Regulament leapsa pe bloguri

 

REGULAMENTUL CAMPANIEI CU PREMII “GASESTE INSPIRATIA IN TOT CE TE INCONJOARA CU INTERNETUL MOBIL DE LA ORANGE!” 

(perioada 3 aprilie 2012 – 6 aprilie 2012)

 

Art. 1 - Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

1.1. Organizatorul campaniei cu premii “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange” (denumita in continuare “Campania”, respectiv “Organizatorul”) este SC KNOPAD SOFTWARE SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Vlaicu Voda nr .7, BL C8, ap.94, Sector 3, J40/20862/20, RO l7040794, IBAN: RO04RZB0R0 000 6000 5999 67, Banca: Raiffeisen Bank Iancului.

1.2. Scopul acestui Regulament este de a stabili conditiile de participare la campanie si modul in care se acorda premiile.

1.3. Regulamentul, precum si detaliile campaniei, sunt disponibile in mod gratuit pe pagina roblogfest.ro/Editia-2012/Leapsa-pe-bloguri

1.4. Numele castigatorilor campaniei vor fi publicate pe pagina roblogfest.ro/Editia-2012/Leapsa-pe-bloguri

Art. 2 - Temeiul legal

Prezentul regulament este conform cu prevederile O.G 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Art. 3 - Durata campaniei, locul de desfasurare si dreptul de participare la campanie

3.1. Campania se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei. 

3.2. Campania incepe pe data de 3 aprilie 2012, ora 00:00:01 si dureaza pana la 6 aprilie 2012, inclusiv.

 

3.3. Concurentii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana.

3.4. Varsta minima pentru participarea la aceasta campanie este de 18 ani impliniti in ziua inceperii campaniei, 3 aprilie 2012.

3.5. Angajatii Organizatorului si rudele de grad 1, 2 si 3 ale acestora nu au dreptul sa participe in campanie. 

Art. 4 - Inscriere si participare

4.1. Prin inscrierea in aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile din Romania. Legea aplicabila este legea romana.

4.2. Pentru inscrierea in campania “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”, un utilizator trebuie sa scrie un articol pe blogul personal cu tema propusa, apoi sa isi anunte participarea printr-un comentariu pe unul din cele 6 bloguri implicate in campanie sau sa lase un comentariu cu tema propusa pe unul din blogurile participante si implicate in campanie.

4.3. Inscrierea la concurs se va face prin publicarea unui articol pe blog sau prin postarea unui comentariu pe unul din blogurile participante. Acelasi utilizator nu poate participa la concurs si cu un articol scris si cu un comentariu. Actiunea va fi tratata ca fiind frauda si va duce la penalizarea prin eliminarea din concurs.

4.4. Utilizatorul care participa la concurs prin adaugarea unui comentariu pe unul din blogurile participante va comenta cu numele si prenumele din buletin. 

4.5. Cele 6 bloguri oficiale alea campaniei sunt: criserb.com, visurat.ro, arenait.net, chinezu.eu, razvanpascu.ro, alexandrunegrea.ro.

4.6. Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte si conforme cu realitatea.

Adresa de email va fi folosita ulterior pentru orice fel de comunicare legata de campanie. 

Art. 5 - Mecanismul campaniei “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!”

5.1. In cadrul acestei campanii, utilizatorii trebuie sa scrie un articol pe blogul personal cu tema propusa de cei 6 bloggeri oficiali ai campaniei, mentionati la punctul 4.3. si in care sa se regaseasca motto-ul campaniei: “Gaseste inspiratia in tot ce te inconjoara cu internetul mobil de la Orange!” sau sa raspunda printr-un comentariu cu povesti similare pe unul din blogurile participante si implicate in Campanie.

5.2. Cei care scriu un articol pe blogul personal trebuie sa isi anunte participarea la concurs printr-un comentariu sau trackback in subsolul articolului scris de blogger pana in data de 6 aprilie 2012, urmand ca tragerea la sorti a celor doi castigatori sa aiba loc pe 6 aprilie.

Art. 6 - Comunicarea cu Organizatorul

6.1. Orice problema intampinata de un participant in desfasurarea campaniei se va aduce la cunostinta Organizatorului prin email la adresa metropotam@metropotam.ro.

6.2. Raspunsurile si hotararile Organizatorului sunt definitive si irevocabile si au caracter obligatoriu pentru fiecare dintre Participanti.

6.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a raspunde doar acelor solicitari pe care le considera justificate.

Art.7 - Premii

7.1. In cadrul Campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

- Doua tablete Motorola Xoom 2 si doua cartele PrePay cu trafic de internet inclus. 

Valoarea totala a premiilor este de 5,221.08 lei.

7.2. Desemnarea castigatorilor:

• Premiul va fi acordat astfel: 

- Un premiu poate fi castigat de orice participant care scrie un articol pe blogul personal cu tema propusa, in care insereaza motto-ul campaniei si care isi anunta participarea in subsolul articolului, pe unul din blogurile implicate in Campanie.

- Cel de-al doilea premiu poate fi castigat de orice participant care lasa un comentariu cu tema propusa pe unul din blogurile implicate in Campanie.

