generatie de standarde Wi-Fi. De fapt, aglomeratia de frecventa la care ruleaza inseamna ca viteza depaseste rar. Incetinirea este rezultatul adoptarii pe scara larga a acestui standard. sute de dispozitive il pot utiliza simultan intr-o singura cladire mare.

Daca sunteti in cautarea celor mai rapide viteze posibile. ar trebui sa acordati prioritate echipamentelor care respecta aceasta specificatie. Datorita fiabilitatii sporite a acestui standard. Chiar si un simplu amplificator ca acesta poate detecta si remedia erorile de transmisie care cauzeaza degradarea semnalului.

Range extender la pret ieftin

Luati in considerare si dinamica puterii. Cred ca e mai bine daca il alegi pe cel mai inalt. Daca interferenta cu retelele invecinate este o problema, de exemplu, aceasta poate fi redusa. Cu toate acestea, daca puterea disponibila este insuficienta, sistemul nu va functiona corect dupa ce a fost configurat pentru a remedia problema. Tehnologia WPS va face conexiunea dintre amplificator si router instantanee. Simplificand procedura de configurare. Butonul WPS de pe router si amplificator trebuie apasate in acelasi timp pentru ca acest lucru sa functioneze.

Cu toate acestea, nu exista o metoda corecta de calcul. Intervalul va fi determinat de puterea routerului si de dimensiunea camerei. Acesta este primul lucru la care sa te gandesti. Puterea unei retele fara fir poate fi degradata de orice interferenta sau obstacol in calea acesteia. Utilizarea unui software specializat pe smartphone va poate ajuta sa identificati locatia specifica a punctelor cu probleme din casa sau locul de munca. Pur si simplu instalati software-ul pe dispozitivul dvs. mobil si utilizati-l pentru a schita un plan de etaj.

Urmatorul pas este sa vizitati fizic fiecare locatie care trebuie sa aiba puterea semnalului evaluata. Programul va arata puterea semnalului conexiunii dvs. Wi-Fi. Apoi veti sti exact unde sa configurati cel mai bun amplificator WiFi sau un amplificator pentru a creste puterea semnalului in anumite zone.

Ganditi-va la intervalul de frecventa in care functioneaza. Un amplificator cu banda duala, care poate functiona fie la 2,4, fie la 5 GHz, este cel mai bun pariu. Ar trebui sa va ganditi la protocolul Wi-Fi. Selectarea unui standard Wi-Fi de ultima ora este foarte recomandata. Costul amplificatoarelor acestui standard este mai mare decat cel al Wi-Fi, dar ofera o conexiune mai fiabila si mai rapida.

Top amplificatoare wireless TP-link si Tenda

Majoritatea routerelor de semnal WiFi au o zona de acoperire care este mult mai mica decat cifra indicata de producator. Pentru a extinde raza de acoperire a retelei, sunt implementate mai multe dispozitive amplificatoare. Pentru inceput, sa definim ce este un amplificator de semnal WiFi. Cum functioneaza si sa clasificam rapid cele mai bune modele.

Numeroase variabile degradeaza performanta conexiunilor wireless la Internet. Prin extinderea gamei semnalului, putem creste puterea acestuia si face mai usor pentru router sa preia si sa transmita datele. Cand acoperirea WiFi este limitata, urmatoarele scenarii vor beneficia de acest gadget.

Atunci cand exista bariere fizice sub forma de pereti de caramida sau pereti despartitori interioare, se poate perturba transmiterea unui semnal. Cand routerul preia un semnal slab, creste puterea inainte de a-l trimite mai departe, extinzand zona care se poate conecta in mod fiabil la retea. Calitatea conexiunilor la internet wireless este mult diminuata de prezenta altor retele WiFi. Care ruleaza in apropiere sau de alte surse de radiatii electromagnetice. Pentru a minimiza sau a elimina impactul perturbarilor cauzate de mediu. Poate fi utilizat un amplificator de semnal.

Decizie proasta cu privire la plasarea routerului. Ideal ar fi instalat in mijlocul unei camere sau apartament, astfel incat toate dispozitivele conectate sa fie la aproximativ aceeasi distanta de acesta. Desi acest sfat nu este adesea luat. Uneori pentru ca este imposibil din punct de vedere fizic sa puneti articolul acolo unde trebuie. Iar alteori pentru ca instalatorii nu au fost competenti. Intr-o astfel de situatie, un amplificator WiFi poate extinde raza de actiune a retelei la zone anterior inaccesibile ale unei case sau loc de munca.

