Sari la conținut
Acasa > Auto > Cea mai buna inchidere centralizata auto

Cea mai buna inchidere centralizata auto

5
(276)

Cauta cea mai buna inchidere centralizata auto pentru masina ta, din Romania, In 2024, gasesti cele mai bune inchideri centralizate cu telecomanda. Un modul sau kit cu montare motoras este o alegere buna pentru automobilele mai vechi. Poti sa vezi inchidere centralizata PNI 288 cu telecomanda.

Cea mai buna inchidere centralizata auto – Top 10 inchideri centralizate

Cea mai buna inchidere centralizata auto este PNI 288 cu telecomanda. Cea mai ieftina inchidere centralizata auto o gasesti pentru Golf 4, Logan, Bmw e46, Skoda Octavia 1, Opel Astra G, Ford Focus 1. Sau poti cumpara la pret ieftin o varianta universala de inchidere centralizata auto.

inchidere centralizata auto buna
Care este cea mai buna inchidere centralizata auto?

Cea mai buna inchidere centralizata auto al vehiculului nu este echipament necesar, desi imbunatateste gradul de utilizare. In plus. Alarma antifurt, imobilizator. Si alte elemente de securitate sunt sustinute de inchidere centralizata.

Cum alegi inchidere centralizata auto buna?

Trusa de instalare tipica la cea mai buna inchidere centralizata auto contine o unitate de comanda, actuatoare, o pereche de telecomenzi sau chei. Precum si cablajul necesar. Si un set de accesorii de montare. Un microintrerupator sau un intrerupator de limita din incuietoare face parte din senzorii usii sistemului de inchidere centralizata.

🛒 CategoriiInchidere centralizata auto
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cea mai buna inchidere centralizata auto din Romania

inchidere centralizata vehicul

Care este un alt nume pentru acest sistem. In zilele noastre, inchiderea centralizata de la distanta este aproape de asteptat la automobilele noi-noute. Pe de alta parte, aceasta nu a fost intotdeauna situatia.

Pe atunci nu existau mecanisme universale de blocare. Prin urmare, blocarea usilor a necesitat soferului sa apese individual incuietorile. Si era necesara o cheie mecanica obisnuita pentru a deschide usile. In plus, fiecare parte este distincta. Acceptabil. Dar nu chiar practic.

Utilizarea unui mecanism de blocare centralizata eficientizeaza acest proces in mod semnificativ. Cand mecanismul usii de siguranta a soferului este apasat, toate celelalte incuietori sunt, de asemenea, dezactivate. Acest buton trebuie ridicat pentru a le debloca. Acelasi lucru se intampla si cand iesi afara. Si foloseste o cheie in lacat. Deja o imbunatatire. Dar nu cea mai practica alegere.

Mecanismul de blocare centralizat. Care are atat un panou de control extern. Iar un buton din habitaclu, este mult mai practic. Apoi, prin apasarea unui singur buton de pe o telecomanda. Puteti incuia sau debloca fiecare lacat din cladire.

Cea mai buna inchidere centralizata auto din 2024

Acesta este doar un exemplu de utilizare a inchiderii centralizate. Portbagajul, capota. Si capacul de benzina poate fi deschis. Si inchis de un mecanism si mai sofisticat.

Cand un sistem este descentralizat, fiecare lacat are in esenta propriul sau mini-controler. Aici. Puteti configura comenzile individuale ale usii dupa cum este necesar. Daca soferul este singurul ocupant al vehiculului, de exemplu, el sau ea trebuie doar sa deschida usa soferului. Si lasati-i pe celelalte inchise. Din cauza asta. Este mai putin probabil sa deveniti o victima a infractiunii. Si vei fi mai in siguranta.

