Sari la conținut
Acasa > Electrocasnice > Climatizare > Cea mai buna centrala termica conventionala

Cea mai buna centrala termica conventionala

5
(1)

Cu siguranta daca esti la casa sau apartament in bloc noi, ai vrea sa stii care este cea mai buna centrala termica conventionala pe gaz. Alege intre modele cu tiraj fortat sau tiraj natural. Noi te ajutam cu recomandari si pareri de produsem, iti spunem ce inseamna fiecare tip de centrala termica si vorbim despre alimentarea la retea sau cu GPL. Poti sa vezi aceasta centrala MOTAN SIGMA 24 ERP pentru inceput.

Cele mai bune centrale termice conventionale – TOP 10 modele noi

Cea mai buna centrala termica conventionala este MOTAN SIGMA 24 ERP. Vezi cele mai bune centrale termice conventionale pentru Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Constanta, Arad, Oradea sau Ilfov. Oferte gasesti la eMag, Dedeman sau alte surse de incredere.

centrala termica conventionala buna

Centrala termica pe gaz MOTAN SIGMA 24 ERP

top centrala termica conventionala

Randament termic la sarcina nominala 93%
Capacitate schimbator de caldura 1 litru
Vas de expansiune cu membrana de 7 litri
Posibilitatea conectarii unui sistem de incalzire in pardoseala
Sistem performant de autodiagnosticare

Centrala termica conventionala cu tiraj fortat Arca Pocket 24F – 24 Kw

centrala termica conventionala buna tiraj fortat

Tiraj fortat
Cu kit de evacuare inclus
24 kw
Randamentul de ardere este de peste 92%
Arderea este asigurata de un singur electrod de aprindere – ionizare

Centrala termica conventionala functionare GPL Motan Sigma 24 kW

centrala termica pe gpl conventionala

Kit evacuare gaze arse
Set duze GPL incluse
Pompa de circulatie Low-energy Grundfos
Racord gaze 3/4
Schimbator secundar de caldura

Ce beneficii are cea mai buna centrala termica conventionala?

Exista beneficii aparente acestui dispozitiv. Fluxul este conceptul de incalzire a apei in prima sau a doua iteratii. Acest lucru asigura ca apa nu este incalzita intr-un recipient separat. Dar, intr-o stare de curgere, obtine modul de temperatura necesar.

Cum e instalata centrala termica conventionala?

Cea mai buna centrala termica conventionala de podea este instalat in partea de jos. Este uneori legat de un incalzitor de apa ridicat care incalzeste apa la temperatura recomandata.

🛒 CategoriiCentrale termice conventionale
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Care este cea mai buna centrala termica conventionala

cele mai bune centrale conventionale pe gaz

In cele din urma, uneori, aproape toata lumea a visat la un dispozitiv automat de incalzire. Acest subiect este deosebit de important pentru ocupantii vilelor sau caselor de vacanta. Dar si pentru proprietarii privati. In ansamblu, conexiunea dispozitivului de incalzire centrala nu are asigurarile. Si eficienta care pot fi realizate la convertirea in propriul complex de incalzire.

Pentru a incalzi complet orice fel de spatiu, indiferent daca este un studio, o cabana sau o companie individuala, se foloseste o centrala termica conventionala buna montata pe perete. Necesita un spatiu minim. Masuratorile sale sunt putin mai mici decat masuratorile de la podea. Eficienta acestei unitati va permite sa incalziti in mod eficient obiecte uriase. Si toate acestea – este o constructie futurista uimitoare.

In existenta unei surse de apa centralizate, incalzitoarele cu un singur circuit sunt destinate numai incalzirii unui loc. Centralele termice conventionale cu circuit dublu vor incalzi spatiul si ii vor furniza o sursa de apa calda.

Tipul camerelor de ardere

Unele echivalente sunt date si de gama acestei piese. Incalzitoare cu camere de ardere accesibile – aerul ajunge in interior direct din spatiu. Iar poluantii de ardere sunt colectati printr-un cos de fum specializat. Pentru articolele cu o suprafata larga, aceasta forma de masini este cea mai frecvent utilizata.

