Sari la conținut
Acasa > IT > Cea mai buna casa de marcat

Cea mai buna casa de marcat

5
(1)

Daca detii o afacere, ai putea fi interesat de cea mai buna casa de marcat din Romania. In 2024, poti gasi casa de marcat stationara sau portabila, cu jurnal electronic sau POS si desigur cu scanner de produse. O casa de marcat mobila este buna daca faci livrari. Insa sa stii ca sunt mai multe tipuri de case de marcat in piata. Fie ca iti doresti una fiscalizata ANAF, fie ca nu – trebuie sa stii cum le deosebesti. Iti sugeram sa vezi casa de marcat Datecs DP-150.

Cele mai bune case de marcat – Top 10 modele

Cea mai buna casa de marcat este Datecs DP-150. Cea mai ieftina casa de marcat cu jurnal electronic poate fi gasita de vanzare, la pret bun. Cele mai renumite sunt modelele de la DATECS, pe care le gasesti aproape in fiecare magazin.

casa de marcat buna
Cum alegi cea mai buna casa de marcat?

In functie de detaliile articolelor si de zona magazinului, pot exista multe optiuni pentru amenajarea unui spatiu de lucru al casieriei. Ideal pentru unitati de vanzare cu amanuntul. Optiuni importante pentru introducerea si stocarea datelor, inventar, preluare si iesire de informatii. Componentele necesare, inclusiv un sistem terminal, un registrator fiscal, un ecran, o cutie de bani si software-ul potrivit.

Care este o casa de marcat buna?

Urmatoarele utilizari sunt posibile pentru gadgeturi de diferite tipuri, atunci cand toate caracteristicile lor sunt luate in considerare. Gadgeturile autonome se gasesc in colturi, precum si in pavilioane in timpul spectacolelor. Dispozitivele pasive sunt folosite atunci cand se ocupa cu o multime de date si in marile lanturi de retail.

🛒 CategoriiCase de marcat
✂️ Reduceri30%
🏷️ PromotiiIn mod regulat
🚚 Livrare gratuitaDa
↩️ Perioada de retur30 zile, gratuit
✉️ Modele diverseDa
🎁 Card cadouDisponibil
⏰ ActualizareAstazi

Cea mai buna casa de marcat din Romania

case de marcat de top

Totul depinde de gradul de utilizare si de instrumentele tehnologice. Va sugeram sa cititi aceasta postare pentru a va facilita alegerea de cea mai buna casa de marcat pentru dvs.

Toate tipurile diferite de echipamente sunt tratate anterior mai detaliat in articolul nostru. Amintiti-va ca modelele mobile, usoare si existenta bateriilor sunt caracteristici ale dispozitivelor autonome. Atat atunci cand sunt conectate la un computer, cat si de la distanta, dispozitivele pasive pot functiona. Legate de tehnologia de automatizare instalata sunt dispozitive active. Cu toate acestea, registratorii fiscali nu se limiteaza la a lucra intr-un sistem computerizat de numerar.

Casele de marcat cu sistem activ se gasesc in supermarketuri, magazine si alte unitati de vanzare cu amanuntul de dimensiuni medii. Registratorul fiscal este casa de marcat ideala pentru firmele mijlocii de retail si restaurante.

In acest caz, software-ul de contabilitate si casele de marcat sunt ambele automatizate. Locurile de vanzare de dimensiuni medii pot utiliza aceasta tehnologie. Componentele principale ale sistemului sunt ecranul, sertarul de numerar, software-ul pentru casierie si departamentul de vanzari, scanerul de coduri de bare si sistemul terminal.

Cea mai buna casa de marcat din 2024

Inainte de orice altceva, este important sa intelegeti pentru ce va fi angajat, unde va fi folosit, cum va functiona casa de marcat si caracteristicile comertului. In functie de aceasta, decidem gama de functii, fiabilitatea, aspectul, dimensiunea si durata garantiei. Casele de marcat moderne sunt masini universale care proceseaza datele de vanzari de la diferite departamente si calculeaza subtotaluri, modificari si totaluri.