Pe langa asigurarea usilor. De asemenea, puteti inchide toate ferestrele care sunt deschise sau le puteti reajusta pe cele care sunt prea stranse inainte de a continua. In masura in care un hot poate avea acces usor printr-o fereastra deschisa, aceasta este o caracteristica foarte utila. Cu o anumita viteza. Usile. Iar portbagajul se va bloca singur datorita uneia dintre functiile optionale. Drept urmare, nimeni sau nimic nu va mai ramane vreodata in urma accidental in masina.

Daca inchiderea centralizata este andocata cu sistemul de siguranta pasiva. Apoi, in cazul unui accident, cand sunt activati senzorii de soc. Usile se vor debloca automat.

Cea mai buna inchidere centralizata auto ieftina

Intrerupatorul de limita inchide sau deschide conexiunile in functie de faptul ca usa este deschisa sau inchisa. Semnalul relevant este trimis la modulul de control. Cea mai buna inchidere centralizata auto nu se va activa daca chiar si una dintre usi este usor intredeschisa. Starea curenta a incuietorilor este transmisa la unitatea de comanda prin semnale preluate de microintrerupatoare.

Prin utilizarea antenei incorporate a unitatii de control, semnalele de control pot fi trimise de la telecomanda. Si primit de unitatea de control. Ori de cate ori semnalul este primit de la o telecomanda care a fost adaugata la sistem, este creat un semnal de activare. Semnalele de intrare sunt analizate de unitatea de control. Care apoi emite impulsuri de control catre actuatoare.

Majoritatea incuietorilor folosesc un mecanism electromecanic pentru a alimenta incuietoarea. Si actiune de deblocare. Componenta sa principala este un motor electric de curent continuu. Si o cutie de viteze traduce rotirea motorului in miscare liniara care poate fi folosita pentru a directiona tijele. In acest context, fie blocam, fie eliberam blocarea.

Top inchidere centralizata auto

Geamuri electrice. Si o trapa de pe acoperis poate fi actionata in mod similar, ca si portbagaj, capota. Si se incuie capacul trapei rezervorului de benzina. Daca pentru transmisie se foloseste o frecventa radio, o cheie cu baterii noi va functiona doar pe o raza de 44 de metri. O scadere a distantei de detectare indica necesitatea unei baterii noi.

Canalul infrarosu are o utilizare relativ mica, mai ales in telecomenzile aparatului. Acest tip de cheie are o raza de actiune mult mai scurta. Si necesita o tintire mai precisa. In plus. Canalul infrarosu este mai sigur impotriva interferentelor. Si incercarile de scanare ale piratatorilor. Aprinderea pusa sau oprita. Sistemul de inchidere centralizata va fi intotdeauna in starea legata.

Ar trebui sa cititi in detaliu caracteristicile unei incuietori centralizate inainte de a face o achizitie. Este posibil sa descoperiti ca unele functii nu sunt necesare. Dar includerea lor va atrage un cost suplimentar. Cu cat telecomanda este mai putin complicata. Cu atat este mai usor de utilizat. Si cu atat este mai putin probabil sa functioneze defectuos. Dar este important sa ne amintim ca fiecare are propriile gusturi. Mai mult, in sistemele descentralizate. Butoanele pot fi remapate pentru a efectua actiunile necesare.

Puteti obtine un kit cea mai buna inchidere centralizata auto mai simplu, mai de incredere, care foloseste o cheie pentru a deschide. Si inchideti inchiderea centrala in loc de telecomanda daca nu va pasa sa aveti telecomanda. Ca urmare. Nu va mai trebui sa va faceti niciodata griji ca sunteti blocat. Deoarece bateria masinii dvs. s-a descarcat brusc.

Cele mai bune inchideri centralizate cu telecomanda

Se recomanda ca sistemul antifurt sa fie integrat cu mecanismul de inchidere centralizata in timpul instalarii. Pentru ca atunci cand usile sunt incuiate. Se stinge si alarma.