Centralele termice conventionale cu proces de ardere inchis sunt utilizate pentru incalzirea resedintelor sau proprietatilor. In care aspectele de constructie sau tehnologice ale casei nu compenseaza cosul de fum. Aerul este furnizat colectorului de aer in astfel de sisteme de un ventilator specializat. Iar emisiile de nox sunt emise de un tub de cos format din doua tuburi coaxiale.

Urmatorul numar pentru noi ar fi eficienta centralei termice conventionale, a carui masurare indica cantitatea de apa calda emisa pe minut. Daca vorbim de fapt despre o etapa a sursei de apa, atunci suntem preocupati de o cantitate echivalenta cu cinci litri. Deoarece aceasta este cantitatea de productie a mixerului montata pe cosul de spalare. Acest numar va fi inmultit cu aproximativ de doua ori in caz de dus sau baie si va fi de aproximativ 11-13 litri. Trebuie sa rezumam toate debitele lor pentru o estimare generala a mai multor niveluri.

Gruparea cheie a centralelor termice conventionale pe gaz

In orice locatie adecvata, este montata cea mai buna centrala termica conventionala de podea si adesea construiesc doar o camera dedicata, oriunde in parter. De obicei, o centrala de podea are un schimbator de caldura mare, sectionat din fonta. In general, aceste centrale termice au o capacitate mai mare de 28 kW si sunt utilizate pentru a furniza 45 de metri patrati de apa calda si spatii de incalzire. Dezavantajul real este ca parterul casei este ocupat si acest lucru este adesea iritant. Mai ales daca mosia este mica. Un cazan pe gaz montat pe perete poate ajuta in aceste situatii. Este instalat pe perete, schimbatorul de caldura este mai neted si exista mai putin combustibil.

Sistemul cosului de fum e o conducta de evacuare a gazelor de esapament – este conectat cu inca un vector caracteristic al centralei termice conventionale. Cosul de fum conduce de obicei in afara camerei direct la acoperis. Sau la un cos de fum extern dintr-un tub rezistent la caldura in forma de elemente functionale ale unui sistem. Si cel mai frecvent trece in jos de la cea mai buna centrala termica conventionala la o fereastra sau la un spatiu de perete. Intr-un astfel de cos de fum, un ventilator este montat pentru a produce ventilatie. Iar cosul de fum este denumit generator si mecanismul centralei termice conventionale este numit deschis. Dezavantajul este ca boilerul consuma aer din spatiu, deci trebuie sa aveti o sursa de aer curat.

Un cos de fum inchis este compus dintr-o teava coaxiala – este folosit de un tub interior pentru a expulza materialele de ardere, iar printr-o teava exterioara, este aspirat aer proaspat. Pentru a oferi impuls, un astfel de cos este adesea turbinat.

Sistem de aprindere la centrala termica conventionala buna

Mecanismul de aprindere este unul dintre elementele care ofera producatorilor de echipamente pe gaz o mare dificultate. De fapt, a fost o provocare pentru caracteristica automata sa execute o procedura de baza – aducerea unei flacari deschise in fluxul de gaz si lucrarea a fost terminata. Aceasta intrebare a fost abordata de aprindator. Este incendiat cu o torta si se aprinde continuu, din cand in cand. Arzatorul se aprinde cu o flacara orbitoare si incalzeste apa cand gazul este furnizat in zona aprinderii. Iar atunci cand gazul este oprit, aprindatorul continua sa arda pana cand este necesar mai mult.

Odata cu inventia arderii piezoelectrice, starea nu s-a schimbat prea mult – s-a folosit mai degraba decat un stimulator de flacara neconsumabil. O componenta piezoelectrica decat un chibrit. Cu toate acestea, aprindatorul a ramas la datorie si aceasta este cel putin o utilizare nerezonabila a combustibilului. Aprinderea electronica era calea catre iesire. Necesita un indicator de miscare a apei de linie principala, care este activat cand robinetul este pornit. Din acest motiv, un rotor este incorporat in conducta de apa, a carui rotire a arborelui contribuie la producerea unei flacari. Exact la fel ca in dispozitivul de scanteie al unui vehicul.

O alta diferentiere cea mai importanta dintre cele mai bune centrale termice conventionale pe gaz. Si arzatoarele pe gaz, poate, este ca cazanele au fost initial construite nu doar pentru propriile utilizari, ci si pentru incalzire, pentru a genera apa calda. Fiecare dintre aceste mecanisme are propriile sale particularitati. Un dispozitiv instantaneu are propriile sale nevoi; circuit de incalzire – este necesara schimbarea continua a incalzirii.

