Castiga cu IE9

XBox-ul Kinect e probabil una dintre cele mai tari inventii in materie de jocuri si entertainment. Ce poate fi mai amuzant decat sa fii tu cel care controleaza jocul, fara telecomenzi sau alte device-uri? Senzatia ca esti parte din el e mult, mult mai mare.

La aceste lucruri s-a gandit si Microsoft Romania, cel mai bun prieten al Roblogfest-ului, cand a decis sa dea ca premiu bloggerilor si cititorilor lor Xbox-uri Kinect. Yap, avem doua de dat :) Plus multe alte premii tari.

Premii:

2x XBOX KINECT
WMM 3000
Arc Mouse
Arc Mouse Touch
Tastatura WOD 3000
Comfort Curve
WMM 5000
Webcam HD-6000
Webcam VX-5500

Etapa 1

Bloggerii care vor sa participe la concurs trebuie sa ne trimita un mail la roblogfest@roblogfest.ro cu datele lor personale (nume, prenume, telefon) si url-ul blogului pana 16 martie, ora 14:00. Dupa ce vor fi validati* vor primi pe mail 3 variante ale widgetului IE9: 125x125, 300x250 si 728x90 care sa le instaleze pe pagina principala a blogurilor lor.

Etapa 2

In perioada 17-24 martie, cititorii care browseaza prin IE9 pe blogurile inscrise in concurs au sansa sa castige unul dintre premiile puse in joc. Mesajul castigator va putea fi vazut doar prin IE9, cei care folosesc alte browsere pot vedea bannerul, dar cu un mesaj generic. Blogurile inscrise in promotie vor fi listate intr-o pagina speciala pentru ca utilizatorii sa stie unde sa caute mesajele castigatoare.

Castigatori

Toti bloggerii care au instalat pe blogurile lor widgetul de concurs vor intra intr-o tragere la sorti pentru un Xbox Kinect. Plus traficul aferent de oameni care cauta bannerul castigator de pe un blog pe altul :)

Cititorii blogurilor** trebuie sa fie atenti la mesajul afisat pe widgetul IE9. Exista trei variante de mesaje pe care acesta le poate afisa. Cei care viziteaza blogurile participante la concurs de pe un alt browser decat Internet Explorer 9 vor vedea mesajul: "Castiga cu IE9". Cititorii respectivelor bloguri care browseaza de pe IE9 vor vedea atunci cand widgetul este inactiv mesajul: "Browseaza cu IE9 pana gasesti bannerul norocos" iar atunci cand widgetul se activeaza mesajul: "Felicitari, inscrie-te in tragerea la sorti". In acel moment cititorii trebuie sa dea click pe widget, sa isi introduca datele de contact in pop-up-ul aparut (nume, prenume, adresa de mail si telefon) si vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru celalalt XBox Kinekt si restul premiilor puse la bataie de Microsoft.

Tragerea la sorti va avea loc vineri, 25 martie, in cadrul petrecerii Roblogfest.

*Blogul trebuie sa fie activ, updatat constant, sa aiba vechime de minim 3 luni. Un participant poate intra in concurs cu maxim un blog, datele de inscriere trebuie sa fie corecte si complete, orice dublura ducand la descalificarea participantului. Inmanarea premiilor se va face pe baza datelor din formularul de inscriere.

**Cititorii blogurilor pot participa doar o singura data in tragerea la sorti. Acest lucru inseamna ca daca te-ai inscris si vezi iarasi bannerul activat, nu mai este nevoie sa te inscrii din nou. Datele de inscriere trebuie sa fie corecte si complete, orice dublura ducand la descalificarea participantului. Inmanarea premiilor se va face pe baza datelor din formularul de inscriere.

PARTY - SAMBATA 7 APRILIE

rbf3mic

 

 

sustinut de

orange

parteneri

petrom100x100.jpg
 
silva logo
 
bitdefender logo

media

realitatea

pandora

vox

zelist

alte editii