Sari la conținut
Acasa > Auto > Cel mai bun amplificator auto de top

Cel mai bun amplificator auto de top

5
(123)

Daca iti place muzica si esti sofer, ai nevoie sa stii despre cel mai bun amplificator auto din Romania in acest an, 2024. Fie ca vrei o statie audio de 1000w sau 2000w, cu 4 canale, 5 canale sau 6 canale si subwoofer – trebuie sa iti schitezi foarte exact de ce ai nevoie. Cele mai bune amplificatoare auto mini sau statii audio auto pot fi cumparate fara ezitare. Poti sa vezi acest pachet de amplificator Alpine SWT-12S4 cu Subwoofer.

Cele mai bune amplificatoare auto – Top 10 amplificatoare auto

Cel mai bun amplificator auto este Alpine SWT-12S4. Cele mai ieftine amplificatoare auto pentru boxe si statii subwoofer nu sunt neaparat si cele mai bune. Cauta de exemplu amplificatoare auto JBL care au un raport calitate pret bun.

amplificator auto bun
Care este cel mai bun amplificator auto?

Amplificatorul masinii serveste in primul rand la cresterea sunetului. Si imbunatatiti calitatea sunetului sistemului audio. Adaugarea unui amplificator va va oferi mai tare. Si muzica mai clara in sistem.

Cum alegi un amplificator auto bun?

Alegerea de cel mai bun amplificator auto adecvat este cruciala. In cele din urma, performanta imbunatatita a sistemului audio justifica timpul. Si efortul depus pentru selectia minutioasa.

🛒 CategoriiAmplificatoare auto
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cel mai bun amplificator auto din Romania

amplificatoare auto de top

Pentru multi oameni, interiorul masinii serveste drept resedinta principala sau poate principala. O calatorie perfecta cuprinde accelerare rapida, melodii excelente. Si cazare confortabila. Cu toate acestea, va trebui sa configurati un sistem audio daca doriti sa auziti un sunet clar si complet.

Si atinge acest obiectiv. S-ar putea sa gasiti amplificatoare integrate in unele modele de difuzoare high-end. Cu toate acestea, puterea lor este in general insuficienta. Raspunsul in frecventa. Si puterea maxima de iesire sunt criteriile principale.

In plus, ineficient. Ofera sunet respectabil cu mai putina distorsiune. Cu toate acestea, rularea amplificatoarelor va folosi destul de multa putere. Din cauza puterii reduse. Si cerintele de zgomot, astfel de alegeri sunt rareori facute.

B, au mai multa putere decat A. Cu toate acestea, provoaca o deteriorare mai grava a calitatii sunetului. Pretindeti ca se poate gasi un compromis bun intre eficienta ridicata. Si stabilitate termica. C, foarte eficient la randament de 75%. Cu toate acestea, trebuie anticipata o distorsiune semnificativa a semnalului. Nepotrivit atunci cand aveti de-a face cu sisteme de sunet de inalta fidelitate.

Punct de mijloc intre amplificatoarele A. si B, de tip AB. Un flexibil. Si alegere populara pe piata de astazi, datorita unui nivel de eficienta respectabil. Si o aprovizionare de incredere cu energie. cel mai bun amplificator auto de clasa D este un tip digital care reuseste sa fie atat puternic. Si mic. in pozitia de a oferi un destul de echilibrat. Si sunet clar.

Cel mai bun amplificator auto din 2024

Fiecare dintre cele sase canale posibile dintr-o configuratie poate fi folosit pentru ceva anume. Amplificator cu un singur capat. Sarcinile cu impedanta scazuta au nevoie de un subwoofer. Cu un subwoofer care poate suporta o sarcina de 4 ohmi, 2 ohmi. Si chiar si 1 sau 0,5 ohmi, puteti obtine un bas mai profund.

Amplificare cu doua canale, pentru utilizare cu o pereche stereo sau un subwoofer prin bridge. Conexiunea se face printr-un circuit de punte. Conexiunea prin bobina cu o putere inadecvata este de asemenea posibila. Amplificatoarele cu trei canale va permit sa conectati o pereche de difuzoare satelit. Si un subwoofer pentru un singur sistem.

Deoarece cele 4 canale ofera optiunea de legatura, acestea sunt rareori vazute sau utilizate in zilele noastre. Patru difuzoare pot fi alimentate de cel mai bun amplificator auto quad sau doua pot alimenta un subwoofer printr-un pod. Modele cu 5 canale de iesire.