Securitatea in exploatare a centralei termice conventionale

In general, centrala termica conventionala pe gaz este un aparat cu risc sporit. Utilizarea benzinei, a unui foc aprins, a apei calde in caz de defectiune va contribui la mai multe probleme. Evenimentele de otravire a monoxidului de carbon par extrem de neobisnuite – o intamplare de nicaieri. Dar si destul de periculoasa. De asemenea, sunteti singurul responsabil pentru service corect, reparatii prompte. In conformitate cu reglementarile tehnice stabilite in ghidurile operationale si, mai ales, pentru propria protectie.

Centralele termice conventionale au mai multe mecanisme de protectie si sunt, fara indoiala, montate pe toate bunurile. Aceasta este securitatea la stingerea flacarii, protectia impotriva depasirii nivelului supapei, impotriva scaderii puterii gazului si impotriva scurgerilor de apa si gaz. In schimb, centralele termice conventionale bune si moderne au mult mai multe mecanisme de reglementare. Si avertizeaza despre defecte in asteptare bazate pe diagnostic, care utilizeaza dispozitive cu microprocesor. Aceasta implica un dispozitiv de monitorizare a tirajului, un dispozitiv de control pentru uzura arzatorului, etc. Familia inteligenta poate fi deja trimisa la o astfel de centrala.

Spatiul incalzit de cea mai buna centrala termica conventionala pe gaz

Trebuie sa va asezati pe zona de incalzire, indiferent daca doriti cea mai buna centrala termica conventionala pentru un spatiu rezidential. Daca aveti in mod clar o casa cu scurgeri de caldura mai mari, atunci ridicati puterea necesara cu inca 16%. sau rezolvati problema incalzirii pasive care incalzeste cladirea – alegerea si punerea in aplicare a izolatiei peretilor, adaugarea de ferestre mai puternice, pamant de incalzire, respectiv tavanele. De exemplu, expertii companiei vor realiza acest lucru si mai precis prin montarea cazanelor pe gaz, astfel incat sa poata valida cu siguranta rezultatul estimarii.

Pentru un apartament cu cateva dormitoare, centrala termica conventionala cu consum redus de energie va asigura in mod convenabil apa calda si incalzire. Daca numarul gospodariilor nu ar fi mai mare de 2 persoane, acestea au o capacitate ampla de apa calda de pana la 11 l / min. Aportul tipic de apa pentru o comunitate de patru membri este de cel putin 13 l / min si se incadreaza in capacitatea cazanelor cu o capacitate de 17-25 kW.

Spre deosebire de dorinta tipica a anumitor utilizatori, de a lua o centrala termica mai puternica. ar trebui afirmat ca un cazan subincarcat esueaza la fel de repede ca o masina supraincarcata. Din diferite cauze, acest lucru apare, de exemplu, atunci cand se deplaseaza printr-un impuls mai degraba decat printr-o sursa constanta de caldura a lantului de incalzire.

Alte aspecte la centralele termice de luat in calcul

Arzatoarele sunt utilizate in principal pentru modularea centralelor termice conventionale moderne pe gaz. garanteaza ca temperatura constanta a apei care iese din centrala termica pe gaz este pastrata in conformitate cu rolul ales de client de catre controler. Datoria principala a arzatorului este de a amesteca aerul si gazul in cantitati ideale de combustie. Garantand astfel o ardere mai totala a gazului si, prin urmare, o performanta care merita eforturile dumneavoastra. Au fost obtinute niveluri de pana la 97% pentru aceasta masura, diferit de centrala termica pe lemne. Cele mai robuste arzatoare sunt construite din otel inoxidabil. Dar atunci cand luati in considerare o centrala termica conventionala buna, exista inca cateva componente pe care va trebui sa le acordati atentie.

Exista un aranjament de caldura diferit pentru centralele termice cu circuit dublu cu doua schimbatoare de caldura. In modul standard, cu propriul schimbator de caldura, este alimentat doar calea de incalzire. Circuitul de incalzire este inchis in timp ce apa calda este pornita, iar apa este alimentata in circuit de la un alt schimbator de caldura imediat ce este pornit. Timpul de nefunctionare impus de sistemul de incalzire nu afecteaza eficienta incalzirii – placile sunt spalate si cladirea este calda.