Casele de marcat compacte, usoare, cunoscute sub numele de case de marcat autonome, functioneaza fara o retea de calculatoare si o sursa de alimentare constanta. Casele de marcat cu sisteme pasive pot functiona atat independent. Cat si ca o componenta a unui sistem computerizat de numerar.

Casele de marcat cu sisteme active se deosebesc de cele cu sisteme pasive in primul rand prin controlabilitatea si automatizarea completa a sistemului. Registratorii fiscali sunt case de marcat minuscule care pot functiona. Doar ca o componenta a unui sistem de numerar computerizat. Deoarece primesc date printr-un canal de comunicare.

Potrivit pentru gestionarea spatiului de vanzare cu amanuntul. A depozitelor si a centrelor de distributie pentru retelele de retail majore. Acum intelegeti cum sa selectati o casa de marcat in functie de cerintele si caracteristicile unei locatii de vanzare cu amanuntul.

Cea mai buna casa de marcat ieftina

Marea majoritate a intreprinderilor care furnizeaza servicii si organizatiilor comerciale sunt obligate sa utilizeze case de marcat online. Pentru propria raportare, corporatia poate fi sfatuita sa foloseasca case de marcat fara acumulator fiscal daca aceasta se afla pe lista.

La elaborarea legii s-a considerat ca absenta unei retele de internet in anumite zone ar provoca probleme cu transmiterea datelor. Din acest motiv, guvernele federale ale fiecarui subiect au creat liste cu locuri indepartate unde nu pot fi utilizate si zone in care datele nu pot fi transferate online. Utilizarea si inlocuirea sunt inca necesare in ultimul scenariu.

Marimea afacerii si zonele sale de operare determina ce functionalitate este necesara. O casa de marcat autonoma standard este potrivita pentru intreprinderile mici. Il puteti folosi pentru a tipari cecuri cu numele unei nomenclaturi specifice sau ample. In aceasta situatie, analiza vanzarilor este aproape imposibila. Exista numeroase posibilitati de selectare a tipului de casa online pentru intreprinderile mici si mijlocii care trebuie sa monitorizeze incasarile si eliberarile de articole.

Prin urmare, este esential sa alegeti un partener care ofera o completare cuprinzatoare de servicii, mai degraba decat o simpla firma care vinde case de marcat. Luati in considerare de cat timp compania are afaceri. Puteti preveni doar cheltuirea excesiva si timpul pierdut in aceasta situatie. Incheierea unui contract de intretinere nu va fi inutila.

Top case de marcat

latimea unei chitante sustinute. Panglica de este adesea folosita pentru masinile independente. Registratorii fiscali pot gestiona latimi diverse. Verificarea data de unitatea de cea mai buna casa de marcat este mai clara si mai detaliata cu cat banda este mai larga.

Sarcina maxima permisa asupra echipamentului de imprimare trebuie luata in considerare, deoarece este logic sa ne asteptam ca, cu cat fluxul de clienti este mai mare, cu atat se vor produce mai des verificari. Datorita faptului ca intreprinderile mici sunt utilizatorii primari ai dispozitivelor autonome. Registratorii fiscali ar trebui sa puna un accent mai mare pe aceasta calitate.

Un cantar electronic, un scanner de coduri de bare, un afisaj pentru clienti sau un sertar de numerar pot fi toate conectate daca sunt prezente interfetele necesare. Pentru casele de marcat, exista trei tipuri diferite de tastaturi. Poate ca mecanicul este cel mai practic si de incredere, dar filmul si cauciucul au o rezistenta mai mare la umiditate si praf.

Desi uneori conteaza, perceptia externa poate sa nu fie la fel de cruciala pentru acest tip de strategie. Este de preferat sa alegeti designul si culoarea pentru proiectarea spatiilor daca calitatile tehnice sunt mai atractive pentru un magazin alimentar decat pentru vanzarea de articole scumpe si piese. Incercati sa apasati cheile casei de marcat online, sa completati banda de chitanta si sa acordati atentie luminozitatii si lizibilitatii afisajului.