Range extender WIFI ieftin si bun

Este important de retinut ca amplificatorul nu genereaza niciun semnal propriu. Doar amplifica semnalul pe care routerul il genereaza deja. Deoarece nu poate modifica punctul de pornire al retelei, nu poate imbunatati calitatea semnalului trimis. Incorporarea de cel mai bun amplificator WiFi intr-o retea nu imbunatateste latimea de banda disponibila sau numarul de conexiuni simultane.

Acest amplificator de semnal are nevoie de o sursa de alimentare de 220 V. Toate versiunile actuale se conecteaza la o priza standard de perete sau functioneaza de la un port USB pentru incarcare. In prezent, nu exista prea multe optiuni disponibile care sa aiba baterii reincarcabile incorporate.

Semnalul wireless al routerului WiFi este trimis catre antena releu prin unitatea de receptie a amplificatorului atunci cand routerul este activat. In acelasi timp, nu exista nicio imbunatatire a vitezei de transmisie pe Internet sau a altor metrici tehnice. Cu toate acestea, amplificatorul poate creste puterea semnalului. Permitand retelei sa acopere o regiune mai larga.

Intensitatea semnalului primit poate fi masurata utilizand un detector de lumina inclus in gadget. Daca indicatorul luminos de alimentare clipeste rosu, inseamna ca calitatea releului este scazuta. Daca acesta este cazul, trebuie sa incercati o reconectare la retea.

Daca indicatorul este verde sau albastru, gadgetul functioneaza asa cum ar trebui. Atat puterea nominala a dispozitivului, cat si pozitia sa in apartament influenteaza indicatiile de amplificare a semnalului. Acordand atentie luminilor intermitente ale detectorilor. Puteti determina unde va functiona cel mai bine amplificatorul.

Cel mai bun amplificator WiFi pareri

Gadgetul este capabil sa comunice cu alte amplificatoare si cu routerul. Cu toate acestea, se conecteaza doar cu cel mai apropiat sau cu cel mai puternic dispozitiv de semnalizare. Toate informatiile anterioare de retea necesare pentru conectarea dispozitivelor de internet sunt pastrate nealterate in timpul transmiterii unui semnal amplificat. Aceasta include lucruri precum numele de utilizator. Adresele IP si numarul total de puncte de acces si dispozitive.

Este posibil sa alegeti intre amplificatori de semnal WiFi cu banda simpla si dual band. Dispozitivele cu o singura frecventa de operare se numesc banda unica. Un semnal poate fi primit de un amplificator avand o banda de operare dubla. Dispozitivele cu doua benzi sunt superioare. Deoarece pot primi simultan semnale pe ambele frecvente de transmisie ale routerului. Ele pot trimite un semnal fie la o frecventa, fie simultan pe doua frecvente diferite.

Raza de lucru la cel mai bun amplificator WiFi este invers proportionala cu viteza cu care dispozitivele compatibile cu Internet pot fi conectate la acesta. Exista o valoare implicita pentru fiecare frecventa. Chiar daca aceste numere reprezinta viteze maxime teoretice. Majoritatea utilizatorilor vor observa o incetinire vizibila a vitezei de conectare.

In timp ce unele amplificatoare de semnal WiFi au porturi LAN, acesta nu este intotdeauna cazul. Exista doua utilizari pentru porturile Ethernet. Utilizarea unui fir Ethernet pentru a conecta la un amplificator de consum prin intermediul web. Poate fi un televizor care nu are WiFi sau un sistem informatic care nu are WiFi.

Amplificatoare WI-FI exterioare si interioare

Modul punct de acces implica comunicarea prin cablu intre amplificator si router. Va puteti imbunatati conexiunea la router. Si, ca rezultat, puteti obtine transferuri de date mai rapide.

Se recomanda, de asemenea, sa luati in considerare cu atentie specificatiile porturilor LAN. Porturile de viteza redusa sunt standard in versiunile de repetitor mai ieftine. Dispozitivele mai costisitoare vin adesea cu porturi gigabyte, care maresc exponential ratele de transfer de date.

In cele mai multe cazuri, cel mai bun amplificator WiFi va avea doua antene, fiecare capabila sa trimita un semnal. Modelele cu patru antene nu sunt neobisnuite. De obicei, astfel de gadget-uri sunt folosite pentru a asista diverse functii tehnologice. Aceasta caracteristica va permite sa mariti foarte mult semnalul de iesire al amplificatorului WiFi. Permitandu-va sa acoperiti o zona mai larga si sa oferiti un semnal mai puternic.