Este necesar sa abordam problema in mod clar. Exista un schimbator de caldura pentru centralele termcie montate pe perete, dar toate buclele sunt incalzite singure – fie una, fie alta. Un circuit deschis are avantajul. Toata incalzirea este transferata in acest circuit atata timp cat robinetul de apa calda este pornit si apa calda de iesire este incalzita, in timp ce ciclul de incalzire. Oprirea apei calde impiedica incalzirea circuitului deschis si incepe incalzirea din nou.

Factorii principali

Centralele termice pe gaz sunt o forma de generator de caldura care functioneaza pe gaz petrolier normal sau lichefiat si este utilizata pentru incalzirea cladirilor casnice si a birourilor. Cea mai buna centrala termica conventionala poate fi utilizata continuu pe tot parcursul sezonului de incalzire, ceea ce reprezinta o alegere eficienta si ieftina, care nu necesita multa intretinere de rutina continua.

Prin utilizarea termostatelor, comanda instalata in centrala termica decide daca apa necesita incalzire, daca alimentarea cu gaz este corect pornita la arzator si daca arzatorul este aprins. Datorita caldurii emise de arderea carbunelui, aerul ajunge in centrala si este incalzit in schimbatorul de caldura. Prin mecanismul de circulatie, aerul incalzit ajunge la dispozitivul de incalzire.

Ambele centrale termice noi pe gaz au o functie de protectie incorporata in cazul unei intreruperi a energiei electrice si a unei scaderi a nivelului apei in dispozitivul de incalzire. In cazul unei pierderi de putere, centrala termica conventionala isi restabileste imediat functionarea pana la revenirea puterii.

Intreruperea alimentarii cu gaz cauzeaza o cale de inchidere automata a gazului. Este necesara reluarea activitatii la centrala termica conventionala imediat dupa repornirea mecanica a acestuia. Dispozitivul de incalzire controleaza temperatura curenta a mediului de incalzire intr-o configuratie eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil. Atunci cand temperatura exterioara scade sub 4-7 grade, cuptorul este pornit pentru a aburi structura interioara.

La ce sa fii atent cand vezi centrala termica conventionala

Pierderea de caldura de catre pereti poate fi influentata de cantitatea de spatiu din cladire si sistemul de ventilatie. Primul element este captuseala peretelui, fara de care este prea periculos sa alegeti un incalzitor. Tipul de mediu de stocare a combustibilului solid, dar si modul in care aceste materiale de stocare influenteaza intentia de a adopta hardware specializat. In plus, densitatea primei foi a cladirii este un factor semnificativ.

Colectarea puterii centralelor termice este cea mai critica etapa lucrarii. Punctul nostru de plecare este campul evident si ea este cea care ne va permite sa evaluam rezultatele. Starea care implica resedinte variaza de la clasele de mai sus. Raportul este mai mic intr-un studio decat intr-o resedinta, astfel incat caldura nu se pierde prin acoperis sau prin podea. Adaugam suma spatiului la inaltimea plafoanelor pentru a obtine suma. Acest element trebuie sa fie compus din standard, deoarece norma este fundamentul pentru toate masuratorile.

Pentru incalzirea si alimentarea cu apa calda sunt necesare doua radiatoare diferite. Aceste masini sunt mai mici si mai reci decat un cuptor de incalzire si, in sezon, pot incalzi doar apa. Cu toate acestea, trebuie luat in considerare faptul ca acest incalzitor de apa este capabil sa furnizeze apa calda doar la 1/2 puncte de apa simultan.

Dupa cum vedeti, ar trebui sa dureze aproximativ o ora pentru a alege cea mai buna centrala termica conventionala noua. Prin selectarea sistemului de incalzire corect, unul ar fi bine izolat de vremea nefavorabila din timpul iernii si va economisi bani in termeni de centrala termica conventionala si servicii. Este esentiala transformarea variabilei reale pentru toate formele de sisteme de incalzire.