Achizitionarea unei case de marcat online implica achizitionarea de servicii suplimentare in plus fata de hardware. Trebuie sa-l utilizati pentru a incepe. Programarea, inregistrarea si instruirea pentru a lucra sunt toate parte a procedurii. Pentru aceste activitati sunt necesare un canal de transmisie a datelor si existenta unei semnaturi digitale.

Cea mai buna casa de marcat portabila

Pentru a respecta legea, multi proprietari de afaceri aleg astazi cea mai mica casa de marcat. Potrivit acestora, acest lucru se face numai in scopuri de conformitate. Nu sugeram niciodata clientilor nostri sa achizitioneze echipamente ieftine. Nu pentru ca vrem sa vindem modele scumpe. Ci mai degraba pentru ca suntem familiarizati cu cheltuielile de operare si intretinere a echipamentelor financiare.

Iti vei putea folosi cea mai buna casa de marcat. Pretul obiectului gadget in sine nu va fi cea mai mare cheltuiala in acest moment. Veti plati mult mai mult pentru intretinerea necesara, reparatiile fortate si service-ul in cazul unor defectiuni pe o scara de luni si ani.

De obicei, cei care au economisit bani la achizitionarea dispozitivului cheltuiesc considerabil mai multi bani pentru intretinere si timpi de nefunctionare. La urma urmei, nu poti face o vanzare daca casa de marcat este sparta. In plus, daca fiecare afacere are un singur gadget, fie piata va fi complet imobilizata. Fie veti fi fortat sa vindeti articole in afara legii si riscati penalitati. Chiar si cel mai bun serviciu pentru clienti nu poate rezolva imediat un esec. Inginerul trebuie sa aiba timp sa raspunda si sa calatoreasca. Timpul, banii si reputatia ta vor fi economisite cu o casa de marcat de inalta calitate.

Acordati o atentie deosebita dimensiunilor tastaturii si ecranului. Operatorului ii va fi greu sa apese butoanele daca tastatura este portabila sau mica, ceea ce va prelungi timpul necesar pentru finalizarea tranzactiei. Acelasi lucru este valabil si pentru un afisaj mic.

Casa de marcat cu jurnal electronic

Verificati conexiunea la internet la punctul dvs. de vanzare. Deoarece legislatia impune livrarea electronica a informatiilor de raportare. Puteti conecta casa de marcat prin portul Ethernet daca magazinul are un canal de internet dedicat. Daca rularea internetului prin cablu este problematica. Alegeti un model care accepta transferul de date fara fir.

Este util sa aveti un singur sistem de gestionare a casei de marcat si capacitatea de a programa si configura casele de marcat de la distanta daca aveti o retea de locatii de vanzare cu amanuntul. Legea prevede ca o unitate de service aprobata de producator trebuie sa efectueze intretinerea de rutina a casei de marcat.

De fapt, chiar si conectarea si operarea au dreptul. Ca urmare, pe langa selectarea unei case de marcat, acordati o atentie deosebita furnizorilor de servicii din orasul dvs. care o pot sprijini. Greutatea si codurile de produs pot fi introduse folosind tastatura.

Cu toate acestea, citirea datelor direct de pe eticheta produsului prin conectarea unui scaner de coduri de bare la dispozitiv este mult mai practica. Atunci cand selectati o casa de marcat. Acordati atentie interfetelor de conectare pentru a evita mai tarziu sa aveti de-a face cu imposibilitatea de a atasa un scanner sau cantare.

Daca nu sunt suficiente linii pe indicatie, casieria poate sa nu poata vedea totul, ceea ce ar putea duce la greseli. Sunt preferate modelele cu o tastatura de dimensiune completa si o indicatie mare. Cand exista un bloc de apelare rapida pe tastatura. Este destul de practic sa apelati articole binecunoscute.

