Editia 2011

Roblogfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul in particular sau comunitatea de internet din Romania in general. Singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera - popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog. Prima editie a avut loc in 2006 din initiativa lui Dragos Novac cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania.

Evenimentul este gandit ca un concurs popular care premiaza cele mai populare bloguri din dot ro si a evoluat in timp adaptandu-se la tot ceea ce inseamna fenomenul de blogging si Social Media din Romania. Ca atare, principalul obiectiv al Roblogfest este coagularea comunitatii bloggerilor din Romania iar atunci cand ne-am propus sa il organizam am avut in vedere urmatoarele principii:

1. oricine se poate inscrie si oricine poate vota
2. totul este cat se poate de transparent iar rezultatele sunt furnizate in timp real, sau cat de rapid posibil
3. concurenta e misto si cu ocazia asta vedem si noi cum stam fata de altii (sau ce cred altii despre asta) pe segmentul sau subiectele pe care ni le-am propus sa le acoperim cu blogurile noastre.
4. cel mai important lucru - vrem sa ne simtim bine, nu sa cream dispute sau animozitati.

Nu uitati, concursul asta este facut pentru bloggeri  -  daca aveti alte idei de imbunatatire a formatului, cautati-ne si vom in lua in considerare parerile voastre. Asta insa nu inseamna ca le vom si aplica pe toate :-)
 
Deoarece suntem atenti la sugestiile voastre, la editia 2011 inauguram in categoria Personal & Infotainment sectiunea de blog auto. Ca urmare a exploziei fenomenului Facebook si la noi (exista 2,9 milioane de conturi in Romania fata de numai 700.000 anul trecut pe vremea asta) am facut mici schimbari si in cadrul categoriei de Comunicare si Social Media – astfel, la Roblogfest 2011 vom acorda premii pentru “Cea mai buna pagina de Facebook” si “Cea mai buna aplicatie de Facebook”, aceste noi sectiuni urmand sa inlocuiasca "Facebook pentru o companie".

Inscrierile pot fi facute de oricine are un cont de utilizator pe roblogfest.ro, indiferent daca este sau nu autorul sau beneficiarul respectivei lucrari. Bineinteles, la cererea autorului, lucrarea inscrisa in numele sau este retrasa din competitie, dar vrem sa dam libertate deplina comunitatii de a-si exprima preferintele.
 
Competitia are trei parti distincte - una de nominalizari si doua de voturi, dupa cum urmeaza:

1. Perioada de nominalizari - 21 februarie – 7 martie 2011
Doua saptamani in care oricine poate sa propuna un blog sau poate sa isi propuna propriul blog. Atentie, o singura nominalizare este suficienta pentru ca acel blog sa fie luat in considerare pentru etapa de votare.

2. Prima perioada de votare – 10 – 17 martie 2011
Dupa inchiderea sesiunii de nominalizari, blogurile propuse se vor centraliza pe fiecare categorie in parte si vor fi supuse votului, popular la sectiunile populare si juriului la sectiunile profesioniste.

3. A doua perioada de votare - 18 - 23 martie 2011
Blogurile eligibile rezultate in urma primei perioade vor fi supuse din nou votarii, fie ea publica sau jurizata. Primii 20 de clasati (acest numar poate varia deoarece depinde si de numarul blogurilor inscrise initial intr-o sectiune) vor intra in a doua etapa a votarii, din nou publica sau jurizata. Dupa inchiderea etapei de votare vom face rezultatele publice si ii vom premia pe castigatori in cadrul unei ceremonii. Iar apoi petrecem. :)

Update!! Petrecerea de premiere a celor mai bune bloguri de la Roblogfest 2011 va avea loc vineri, 25 martie 2011!

Ne vedem la party!
Mai multe detalii in curand.

Ai ceva de zis?

1. inceput

Autor: mihaibuninet2011 | Data: 27 Feb 2011 14:58
Sunt la inceputul blogingului si mi ar placea sa primesc sfaturi de la cei cu experienta mai mare si sa imi dati indicatii cum pot sa imi imbunatatesc blogul,deoarece vreau sa continui si sa fac treaba buna ,nu numai un moft.

2. Nominalizari

Autor: MuzicaDinReclame | Data: 03 Mar 2011 18:38
Nu inteleg de ce nu reusesc sa nominalizez un blog. Mi se spune ca mai exista deja doua bloguri care corespund cu descrierea mea. Ori, cu siguranta, descrierea nu e ACEEASI cu a celor doua bloguri, cu atat mai mult cu cat nu au aceeasi tematica. Denumirea brandului este unica, nu a mai fost inscris blogul pana acum. Singura chestie in comun e cuvantul "Muzica"... ceea ce mi se pare normal la un blog cu si despre muzica nu?

Va rog sa imi dati un raspuns in timp util.

3. Re: nominalizari

Autor: andreeaS | Data: 03 Mar 2011 19:41
@MuzicaDinReclame Te rog trimite-ne pe mail la roblogfest@roblogfest.ro datele blogului si categoriile la care il vrei inscris si ne ocupam noi.

4. Re: nominalizari

Autor: MuzicaDinReclame | Data: 04 Mar 2011 11:38
Mersi mult !

5. @MuzicaDinReclame

Autor: bah | Data: 05 Mar 2011 21:11
Cand dau click pe numele tau apare:EROARE.

6. @bah

Autor: MuzicaDinReclame | Data: 06 Mar 2011 20:14
Nu stiu de ce imi apare linkul gresit. Nu pot sa imi dau seama ce setari tre sa mai modific la cont.

7. scurta intrebare

Autor: Grimnard | Data: 11 Mar 2011 10:46
nu mai stiu sigur de anul trecut, dar se cumuleaza cumva voturile din prima etapa de votare cu cele din finala?

8. aaa

Autor: dragos | Data: 11 Mar 2011 11:11
nu, nu se cumuleaza, cei selectati sa treaca in faza urmatoare pleaca de la zero

9. Avem loc si noi?!

Autor: Don Luciano | Data: 11 Mar 2011 13:24
Salutare!
Dom'le unde stau pescarii la masa asta? Sa incercam la cea rezervata "Sport"-ului sau sa mai incercam la anul?
Hai ca dam un oblete, ceva!
:D

10. :-)

Autor: dragos | Data: 11 Mar 2011 14:18
deocamdata sport :-)

Adauga un comentariu

*
*
trebuie sa inceapa cu http://

text html
(taguri html permise: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

PARTY - SAMBATA 7 APRILIE

rbf3mic

 

 

sustinut de

orange

parteneri

petrom100x100.jpg
 
silva logo
 
bitdefender logo

media

realitatea

pandora

vox

zelist

alte editii