Ce centrale termice conventionale pe gaz sunt mai bune

Atunci cand se determina forma de cea mai buna centrala termica conventionala, cele pe gaz pot fi clasificate ca tipuri montate pe perete sau tipuri de podea. Este mai de dorit sa mergeti cu o centrala termica conventionala buna montata pe perete, deoarece beneficiile lor relative fata de cazanul de podea depasesc dezavantajele lor. Diferenta dintre metodele de constructie: centrale pe gaz montate pe perete si cele pe podea. Cel mai bine este sa folositi o centrala montata pe perete, deoarece are o serie de avantaje fata de cele utilizate la suprafata.

Centralele termice conventionale de perete sunt mai rentabile decat centralele de podea. Executat intr-o etapa tehnologica mai sofisticata. Includ dispozitive incorporate pentru conectarea la dispozitivul de incalzire si apa calda. Are pompa de circulatie, rezervor de expansiune, supapa de protectie, ventil de deviere etc. Si au un sistem de monitorizare. Arzator de modificare rentabil, control computer si sistem de diagnosticare.

Centralele termice conventionale bune montate pe perete sunt convenabile si eficiente, in timp ce centralele termice conventionale de podea de acelasi tip ar putea sa nu fie la fel de rapide de utilizat. Cosul de fum al centralei montat pe perete este redus si ingust in circumferinta pentru a permite evacuarea printr-un perete sau un acoperis.

Pentru a apara impotriva obstructiei compresorului circulant, pompa este declansata imediat pornind-o pentru cateva momente o data pe zi. Dispozitivul de autodiagnostic evalueaza starea componentelor centralei termice pe gaz si trimite un avertisment consumatorului daca au aparut erori.

Cum alegi puterea la cea mai buna centrala termica conventionala

Puterea centralei termice conventionale nu este doar esentiala in colectare, ci si o variabila semnificativa care poate afecta negativ satisfactia. Nu folositi suficienta putere – nu ati putea experimenta existenta ei. Un sistem de productivitate nu numai ca nu este rentabil, dar poate duce la un cost substantial. Criteriul necesar pentru a extinde placerea de a achizitiona un cazan sau alt sistem de incalzire in sezon.

Nu presupuneti ca un loc de munca este usor: verificati numarul de informatii pe care trebuie sa le examinati. La alegerea unei case, retineti pierderile termice pe care le-ar suporta cladirea si conditiile in aer liber. Este singura metoda prin care sa suplinim lipsa in timpul procesului de incalzire a sistemului. Nu exista o metoda standard de masurare a factorului instructorului. Criteriile difera in functie de mediul dvs. Este chiar mai necesar sa se ia in considerare planificarea in acest moment al procesului de proiectare. Desi un expert in masuratori nu recunoaste puterea necesara a centralei termice conventionale fara masuratori.

Valoarea deschiderilor pentru pierderea de caldura. Presupunerea ca s-ar pierde mai multa caldura cu un dispozitiv termopan singular decat cu modelele cu doua camere. Inaltimea ferestrelor decide cat de mult abur incalzeste centrala termica conventionala. Va rugam sa verificati din nou raspunsurile inainte de a trimite sondajul. Daca va amintiti, dispozitivele costisitoare trebuie sa fie construite in camere care au o fundatie neincalzita si un etaj. Un mediu cu termostat ales gresit poate contribui la saptamani de nenorocire daca cineva este fortat sa petreaca sezonul intr-o cabana – doar nu exista suficienta incalzire pentru un nivel bun de viata.

Cum calculezi corect capacitatea centralei termice conventionale

Principala explicatie pentru reducerea costurilor se refera la tranzactia insasi. Numai pentru asta, timpul investit merita. Luand in considerare functionarea efectiva a centralei termice conventionale si munca buna efectuata de catre lucratorul de reparatii de incalzire, trebuie determinata puterea cazanului.

Cand consumati atat de putina energie electrica, este foarte dificil pentru cea mai buna centrala termica conventionala pe gaz sa incalzeasca o casa sa consume combustibil solid. utilajele ar ramane fara oxigen, iar un cos de fum congestionat poate acoperi aportul de aer. In plus, proprietarul este nemultumit de aceasta optiune datorita faptului ca foloseste o tona de benzina. Din pacate, facturile de sume gigantice pentru costurile de incalzire va pot ajuta sa decideti daca ati ales aerul conditionat corect, eficient energetic. Tinand cont de specificatiile care trebuie facute in aceste sisteme de incalzire, trebuie sa fiti precauti atunci cand calculati rezistenta. Este mai bine sa alegeti cel mai potrivit produs pentru dvs.