Casa de marcat cu POS

Daca nu exista cerinte specifice pentru timpul de serviciu al unui client si numarul de tranzactii de decontare nu este extrem de mare, o casa de marcat este potrivita. Chiar si pentru cel mai experimentat casier, operarea casei de marcat necesita multa introducere de date de la tastatura. Ceea ce necesita timp. Aruncati o privire mai profunda asupra registratorilor fiscali daca magazinul sau instalatia dvs. Are un volum substantial de trafic, liniile se dezvolta adesea sau utilizati un sistem contabil.

In comparatie cu casele de casa, acestea ofera posibilitati mai mari. Este de preferat sa folositi un registrator fiscal mobil daca platile se fac catre curieri sau vanzatori din teren. Exista solutii profesionale complete pentru retailerii online care includ administrarea livrarilor prin curier si crearea de chitante pentru produsele cu adevarat primite peste tot.

Echipamentul de numerar poate fi fix sau mobil. Casele de marcat portabile pot imprima cecuri oriunde si sunt suficient de mici pentru a fi transportate intr-o geanta. Functioneaza cu baterii si se conecteaza la internet prin intermediul cartelelor SIM. Aceste case de marcat sunt folosite de lanturile de fast-food, vanzatorii ambulanti, comerciantii cu amanuntul pe internet si serviciile de livrare.

Electricitatea este folosita pentru a rula casieria stationara, care se afla pe un tejghea sau intr-un birou. Pot fi adaugate periferice suplimentare, inclusiv cantare, monitoare, o tastatura, un scaner de coduri de bare si un sertar de numerar.

Casa de marcat cu scanner buna

Orice casa de marcat online va functiona pentru un magazin online fara punct de vanzare. Fiecare dintre ele trimite informatii catre autoritatile fiscale si verificari electronice catre clienti. Cu toate acestea, este de preferat sa obtineti o casa de marcat cu caracteristici specializate, inclusiv integrare. Astfel incat datele despre vanzarile pe site sa fie trimise la casa. Daca nu exista o astfel de caracteristica, va trebui sa urmariti separat achizitiile si sa trimiteti manual chitantele consumatorilor. In caz contrar, vanzarile vor fi continue.

Doua case de marcat sunt necesare de catre un retailer online care face afaceri si offline si la un punct de vanzare pentru a emite cecuri electronice si pe hartie pentru diferite achizitii. Alternativ, puteti achizitiona o singura casa care poate opera atat site-ul, cat si vanzarea cu amanuntul simultan. Incepe si termina si ea tura. Un schimb poate fi in functiune numai pentru maximum 17 de ore. Daca tehnicianul observa ca vanzarile au continuat o zi, va incheia imediat tura precedenta si va incepe pe cea actuala.

Trebuie sa iei o decizie bazata pe cerintele afacerii. Instalarea unui terminal costisitor cu o gama larga de functii nu este necesara pentru un magazin mic. Cu toate acestea, un terminal mobil nu va fi suficient pentru supermarket. Achizitionarea unei case de marcat mici, transportabile cu un modem este necesara pentru serviciile de curierat. Utilizeaza internetul mobil si poate incapea intr-un rucsac sau un buzunar.

Top casa de marcat mobila

O imprimanta rapida de chitante care are o taiere automata este ideala pentru un magazin cu un volum mare de clienti pentru a preveni o linie. In plus, exista un ecran mare in care casierul poate descoperi cu usurinta articolul dorit. Intreprinderile mici pot economisi bani cumparand echipamentul mai lent. Dar la un pret mai mic.

Pentru a introduce rapid articolul, o afacere cu sute de roluri va avea nevoie cu suficienta memorie si interactiune cu sistemele de inventar. Un scaner de coduri de bare poate permite clientilor sa cumpere produse mai rapid. Cantarele, un sertar de numerar si monitoare pentru cumparatori si vanzatori sunt toate folosite in operatiunile de supermarket. Numarul de dispozitive conectate este crucial atunci cand selectati o casa de marcat online.

