Blog 2011

Castigatorii din 2011

Aseara a iesit o super petrecere, va multumim ca ati venit, a iesit foarte tare, nu? Dupa petrecere am facut publice si rezultatele finale, suntem siguri ca deja le-ati descoperit :-)

Ne vedem la anul!

UPDATE: Castigatorii premiilor Microsoft din cadrul concursului "Castiga cu Internet Explorer 9" sunt:

XBox Kinect pentru un blogger – Asaftei Dragos http://adragosphoto.info
XBox Kinect pentru un cititor – Chirbea Mihai
Mouse WMM 3000 – Susnea Adrian, Ana Simoniac
Arc Mouse – Berceanu Razvan
Tastatura Confort Curve – Rosca Angela Simona
Tastatura WOD 3000 bluetrack - Andronic Nicolae
Arc Touch Mouse – Codreanu Gabriel
Mouse WMM 5000 – Rebreanu Lucia
Camera Web HD 6000 – Georgescu Angelica
Camera Web VX 5500 – Ponoran Maria, Stanculescu Sorin

Castigatorii vor fi contactati in scurt timp pe e-mail pentru verificarea datelor de inscriere si comunicarea modalitatii de primire a premiului.

Paaaarty!!! Plus livestreaming!!!

In cateva ore ne vedem la Silver Church, unde, pe langa anuntarea castigatorilor o sa avem un concert marca OCS precum si multe alte surprize.

Pentru cine inca nu stie inca, Silver Church este fostul club Preoteasa iar adresa este Calea Plevnei 61. Inca va puteti inscrie pe lista de intrare aici.

Pentru cei care nu pot sa ajunga reamintim ca prietenii nostri de la Realitatea o sa transmita live de la fata locului.

3, 2, 1...

...stop vot!!! Dupa cum am anuntat in aceasta dupa-masa, la 23:30 am pus punct etapei finale de votare la Roblogfest 2011!
 
Chiar daca sunteti nerabdatori sa aflati cine pe ce loc s-a clasat, vom anunta castigatorii in cadrul petrecerii Roblogfest de vineri dupa care vom face public si pe site rezultatele finale din ambele etape de vot.

Multumim tuturor celor care au votat! :) Ne vedem vineri in Silver Church!

P.S: Nu uitati sa va inscrieti pe lista pentru party aici.

Tic, tac, tic, tac...

...inca putin si oprim etapa finala de vot de la Roblogfest 2011!

Mai exact, punem stop votarii in aceasta seara la ora 23:30. Deci ultima sansa pentru intarziati! Cine n-a votat inca...acesta e momentul! :)

OCS va canta la Roblogfest 2011

Asa cum va anuntam ieri, in aceasta dimineata am pus punct votarii pentru trupa care va canta la Roblogfest 2011! Am facut calculele rapid si avem deja rezultatele!

A fost strans, dar cele mai multe dintre voturile voastre au mers catre...OCS! Prin urmare, la petrecerea Roblogfest de anul acesta vom avea parte de un super concert marca Dan Amariei &co!

Multumim prietenilor de la Tuborg pentru ca au facut posibil acest concert. :)

Daca nu ati facut-o inca, nu uitati sa va inscrieti pe lista pentru party aici. Va asteptam pe toti vineri, 25 martie in Silver Church dupa ora 19:00.

Un premiu special de la pufuletii Gusto

Prietenii de la Gusto s-au gandit la o surpriza pentru petrecerea finala de vineri, 25 martie. Astfel ei vor oferi un premiu special pentru Cel Mai Optimist Blog in cadrul Roblogfest 2011.

Cum vor face asta? Vor alege premiul cu ajutorul vostru - astfel zilele astea asteapta sa faceti propunerile voastre de bloguri optimiste, fie prin comentarii pe blogul Liga Optimistilor, fie pe pagina lor de Facebook, fie pe email. Fie chiar si prin comentarii la postul asta. Ei vor alege apoi din lista voastra de propuneri si la petrecere vor oferi un premiu special.

Si, apropo, daca nu stiati, pufuletii Gusto sunt deliciosi si cica si-au propus misiunea de a aduce optimismul fără margini în viaţa consumatorilor români. Mai ales pe criza asta... :-)

V-ati votat trupa favorita?

Chiar daca sunteti ocupati cu votarea blogurilor finaliste, nu uitati sa votati trupa care va canta anul acesta la petrecerea Roblogfest!

Mai aveti timp pana maine sa inclinati decisiv balanta in favoarea uneia dintre trupele propuse de Tuborg! Oprim votarea trupelor maine dimineata asa ca daca inca nu ati votat, acesta este momentul!

Hai sa votam finalistii!

Asteptarea a luat sfarsit! Din acest moment puteti vota blogurile finaliste la Roblogfest 2011!

Metoda de votare este aceeasi ca si in prima etapa. Numarul blogurilor finaliste din fiecare sectiune difera in functie de numarul nominalizatilor si voturile primite. Avand in vedere faptul ca in sectiunile "blog colectiv" si "cel mai popular blog" au fost foarte multi inscrisi era normal sa tragem linie dupa primii 20 clasati.

Multa bafta in continuare finalistilor!

Multi au fost, putini au ramas...

... adica am oprit votarea pentru prima etapa a sectiunii de bloguri populare de la Roblogfest 2011.

Ca in fiecare an, merg mai departe cele mai votate 10 sau 20, in sectiunile mai mari, bloguri. In cursul zilei de maine - nu stim inca daca dimineata devreme, la pranz, dupa masa sau seara :-) - o sa pornim votarea pentru a doua etapa. 

Blogurile eligibile vor fi prezentate tot sub forma de liste, in mod aleatoriu - deci nu in ordinea rezultata in urma voturilor din prima saptamana. Rezultatele finale cu toate voturile pentru fiecare blog vor fi publicate pe site dupa ceremonia de decernare a premiilor de pe 25 martie.

In seara asta punem la punct ultimele detalii si de maine, 18 martie, incepem sa votam cele mai bune bloguri de la Roblogfest 2011! Multa bafta tuturor!

Pentru cei din afara Bucurestiului...

... care vin in Bucuresti special pentru petrecerea Roblogfest si ar vrea sa doarma undeva peste noapte, prietenii de la Hello Hotels ne-au oferit un deal special.

Ca sa va puteti beneficia de oferta speciala pregatita de ei, trimiteti un email la reception.hello@hellohotels.ro si mentionati codul rbf2011 in subiectul email-ului de rezervare.

Hotelul se afla la 5 minute de Gara de Nord si, bonus, ofera internet gratis si camere de ne/fumatori. Succes! :-)

PARTY - SAMBATA 7 APRILIE

rbf3mic

 

 

sustinut de

orange

parteneri

petrom100x100.jpg
 
silva logo
 
bitdefender logo

media

realitatea

pandora

vox

zelist

alte editii