Precizia inchiderii centralizate. Si fiabilitatea in functionare se bazeaza pe o instalare adecvata. Puteti incerca sa il montati singur cu ajutorul instructiunilor incluse, daca aveti cunostintele necesare. Cu toate acestea, este inca de preferat sa externalizati aceasta munca catre experti care pot face treaba bine.

Unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie un vehicul pentru a-si mentine soferul in siguranta este un sistem de inchidere centralizata fiabil. Cea mai buna inchidere centralizata auto in sine este un gadget de marimea unui breloc cu butoane pentru blocare. Si deblocarea tuturor usilor masinii deodata. Incuietorile centrale ar trebui achizitionate de la magazine specializate in care sunt prezente acreditari de calitate, daca cumparatorul doreste sa aiba incredere in siguranta vehiculului sau.

Cea mai buna optiune este o incuietoare centralizata care comunica cu sistemul de securitate al masinii. Acest lucru asigura ca toate usile sunt inchise in siguranta. Si cladirea in sine este sigura. Valoarea incuietorilor centrali de inalta calitate rezida in faptul ca functioneaza perfect de fiecare data, indiferent daca motorul masinii este pornit sau nu.

Top inchideri centralizate auto

Doua variante distincte de cea mai buna inchidere centralizata auto sunt pe piata. Pentru performante optime. Masina dvs. ar trebui sa aiba un sistem de inchidere centrala a usii construit pentru marca dvs. Si model. Pentru a gazdui toti partenerii cu patru roti, se recomanda sa actualizati inchiderea centralizata la o versiune universala.

Exista o a treia alegere pentru cei mai persistenti. Si plin de resurse printre noi: construirea propriei variante de inchidere centrala. Va trebui sa fii familiarizat cu piesele. Si piese de care veti avea nevoie, precum si principiul de functionare de baza al sistemului de protectie, in acest scenariu.

Acest tip de dispozitiv va permite sa verificati starea usilor masinii dvs. Si portbagaj de la distanta. Si, de asemenea, va permite sa deschideti. Si inchideti trapa rezervorului de combustibil de la distanta. Adaptabilitatea sistemului va permite, de asemenea, sa etansati luminatorul. Si ferestrele.

Urmatoarele extra. Si componentele sunt incluse atunci cand cumparati un sistem de inchidere centralizata pentru propria masina. Concentrarea pe calitate. Si garantii ale marfurilor in sine. Si alegerea capacitatii complete a sistemului de protectie este cruciala atunci cand decideti asupra securitatii auto pentru propriul vehicul. Proprietarii de masini uitati pot beneficia foarte mult de functii precum inchiderea geamurilor de la distanta.

Inchidere centralizata auto de vanare

Fiecarui sofer ii pasa de securitatea vehiculului sau. Posibilitatea de a bloca de la distanta toate iesirile, folosind fie o cheie, fie o cheie. Acest lucru asigura nu doar securitate, ci si usurinta in utilizare. In aceste zile, castelele centrale sunt de furie.

Incuietorile centrale sunt convenabile. Dar, din pacate, nu toate vehiculele vin preinstalate cu unul. Daca vrei sa alegi castelul potrivit. Trebuie sa aflati despre toate optiunile. Si cum variaza. Caracteristicile comune ale mai multor soiuri de blocare sunt enumerate mai jos.

Cea mai buna inchidere centralizata auto este un plus practic, care va permite sa incuiati. Si deblocati usile prin apasarea unui buton. Pentru a actiona usile. Semnalul de la telecomanda trebuie sa ajunga mai intai la unitatea de comanda. Apoi sa fie trimis la centrul de control al inchiderii centralizate. Si in cele din urma sa fie creat de sistemul de blocare a usii.

Activatorul. Si starea usii asociata se afla sub jurisdictia unitatilor de control. Pe langa asigurarea usilor, un sistem de inchidere centralizata care este integrat cu un sistem de alarma este un lucru practic. Si optiune la indemana.