Exista gadget-uri care simplifica alegerea lucrurilor necesare dintr-o selectie larga de produse. Este crucial sa acordati atentie acestui lucru daca aveti mii de roluri. Daca oferiti servicii si aveti un numar limitat de locuri de munca disponibile, puteti alege o casa mai putin complicata.

Unele activitati au nume lungi pentru produsele sau serviciile lor. Pentru ca titlul complet sa se potriveasca pe o singura linie si panglica sa fie utilizata mai intelept, ar trebui sa alegeti o imprimanta cu o panglica mai mare. Cel mai simplu si mai clar criteriu este acesta. Ar trebui sa alegeti o casierie in functie de bugetul dvs. Deoarece diverse solutii au costuri diferite pe piata.

Case de marcat pentru livrari

Echipamentul poate fi adesea depozitat in spatele unui tejghea in meserii stationare. Ca urmare, raspunsul ar trebui sa fie determinat de spatiul disponibil. Pe piata exista produse bazate pe terminale POS. Acestea sunt intr-adevar laptop-uri care ruleaza sistemul de operare. Acestea sunt folosite numai atunci cand este prezenta o imprimanta de bonuri fiscale.

Exista si monoblocuri, care sunt gadgeturi cu un ecran si un echipament de imprimare a cecurilor integrat chiar in ele. Aceste registre sunt mici. Fara cabluri suplimentare si sunt echipate cu un slot pentru o cartela SIM pentru Internet mobil. O companie ar putea avea nevoie in cele din urma sa eficientizeze munca de casierie. Va solicita hardware auxiliar. Ca rezultat, ar trebui sa luati in considerare cat de compatibila este cea mai buna casa de marcat cu astfel de utilaje in timp ce faceti selectia.

un cititor de coduri de bare permite utilizatorilor sa caute produse folosind codurile de bare, mai degraba decat numele lor. Casiera scaneaza codurile de bare si le adauga la verificari daca compania are o baza de date cu ele. Un cec care combina informatiile financiare ale unui cec de casierie si un talon de verificare a tranzactiei cu un card bancar poate fi tiparit folosind un astfel de terminal. Nu va trebui sa configurati doua dispozitive diferite.

Ca rezultat, casieria nu va trebui sa introduca manual suma in terminalul de achizitie. Casa de casa va efectua singura tranzactia necesara si va transmite automat valoarea cecului catre terminalul achizitor. Acest lucru scade probabilitatea de greseli.

Cea mai buna casa de marcat fiscalizata

Acestea sunt necesare pentru ca casierul sa poata cantari articolele si sa invinga un cec de la registru folosind greutatea corecta a articolelor. El risca sa faca o eroare atunci cand adauga manual greutatea. Va puteti asigura ca cantarul transmite imediat greutatea articolelor catre cea mai buna casa de marcat si ca nu trebuie sa fie reumplut in chitanta, utilizand terminale moderne de casa si cantare de casa. In mod automat, este generata o verificare pentru greutatea necesara. Acest lucru usureaza munca casierului.

Este crucial sa alegeti cantare compatibile cu USB si un terminal POS care poate gazdui aceasta caracteristica. De exemplu, cantarele de casa nu sunt acceptate de casele de marcat mobile. cantare care imprima etichete are o imprimanta integrata cu o gama de viteze de imprimare pe secunda, in functie de model.

De fapt, caracteristicile mentionate mai sus nu surprind in totalitate toate capacitatile tehnologice ale echipamentului. Pentru detalii detaliate despre un anumit model. Precum si orice caracteristici care ar putea aparea atunci cand utilizati un gadget financiar, cel mai bine este sa luati legatura cu expertii companiei noastre.

De exemplu, cel mai ieftin gadget va fi potrivit pentru un magazin alimentar tipic. Dar se recomanda sa alegeti echipamente cu o marja larga de siguranta si fiabilitate pentru punctele de vanzare mai severe. Cu trafic intens de clienti. Cu toate acestea, este de preferat sa alegeti modelul necesar in functie de cerintele specifice ale magazinului, cafenelei sau punctului de acceptare a platilor.