Cu atat mai rau se va intampla cu utilizatorul unui cuptor cu gaz vechi. Daca masurati gresit cat de multa energie va furniza sistemul si selectati modelul gresit, acesta va poate supraincalzi si va poate praji usor mancarea. Cu cat unitatea de gaz este mai eficienta din punct de vedere energetic, cu atat este mai scurt timpul de functionare. Care ar fi castigul monetar pe care il implica un dispozitiv? Colectarea fumului dintr-un cos de fum ca urmare a arderii prea rapide a marfurilor fierbinti. Aburul produs de condensator poate coroda cosul de fum si interiorul acestuia, provocand eventual vatamarea de centrala termica conventionala.

Merita luate in considerare si astfel de caracteristici

Cel mai critic factor de testat este cantitatea de bucle de mufa pentru casti. O metoda cu un singur circuit este o optiune importanta de incalzire daca ar fi utilizata exclusiv in scopul incalzirii unui spatiu. Astfel de versiuni sunt ieftine si eficiente, reducand costurile. Folosirea de cea mai buna centrala termica conventionala pe gaz cu un singur circuit este mai simpla si mai ieftina – cu toate acestea, daca habitatul nu este furnizat cu apa calda, va trebui sa montati separat un cazan.

Acest lucru nu merita o masina pentru o productie mai buna decat este de fapt. Cresterea costului centralei termice pe gaz si cosului de fum si cresterea riscului de avarie a masinilor si cresterea facturilor de reparatii. Criteriile semnificative de luat in considerare sunt camera de ardere utilizata. In prezent, camerele deschise sunt adecvate si de succes doar pentru casele rezidentiale. Centralele termice conventionale cu focar accesibil au o raza de actiune peste 24 kW. Cu toate acestea, prin comparatie, aceste versiuni sunt mai putin riscante, dar nu se bazeaza pe cheie si sunt mai ieftine.

Un alt tip de camera are o camera privata blocata, care poate fi montata intr-o casa privata sau intr-un birou. Aerul este aspirat cu ajutorul unui compresor activ si scapa de un cos dublu. Centralele termice conventionale cu o cutie de foc sigilata sunt adesea eficiente si nu cauzeaza poluarea mediului. Mai degraba, impulsul acestui design ar trebui sa fie asigurat de conexiunile la reteaua sa.

Cum alegi cea mai economica centrala termica pe gaz

Cand alegeti dispozitive de incalzire, este esential sa alegeti produse cu functionalitati suplimentare. Intr-un dormitor, amplasarea peretilor este cea mai sigura cale. Potentialul total al masinilor cu echipamente conexe este de obicei de aproximativ 38kW. Difuzoarele de podea sunt mai eficiente, dar ocupa acel spatiu, astfel incat nu este recomandat pentru locuinte de mai putin de 275 de metri patrati. m.

Cea mai buna centrala termica conventionala pe gaz poate veni fie cu combustie electronica, fie cu piezo. Primele sunt activate prin adaugarea unui curent electric, celelalte sunt initiate automat. Aprinderea automata este mai buna cu un model de doua circuite, deoarece porneste incalzitorul automat la pornirea robinetului.

Senzorii automati de caldura ridica pretul cuptorului, dar cu economii la consumul de gaz, in curand se platesc. Veti economisi mai mult schimband manual viteza. Producatorul utilajului formeaza profilul marcii. Etichetele premium pot furniza bunuri mai costisitoare, dar vor functiona mai mult si mai eficient. In cele din urma, este incredibil de convenabil sa localizati un centru de asistenta cu un producator bine-cunoscut fata de un furnizor mai putin cunoscut.

De asemenea, recomandam cea mai buna centrala termica conventionala care sunt si cele mai rentabile. Aceasta marfa este foarte bine clasata de clientii din magazinele online. Centralele termice conventionale bune functioneaza atat pe gaz natural, cat si pe gazul petrolier lichefiat si sunt ideale pentru utilizarea in case fara alimentare cu gaz.


5 / 5. 1