Inchidere centralizata auto de top

Impreuna cu conexiunea de la distanta a alarmei, acest lucru sporeste siguranta. Si fiabilitatea vehiculului. Este vital sa ne amintim ca orice incuietoare centralizata functioneaza atat in modul pornit. Si pozitiile oprite ale contactului.

Inchiderea centralizata universala este disponibila in magazinele de accesorii auto, magazinele de hardware. Si comerciantii cu amanuntul de sisteme de alarma. Si poate fi folosit cu orice vehicul. Urmatoarele componente sunt incluse in aproape toate seturile de inchidere centrala.

Toate tipurile diferite de incuietori centrale indeplinesc in esenta aceleasi functii. Starea de deschidere/inchidere a usilor este detectata de senzori specializati. Unitatea de control se uita la informatiile de la senzori. Si decide ce trebuie sa faca in continuare lacatul. Este o sursa de curent continuu care este folosita ca dispozitiv de actionare. Forta diferitelor motoare de blocare este aceeasi, dar toate functioneaza pe aceeasi baza.

Pentru a debloca sau a inchide o usa, de exemplu. Telecomanda utilizatorului trebuie mai intai sa serveasca drept antena, transmitand semnale prin canalul radio. In anumite tipuri de masini, a fost instalata o versiune pneumatica a incuietorului. Dar acel sistem nu mai este fabricat. Si a fost inlocuit cu incuietori centrale electrice. Blocarea usilor face ca butonul sa se retraga. Cand airbag-urile se declanseaza intr-o coliziune. Usile se vor deschide de la sine.

Modul inchidere centralizata auto de buget

Capacitatea de a obstructiona partial usile este la fel de vitala. Cei care calatoresc adesea tinerii pot gasi acest tip de lacat foarte benefic. S-au adaugat masuri de securitate, cum ar fi usi cu blocare automata. Si portbagajul, sunt disponibile pentru cumparare.

Cei care nu sunt convinsi ca au nevoie de o inchidere centrala pot instala o versiune redusa a sistemului care incuie doar intrarea principala. Cu toate acestea, securitatea este compromisa, deoarece soferii nu reusesc adesea sa securizeze usile din spate. Este important sa luati in considerare care dintre functiile unui lacat le veti utiliza cu adevarat inainte de a face o achizitie, deoarece acest lucru va poate economisi bani.

Usa soferului este adesea echipata cu o incuietoare care permite inchiderea mecanica a usilor folosind o cheie standard. Daca inchideti unul, acesta va impiedica imediat accesul la celelalte. Pentru a controla telecomanda, se poate folosi un telecomanda sau un buton de pe cheia de contact. Versiunea mecanica este, desigur, mai putin complicata. Si mai de incredere. Cea de la distanta poate ramane blocata din mai multe motive, inclusiv o lipsa de putere, un mecanism defect. Sau chiar doar o baterie descarcata.

La inceput, toate ecluzele au fost construite cu o singura unitate de control. Dar pe masura ce s-au adaugat mai multe functii. Cum ar fi capacitatea de a bloca hayonul sau trapa de combustibil. Descentralizarea controlului a devenit necesara.

Kit inchidere centralizata

Sistemele de alarma integrate cu incuietori centralizate sunt un confort modern. Toate caracteristicile de siguranta ale automobilului functioneaza la unison, facand aceasta alegere destul de practica. Instalarea unei incuietori centralizate care functioneaza si ca alarma economiseste timp. Si efort, deoarece nu va trebui sa va duceti vehiculul pentru intretinere de multe ori sau sa demontati incuietoarea. Si sistemul de alarma insuti.

Este important sa ne gandim la originea incuietorului central. Si producator inainte de a face achizitia. Un dispozitiv este ieftin. Si solutie usoara. Dar exista sanse mari sa nu tina mult timp. Incuietorile sau partile incuietorilor fabricate de producatori discutati ar putea sa nu fie nici macar o potrivire perfecta pentru vehiculul dvs.