Cel mai simplu si mai economic model de casa de marcat va functiona pentru dvs. Indiferent daca aveti o selectie limitata de produse si servicii sau o selectie uriasa.

Casa de marcat Datecs de top

O casa de marcat complet autonoma din punct de vedere al functionarii. Adica, casierul-operator programeaza registrul inainte de a da un cec folosind tastatura in conformitate cu datele programate.

Un registrator fiscal este doar o imprimanta cu un program suplimentar cu care sa functioneze numit bloc de memorie fiscala. In acest caz, o imprimanta fiscala este utilizata pentru a imprima cecul dupa ce acesta a fost pregatit de software. Putem deduce prioritati din cele mentionate mai sus. Este mai practic sa cumparati cea mai buna casa de marcat autonoma pentru magazinele mici in ceea ce priveste dimensiunea si numarul de articole vandute. De asemenea, ti-as sugera sa iti faci un registrator fiscal daca ai o baza de date mare de articole. Mai multe modalitati de plata, costing restaurant, administrarea computerizata a balantei de marfa in depozit etc.

Si desi totul este simplu cu registratorii, unde nu exista nicio variatie in functionarea lor, nu este la fel de simplu cu casele de marcat. Exista atat tipuri portabile, cat si stationare. Comertul de piata si itinerant. Precum si locatiile cu intreruperi de curent, sunt utilizari ideale pentru casele de marcat portabile.

Problema este ca casele de marcat portabile sunt compacte si vin cu baterii puternice, ceea ce face posibil sa faci afaceri fara electricitate. Dimensiunea caselor de marcat stationare este substantial mai mare si nu toate vin cu o baterie integrata. Cu toate acestea, ofera adesea caracteristici suplimentare si capacitatea de a conecta mai multe echipamente. Inclusiv cantare, scanere de coduri de bare, terminale de colectare a datelor etc.

Top casa de marcat magazin

Vreau sa va subliniez ca atat noii veniti, cat si exploatatorii experimentati folosesc acest nume in domeniul lor de aplicare. Majoritatea utilizatorilor se refera in continuare la toate echipamentele de la statia de lucru a casieriei ca case de marcat, in ciuda faptului ca au un istoric indelungat de lucru la ele. Toate echipamentele de tiparire a cecurilor, inclusiv calculatoare, terminale POS, terminale bancare, cantare-scanere, casete de numerar etc. Intra in descrierea lor, in interpretarea lor si in diferite situatii. Totusi, acest lucru este fals.

Pur si simplu spus, termenul de casa de marcat este un stereotip. comparabil cu, sa zicem, un copiator. Suntem obisnuiti sa ne referim la anumite articole cu nume clisee din viata de zi cu zi. Chiar nu este nimic in neregula cu asta. Pentru ca daca incepi sa te comporti inteligent. Nimic pozitiv nu poate rezulta din asta.

O tastatura alfanumerica, o imprimanta si un afisaj al casieriei sunt toate caracteristicile unui dispozitiv autonom cunoscut sub numele de casa de marcat. Puteti atasa un scanner, cantar, sertar de numerar si terminal bancar. In functie de tip. Vanzarile se finalizeaza prin introducerea codului produsului pe tastatura sau prin scanarea codului de bare al produsului. Baza produselor este preprogramata in casa de marcat. Imprimanta incorporata imprima un cec.

Cea mai buna casa de marcat este intr-adevar un echipament de imprimare care poate fi folosit doar cu anumite programe si o conexiune de retea la un computer pentru a primi datele necesare pentru a tipari chitantele. Dar cecurile vor fi scrise cu o rata de una pe saptamana pana la cateva sute pe zi, daca exista o intarziere intre clientii sau cumparatorii care se apropie de registru.

5 / 5. 1

Etichete: