Administrative

Frauda

pentru userul gfhdfghsfh

POTOLESTE-TE!

Toata activitatea ta este monitorizata si voturile iti vor fi sterse! Nu ne forta sa facem lucruri mai drastice si nu ne strica competitia!

PS. Domnul este simpatizantul blogului Lorena Lupu.

Update
: Si cum un idiot nu este suficient de idiot decat daca este idiot pana la capat, treaba cu conturi facute aiurea si voturi pe naspa continua. Degeaba insa, in spate situatia e clara si nu o sa influenteze rezultatele finale...:) Pacat insa ca roblogfest inseamna si sa avem grija de idioti in loc sa fie o ocazie de distractie

Petrecere Roblogfest 2008

Deci pe 13 inchidem votul si pe 14 seara avem programata deja traditionala petrecere roblogfest, ocazie cu care vom si decerna premiile. Treaba se va intampla la Fabrica incepand cu orele 21:00 trecute fix.

Ca si anul trecut intrarea se va face pe baza de lista - inscrierile pe lista se fac incepand din acest moment, ca sa te inscrii ai nevoie sa fii logat cu contul roblogfest (login, daca nu ai deja cont - de aici iti faci unul). Fiecare inscris are dreptul la inca un invitat insa cum nu exista spatiu nelimitat la un moment probabil ca o sa oprim aceste inscrieri.

Prima etapa se prelungeste pentru inca o zi

Din motive tehnice trebuie sa prelungim prima etapa de vot pana pe 29 februarie, orele 00:00. Adica maine la miezul noptii.

roblogfest cazut...

...in prima parte a zilei, pentru ca ISP-istului i-a cazut un switch. Totul a revenit la normal, nothing to worry about :)

Sponsorizare categorii - 4 ramase

Un quick update apropo de sponsorizarile de categorie - au mai ramas patru:

- cel mai bun blog de sport
- cel mai bun blog foto
- cel mai bun blog despre design/creatie
- cel mai bun blog despre politica

Reamintesc ca aceasta sponsorizare consta in prezenta online in dreptul respectivei categorii cu un banner si un URL precum si in inmanarea premiului la respectiva categorie la petrecerea finala. Daca nu isi exprima nimeni interesul in sponsorizarea acestora, premiul va fi dat de catre organizatori.

update: foto a fost rezervat deja
update 2: si sport a fost dat
update 3: a mai ramas politica

It's coming soon

Am primit foarte-foarte multe emailuri care ma intreaba cum se pot inscrie blogurile in competitie. Dragilor - astazi este data de start, anuntata de la bun inceput, de altfel! Kickoff-ul estimat este candva in a doua parte a zilei so stay tuned.

Scurt update

Punctual:
- pe ultimele sute de metri cu aranjarea petrecerii, inca ne gandim daca e o idee buna sa aducem o trupa. Voi ce ziceti?
- pe ultima suta de metri cu aranjamentul regulilor de jurizare si cu testarea sistemului de nominalizare si de vot. Remember, maine la pranz incepe.
- cererile de sponsorizare de categorii se dau repede, mai jos lista cu ce mai e disponibil.

POPULAR
1. Cel mai bun blog personal
2. Cel mai bun blog colectiv
3. Cel mai bun blog nou
4. Cel mai bine scris blog
5. Cel mai bun blog de divertisment
6. Cel mai bun blog de muzica
7. Cel mai bun blog de sport
8. Cel mai bun blog

JURIZAT
1. Cel mai bun blog foto
2. Cel mai bun blog cultural
3. Cel mai bun blog despre design/creatie
4. Cel mai bun blog despre politica
5. Cel mai bun blog despre business/tehnologie
6. Cel mai bun blog despre media/advertising
7. Cel mai bun blog de companie
8. Cel mai bun blog

Categorii participante la roblogfest 2008

Anul acesta vor fi doua categorii distincte, categorii ce vor fi supuse, pe de o parte una votului popular si, pe de alta parte cealalta judecarii de catre un juriu. Aceste doua categorii se compun din:

POPULAR
1. Cel mai bun blog personal
2. Cel mai bun blog colectiv
3. Cel mai bun blog nou
4. Cel mai bine scris blog
5. Cel mai bun blog de divertisment
6. Cel mai bun blog de muzica
7. Cel mai bun blog de sport
8. Cel mai bun blog

JURIZAT
1. Cel mai bun blog foto
2. Cel mai bun blog cultural
3. Cel mai bun blog despre design/creatie
4. Cel mai bun blog despre politica
5. Cel mai bun blog despre business/tehnologie
6. Cel mai bun blog despre media/advertising
7. Cel mai bun blog de companie
8. Cel mai bun blog

Cateva observatii:
- subiecte cum ar fi muzica, sportul sau divertismentul sunt foarte subiectiv de interpretat, de aceea nu am considerat necesara jurizarea blogurilor pe tema asta ci doar supunerea catre un vot popular
- am combinat categoriile de media cu advertising si business cu tehnologie pentru ca pe de o parte nu sunt foarte multe pe categorie si pe de alta parte un pic de concurenta este benefica
- categoria de cel mai bun design de blog nu isi are rostul intrucat 95% din bloguri folosesc designuri care nu sunt ale lor sau modificari minore ale altora. Mi se pare mult mai interesant ca au aparut multe bloguri care vorbesc despre creatie si design - respectiv am creat aceasta categorie
- votul popular va lua in considerare clasificarea dupa numarul de voturi primite
- votul jurizat va lua in considerare cateva criterii ce vor constitui o medie ponderata in calculul vclasamentului final. Criteriile vor fi anuntate odata cu juriul.
- voturile si nominalizarile vor putea fi facute de catre oricine isi va crea un cont. Nominalizarile incep de vineri 1 februarie.
- oricare din cele 16 categorii poate fi sponsorizata - asta implica prezenta online in dreptul prezentarii categoriei respective a numelui sponsorului, cum a fost la editia de anul trecut. Daca va intereseaza, email me.
- apropo de sponsori, acestia nu pot participa la categoria pe cre o sponsorizeaza. La fel si in cazul judecatorilor, blogurile lor nu pot participa la categoria JURIZAT.
- apropo de emailuri - multumesc pentru ele, sunt in urma cu raspunsurile, incerc sa raspund la toate cat de curand.

Cam asta e pe moment. Sunt inca o gramada de detalii de pus la punct dar daca ies o sa fie misto. Pana atunci, fire away the comments. :)

update:
lista de categorii online

PARTY - SAMBATA 7 APRILIE

rbf3mic

 

 

sustinut de

orange

parteneri

petrom100x100.jpg
 
silva logo
 
bitdefender logo

media

realitatea

pandora

vox

zelist

alte editii