Primul criteriu ar trebui sa serveasca drept ghid la selectare. Si achizitionarea unui amplificator de vehicul. La urma urmei, laudarile cu puterea maxima sunt uneori exagerate pentru a atrage clientii. Retineti ca puterea unui subwoofer este cruciala pentru functionarea acestuia, in timp ce acustica da prioritate calitatii.

Cel mai bun amplificator auto ieftin

Multe automobile moderne vin cu un sistem stereo incorporat. Daca nu sunteti deranjat de calitatea sunetului unei unitati principale. Si nu ati simtit niciodata nevoia sa impingeti selectorul de volum la maximum, probabil ca nu aveti nevoie de cel mai bun amplificator auto. Aceasta descrie marea majoritate a fanilor audio auto. Dar daca nu sunteti multumit de sunetul din fabrica sau doriti sa instalati un subwoofer, cititi mai departe.

Specificatiile amplificatorului trebuie sa se potriveasca perfect cu difuzoarele pe care le folositi cu el. Daca nevoile de putere ale amplificatorului nu sunt satisfacute de puterea difuzoarelor. Si impedanta, atunci amplificatorul va esua sau calitatea sunetului va avea de suferit. Impedanta de intrare a difuzoarelor trebuie sa fie intotdeauna mai mare decat capacitatea amplificatorului.

Cel mai bun amplificator auto este genul de echipament in care un model scump poate fi ingrozitor, dar un model ieftin nu poate fi excelent, asa ca ar trebui sa fii pregatit pentru faptul ca achizitia va fi costisitoare inainte de a trece la selectia unui amplificator pe baza acestuia.

Se extrage o suma uriasa doar pentru a acoperi costul intreg al mai multor componente. Pentru economii financiare, este, de asemenea, intelept sa va concentrati pe produse de la marci de renume din industria audio.

Cel mai ieftin amplificator auto

Exista multe tipuri diferite de amplificatoare, dar AB. Si clasele D au castigat in ultimii ani. AB au o calitate ridicata a semnalului la iesire, dar o eficienta slaba. Eficienta slaba cauzeaza si celelalte dezavantaje ale acestei clase, cum ar fi puterea scazuta de iesire. Si dimensiuni uriase. Tranzistoarele puternice din treapta de iesire isi irosesc jumatate din putere ca caldura, care trebuie disipata.

Tranzistoarele de putere nu sunt folosite la amplificatoarele de clasa D. Un astfel de amplificator poate furniza multa putere la o dimensiune mica, folosind totusi aceeasi cantitate de energie ca cel mai bun amplificator auto de clasa AB. Amplificatoarele de clasa D pot atinge o eficienta de 95%.

Din pacate, chiar si cel mai ieftin amplificator din clasa D va fi mult mai scump. Si ofera un sunet de calitate inferioara decat cel mai bun amplificator auto echivalent din clasa AB de aceeasi putere. Cand vine vorba de conectarea celui mai puternic subwoofer la un sistem audio al vehiculului, totusi, puterea compacta a unui amplificator din clasa D face toata diferenta.

Cea mai buna statie audio

Exista o multime de canale. Cam atate locuri sunt pentru a conecta difuzoarele. Desi este posibil sa conectati un difuzor mai puternic la doua canale folosind un circuit bridge. Si pentru a conecta doua difuzoare la un canal calculand rezistenta totala folosind calculul corect, acest lucru nu este recomandat decat daca sunteti foarte familiarizat cu electronica.

Cel mai adesea, un subwoofer este conectat la un sistem audio existent printr-cel mai bun amplificator auto cu un singur canal. De aceea, este esential sa acordati prioritate setarilor pentru subwoofer atunci cand alegeti cel mai bun amplificator auto potrivit.

Desi un filtru trece-inalt nu este necesar intr-un monobloc, un filtru trece-jos este aproape intotdeauna. Astfel de amplificatoare au adesea un raspuns de frecventa decalat, cu o frecventa maxima care nu depaseste de obicei 250 Hz. Este de preferat cel mai bun amplificator auto subwoofer cu un filtru de frecventa ultra joasa incorporat, deoarece frecventele sub 20 Hz nu sunt audibile de oameni, dar pot cauza deteriorarea dispozitivelor electronice. Si chiar sa provoace vatamari fizice. Ca un bonus suplimentar, daca controlul basului nu este situat in unitatea principala, ar trebui sa il reglati.