Prin urmare, inainte de cumparare, este important sa inspectati temeinic tractiunea, elementele de fixare. Si completitatea setului de componente. Este posibil, totusi, sa gasiti un duplicat fantastic, de incredere, fabricat in Asia, unde controlul calitatii s-a imbunatatit foarte mult in ultimii ani.

Primul. Si, in primul rand, luati in considerare costul atunci cand cumparati un dispozitiv de inchidere centrala; un lacat bun nu va fi ieftin. Si daca o face. Va riscati ca usile sa se blocheze la un moment dat.

Inchidere centralizata masina cu montare

Ar trebui sa te gandesti la marca masinii tale. Si model inainte de a se stabili pe un blocaj, deoarece capacitatea de a conduce. Si operarea elementelor de fixare este o necesitate pentru compatibilitatea elementelor de fixare. Daca cunoasteti elementele de baza ale intretinerii masinii. Probabil ca puteti instala singur o lacat. Ca bonus suplimentar. Sistemul poate fi instalat in orice garaj cu un minim de agitatie.

Daca masina dumneavoastra are cea mai buna inchidere centralizata auto. Puteti incuia sau debloca fiecare usa prin apasarea unui buton. Securitatea masinii se bazeaza pe incuietoarea centralizata. Deci alege cu intelepciune. Si incercam sa aflam la ce trebuie sa fii atent pentru a face acest lucru.

Ca prim pas. Trebuie sa stiti ca exista doua tipuri principale de sisteme de inchidere centralizata disponibile: cele adaptate unei anumite marci. Si modelul vehiculului. Si cele care pot fi adaptate la orice vehicul. Alegerea initiala este cea mai buna.

In plus, ar putea fi fie o incuietoare mecanica, fie o incuietoare centrala actionata de o cheie sau o telecomanda. Prima alegere este mai simpla, in timp ce a doua este mai demna de incredere. Daca alegi pentru blocarea mecanica, blocarea. Iar deblocarea usilor este la fel de usoara ca si rotirea unei chei conventionale in incuietoarea usii soferului.

Cea mai buna inchidere centralizata auto cu motoras

Incuietorile cu caracteristici suplimentare ar putea fi luate in considerare alaturi de varietatea standard atunci cand fondurile permit. De exemplu, inchidere centralizata cu alarma. Si inchiderea centralizata a portbagajului sunt ambele utilizate pe scara larga. De asemenea, caracteristici precum posibilitatea de a inchide ferestrele, o trapa de tavan. Trapa rezervorului de combustibil etc. sunt la mare cautare.

Cand toate cele de mai sus sunt facute. Masina ar trebui sa emita o serie de bipuri scurte. In acest caz, inchiderea centralizata va fi inoperabila.

Daca nu functioneaza, parcurgeti manualul de utilizare care a venit impreuna cu vehiculul. Si daca optiunea de a dezactiva blocarea centralizata face parte din meniul de service. Veti descoperi acolo tot ce trebuie sa stiti pentru a remedia problema.

Daca inchiderea centralizata nu poate fi dezactivata prin meniul de service al vehiculului. Si nu pot fi gasite astfel de instructiuni in manualul de utilizare. Singura optiune ramasa este sa sunati la reprezentanta pentru asistenta.

Cea mai ieftina inchidere centralizata pentru masini

Este greu de imaginat un automobil contemporan fara vreun sistem antifurt, cum ar fi o alarma sau un dispozitiv de imobilizare. Blocarea centrala poate fi selectata independent din lista. Cu aceasta metoda. Puteti incuia fiecare usa a vehiculului fara a parasi zona pasagerilor, fie manual, fie cu telecomanda.

Inchiderea centralizata este esentiala nu doar din motive de siguranta, ci si din punct de vedere practic. Incuietorile centrale sunt standard pe multe modele de automobile mai noi de la producator. Ce tipuri de incuietori centrali exista, cum se instaleaza o incuietoare centrala, cum se schimba o incuietoare centrala. Si subiecte similare vor fi discutate in acest articol.

Sa incepem cu ceea ce este evident. Aceste incuietori vin intr-o mare varietate de stiluri, fiecare cu propriul sau set de avantaje. Si dezavantaje. Incuietorile centralizate pentru vehicule indeplinesc toate aceeasi functie de baza – gestionarea daca usile sunt sau nu incuiate – dar variaza in detalii specifice.

Pentru inceput, era posibil sa se utilizeze inchiderea centralizata pneumatica pe anumite tipuri de masini anterioare. Dar aceasta metoda nu mai este folosita. In vehicule, toate usile. Si ferestrele sunt incuiate. Si deblocat electronic.

Inchidere centralizata auto Golf 4, Logan, Bmw e46, Skoda Octavia 1

Componenta fundamentala este o unitate de inchidere centralizata care comunica cu mai multi senzori. Pe scurt. Sistemul functioneaza astfel. Senzorii verifica starea usii, trimit acele informatii catre creierul broastei. Care o prelucreaza. Si apoi ia masurile corespunzatoare.

cea mai buna inchidere centralizata auto este de asemenea inclusa in plan. In timp ce toate versiunile motorului de inchidere centralizata indeplinesc aceeasi sarcina. Tractiunea lor poate varia in functie de configuratie.

La iesirea soferului din vehicul. Si introducerea cheii in cilindrul usii soferului, nu numai ca usa soferului se va inchide. Dar toate usile se vor incuia, de asemenea. Ca un plus de confort, multe vehicule moderne includ un buton in cabina care poate fi folosit pentru blocare. Si descuie usile.

Inchiderea centralizata cu telecomanda este o varianta mai sofisticata. In aceasta situatie. Inchiderea centralizata poate fi actionata de la distanta datorita existentei unei telecomenzi dedicate pentru incuietorile usilor.

Cea mai buna inchidere centralizata auto Opel Astra G, Ford Focus 1

Folosind un semnal radio. Telecomanda cheie comunica cu unitatea de comanda. Care, la randul sau, comunica cu actuatoarele. De asemenea. Airbagurile se vor declansa automat. Si deblocati usile folosind sistemul de inchidere centralizata.

Adesea, acestea au un mecanism de inchidere centralizata care poate fi conectat la un sistem de alarma. Brelocul cu alarma va functiona ca o telecomanda. Ar trebui sa existe cel putin un sistem de inchidere centralizata, o alarma. Si un imobilizator instalat in fiecare vehicul.

In realitate, dupa ce vehiculul a fost armat prin apasarea butonului de pe telecomanda cheie, nicio usa nu poate fi deschisa. Pentru a debloca usile, trebuie doar sa apasati butonul de dezarmare de pe sistemul de inchidere centralizata. Faptul ca functioneaza cu cheia in contact sau nu este un bonus suplimentar frumos.

Deci, in timp ce selectezi. Trebuie sa acordati atentie functionarii acestuia, mai ales daca automobilul nu are o astfel de incuietoare. Cea mai simpla incuietoare permite doar deschiderea usilor.

Inchideri centralizate auto in Bucuresti

In cele mai de baza modele. Nu veti gasi un buton dedicat in interiorul vehiculului sau o telecomanda. Soferul poate folosi manerul traditional de pe partea blocatorului pentru a-l trage inapoi. Sau folositi manerul de pe usa pentru a o ridica.

Toate usile care duc catre sau dinspre interiorul cabinei se vor inchide sau se vor debloca atunci cand efectuati aceasta operatiune. Cand soferul foloseste cheia pentru a deschide sau inchide usa soferului. Senzorul exterior este activat.

Cu toate acestea, functiile mai complexe pot avea nevoie de o telecomanda suplimentara. Si un buton dedicat in interiorul vehiculului. Acesta nu este tot, insa. Starea fiecarei usi din vehicul poate fi gestionata independent folosind incuietori centralizate mai costisitoare. In plus, daca vehiculul dumneavoastra are geamuri electrice. Puteti folosi acest lucru pentru a bloca portbagajul, capota. Sau trapa rezervorului de benzina. Si sa incep sa sufle geamurile.

Daca soferul are adesea copii in vehicul. Optiunea de a bloca partial usile este o caracteristica utila. Pentru a intari si mai mult securitatea. Puteti bloca anumite intrari. Reduceti probabilitatea furtului, jafului etc. prin incuierea tuturor, cu exceptia usii soferului. Si deblocarea doar pe cea pe care o folosesti.

Cumpara la pret ieftin inchidere centralizata auto

Caracteristicile suplimentare ale inchiderii centralizate sunt de asemenea utile. Cand automobilul atinge o anumita viteza, de exemplu. Usile. Si portbagajul se vor incuia singuri.

Usile automobilului pot fi deschise in doua moduri diferite. Ceea ce este atat practic. Si sigur. Cand apasati butonul de pe telecomanda de doua ori in succesiune rapida, toate usile se vor deschide, nu doar a soferului. Se pare ca solutiilor cu mai multe caracteristici ar trebui sa li se acorde mai multa pondere pe tot parcursul procesului decizional. In practica, totusi, unul de baza poate fi suficient; un astfel de sistem functioneaza impreuna cu un sistem de alarma, de deschidere. Si inchiderea usilor ca raspuns la un semnal armat sau dezarmat.

In plus, o incuietoare centrala mecanica standard este un indicator al simplitatii solutiilor disponibile. Daca sunteti in cautarea ceva mai demn de incredere decat o incuietoare separata de la distanta, aceasta este.

Pot aparea probleme daca bateriile telecomenzii se epuizeaza. Butoanele de control al blocarii se sparg. Sau cheia este pierduta.

Varianta universala de inchidere centralizata auto

Cea mai buna optiune actuala este probabil cea mai buna inchidere centralizata auto cu sistem de alarma. Aceasta alegere asigura ca toate sistemele de securitate pot comunica intre ele. Ceea ce este util ambele. Si la indemana. Puteti evita potentialele batai de cap cauzate de conflicte intre dispozitive, probleme de conectare, obstacole de programare etc. prin achizitionarea unui set complet de echipamente realizat de acelasi producator.

Cand decideti asupra unui sistem de inchidere centralizata pentru un vehicul, nu merita sa petreceti prea mult timp gandindu-va la alternative ieftine. Asa cum este tipic cu astfel de bunuri. Incuietoarea se blocheaza adesea. Si in cele din urma esueaza. Inspectati tractiunea. Si elemente de fixare. Si asigurati-va ca intregul sistem este in stare buna inainte de a cumpara alternative mai costisitoare.

In general, o incuietoare de inalta calitate nu va fi ieftina. Inca. Exista alegeri de incredere. Pentru a asigura functionarea corecta intr-o anumita marca. Si model de automobile, potentialii cumparatori ar trebui sa se gandeasca si la tipul de atasament al dispozitivului. Si cantitatea de putere de conducere de care va avea nevoie.

Daca inchiderea centralizata a masinii dumneavoastra nu functioneaza. Doriti sa faceti upgrade la un model mai sofisticat. Sau doriti sa instalati o incuietoare intr-un vehicul unde nu a existat anterior. Il poti duce la un mecanic sau il poti repara singur. A reformula. Veti avea nevoie de cunostinte despre procedurile de instalare a inchiderii centralizate.

Top 10 inchideri centralizate pentru vehicule

Procesul de instalare a inchiderii centralizate este simplu. Primul pas este sa cititi in timp util instructiunile de instalare a inchiderii centralizate ale kit-ului.