 - In cazul in care un premiu nu poate fi acordat castigatorului ales, acesta va fi acordat unui alt participant care a respectat conditiile de mai sus.

- Castigatorii celor doua premii sunt alesi prin tragere la sorti si vor fi desemnati pe data de 6 aprilie 2012.

- Castigatorii sunt anuntati pe 7 aprilie in cadrul petrecerii Roblogfest, si apoi pe pagina de concurs roblogfest.ro/Editia-2012/Leapsa-pe-bloguri si pe email.

- Premiile vor fi inmanate pe 7 aprilie la petrecerea Roblogfest sau pot fi ridicate de la sediul din Mihai Voda 1, ap. 6, sector 5, Bucuresti.

- Inmanarea premiilor se va face pe baza de buletin.

7.3. Nu se va acorda contravaloarea in bani sau in alte obiecte pentru premiul acordat iar premiul nu se poate inlocui cu alte beneficii.

7.4. In cazul in care premiile nu sunt revendicate in termen de maxim 5 zile lucratoare de la anuntarea castigatorilor se va organiza o noua tragere la sorti, castigatorii urmand a fi anuntati pe pagina roblogfest.ro/Editia-2012/Leapsa-pe-bloguri si pe email.

7.5. Prin inregistrarea in campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare, in cazul castigarii oricaruia dintre premii.

Art.8 - Validarea castigatorilor

8.1. Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participantilor si ii va descalifica pe cei care nu intrunesc conditiile de participare si pe cei a caror activitate in cadrul campaniei o considera drept frauda.

8.2. Participantul accepta prin prezentul Regulament faptul ca nu are dreptul la niciun fel de explicatie din partea Organizatorilor in momentul in care acestia considera ca respectivul participant a folosit metode frauduloase. Astfel ca orice tentativa de fraudare atrage dupa sine eliminarea din campanie a participantului in cauza.

8.3. Deciziile de eliminare din campanie sunt definitive, participantul nemaiputandu-se reinscrie.

8.4. Inscrierea la concurs se va face doar prin publicarea unui articol pe blog sau prin postarea unui comentariu pe unul din blogurile participante. Acelasi utilizator nu poate participa la concurs si cu un articol scris si cu un comentariu. Actiunea va fi tratata ca fiind frauda si va duce la penalizarea prin eliminarea din concurs.

8.5. Utilizatorul care participa la concurs prin adaugarea unui comentariu pe unul din blogurile participante va comenta cu numele si prenumele din buletin. Pe baza acestor date se face validarea castigatorilor. Nerespectarea acestei clauze va duce la eliminarea din concurs. 

8.6. Validarea si inmanarea premiilor se face pe baza de buletin.

Art.9 - Dispozitii finale

10.1. Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 si legislatia romana privind comunicarile comerciale, iar Organizatorul se angajeaza sa indeplineasca toate conditiile stabilite de lege, aplicabile prezentei campanii, pentru protectia drepturilor consumatorilor participanti.

10.2. Prin inscrierea in campanie, participantii sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Organizatorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie utilizate in orice mod permis de Legea 677/2001, sa primeasca mesaje de informare sau comerciale la adresele de email mentionate in comentarii.

10.3. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a Organizatorului, printr-o solicitare scrisa, datata si semnata. Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

10.4. In caz de forta majora, Organizatorul poate lua decizia incetarii desfasurarii campaniei in orice moment si va informa in cel mai scurt timp participantii.

10.5. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la aceasta campanie din cauza unor erori de software sau datorita unor cauze care nu depind direct de organizator, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de Internet s.a.

10.6. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere pentru datele personale incorecte furnizate de catre participanti sau pentru orice alti factori care ar putea afecta dreptul de participare la campanie si care se afla in afara culpei organizatorului.

10.7. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea Organizatorului, in conformitate cu prevederile legislatiei fiscale.

10.8. Orice fel de contestatii venite din partea participantilor vor fi trimise pana cel mai tarziu la data de 10 aprilie 2012 la sediul organizatorului. Solutionarea contestatiei se va efectua de catre comisia care a validat castigatorul in termen de 5 zile de la data primirii contestatiei si va fi definitiva. Contestatiile trimise dupa aceasta data vor fi considerate tardive si nu vor fi luate in considerare.

10.9. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participantii vor fi instiintati prin intermediul site-ului roblogfest.ro/Editia-2012/Leapsa-pe-bloguri.

 

Organizator campanie: 

SC Knopad Software

Ai ceva de zis?

1. INSCRIERE

Autor: MIHAILOVICI DENISA | Data: 04 Apr 2012 09:29
BUNA!INTERNETUL MOBIL MI-A FOST MEREU DE AJUTOR DEOARECE M-A AJUTAT IN CAZURI INCREDIBILE SA MA POT AJUTA CU CEVA INFORMATII.

Adauga un comentariu

*
*
trebuie sa inceapa cu http://

text html
(taguri html permise: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

PARTY - SAMBATA 7 APRILIE

rbf3mic

 

 

sustinut de

orange

parteneri

petrom100x100.jpg
 
silva logo
 
bitdefender logo

media

realitatea

pandora

vox

zelist

alte editii