Amplificatoarele cu doua canale ofera mai multa flexibilitate. Sunt utile pentru circuitele bridge, care permit conectarea unui singur difuzor puternic la alte doua difuzoare. Amplificarea lor acopera deja intregul spectru sonor de 20-20.000 Hz. Prin urmare, ele au adesea ambele trece-jos. Si filtre de trecere inalta.

Cea mai ieftina statie audio

Doua difuzoare plus un subwoofer pot fi conectate la cel mai bun amplificator auto cu trei canale. Caracteristici specifice subwoofer-ului, cum ar fi un filtru subsonic. Iar controlul basului, este comun la amplificatoarele de acest fel.

Cea mai flexibila alegere sunt cele patru canale, motiv pentru care sunt adesea folosite pentru a construi un intreg sistem de sunet. Reprezinta cel mai bun amplificator auto cu patru canale intr-un pachet cu doua canale. De obicei, cel mai bun amplificator auto stereo poate fi utilizat pentru a conecta patru difuzoare sau doua difuzoare. Si un subwoofer, in functie de prezenta sau absenta unui crossover separat pe amplificator.

Cu toate acestea, unele modele includ un set de canale optimizate pentru a reproduce frecventele inalte. Si inca un set optimizat pentru reproducerea frecventelor joase. Astfel, este posibil ca componente precum filtrul de trecere inalta sa nu fie amplasate pe perechea din spate.

Pentru a lega patru difuzoare. Si un subwoofer, sunt utilizate sisteme cu cinci canale. Putere efectiva nominala. Aceasta este o indicatie de amplificare foarte semnificativa. Producatorii sunt constienti de acest lucru. Si adesea incearca sa insele consumatorii, listand informatii inselatoare despre puterea amplificatorului, cum ar fi puterea de varf sau consumul de energie, pe carcasa amplificatorului.

Top amplificatoare auto

Amplificatorul poate fi rulat in mod fiabil la puterea sa nominala de iesire RMS pentru perioade lungi de timp. Puterea de varf a unui amplificator este iesirea sa maxima pentru o perioada scurta de timp, utilizarea amplificatorului la puterea de varf pentru o perioada lunga de timp poate provoca daune ireparabile.

Cand impedanta difuzoarelor conduse de cel mai bun amplificator auto este dublata, la fel este si cantitatea de putere disipata de amplificator. Prin urmare, rezistenta interna a difuzoarelor conectate este de obicei mentionata cu puterea nominala.

Cand doua difuzoare sunt conectate la aceeasi intrare audio, rezistenta dintre ele creste. Acest lucru este valabil indiferent daca difuzoarele sunt conectate in paralel sau in serie.

Determinati impedanta minima a difuzorului pentru o conexiune prin punte. Si daca amplificatorul dvs. accepta sau nu aceasta configuratie inainte de a incerca sa alimentati un subwoofer de pe doua canale.

Amplificatoare auto audio bune

Intreaga gama de frecvente audibile, de la 20 Hz la 20.000 Hz, este adesea acoperita de cea mai joasa. Si cele mai inalte frecvente reproductibile. Este posibil sa depasiti aceste limite in ambele directii, dar a face acest lucru nu are sens. Ca alternativa, intervalul sonor al anumitor amplificatoare este dat pe scara raspunsului in frecventa pentru a arata ca raspunsul in frecventa este plat pe intregul semnal.

De obicei, frecventa maxima a monoblocurilor specifice subwoofer-ului este limitata la aproximativ 250-300 Hz. Este tipic ca un subwoofer sa nu poata reproduce frecvente mai mari. Distorsiuni armonice. Iar raportul semnal-zgomot sunt doua masuri de calitate care sunt deosebit de importante pentru audiofili.

Introducerea zgomotului armonic in semnal este ceea ce este cunoscut sub numele de distorsiune armonica. Sunetul devine inabusit. Si suierat la frecvente inalte, indicand o cantitate mare de distorsiune armonica. Coeficientul de distorsiune armonica este definit ca raportul dintre amplitudinea armonicilor inserate. Si amplitudinea semnalului utilizabil.

Nu ar trebui sa existe mai mult de o diferenta de un procent intre oricare doua frecvente pentru o calitate optima a sunetului. Armonicele cu o amplitudine mai mica de 0,5% din semnal sunt inaudibile de urechea umana, desi este o practica comuna ca echipamentele Hi-Fi sa aiba un factor de distorsiune armonica in intervalul 0,5-0,7%. Iar modelele de top Hi-End au o indicatie in sutimi. Si miimi de procente.

Statie audio de 1000w sau 2000w buna

Zgomotul termic, adancimea scazuta a bitilor ADC, cuplajele false, autoexcitarea etc. sunt doar cateva dintre sursele de zgomot aleatoriu care sunt introduse in semnal de catre amplificator. Raportul semnal-zgomot cuantifica cantitatea de zgomot de fond nedorit produs de amplificator. Pentru cel mai bun amplificator auto fara semnal de intrare, aceasta cantitate reprezinta in esenta nivelul de zgomot. Pentru echipamentele standard, aceasta valoare nu trebuie sa fie sub 75 dB. Iar pentru echipamentul de inalta calitate, acesta nu ar trebui sa fie sub 95 dB.

Sensibilitatea unui amplificator este definita ca cel mai scazut nivel al semnalului de intrare la care acesta continua sa genereze un semnal de iesire cu puterea nominala a amplificatorului. Un buton de castig este o caracteristica comuna a amplificatoarelor auto care le permite sa fie utilizate cu o gama larga de aparate stereo.

Indiferent daca va conectati amplificatorul la iesirea preamplificatorului a sistemului audio, la iesirea altui amplificator sau la un crossover separat, veti dori sa va asigurati ca amplificatorul dvs. are un control al castigului. Si ca iesirea dispozitivului la care il conectati se afla in intervalul de sensibilitate al amplificatorului.

Verificati caracteristicile de siguranta ale amplificatorului cu producatorul. Protectie impotriva scurtcircuitului. Si supraincarcarea este politicoasa. Ganditi-va cu atentie la dimensiunea amplificatorului. Amplificatoarele AV puternice pot fi destul de greoaie, asa ca este important sa gasiti imediat un loc pentru ele in vehicul, de preferinta intr-un loc uscat. Si in afara drumului, dar cu acces usor la aer pentru sistemul de ventilatie al radiatorului.

Cel mai bun amplificator auto cu 2 canale, 4 canale, 5 canale sau 6 canale

Sa stii daca vei conecta un singur set de difuzoare, mai multe seturi, un subwoofer sau toate cele de mai sus este crucial inainte de a face o achizitie. Daca conectati doar un singur set de difuzoare, cel mai bun amplificator auto cu doua canale va face, pentru mai multe seturi de difuzoare, va fi necesar cel mai bun amplificator auto cu patru canale.

Majoritatea oamenilor folosesc cel mai bun amplificator auto de sunet dedicat cu un singur canal sau cel mai bun amplificator auto mai puternic cu cinci canale cu un al cincilea canal dedicat pentru conectarea unui subwoofer. Conectarea subwooferului la cel mai bun amplificator auto cu doua sau patru canale necesita o conexiune prin punte.

Puterea nominala pe canal este al doilea criteriu de selectie. Veti avea nevoie de cel mai bun amplificator auto cu 60-70 W de putere pe canal pentru a conecta acustica evaluata la 70 W. Cu alte cuvinte, puterea de iesire pe canal ar trebui sa fie putin mai mica sau egala cu puterea de iesire a acusticii asociate.

De asemenea, ar trebui sa va ganditi daca are sau nu intrari de nivel inalt, un crossover incorporat, un control extern al basului, un procesor de sunet. Si capacitatea de a functiona la 2. Si 1 ohm, printre alte caracteristici.

Statie audio cu subwoofer auto

Instalarea unui subwoofer intr-un vehicul necesita adesea utilizarea unui amplificator cu un singur canal din cauza consumului mare de energie al subwooferului in comparatie cu alte canale.

O mare varietate de difuzoare, inclusiv stereo, ABC. Si sistemele pseudo-quad pot fi conectate fie la cel mai bun amplificator auto cu doua sau trei canale. Si in cazul acestuia din urma, un subwoofer poate fi conectat si la amplificator. Audio de inalta calitate in masina este posibil cu un receptor cu patru canale. Si o configuratie cu patru difuzoare.

Configuratia cu cinci canale creeaza o configuratie cu patru difuzoare cu o iesire pentru subwoofer. Din acest motiv, puteti realiza cu usurinta un sunet superior pentru automobile. In ceea ce priveste specificatiile tehnologice, exista paritate pe toate canalele.