Ar trebui sa incepeti prin a scoate cartile de usa. Scoateti garnitura usii de la fiecare usa una cate una. Ar trebui sa aveti incuietori din plastic pregatite din timp, deoarece cele vechi tind sa se rupa. Pentru a accesa suruburile. Decoratia manerului usii trebuie indepartata de la majoritatea vehiculelor. Scoateti orice alte suruburi care ar putea fi prezente.

Dupa ce conexiunile bateriei au fost deconectate. Locul de instalare pentru blocarea tastaturii poate fi selectat. Incuietoarea este instalata intr-o locatie fara geamuri electrice, miscarea sticlei. Si mecanisme similare. Coltul din stanga jos este adesea locul ideal.

Nu ar trebui sa existe contact cu broasca aici cand sticla este coborata. Poate fi necesar sa fabricati un suport de montare daca nu puteti gasi o locatie adecvata. Odata ce ne-am stabilit intr-o locatie, folosim suruburi autofiletante pentru a fixa incuietoarea. Incuietoarea. Iar tractiunea trebuie acum unita. Nu ar trebui sa existe rezistenta in timp ce apasati butonul.

Inchidere centralizata auto after market

In prezent, lucram la componenta electrica a circuitului de inchidere centralizata. Dispozitivele de initiere au fost instalate mai intai. Actuatoarele pot fi instalate prin gauri. Si folosind suruburi autofiletante pentru a fixa dispozitivele.

In urma instalarii actuatorului pe tija de blocare. Centrul cursei tijei trebuie aliniat pentru a se adapta la diferenta de lungime dintre tija actuatorului. Si tija de blocare. Clemele sunt atasate la tijele blocului de blocare manuala de pe fiecare usa. Si apoi fixat in pozitie cu ajutorul actuatoarelor.

Fiecare actuator are in mod normal doua fire care duc la el. Pentru a le prelungi. Puteti fie sa folositi gauri deja, fie sa faceti altele noi. De asemenea. Partea inferioara a usii este un loc prost pentru a rula firele, deoarece se formeaza intotdeauna condens. Cablajul este protejat de frecare. Si umiditatea fiind inchisa intr-un tub de cauciuc. Care este pus la mijloc. Urmatorul pas este fixarea tubului folosind cleme.

Conectarea cablajului geamului electric la motor este urmatorul pas. Dupa aceea, actuatoarele sunt conectate. Odata ce cablajul este complet, il punem sub tabloul de bord. Si in torpedo.

Inchidere centralizata auto cu telecomanda sau cheie briceag

In urma instalarii conexiunii, vom aseza tubul traversant. Si introduceti firele in el. In plus, se recomanda includerea unei sigurante in circuitul care alimenteaza inchiderea centralizata.

Firele la cea mai buna inchidere centralizata auto au fost conectate la sasiu. Si siguranta este legata de borna bateriei. Ultimul pas este conectarea bateriilor. Si testeaza inchiderea centralizata. O persoana cu tractiune nu ar trebui sa aiba probleme cu mersul normal. Garnitura usii poate fi instalata odata ce a fost asamblata.

Toate cablurile trebuie introduse intr-un tub ondulat special conceput pentru a preveni coroziunea, frecarea, deteriorarea, scurtcircuitele. Si alte pericole potentiale. Dupa cum puteti vedea, a avea o incuietoare centralizata in masina imbunatateste atat securitatea. Si confortul pasagerilor. Cu aceasta metoda. Puteti debloca. Si blocati usile din interiorul vehiculului sau din exterior. Si puteti integra chiar si capacitatea de control de la distanta a inchiderii centralizate.

In cele din urma, subliniem ca caracteristicile. Iar capabilitatile unei incuietori centralizate in ceea ce priveste functionalitatea sunt vitale de luat in considerare atunci cand faceti o achizitie. Si ca aceasta solutie ar trebui combinata cu o alarma in timpul instalarii pentru a asigura functionarea sincronizata a intregului complex. In acest scenariu. Veti avea toata usurinta operationala de care aveti nevoie.

5 / 5. 276