START vot roblogfest 2008

Din acest moment pentru urmatoarele doua saptamani puteti sa va votati favoritii la roblogfest. Cateva comentarii:

- votul este deschis oricui insa, la fel ca si la nominalizari, trebuie sa aveti un cont pentru a putea vota. Dupa ce v-ati logat va alegeti categoria la care vreti sa votati si dupa aceea selectati blogul favorit. Voturile sunt editabile pana in momentul incheierii primei faze de votare.

- un cont inseamna dreptul la un singur vot pe categorie.

- pe 28 februarie la ora 21:00 inchidem prima sesiune de vot. Urmeaza imediat a doua care consta in votul pe fiecare categorie a cate 20 de bloguri selectate din punct de vedere al numarului de voturi. Ca sa nu existe comentarii de la binevoitori - numarul cel mai mare de voturi inseamna, evident, ordinea de top a selectiei celor 20. :)

- datorita unei situatii exceptionale intamplate astazi cateva elemente de uzabilitate a trebuit sa le lasam de aranjat pentru maine. Procesul de vot insa se deruleaza si functioneaza normal - daca aveti probleme sau descoperiti buguri dati-ne un semn la roblogfest at roblogfest punct ro si incercam sa le rezolvam cat de operativ posibil. Tot datorita acestei situatii exceptionale un alt inconvenient este o functionalitate ce o sa o facem disponibila maine in caz ca ati uitat parola.

- acestea fiind zise - mergeti si votati. Succes tuturor!

Ai ceva de zis?

1. Comentariu nou

Autor: dheo | Data: 14 Feb 2008 21:28
nu se afiseaza clasament provizoriu, modificabil pe perioada desfasurarii votului?

2. A inceput

Autor: Saliery | Data: 14 Feb 2008 21:30
Deci a inceput votarea....Succes tuturor, care cred ca au o sansa!

3. nu

Autor: dragos | Data: 14 Feb 2008 22:00
clasamentul nu se afiseaza decat dupa incehierea perioadei de votare.

4. Contul

Autor: krossfire | Data: 14 Feb 2008 22:50
Intrebare : Pot sa-mi recuperez si eu contul de pe adresa profesornukem@yahoo.com ? Nu de alta, dar nici sa ma autonominalizez n-am apucat dar mai sa ma si votez :)) (Nu am folosit contul, l-ati sters sau ceva ?)

5. Comentariu nou

Autor: Anduu | Data: 15 Feb 2008 00:09
this should be interesting

6. Yahoo

Autor: MaTr3o | Data: 15 Feb 2008 01:10
Se pare ca toate confirmarile pe mailurile de yahoo se primesc foarte greu, mi-au sarit toti in spate, eu am facut pe gmail si mi-a venit imediat.

7. voturile exprimate

Autor: Mihai | Data: 15 Feb 2008 12:35
hm... exista vreo posibilitate de a vedea cate voturi s-au exprimat? nici eu nu sunt convins ca ar fi bine... dar vreau :D

8. re

Autor: Mihai | Data: 15 Feb 2008 12:36
voiam sa zic: topul intermediar

9. Voturi+usability

Autor: Adelle | Data: 15 Feb 2008 12:44
Nu pricep de ce nu putem vedea cate voturi au fost exprimate. Nu este un sistem transparent. Nu pot sa verific dc votul meu chiar a fost salvat si lasa loc fraudei.

Usability chiar lasa de dorit. Inteleg ca tb facut cont pt a vota, dar de ce tb sa completam atatea date, de ce tb sa asteptam sa primim 2 emailuri? si intrebarile pot contiua. Mi se pare ca sistemul de vot este foarte, foarte mult ingreunat si indeamna oamenii sa renunte.
E foarte greu de gasit linkul pentru Inregistrare (nu e vizibil), in mod normal este langa login. Iar logout nici nu exista.

Chiar se putea mai bine ...

10. hai ca nu e greu

Autor: dragos | Data: 15 Feb 2008 13:10
nu e normal sa stii rezultatele votului decat la sfarsitul concursului. doar juriul si organizatorii au acces, pentru a asigura credibilitatea procesului.

apoi, adelle, pe rand:

- daca citesti un pic mai sus in post o sa vezi ca unele chestii de usability sunt in lucru fix in acest moment.

- referitor la facut cont ai un banner MARE de tot in capatul de sus al saitului cu tot cu link de inregistrare

- contul ti-l faci o singura data si cu el poti face trei lucruri: nominalizezi, votezi si te inscrii pe lista celor care vin la petrecere (daca vrei sa vii). ai o pagina special scrisa ca sa iti explice asta

- logout-ul este inchisul browserului pe sesiune

Nu neg ca lucrurile pot fi facute mai bine si imbunatatite permanent dar in cazurile de mai sus lucrurile sunt foarte clare si explicitate

Adauga un comentariu

*
*
trebuie sa inceapa cu http://

text html
(taguri html permise: <em>, <thead>, <tbody>, <hr>, <th>, <img>, <br>, <strong>, <ul>, <a>, <p>, <tr>, <td>, <li>, <table>)
*

PARTY - SAMBATA 7 APRILIE

rbf3mic

 

 

sustinut de

orange

parteneri

petrom100x100.jpg
 
silva logo
 
bitdefender logo

media

realitatea

pandora

vox

zelist

alte editii