Este posibila utilizarea mai multor amplificatoare in tandem, totusi, in timp ce conectati diferite sisteme de difuzoare, este important sa va asigurati ca setarile de iesire ale fiecarui amplificator sunt compatibile. Este esential sa acordati atentie producatorului amplificatorului atunci cand faceti o achizitie. Probabil ca puteti exclude sunetul de inalta calitate in timp ce cumparati un articol lucrat manual. Este intelept sa alegeti un brand puternic, care exista de ceva vreme, deoarece acestor companii tind sa le pese de imaginea lor. Si au castigat increderea consumatorilor.

Cele mai bune amplificatoare auto mini

Este important sa retineti ca diversi producatori de dispozitive electrice vor furniza cu buna stiinta specificatii de putere diferite inainte de a se stabili pe cel mai bun amplificator auto. Deoarece unele estimari iau in considerare doar maximul absolut, ele pot fi prea optimiste. Unii oameni subestimeaza in mod deliberat sa-si acorde mai mult spatiu de respiratie. Deoarece puterea nominala a amplificatorului trebuie sa fie cu 20-30% mai mica decat puterea difuzoarelor auto, acesta este un lucru de care trebuie sa tineti cont constant.

Acordati o atentie deosebita sigurantelor, ale caror limite de curent trebuie sa se potriveasca cu suprasarcina amplificatorului, deoarece puterea de iesire este proportionala cu curentul absorbit.
Un certificat de calitate a produsului, care detaliaza puterea amplificatorului. Si circumstantele in care a fost masurata puterea, trebuie incluse in instructiunile producatorului responsabil al amplificatorului de putere.

O metrica care dezvaluie modul in care sunetul este distorsionat in functie de modul de functionare al amplificatorului. O valoare mai mica pentru acest coeficient inseamna mai putina distorsiune audibila. SOI este adesea asociat cu cea mai mare putere de iesire posibila, deoarece distorsiunea are loc exact la acumularea mare a canalului.

Unul dintre factorii primari in dezvoltarea sistemului stereo auto de ultima generatie. In automobil, alegem amplificatoare de putere cu o caracteristica liniara intre 20. Si 20.000 Hz, totusi, permitem instalatii cu o scadere la frecventa medie pentru a atenua manifestarile de rezonanta ale corpului. Raspunsul in frecventa ar trebui sa se imbunatateasca la nivel scazut. Si frecventele inalte ca urmare a concentrarii pe frecvente ultra-joase.

Statii audio auto de vanzare

Termenul de separare a canalelor este folosit pentru a descrie procesul prin care mai multe canale pot fi reproduse separat. Deoarece amplificatoarele folosesc adesea o sursa de alimentare unificata. Si electronice, sangerare a canalului este aproape inevitabil. Cu cat diferenta de decibeli este mai mare intre canale, cu atat este mai putin dependenta fiecare de celelalte. Si cu cat fiecare impact va fi mai distinct.

Daca amplificatorul poate limita eficient oscilatiile inertiale ale membranei acustice, atunci parametrul de amortizare al sistemului de difuzoare va fi ridicat. Iar sunetul rezultat va fi clar.

Este important sa acordati atentie calitatii sunetului in persoana, deoarece nu este neobisnuit ca marca promovata sa nu corespunda asteptarilor. Chiar si printre cele mai de incredere nume din domeniul audio auto, contrafacutele sunt comune, de aceea este important sa faceti intotdeauna o demonstratie live inainte de a face o achizitie. Nu pot exista abateri in specificatiile de calitate, configuratia sau ambalajul unui produs de marca. Si acesta ar trebui sa serveasca drept semn de avertizare pentru falsuri.

Impedanta de sarcina indica rezistenta difuzorului la care valorile furnizate sunt valabile. Este important sa retineti ca conectarea difuzoarelor cu o impedanta de sarcina mai mare are ca rezultat o scadere a puterii din cauza conducerii mai deranjante, in timp ce scaderea impedantei difuzoarelor exercita mai putina presiune asupra amplificatorului, ceea ce duce la o crestere mare a puterii de iesire audio. Si mai multa distorsiune.

Cele mai ieftine amplificatoare auto pentru boxe

Atunci cand selectati cel mai bun amplificator auto de putere pentru un subwoofer, principalul aspect ar trebui sa fie puterea de iesire mai degraba decat calitatea audio, deoarece aceasta din urma este mai putin critica pentru bas.

Atunci cand alegeti cel mai bun amplificator auto, este important sa va ganditi la calitatile carcasei, deoarece rularea unui set puternic de difuzoare utilizeaza multa energie, din care o parte se pierde sub forma de caldura. Din acest motiv, este de preferat o carcasa metalica a amplificatorului cu aripioare de racire substantiale, fiind de asemenea necesar un ventilator de racire incorporat. Deoarece dimensiunea carcasei amplificatorului este adesea proportionala cu puterea de iesire a acestuia, acest aspect este important pentru asigurarea unei instalari fara probleme.

Luati in considerare cu atentie designul contactului amplificatorului. Ele trebuie sa fie sigilate ermetic sau izolate fizic unele de altele. Este important sa plasati contactele deschise la nivel de separatoare pentru a preveni craparea divizoarelor. Si firele sa vina libere.

Dimensiunea radiatorului. Si numarul de coaste. Si nisele ar trebui sa-si maximizeze capacitatea de racire. Longevitatea unui amplificator este sporita de disiparea eficienta a caldurii. Nu in ultimul rand, cand cumparati cel mai bun amplificator auto, cautati unul facut de o companie de renume care apreciaza reputatia sa. Si sta in spatele calitatii bunurilor sale.

Statii subwoofer bune pentru masina

Luati in considerare puterea nominala a emitatorului amplificatorului atunci cand faceti o achizitie. O lipsa de putere in amplificator va duce la sunet distorsionat. Si volum necontrolat de la difuzor. Ar trebui sa obtineti amplificatoare care au doua surse de alimentare daca v-ati hotarat pentru o configuratie cu patru canale cu o fata. Si un subwoofer.

Nu va indragostiti de caracteristicile bune revendicate. In prezent, aceasta nu este o masura a calitatii audio. Ceea ce scrii depinde de tine. S-ar putea sa credeti ca alegerea unui amplificator pentru difuzoarele sau subwoofer-ul masinii este o sarcina complicata. Cu toate acestea, nu va fi deloc o problema daca aveti un ghid rapid despre cum sa alegeti cel mai bun amplificator auto. cel mai bun amplificator auto dintr-un sistem de sunet mareste volumul unui semnal slab, astfel incat sa poata alimenta difuzorul.

Costul, cantitatea de putere. Si numarul de canale de amplificare sunt toate variabile. Cele mai populare tipuri de amplificatoare auto sunt cele cu doua canale. Si modele cu patru canale. Si acum, pentru o explicatie mai aprofundata despre cum sa alegeti cel mai bun amplificator auto pentru automobilul dvs.

Pentru inceput, as vrea sa discutam despre cursurile de amplificatoare, exista mai multe disponibile in zilele noastre, dar ne vom concentra pe cele doua care se gasesc cel mai des in sistemele stereo ale vehiculelor. Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta problema, exista o detaliere video a numeroaselor tipuri de amplificatoare auto disponibile acolo la incheierea postarii.

Amplificatoare auto JBL

Asamblat in clasa AB. Cand sunt conectate corect, amplificatoarele in cauza ofera o calitate excelenta a sunetului. Si dureaza mult timp. Cand 100 de wati sunt introdusi intr-cel mai bun amplificator auto de clasa AB, amplificatorul va fi doar 50-60% eficient. Aceasta inseamna ca amplificatorul va avea dimensiuni fizice extrem de mari. putere, atunci amplificatorul va furniza difuzoarelor 50 pana la 60 de wati. Puterea ramasa este pur si simplu transformata in caldura. Amplificatoarele din clasa AB nu pot fi instalate in interior, deoarece ar putea intra in modul de protectie daca temperatura creste prea mult.

Clasa D se gaseste adesea in monoblocuri, desi exista si patru canale. Si versiuni cu doua canale pentru sincronizarea sunetului. In multe feluri, acest amplificator este optiunea mai buna. Desi are aceeasi rezistenta ca si clasa AB, dimensiunea sa este mult mai usor de gestionat. Eficienta acestor amplificatoare poate ajunge la 90%. Si genereaza aproape putina caldura in functiune. Clasa D este fiabila chiar si atunci cand sarcina ohmica este mica. Totusi, totul ar fi perfect daca aceste amplificatoare ar avea o calitate a sunetului de clasa AB in loc de calitatea substandard vazuta aici.

In acest moment, am dori sa tragem o concluzie asupra acestei parti. Amplificatoarele din clasa AB sunt cea mai buna alegere daca obiectivul dvs. este calitatea ridicata a sunetului. Amplificatoarele de clasa D sunt calea de urmat daca doriti sa construiti o configuratie extrem de puternica.

Numarul de canale de amplificator este o consideratie secundara, aceasta fiind determinata de dispozitivele care pot fi conectate la dispozitiv. Intreaga idee este destul de simpla, dar oricum sa o examinam mai indeaproape.

Amplificatoare auto raport calitate pret bun

Monoblocurile sau amplificatoarele cu un singur canal sunt de obicei cu rezistenta scazuta. Si modele de clasa D concepute pentru alimentarea subwooferelor. Deoarece setarile sunt adaptate subwoofer-ului instalat, un difuzor obisnuit conectat la monobloc va oferi o iesire bas.

O pereche de difuzoare poate fi conectata la cel mai bun amplificator auto cu doua canale, dupa cum sugereaza si numele. Totusi, modul in punte este o optiune viabila pentru majoritatea amplificatoarelor cu 2 canale. Cand sunt utilizate doua canale, subwoofer-ul poate produce un bas mai profund. Amplificatoarele universale ca acesta au adesea atat un high-pass. Si comutator de filtru trece-jos, in primul mod, amplificatorul reproduce frecvente inalte la iesirea curenta, in timp ce cel din urma mod furnizeaza frecvente joase.

Puteti conecta patru difuzoare sau doua difuzoare plus un subwoofer la cel mai bun amplificator auto cu patru canale, desi nu este recomandata conectarea a doua subwoofer. Daca sunteti familiarizat cu amplificatoarele cu doua canale, nu veti avea probleme cu utilizarea unui amplificator cu patru canale. Deoarece amplificatorul se va incalzi considerabil, poate deveni nepotrivit intr-un viitor nu prea indepartat.

Amplificatoarele cu trei sau cinci canale sunt aproape nemaiauzite. Conectarea a doua difuzoare. Si un subwoofer la cel mai bun amplificator auto cu trei canale sau patru difuzoare. Si un subwoofer la cel mai bun amplificator auto cu cinci canale este la fel de usor ca conectarea la cateva fire. In majoritatea cazurilor, puterea unor astfel de amplificatoare este mica, dar vin cu toate filtrele necesare pentru reglarea componentelor legate de ele.

Care este cel mai bun amplificator auto?

Cel mai bun amplificator auto este Alpine SWT-12S4 cu Subwoofer. Inainte de a incheia, vreau doar sa exprim cateva lucruri. Recomandam cel mai bun amplificator auto cu patru canale pentru cei care incep in domeniul audio auto care doresc sa obtina un sunet de inalta calitate, bine echilibrat. Permite utilizarea unui subwoofer pasiv. Si difuzoare frontale. Veti obtine un difuzor frontal puternic si excelent. Si o conexiune subwoofer pentru a-l face backup.

Printre multi factori cruciali, puterea ocupa locul inalt. Pentru inceput, sa definim diferenta dintre evaluari. Si putere maxima. Acesta din urma este adesea afisat pe amplificator in sine, nu reflecta realitatea. Si este folosit ca voucher promotional. Fiti atenti la puterea nominala cand faceti cumparaturi. Daca stiti deja marca. Si modelul difuzorului preferat, puteti cauta specificatiile sale online. Si comparati-le cu ceea ce este enumerat in manual.

Evaluarea RMS este ceea ce instructiunile numesc puterea de iesire a difuzoarelor auto. Aceasta presupune ca acustica este capabila sa produca 70 de wati de putere. In consecinta, iesirea nominala a amplificatorului ar trebui sa varieze intre 55 si 85 de wati. O modalitate de a va gandi la al doilea scenariu este sa luati in considerare ce amplificator este necesar pentru un subwoofer. Avand in vedere ca un subwoofer cu o putere nominala de 300 de wati este la dispozitia noastra. Se recomanda ca puterea de iesire a amplificatorului sa fie cuprinsa intre 250 si 350 de wati.

Chiar daca este de dorit sa ai multa putere, nu este totul. Si la capatul tuturor amplificatoarelor. Unele modele cu putere mai mica pot depasi de fapt modelele mai putin costisitoare, cu specificatii mult mai impresionante in ceea ce priveste calitatea sunetului. Si volum.

5 / 5. 123