Prin aceasta, internetul poate deservi mai multi utilizatori fara a incetini si poate conecta mai multi oameni simultan. In majoritatea circumstantelor, calitatile tehnice ale unui amplificator nu sunt afectate semnificativ de numarul de antene sau de dimensiunea acestora.

Acum, luati in considerare amplificatoarele WiFi de top, asa cum sunt determinate atat de specialisti, cat si de oamenii obisnuiti. Gadgetul are un senzor LED care poate evalua calitatea receptiei unui semnal. Folosind un dispozitiv mobil in modul punct de acces, reteaua poate fi controlata de la distanta.

Amplificator WiFi la reducere

Devine din ce in ce mai greu sa gasesti o casa, un loc de munca sau o cafenea care nu ofera Wi-Fi. Putini oameni care au experimentat confortul Wi-Fi s-ar intoarce vreodata la utilizarea unei conexiuni prin cablu. De fapt, pentru anumite dispozitive. Cum ar fi tablete si unele console de jocuri portabile, Wi-Fi poate fi singura modalitate de conectare la Internet.

Cu toate acestea, daca un router de baza poate acoperi o zona de dimensiunea unei monede copeck, atunci chiar si cel mai puternic gadget acoperit cu antene, ar avea probleme cu o casa privata cu doua etaje sau cu un centru de afaceri. Amplificatoarele sunt esentiale pentru transmiterea semnalelor Wi-Fi vitale catre destinatia lor finala. La fel ca periutele de dinti mentionate mai sus. Acestea sunt capabile sa ajunga in zone inaccesibile anterior prin primirea si transmiterea unui semnal de la sursa sa originala.

Un amplificator bun, ca oricare altul, trebuie sa faca mai multe sarcini. Poate actiona ca un router fara fir prin preluarea si transmiterea semnalelor Wi-Fi. Ca rezultat, rata de transfer de date printr-un astfel de transmitator va fi cu aproximativ mai mica decat printr-o conexiune directa la router. Aceasta inseamna ca informatiile despre viteza casetei pot fi impartite in siguranta la doua.

Nu numai asta, dar obstacolele precum tavanele si peretii inalti pot degrada calitatea semnalului. Lemnul nu interfereaza cu undele radio. Dar betonul este cu totul alta poveste. Prin urmare, nu este fezabil sa oferim o explicatie cuprinzatoare in acest forum. Daca doriti sa cresteti raza de actiune a routerului dvs. Puteti face acest lucru plimbandu-va prin camere cu smartphone-ul dvs. compatibil Wi-Fi.

Top range extender WI-FI pentru acasa

Routerul nu va putea ajunge la locul unde serviciul scade, astfel ca va trebui instalat un amplificator la marginea zonei cu o buna acoperire. Instalarea amplificatoarelor la usile camerelor separate de pereti de beton si a amplificatoarelor la fiecare cot de-a lungul unui hol lung si intortocheat poate fi necesara pentru o comunicare fiabila.

In comparatie cu alte componente ale retelelor actuale, un transmitator Wi-Fi depaseste in complexitate. De aceea exista atat de multe companii care le produc. Selectati articole care nu sunt prea scumpe, in timp ce va satisfac nevoile.

Un buton si un indicator LED de putere a semnalului permit stabilirea rapida a unei conexiuni WPS sigure. Repetitorul este alimentat de o priza standard de perete. Se pare ca ar putea fi practic, dar nu exista loc pentru a pune ceva langa el. Cu toate acestea, chiar daca opriti dispozitivul. Setarile acestuia vor fi in continuare acolo. Trebuie sa instalati un program proprietar pe smartphone pentru a va conecta la retea si a configura, dar nu functioneaza foarte bine. Iar localizarea nu corespunde asteptarilor noastre. Pe langa asta, este o tableta bine conceputa, placuta de utilizat.

Un amplificator de semnal wireless nu face altceva decat sa preia un semnal wireless existent si sa-l amplifice. Aceasta inseamna ca orice cu o conexiune Wi-Fi o poate folosi. Functionalitatea larga compenseaza mai mult designul utilitar si pretul destul de costisitor. Unul dintre primele lucruri observate despre un echipament este daca are sau nu priza. Astfel ca acest gadget nu va indeparta din oferta deja limitata de prize. Acesta este singurul produs pe care l-am evaluat unde designerii nu au uitat de confortul clientului.

5 / 5. 1